Nörttitytöt

Nörttityttö-ryhmät

Kuva: Unsplash

Ryhmissämme järjestetään paljon erilaista säännöllistä toimintaa ja tapaamisia, näistä tietoa löytyy parhaiten ryhmien omista Facebook-ryhmistä. Koko valtakunnan kattavalta Nörttitytöt ry:n viralliselta FB-sivulta löydät tietoa esimerkiksi uusimmista postauksista, kuukausitapaamisista ja leffaexquista. Voit tulla myös keskustelemaan kanssamme Discordiin!

Nörttityttö-ryhmiä ympäri Suomea:

Jos omalla asuinalueellasi ei vielä ole omaa ryhmää, voit perustaa sellaisen itse tai kysellä esimerkiksi Geek Women Unite (Finland):sta kiinnostuneita. GWU on koko Suomen laajuinen Nörttityttö-yhteisö Facebookissa. Myös suljettu Limited-ryhmä henkilökohtaisemmille aiheille. GWU-ryhmät ovat vain tytöille/naisille. Kaikille sukupuolille avoin on mm. Geeks Unite! (Finland) -ryhmä FB:ssä eikä esimerkiksi Nörttityttö-ryhmien/tapahtumien tarvitse olla vain naisille rajoitettuja.

Facebookissa on myös sinkkunörteille tarkoitettu ryhmä, jonne kaikki sinkut ovat tervetulleita liittymään.

Geeks Unite! (Finland), Geek Women Unite! (Finland) ja Sinkkunörtit/Geek singles -ryhmät eivät ole Nörttitytöt-blogin tai Nörttitytöt ry:n alaisia ryhmiä. Näitä ryhmiä koskevissa kysymyksissä ja ongelmissa kehoitamme ottamaan yhteyttä ryhmien ylläpitäjiin.

Liity rohkeasti toimintaamme, tule mukaan paikallistapahtumiin tai laita viestiä ja kysele lisää!