Nörttitytöt-blogi pyysi lukijoitaan lähettämään seuranhakuilmoituksia. Ilmoituksia tehtiin kolmessa eri muodossa: CV-muotoisina, ystäväkirjana tai vapaamuotoisesti itse valitulla tavalla. Tämä blogikirjoitus sisältää ystäväkirjan muodossa saapuneet ilmoitukset, mutta ilmoitukset voivat sisältää myös kumppaninhakua. Ennen ilmoitusten lukemista kannattaa käydä tutustumassa alkuperäiseen hakuohjeeseen, jonka perusteella ilmoitukset on laadittu.

Ilmoituksen jättäneitä on kehotettu tekemään anonyymi sähköpostiosoite, johon vastauksia odotetaan. Myös ilmoituksiin vastaaja voi toimia samoin. Näin identiteettiään ei tarvitse paljastaa heti kättelyssä.

Ilmoituksia tuli yhteensä 9 kappaletta.

Jos ilmoituksessasi on jotain vikaa tai sitä ei ole jostain syystä julkaistu, ole yhteydessä osoitteeseen toimitus@geekgirls.fi.

Muihin ilmoituksiin pääset tästä:
Pääkaupunkiseudulla puolisoa etsivät nais- ja muun sukupuoliset nörtit
Pääkaupunkiseudulla puolisoa etsivät miesnörtit
Muualla Suomessa puolisoa etsivät nörtit

rautaprinsessa at gmail.com

Olen: Nainen

Etsin (sukupuoli): Nainen

Etsin (suhdetyyppi): Ystävää

Asuinalue: En halua määritellä

Ystäväkirjani

Frodo seeking for Sam (or something)

Nimimerkki: Elisabeth

Henkinen ikä: Vaihtelee välillä 15-500

Lempikirjani: Taru Sormusten Herrasta laskettaneen yhdeksi kirjaksi tässä yhteydessä

Lempipelini: Trivial Pursuit tai Munchkin

Lempipaikkani maailmassa: Rakkaiden kanssa, matkakohteena tosin ehdottomasti Rooma

Lempiruokani: Suklaa sekä aito italialainen pasta ja pizza

Superpowerini: Edelleen etsinnässä

Mistä pidän eniten: Kirjallisuus, (fantasia)sarjat, tietokonepelit, matkustelu, käsityöt, ystävät, koti-illat, leipominen, tanssi

Mistä en pidä: Urheilun seuraaminen, bilettäminen

Lempieläimeni: Kissa tai pöllö

Toiveammattini lapsena ja nyt: Lapsena opettaja, nykyään juristi. Toivoisin voivani luoda uraa kansainvälisesti, joten diplomaatin työ olisi yksi mahdollisuus. Varmaksi en tosin tiedä mille uralle tulen päätymään. 

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: En haluaisi olla kukaan muu, sillä en usko pystyväni elämään kenenkään muun elämää uskottavasti. 

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin: Piiloutuisin kotiin sillä pelkäisin tekeväni huonoja päätöksiä

Paras nörttimuistoni: Kaikki Ropeconit joihin olen päässyt osallistumaan

Nörttiharrastukseni: Ovat enimmäkseen tauolla opintojen takia. Harrastan lukemista, käsitöitä, sekä Netflixin selailua. Jonain päivänä toivoisin voivani taas pelailla lautapelejä ja pöytäroolipelejä sekä osallistua larppeihin.

Millainen on unelmaystäväni: Rehellinen ja luotettava, eikä pelkää sanoa mitä mieleen juolahtaa. Olisi kiva jos ystävälläni olisi kanssani samoja kiinnostuksenkohteita, mutta opin mielelläni myös uusista aiheista ystävältäni. Ystäväni asuinpaikalla ei ole väliä, kunhan hän ehtisi pitää yhteyttä säännöllisesti (tai edes säännöllisen epäsäännöllisesti).

Lempitekemiseni ystäväni kanssa: Kahvittelu, lautapelejen pelailu, sekä politiikasta/yhteisistä kiinnostuksenaiheista keskustelu/väittely. Leffa- ja sarjamaratonitkin kiinnostaa!

Terveiset tulevalle ystävälleni: Kiva että jaksoit lukea tänne asti! Jos ilmoitukseni herätti kiinnostuksesi, laita ihmeessä sähköpostia tulemaan niin yritän vastailla mahdollisimman pian.

Du kan också skriva till mig på svenska. 

You can also write to me in English.

Mae Govannen!

morphs.into at gmail.com

Olen: Nainen

Etsin (sukupuoli): Mitä vain      

Etsin (suhdetyyppi): Ystävää

Asuinalue: En halua määritellä 

Ystäväkirjani: 

Nörttiystävä

Nimimerkki: oanja

Ikä: 34

Lempikirjani: Robert Jordanin Ajan Pyörä sarja, Robin Hobbin Salamurhaajan Taru ja Martha Wellsin Murderbot kirjat.

Lempipelini: Dragon Age, D&D

Lempipaikkani maailmassa: koti. Maailmalla Lontoo ja Kioto.

Lempiruokani: burritot

Superpowerini: Uusien harrastusten kokeileminen. Kryptoniittia on harrastuksesta kiinni pitäminen, koska alkuinnostus usein myös lopahtaa aika nopeasti.

Mistä pidän eniten: Vaikeaa valita vain yhtä asiaa. Laitetaan internet, koska sen kautta voi tehdä tosi monia itselle tärkeitä asioita. Laajemmin ajateltuna draama vapaa elämä yleensä. 

Entä mistä en pidä: Kaikenlaisista ennakkoluuloista, nihilismistä, lentävistä ötököistä

Voimaeläimeni: kettu tai saukko

Toiveammattini lapsena ja nyt: argeologi nyt sosiaalialan töissä

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: Ehkä joku astronautti, olisi tosi siistiä kokea millaista on olla avaruudessa!

Paras nörttimuistoni: Helsingin Worldcon, Harry Potter Studiot Lontoossa, Prince of Tennis musikaalin näkeminen

Nörttiharratukseni: kpop (BTS ja Mamamoo suosikkejani) ja D&D fandomissa, näitten lisäksi yritän välillä tehdä jotain käsitöitä. Lisäksi kulutan ihan liikaa aikaa Youtube spiraaleissa.

Millainen on unelmaystäväni: Toivoisin uusilta ystäviltä/kavereilta, että meillä on jotain yhteisiä kiinnostuksen aiheita, että on helppoa keksiä juteltavaa ja asioita mitä voidaan tehdä yhdessä. Olisi tosi mahtavaa jos ystävää voisi nähdä livenä ainakin parin kuukauden välein, tai edes pari kertaa vuodessa (etäisyydet ja nyt korona huomioon ottaen. Asun itse Keski-Suomessa). Ystävien kanssa voi soitella lenkkeillessä koiran kanssa ja viestitellä discordissa.

Lempitekemiseni ystävän kanssa: Ihan vaan juttelu ja viestittely. Jos nähdään kasvotusten niin yhdessä ruoan laittaminen tai leipominen, jonkun mukavan jutun tekeminen esim. lautapelien pelaaminen tai joku sarjamaratooni tai elokuvan katsominen. Kaverien kanssa on mukavaa myös mökkeillä tai matkustella. On olemassa tää hyvin epätieteellinen käsite ‘Love Language’ tyypeistä eli että ihmiset näyttävät välittämistä eri tavoilla. Yksi vaihtoehdoista on ‘quality time’ ja se on ehdottomasti itselle se tärkein. Tässä myös tärkeää toi quality eikä quantity, koska olen luonteeltani introvertti, että tykkään myös olla yksin ja mua hieman jopa ahdistaa ajatus että aina pitää olla tavoitettavissa.

Terveiset tulevalle ystävälleni: Jos tykkäät fantasiasta, Aasialaisesta populaarikulttuurista, D&Dstä tai jostain muista pöytäroolipeleistä, kirjoittamisesta (itse kirjoitan oikeastaan vaan fikkejä tällä hetkellä), historiasta (olen jonkinasteinen historianörtti) ja varsinkin jos tykkäät useammasta näistä asioista niin olisi tosi kiva jutella ja tutustua. Jotenkin tuntuu, että nyt kun on ihan oikea aikuinen niin kaikki nörtit on kadonneet ympäriltä ja ihmiset puhuu vain arjesta, eli olisi kiva löytää uusia kavereita joiden elämässä on vieläkin tilaa fandomeille ja hassuille harrastuksille 😀 Tietysti töistäkin voidaan välillä jutella ja muista oikean elämän asioista.”

Voipapu at gmail.com

Olen: Nainen    

Etsin (sukupuoli): Mitä vain

Etsin (suhdetyyppi): Ystävää    

Asuinalue: En halua määritellä

Ystäväkirjani:

“Nimimerkki: Voipapu

Ikä: 33

Lempikirjani: Pidän scifistä, fantasiasta, dystopioista, historiallisesta fiktiosta, romantiikasta ja naispäähahmoista.

Lempipelini: Horizon Zero Dawn, Assassins Creedit, Animal Crossing ja Hades. Tarina ja mielenkiintoiset hahmot ovat minulle tärkeitä peleissä.

Superpowerini: Olen hyvä löytämään hukkaan menneitä asioita. Minulla on myös hyvä google-fu!

Pidän eniten: Merkityksellisistä keskusteluista, pukudraamoista, eläimistä ja eläinfaktoista, palapeleistä, diverseistä tv-sarjoista, vintagehenkisistä vaatteista, vegaanisesta ruoasta, lukemisesta, sarjakuvista, muodin historiasta ja tarinoiden kirjoittamisesta.

En pidä: Elokuvien pelästymiskohtauksista, ryyppybileistä ja punch down -huumorista. 

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin: Apua, ihan muserrun tämän kysymyksen edessä! On niin paljon parannettavaa ja korjattavaa, että päivä ei riittäisi mihinkään. Pitäisi pystyä tekemään myös sellaisia muutoksia, mitä ei heti seuraavana päivänä voisi perua tai jotka eivät aiheuttaisi negatiivistä ketjureaktiota jossain toisessa asiassa. En myöskään haluaisi vaikuttaa kenenkään elollisen vapaaseen tahtoon. Tavallaan kiinnostaisi kuitenkin tietää, mitä tapahtuisi, jos ihmisille antaisi kyvyn ymmärtää kaikkien eri eläinten kommunikointia niin, kuin ymmärrämme toisia ihmisiä. 

Millainen on unelmaystäväni: Unelmaystäväni kanssa voisin intoilla yhteisistä mielenkiinnonkohteista ja kuunnella sekä kertoa uusista innostuksista vaikka se ei olisikaan ihan toisen juttu. Eettisyys, tasa-arvo ja feministiset arvot olisivat meille molemmille tärkeitä. Ystävyyssuhteemme olisi sillä tavalla tasavertainen, että molemmat kokisivat sekä saavansa että voivansa antaa sille asioita. Haluaisin voida elää sekä ystäväni iloissa että suruissa ja kokisin, että hänkin haluaisi olla omissani mukana. Unelmaystäväni pitäisi myös syvällisistä keskusteluista mutta olisi kuitenkin valmis myös hyväntahtoiseen vitsailuun ja hölmöilyyn. 

Lempitekemiseni ystävän kanssa: Juttelu! Minusta on parasta, kun ystävälle voi laittaa kesken päivän viestiä ja jutella mistä vain. Oli kyseessä sitten valokuva lounaasta, intoilu uudesta pelistä, neuvon pyytäminen tai työpäivän haasteista avautuminen. Nautin elämän pienten ja isojen asioiden jakamisesta ja kuulemisesta. Koen, että siinä ollaan ystävyyden ytimessä, kun toiselle voi kertoa asioita omana itsenään ja tuntea, että toista kiinnostaa. Tapahtui jutustelu sitten viestitse tai kasvotusten. 

Terveiset tulevalle ystävälleni: 

Pistä viestiä, jos sinunkin elämässäsi olisi tilaa uudelle ystäväehdokkaalle ja tuntuu, että meillä voisi olla jotain yhteistä! Täällä odottaa utelias, ymmärtäväinen, suvaitsevainen, huumorintajuinen ja puhelias nörtti, josta olisi hauskaa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin. Ei haittaa vaikka aluksi tuntuisi vähän kankealta tutustua. Olen itsekin helposti vähän yliasiallinen rautakanki, kun yritän kertoa itsestäni mutta kyllä se siitä varmaan lähtee, kun tullaan tutummiksi! 😀 

mylittlegoblin87 at gmail.com

Olen: Nainen    

Etsin (sukupuoli): Mitä vain      

Etsin (suhdetyyppi): Ystävää    

Asuinalue: Pääkaupunkiseutu   

Ystäväkirjani:

“Nimimerkki: My Little Goblin

Lempikirjani: Ruohometsän kansa.

Lempipelini: Devil May Cry.

Lempipaikkani maailmassa: Oma goblin pesäni joka sijaitsee yleneesä sohvalla telkkarin edessä.

Lempiruokani: Ramen

Superpowerini: Huonot, mustaa huumoria sisältävät vitsit.   

Mistä pidän eniten: Eläimistä ja memet. 

Entä mistä en pidä: Ahdasmielisyys. 

Voimaeläimeni: Misha Collins.

Toiveammattini lapsena ja nyt: Olen aina halunnut työskenellä eläimien kanssa sekä myös auttaa ihmisiä.

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: Henry Cavill… siis oikeasti kuka nyt ei haluaisi olla Henry Cavill. 

Paras nörttimuistoni: Ensimmäinen animetapahtuma minne menin.

Nörttiharratukseni: Cosplay, My little ponyen kerääminen, pelaaminen, figujen kasaaminen ja maalaus.

Millainen on unelmaystäväni: Tahtoisin löytää oman elämäni John Watsonin joka on valmis aina lähtemään ratkomaan elämän suurimpia mysteereitä kanssani. 

Lempitekemiseni ystävän kanssa: Maailman valloituksen suunnittelu samaan aikaan kun katsomme jotain true crime sarjaa.

Terveiset tulevalle ystävälleni: “”The game is afoot”” “

saga.astrid at protonmail.com                  

Olen: Nainen    

Etsin (sukupuoli): Mitä vain

Etsin (suhdetyyppi): Mitä vain

Asuinalue: Länsi-Suomi              

Ystäväkirjani:

“Nimimerkki: Saga

Henkinen ikä: Leikki-ikä on koko ikä. (Oikeasti nelikymppinen.)

Lempikirjani: Michael Ende: Tarina vailla loppua

Lempipelini: Space Quest, Rory’s Story Cubes, Die Siegler von Catan

Lempipaikkani maailmassa: Jääkauden sileäksi hioma, auringon lämmittämä rantakallio Turunmaan saaristossa asumattoman saaren rannalla.

Lempiruokani: Mumman lihakastike. Mutta syön mielelläni myös eksoottisempia ruokalajeja.

Superpowerini: Näen muiden silmissä tylsiltä ja vähäpätöisiltäkin vaikuttavissa asioissa tarinanpoikasia ja mielenkiintoisia puolia. Kyky innostua ja innostaa.

Mistä pidän eniten: Tarinoista. Mielenkiinnon kohteisiini perehtymisestä sekä uusien mielenkiinnon kohteiden löytämisestä. Näiden asioiden jakamisesta muiden kanssa. Teehetkistä. Road trip-tyylisestä matkustamisesta hyvässä seurassa. Uimisesta luonnonvesissä. Mäen laskemisesta pulkalla tai rattikelkalla.

Entä mistä en pidä: En välitä kännäämisestä. Tosin minua ei haittaa muiden juominen ja voin seurassa juoda esim. lasin viiniä ruoan kanssa. Mutta ryyppykaveria minusta ei saa. En käytä muitakaan päihteitä enkä tupakoi.

Voimaeläimeni: Orava. Olen hilpeä ja leikkimielinen, minulla on utelias asenne elämää ja maailmaa kohtaan, mutta viihdyn myös lämpimässä, kodikkaassa pesässäni.

Toiveammattini lapsena ja nyt: Lapsena seikkaileva sanomalehtitoimittaja a’la Tintti. Nykyisin tarinankertoja, aviotutkija ja luokanopettaja.

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: Jessica Meir, joka on sekä astronautti, avaruustutkija että meribiologi. Koska haluaisin tietää omakohtaisesti, millaista on käydä avaruudessa. Lisäksi haluaisi omata sellaisen näkemyksen sekä avaruuden, että merien tutkimuksesta, mikä hänellä väistämättä on.

Jos olisin kaikkivaltias päivän ajan, mitä tekisin: Avaisin eri ulottuvuuksissa sijaitsevien maailmankaikkeuksien väliset portit ja tekisin aikamatkustuksesta sekä valonnopeudella matkustamisesta mahdollista.

Paras nörttimuistoni: Se hetki, kun koululaisena löysin science fiction -teemahyllyn lähikirjastosta.

Nörttiharrastukseni: Historia, historialliset kohteet, lukeminen, tähdet ja avaruus, lautapelit, roolipelit (tosin ollut viime aikoina vähän paitsiossa, mutta haluaisin päästä harrastukseen uudelleen kiinni), retkeily luonnossa ja luonnon ilmiöiden ihmettely (en ole mikään hard core -retkeilijä, enemmän sellainen päiväpatikoija), luova kirjoittaminen, valokuvien näpsiminen, sarjakuvat, science fiction ja fantasia, myytit ja eri kansojen mytologiat tutkimusnäkökulmasta. Haaveilen historian elävöittämisestä harrastuksena.

Millainen on unelmaystäväni: Kanssakulkija. Henkilö, jonka kanssa rohkenee jakaa syvällisempiäkin ajatuksia ja kokemuksia elämästä. Monipuolinen ja ennakkoluuloton olento, joka innostuu vaikkapa askartelemaan, vuolemaan pajupillejä, kokkailemaan uusia reseptejä kokeillen, lähtee pitkille kävelyretkille ehkä reissuillekin, jonka kanssa voi keskustella kirjoista ja sarjakuvista, pelata lautapelejä, käydä teatterissa ja taidenäyttelyissä, hassutella… Tai sitten vaan istua teekupposen ääressä höpöttelemässä.”

voimasiili at gmail.com

Olen: Mies        

Etsin (sukupuoli): Mitä vain

Etsin (suhdetyyppi): Ystävää

Asuinalue: En halua määritellä 

Ystäväkirjani:

“Nimimerkki: Voimasiili

Henkinen ikä: 30

Lempikirjani: You Can Do All Things, Kate Allan

Lempipelini: Dungeons and Dragons

Lempipaikkani maailmassa: Kotona on kiva olla, mutta Singapore on jäänyt positiivisena mieleen.

Lempiruokani: Porkkanapestolasagne

Superpowerini: Otan epäkohdat puheeksi, kehitän asioita parempaan suuntaan ja korjaan melkein laitteen kuin laitteen toimivaksi.

Mistä pidän eniten: Pidän eniten siitä, kun voin pitää ystävieni kanssa hauskaa ja joku huomioi minut esimerkiksi kivalla kissakuvalla tai kutsuu peliin mukaan.

Entä mistä en pidä: Konservatiivisesta ajattelusta ja uuden oppimisen välttelystä.

Voimaeläimeni: Siili 🦔

Toiveammattini lapsena ja nyt: Lapsena olin kiinnostunut ruoanlaitosta eli kokin hommista ja nyt enemmän IT- ja pelialasta ja siellä jonkinlaisesta tuki- ja asiantuntijatehtävistä.

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: Matthew Mercer, koska hän on upea tarinankertoja roolipelisaralla tai sitten Keanu Reeves, koska noh Keanu on vaan niin henkeäsalpaavan ihana ihminen.

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin: Mahdollistaisin kaikille ihmisille ja muillekin eläimille ja eliöille tasavertaisen ja tasa-arvoisen kohtelun ja pyrkisin jatkuvan voiton tavoittelun sijaan tehdä kestäviä ja järkeviä päätöksiä, jotka parantaisivat kaikkien hyvinvointia.

Paras nörttimuistoni: synttäri-D&D, kun kaikki ihanat ystävät tulivat koolle ja Nörttityttöjen synttärit 2015, jossa pelattiin mm. Keep Talking and Nobody Explodesia.

Nörttiharratukseni: IT, pelit, kissat, puujalat ja meemit.

Millainen on unelmaystäväni: Unelmaystäväni on innokas keskustelemaan, pelailemaan ja viettämään aikaa kivoissa nörttiharrastuksissa. Hänelle voi aina viestitellä, mutta on myös itsekin aktiivinen olemaan yhteyksissä, jos minusta ei ole kuulunut pitkään aikaan. Keskustelun aloittaminen ei siis jää aina vain toiselle ystävälle. Hän osaa myös piristää päivää kivoilla kuvilla.

Lempitekemiseni ystävän kanssa: Höpötellään monenlaisista asioista ja opitaan toisiltamme uusia asioita sekä yhdessä erilaisten pelien pelailu. Kissakuvien tai muiden hauskojen asioiden postailu.

Terveiset tulevalle ystävälleni: Olisi kiva pelailla esimerkiksi erilaisia yhteistyöpelejä tietokoneella, kun en saa yleensä seurakseni kuin botteja. Mukavia yhteistyöpelejä voisivat olla esimerkiksi Borderlands, Overcooked, Keep Talking and Nobody Explodes ja Trine.”

2021.greenlight at gmail.com                    

Olen: Nainen    

Etsin (sukupuoli): Mitä vain

Etsin (suhdetyyppi): Ystävää 

Asuinalue: Pääkaupunkiseutu   

Ystäväkirjani: 

“Nörttiystävä

Nimimerkki: Green Light

Henkinen ikä: 5-55

Lempikirjani: To Be Taught, If Fortunate – Becky Chambers

Lempipelini: Mass Effect trilologia

Lempipaikkani maailmassa: koti

Lempiruokani: linssikeitto

Superpowerini: öö, tuota kauneuden löytäminen lähes kaikesta

Mistä pidän eniten: avarakatseisuudesta

Entä mistä en pidä: loska

Voimaeläimeni: kotikissa

Toiveammattini lapsena ja nyt: ministeri oli lapsuuden toiveammatti ja nykyinen on yhdistelmä jo hallitsemistani asioista yhdistettynä uuteen osaamiseen 

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: pääskynen, haluaisin kokea miltä lentäminen tuntuu

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin: muuttaisin talouden ja yhteiskunnan rakenteita niin että luonnon sekä ihmisten hyvinvointi olisivat yhteiskunnan sekä talouden peruste

Paras nörttimuistoni: tunteiden läikähdykset sekä onnistumisen tunteet nörttiharrastuksissa

Nörttiharratukseni: tietokonepelit, kirjallisuus, scifi lähes kaikissa muodoissaan

Millainen on unelmaystäväni: kriittisesti ajatteleva humaani henkilö, jonka kanssa pystyy puhumaan mistä tahansa maan ja taivaan väliltä

Lempitekemiseni ystävän kanssa: jutteleminen sekä pelaaminen

Terveiset tulevalle ystävälleni: olisi todella kiva tavata samanhenkinen tyyppi, jonka kanssa voi olla oma itsensä”

rawer.raw.ravenclaw at gmail.com

Olen: Nainen

Etsin (sukupuoli): Mitä vain

Etsin (suhdetyyppi): Ystävää 

Asuinalue: Pääkaupunkiseutu                                

Ystäväkirjani:

“Nimimerkki: Ravendor

Henkinen ikä: 45

Oikea ikäni: 30

Lempikirjani: John Steinbeckin ’Hiiriä ja ihmisiä’

Lempipelini: Carcassonne

Lempipaikkani maailmassa: Amsterdam

Lempiruokani: friteeratut kesäkurpitsan kukinnot

Superpowerini: löytää täydellinen laulu tilanteeseen kuin tilanteeseen 

Mistä pidän eniten: kiltteydestä

Entä mistä en pidä: julmuudesta

Voimaeläimeni: lapinkoira

Toiveammattini lapsena ja nyt: lapsena astronautti ja sotilas, nykyään kirjailija, elokuvaohjaaja ja virkamies

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: Olisin Christopher Nolan, koska pääsisin työskentelemään maailman kuuluisimpien näyttelijöiden kanssa, toteuttamaan pähkähulluja ideoita ja näkemään, millaista työskentely kameran takana valtavissa puitteissa on

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin: tekisin ihmisistä hyväntahtoisempia

Paras nörttimuistoni: Helsingin Worldconissa vaeltelu kun kaikki ihailivat Cthulhu-kranssiani ja joukko kiinalaisia halusi ottaa kuvia sen kanssa

Nörttiharratukseni: Harry Potter, Game of Thrones, ranskan kieli, Hamilton-musikaali, osakuntanörtteily

Millainen on unelmaystäväni: avarakatseinen, innostuvainen, mukava, huumorintajuinen

Lempitekemiseni ystävän kanssa: lautapelit, kävelyt ja Harry Potter -maratonit

Terveiset tulevalle ystävälleni: Näkemisiin, toivottavasti!”

robotticorgi at protonmail.com                 

Olen: Nainen

Etsin (nainen): Mitä vain

Etsin (suhdetyyppi): Ystävää

Asuinalue: En halua määritellä 

Ystäväkirjani: 

“Nimimerkki: RobotCorgi

Henkinen ikä: Ikuisesti 27 (koska sama ikä kuin Spike Spiegelillä)

Lempikirja: Robotit (Isaac Asimov), Hard-Boiled Wonderland And The End Of The World (Haruki Murakami), Vampyyri Lestat (Anne Rice), Harry Potter And The Prisoner of Azkaban

Lempipeli: Persona 3 ja 4,, erilaiset rytmipelit

Lempipaikka: Hampuri, Tokio, oma kesämökkiranta

Lempiruoka: äyriäiset, japanilainen curry, kanakorma, kirsikkajäätelö

Superpowerini: kone-empatia. Corgin kesyttäminen 😉

Mistä pidän eniten: hassuttelu ystävien kanssa, lautapeli- ja askarteluillat, piirtäminen, valokuvaaminen, matkustaminen, koiran kanssa leikkiminen

Mistä en pidä: kiihkoilu (esim. poliittinen tai aatteellinen), adulting

Voimaeläin: corgi ja kettu

Toiveammattisi lapsena ja nyt: seikkailija-eläinlääkäri, poliisi, kuvanveistäjä, lelujen suunnittelija

Jos saisin yhden päivän olla joku muu, kuka olisit ja miksi: haluaisin olla joku, joka työkseen suunnittelee leluja tai figuureja. Olisi hienoa päästä tekemään omia visioita fyysisiksi esineiksi.

Paras nörttimuistoni: Se, kun menin Japanissa WonderFest-figuurimessuille ja havaitsin kerrankin olevani samanhenkisten ihmisten keskellä.

Nörttiharrastukseni: anime ja manga, sarjakuvat, scifi, pelit, figuuri-, lelu- ja nukkekeräily, Japanin kieli ja kulttuuri

Millainen on unelmaystäväni: Ystävä, joka omaa suurin piirtein samoja mielenkiinnon kohteita kuin itsellänikin on, mutta voi olla myös muulla tavoin nörtti. Ystävä, jolla on myös omalaatuinen huumorintaju tai ainakin sietää pöhköjä juttuja. Mahdollisesti piirtää itsekin (voisimme tehdä yhdessä vaikka improsarjakuvaa). Ei karsasta lihansyöntiä, eikä sitä että olen uskossa oleva kristitty (tosin olen avarakatseinen ja itse hyväksyn myös muunlaiset maailmankatsomukset ja odotan myös sitä, että ystäväni hyväksyy vastavuoroisesti minunkin maailmankatsomukseni vaikka ei ehkä itse uskoisikaan samalla tavoin. Molemminpuolinen kunnioitus toisen arvoja ja näkemyksiä kohtaan siis). 

Ystävä, joka pitää koirista. Ehkä haluaisi myös matkustella kanssani (Japaniin! Mutta mahdollisesti myös muualle.)

Ystävä, joka ei hätkähdä, kun näkee lelu- ja figuurikokoelmani.

Ystävä, jota kiinnostaa kulttuuri monipuolisesti (voisimme käydä yhdessä vaikka teatterissa ja taidenäyttelyissä, kunhan maailmantilanne sen mahdollistaa)

Ystävä, joka ehkäpä haluaisi lähteä kanssani coneihin (vaikka alan olla ehkä jo conien kohdeiän ylittänyt, niin tykkään silti käydä niissä).

Terveiset tulevalle ystävälleni: Jos ilmoitukseni sai kone-empaatikon vaistosi kihelmöimään, älä epäröi lähettää viestiä! Robotticorgi on ihmisen (ja ehkä avaruusolennonkin?) paras ystävä!”

Jos et ehtinyt mukaan varsinaiselle kierrokselle, voit edelleen jättää oman ilmoituksesi tämän postauksen kommenttikenttään. Ilmoituksia lukevien kannattaa siis vilkaista myös kommentteja.