Nörttitytöt-blogi pyysi lukijoitaan lähettämään seuranhakuilmoituksia. Ilmoituksia tehtiin kolmessa eri muodossa: CV-muotoisina, ystäväkirjana tai vapaamuotoisesti itse valitulla tavalla. Tämä blogikirjoitus sisältää muualla kuin pääkaupunkiseudulla seuraa etsivien nörttien ilmoitukset. Ennen ilmoitusten lukemista kannattaa käydä tutustumassa alkuperäiseen hakuohjeeseen, jonka perusteella ilmoitukset on laadittu.

Ilmoituksen jättäneitä on kehotettu tekemään anonyymi sähköpostiosoite, johon vastauksia odotetaan. Myös ilmoituksiin vastaaja voi toimia samoin. Näin identiteettiään ei tarvitse paljastaa heti kättelyssä.

Ilmoituksia tuli yhteensä 8 kappaletta.

Jos ilmoituksessasi on jotain vikaa tai sitä ei ole jostain syystä julkaistu, ole yhteydessä osoitteeseen toimitus@geekgirls.fi.

Muihin ilmoituksiin pääset tästä:
Pääkaupunkiseudulla puolisoa etsivät nais- ja muun sukupuoliset nörtit
Pääkaupunkiseudulla puolisio etsivät nörttimiehet
Kaikkialla Suomessa ystäviä etsivät nörtit

trurl at elisanet.fi

Olen: mies   
Etsin: nainen   
Alue: muu Etelä-Suomi       
Ikä: Olen itse 45v. Haen 30-70 vuotiaita.   

Oma esittely
Jos etsit tavallistä miestä, niin minä en ole sellainen, vaan monella tapaa aika erikoinen. Olen polyamorinen, fyysikkonörtti ja samalla tunteiden merkitystä arvostava romantikko, radikaalin avoimen kommunikaation kannattaja lähisuhteissa, paljon lukenut ja kokenut mutta samalla aina nöyrän utelias mielenkiintoisten ihmisten elämänkokemusten ja ajatusten edessä. En ole varsinainen hippi vaikka pitkä parta onkin ja hiukset kasvavat hyvää vauhtia, sillä minuun ei vetoa sen paremmin huumeet kuin new age-mystiikkakaan.

Olen soolopoly, mikä tarkoittaa, että haluan asua omillani tässä vaiheessa elämää. Minulla on nyt yksi tyttöystävä, jolla on valmiiksi useampi poikaystävä. Olen heterohko feministi ja vasemmistoliiton tyytyväinen kannattaja. Lisäksi olen kinky (switch).

Harrastan pöytäroolipelejä, larppaamista, lautapelejä ja tietokonepelejä. Haen harrastuksistani pääasiassa toiveikkaita näköaloja ja eskapismia herkkä sielu kun olen, eli synkistelyyn keskittyminen ei ole minua varten. Roolipeleissä minuun vetoaa erityisesti toimijuus: se että voin heti reagoida tarinassa eteen tuleviin väärinkäsityksiin, vääryyksiin ja epäreiluihin ihmisiin toisin kuin elokuvaa katsellessa tai kirjaa lukiessa. (Minä vihaan näitä länsimaisten tarinoiden draaman luomisen keinoja sydämeni pohjasta, koska minusta ne ylläpitävät yleistä passiivisuutta normalisoimalla haitallisia asioita.)

Musiikin puolella fanitan muunmuassa: Helloween, Mikko Perkoila, Tom Lehrer, Jarkko Martikainen. Kirjallisuudessa erityisesti Stanislaw Lemin Kyberias ja Tähtipäiväkirjat tekivät vaikutuksen, filosofiapuolella Martin Buberin Minä ja Sinä sekä David Bohmin On Dialogue.

Scifisarjoista arvostan eniten Star Trek TNG:a ja heti sen jälkeen Babylon 5:ttä.

Koulutus ja kokemus
Opiskelin Jyväskylän Yliopistossa ydinfyysikoksi, mutta lähdinkin sitten opetusalalle. Olen tehnyt muutakin tutkimusta ja opikeluaikoinani osasin myös ohjelmoida. Paljon kokemusta on kertynyt lisäksi pöytäroolipeleistä, lautapeleistä, tietokonepeleistä ja pitkästä parisuhteesta. Erityisesti avointa kommunikointia ja omien tunteiden ja tarpeiden tunnistamista on tullut harjoiteltua paljon. Olen mukana järjestötoiminnassa roolipeliharrastuksen osalta.   

Superpowerit
Toimiva kommunikaatio on paras supervoimani. Lisäksi tuntuu siltä, että kanssani juttelu innostaa ihmisiä saamaan asioita valmiiksi. Satunnaisia viittauksia löytyy muistista todella moniin minusta mielenkiintoisiin vähemmän tunnettuihin aiheisiin.   

Mitä etsin
Etsin epätavallista naisehkoa ihmistä, jolla on ihania nörttiharrastuksia kuten rooli-, lauta- ja tietokonepelit, scifi, fantasia tai pakohuoneet. Mihin harrastuksen ottaisit minut mukaan, ja miksi se on sinulle rakas? 

Haaveissa on romanssi ja siitä alkava pidempi suhde, joka jatkuu niin kauan ja siinä muodossa, mikä molemmista tuntuu hyvältä. Romanttista kiinnostusta ei voi ennalta ennustaa ja tutustuessa saa usein myös uusia ystäviä, mikä on hieno asia. Kanssani voisi viettää aikaa ehkä viikon parin välein ja lomilla enemmän. Jos asut noin tunnin matkan sisällä Järvenpäästä (esim. Pk-seudulla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä tai Lahdessa), voivat tapaamiset onnistua hyvinkin spontaanisti.

Mitä tarjoan
Minulle saa kertoa hahmoistaan ja niiden unohtumattomista seikkailuista, tai siitä mikä missäkin roolipelijärjestelmässä on erityisen hienoa tai aivan pielessä.

Seuraa peleihin, tiedeprojekteihisi, ihan vaan yhdessäoloon tai diskoon tai teknobileisiin tanssimaan koko illaksi selvin päin.

Avointa, oppinutta ja monenlaista elämää nähnyttä juttuseuraa, kiinnostunutta kuulijaa.

Hyväntahtoista ja kommunikaatiotaitoista leikkikaveria, myös kinkyjuttuihin jos niin haluat.

Loppusanat
Jos jokin ilmoituksessani jäi mietityttämään, niin kysy asiasta rohkeasti, vaikka et haluaisikaan tutustua tarkemmin. Intohimoisena ihmisenä keskustelen mielelläni kaikesta ilmoituksessa mainitusta kiinnostuneiden kanssa. Jos tunnistat minut kuvasta, niin saa tulla juttelemaan vaikka Discordissa tai fb:ssa, ja kasvotustenkin sitten kun koronakriisi on ohi.

Splitmajava at gmail.com

Olen: mies   
Etsin: nainen   
Alue: Muu Etelä-Suomi       
Ikä: 35   

Oma esittely
Lenkkeilyä harrastava, kaikenlaisen oudon musiikin ja elokuvien suurkuluttaja. Muutenkin kaikenlainen pelailu videopeleistä lautapeleihin innostaa. Introvertin vikaa, mutta kuori murtuu helposti. Allerginen valitettavasti, joten lemmikki-ihmisten ei kannata vaivautua. Vaikka kissoista pidänkin.   

Koulutus ja kokemus
Tällä haavaa juuri aloittanut yliopistossa opiskelun pitkähkön työrupeaman jälkeen. Musablogin pitämistä suunnitellut pidemmän aikaa. Luettuakin tulee, etenkin sarjakuvia nykyään.   

Superpowerit
Maratoneja ja puolikkaita tulee juostua. Osaa leipoa herkullista pizzaa ja korvapuusteja. Lenkki- ja syömäseura ei siis olisi pahitteeksi 🙂   

Mitä etsin
Etsin mukavaa seuraa, elämän rakkautta tai jotakuta jonka syliin käpertyä. Miksei kaikkia kolmea samassakin.   

Mitä tarjoan
Urheilullisen miehenalun, joka innostuu kaikenlaisesta nörtteilystä. Alemman tason musa- ja elokuvakriitikon, joka ei aina piittaa kovinkaan paljon laadusta…   

Loppusanat
Tarkempi vaikutusalue Etelä-Kymenlaaksossa sekä Tampereen seudulla.

unicornrime at gmail.com   

Olen: nainen   
Etsin: mitä vain   
Alue: Itä-Suomi   
Ikä: Olen levelillä 31 ja mieluisinta olisi, jos sinä olisit suurinpiirtein samassa haarukassa, n. 25-35. Mitenkään ehdotonta tämä ei toki ole.    

Oma esittely
☆ Olen fiktiivisistä maailmoista herkästi innostuva nörttityttö Pohjois-Savosta. 
☆ Videopelit, erityisesti länsimaalaiset ja japanilaiset rpg:t, ovat lähellä sydäntä. Peleissä tykkään erityisesti hyvistä tarinoista ja hurmaavista hahmoista, joista voisin puhua maailman tappiin saakka. 
☆ Viihdyn mainiosti kotosalla kaikessa rauhassa, mutta silloin tällöin on myös hauskaa käydä ihmisten ilmoilla ja tapahtumissa, esim. coneissa ja keikoilla. Livemusiikki parantaa sielun. 
☆ Pelien lisäksi tärkeimpiä harrastuksiani ovat lukeminen ja kirjoittaminen.  Tykkään myös katsella jonkin verran leffoja ja sarjoja, anime mukaanlukien. 
☆ Olen vahvasti introvertti ja vaikka seurassa oleminen virkistääkin, tarvitsen usein sen jälkeen vastapainoksi omaa aikaa ja rauhaa. 

Koulutus ja kokemus
Olen opiskellut parikin eri ammattia ja tehnyt töitä mm. kokkina ja nykyisin siivoojana. Mielen pohjalla kytee kuitenkin edelleen ajatus kouluttautua uudelleen, sillä tykkään oppia uusia asioita. Kirjoittaminen on harrastuksistani rakkain ja sitä olisi hauskaa hyödyntää. Kenties minusta voisi tulla vielä vaikkapa kirjastotäti. 

Etsin elämäni nörttiä, jonka kanssa lähteä kulkemaan pidempää yhteistä matkaa ja joka kenties pitelisi vierelläni pleikanohjaimesta kiinni vielä sittenkin kun kätemme ovat jo alkaneet rypistyä. 

Superpowerit
Pystyn sujuvasti soluttamaan Disney-quoteja mihin tahansa keskusteluun sotkematta silti asiaa, josta juuri puhutaan. Osaan tehdä tanssimusiikin tahtiin mitenkuten joraamisesta hauskaa vaikkei mitään askelia osaisikaan. Mielikuvitukseni on huvitukseni ja sen avulla pystyn vangitsemaan sanoja paperille tarinan muotoon varsin vaivattomasti.

Mitä etsin
– Savutonta, eläinrakasta kanssanörttiä 
– Seuraa coneihin, konsertteihin ja muihin tapahtumiin 
– Juttuseuraa, jonka kanssa jakaa samanlaiset kiinnostuksenkohteet, joista sitten voisimme höpöttää puolin ja toisin
– Ihmistä, johon rakastua

Mitä tarjoan
– Iloisen nörttitytön 
– Kuuntelijan ja kanssahöpöttäjän, halusitpa sitten jutella lempparipeleistäsi tai vaikkapa avaruuden ihmeistä 
– Seuraa erilaisiin tapahtumiin, mutta myös rauhallisiin koti-iltoihin
– Kainaloon sopivan halikaverin 

Loppusanat
Jos kiinnostuksesi yhtään heräsi, laita ihmeessä viestiä! Voimme jutella rauhassa lisää ja katsella miten kemiamme kenties kohtaavat.

samovarius at gmail.com

Olen: mies   
Etsin: nainen   
Alue: Pohjois-Suomi       
Ikä: 36   

Oma esittely
Olen nörtähtävä könsikäs, joka viihtyy strategiapelien parissa niin PC:llä kuin laudalla. Katson myös mielelläni elokuvia ja näkisin mielelläni maailmaa, mutta ne eivät oikein ole yksilölajeja, joten olisi kiva löytää seuraa kumpaankin aktiviteettiin. Koti Oulussa, aivoitukset toisinaan levällään pitkin maisemaa.

Koulutus ja kokemus
Olen koulutukseltani insinööri, mutta osin koronatilanteen takia läpikulkuammatissa raksalla tätä nykyä.  Parisuhdekokemusta on kolmesta pitkästä parisuhteesta. Harrastan urheilua ja kuljen mieluiten jalkaisin.   

Superpowerit
Supervoimani liene yllättävän hyvä yleissivistys, eli olen lempikaverisi Trivial Pursuitissa. Luen paljon ja kaikenlaista, mikä johti myös siihen, että aloin kirjoittaa tarinoita nimimerkilläni blogspotiin, ja tehdä harrastajaradiota. Toinen supervoimani on, että voin opettaa sinut ampumaan.   

Mitä etsin
Etsin lämmintä kainaloa, josta käsin katsoa leffoja ja saada viimein joulukonvehdit syötyä kaapistani. Kumppania matkoille, ehkä elämänmittaisellekin.   

Mitä tarjoan
Tarjoan omalaatuisen hassuttelijan, jonka seura on yllättävän lämmintä ja täyspäistä. Jopa romanttista, mutta kömpelöllä tavalla. Kuuntelevan ja kunnioittavan miehen.   

Loppusanat
Koen olevani paistettu muna, joka etsii pyttipannua jossa maata.

laureline.stargazer at protonmail.com

Olen: nainen   
Etsin: mies   
Alue: Keski-Suomi       
Ikä: Olen 46v. Etsin noin 43-53v. miestä.   

Oma esittely
Olen scifi- ja historianörtti, olemukseltani aikuistunut, kiltti naapurintyttö. Asun Turun naapurissa, vapaa-ajat vietän lähinnä Turunmaan saaristossa. Luonteeltani olen älyllisen utelias, elämäniloinen ja tasapainoinen. 

Tykkään kirjoista, autoreissuista, brittihuumorista, tarinoista, uimisesta ja historiallisista kohteista. Olen tällä hetkellä erityisen kiinnostunut tähtitieteestä sekä aivojen toiminnasta. Elän normaalia elämää, työkuviot, koti ja talousasiat ovat kunnossa.

Viihdyn yhtä hyvin kotona, mökillä, kaupungissa, metsässä, maaseudulla, teatterissa, lauta- tai roolipelipöydän ääressä. Baareissa notkumisesta en perusta. Olen aktiivinen, liikun säännöllisesti ja pidän erityisesti luonnon vesissä uimisesta sekä luonnossa retkeilystä. Haaveilen pienestä retkeilyautosta sekä saarissa telttailusta soutuveneellä liikkuen.

En käytä päihteitä, en tupakoi, minulla ei ole tatuointeja. Ruoan kanssa voin juoda lasin viiniä, mutta oluesta ja siideristä en perusta. Olen humanisti, mutta arvoni eivät ole vihervasemmistolaiset. En kannata mitään ääriliikettä tai ajatusmaailmaa, en ole feministi. Kuulun kirkkoon ja uskon Jumalaan. Uskoani en kenellekään tuputa, mutta toivon, että mahdollinen kumppani hyväksyy irvailematta sen, että joskus käyn kirkossa. Olen kiinnostunut myös muista uskonnoista ja maailmankatsomuksista ja keskustelen niistä mielelläni.

Koulutus ja kokemus
Olen ammatiltani opettaja, matkaopas ja kirjoittaja. Ominta alaani ovat kielet. Kerron ja kirjoitan mielelläni tarinoita. Olen ollut kerran naimisissa, erosta on jo viisi vuotta aikaa enkä ole seurustellut sen jälkeen. Nyt toivon löytäväni elämänkumppanin ja seikkailukaverin. Minulla on esikouluikäinen lapsi.   

Superpowerit
Kyky keksiä hauskoja ja hupaisia yllätyksiä keskellä arkea. Taito löytää kiinnostavia sivupolkuja ja kiinnostavia paikkoja.   

Mitä etsin
Etsin reipasta ja luotettavaa ikuista partiopoikaa. Ihmistä, jonka kanssa voi lähteä pihalle tutkimaan tähtitaivasta ja käpertyä sohvannurkkaan katsomaan scifi-leffoja. Elämänkumppania, jonka kanssa jakaa ajatuksia ja seikkailuja. Elämäni rakkautta, jonka voisi yllättää arjen pienillä, iloisilla asioilla.   

Mitä tarjoan
Leikillisen ja seurallisen, monipuolisesti erilaisista asioista kiinnostuneen ihmisen seuraa. Yhteisiä löytöretkiä lähelle ja kauemmas. Mahdollisuuden maistella kokeellisen keittiön tuotoksia. Vapaa-ajan viettoa mökillä saaristossa. Syvällisiä keskusteluja ja hassuttelua.

morphs.into at gmail.com

Olen: nainen   
Etsin: mitä vain   
Alue: en halua määritellä   
Ikä: Olen 34 ja täytän tänä vuonna 35. Viiden vuoden ikähaarukka molempiin suuntiin on ok. En tykkää kovin isoista ikäeroista.   

Oma esittely
– Rento ja rauhallinen tyyppi. En jaksa murehtia asioista joihin en voi vaikuttaa ja en pidä ainaisen negatiivisista ihmisistä.
– Minulla on kissa ja koira (varoituksena allergisille)
– Nörttiharrastuksia tällä hetkellä: kpop ja d&d. Kirjoittelen jonkin verran fikkejä ja haaveilen että ehkä joskus kirjoitan myös ihan oikean kirjan. Pelailen jonkinverran; tällä hetkellä odotan eniten Baldur’s Gate III valmistumista ja uutta Dragon Age peliä. Tykkään fantasiasta ja historiasta (esim. historiallisten vaatteiden teko kiinnostaa ja olen joskus vuosia sitten käynyt historiallisia tansseja kokeilemassa)
– Asun tällä hetkellä Keski-Suomessa, joten olisi kiva jos sinä olisit jostain kohtuullisen matkan päästä että kasvotusten tapaaminen olisi mahdollista. Haaveena on joskus muuttaa takaisin Kuopioon.

Koulutus ja kokemus
Olen saanut maisterin paperit kasaan N:n vuoden opiskelun ja alan vaihdon jälkeen. Teen sosiaalialan töitä ja olen niissä viihtynyt ihan hyvin. Työt ei koskaan ole itselleni elämässä se tärkein asia vaan teen töitä ihan rahan takia, että ei tarvitse elää kädestä suuhun ja on varaa myös laittaa rahaa esim. nörtti harrastuksiin.

Parisuhteista kokemusta on aika vähän. Olen demiseksuaali ja sytyn tosi hitaasti mikä nykypäivän deittailumaailmassa on aika iso este, kun tuntuu että sänkyyn pitäisi hypätä parin tapaamisen jälkeen.

Superpowerit
– Tykkään kokeilla uusia asioita (mutta en mitään extreme urheilua!) joten lähden helposti kokeilemaan jotain uutta harrastusta tai tekemistä.
– Minulla on koira jonka kanssa tulee ulkoiltua ja joka on myös innokas kansallispuistojen kiertelijä kaverina. Päiväretket luonnossa on ihan parasta varsinkin jos voi välillä istahtaa nuotiolle pitämään taukoa.
– Tykkään matkustella ja kunhan se taas joskus on mahdollista niin haluan lähteä käymään Japanissa ja Etelä-Koreassa. Eurooopan kohteista seuraavana olisi Ateena. (Olen tosi kiinnostunut historiasta ja matkoilla kierrän kaikki mahdolliset museot. Rantalomalle minua ei saa lähtemään.)

Mitä etsin
– Savutonta ja muutenkin päihteetöntä ihmistä
– Positiivista elämänasennetta, empaattisuutta
– Ei kaikenlaisille ennakkoluuloille esim. rasismi ja seksismi
– Ihanaa olisi löytää pitkäaikainen seurustelukumppani
– Ihmistä jonka kanssa juttu luistaa ja yhdessä vietetty aika kuluu nopeasti
– Matkaseuraa ja ehkä harrastuskaveria
– Ihmistä jolla oman elämän asiat on tasapainossa

Mitä tarjoan
– Voin allekirjoittaa kaikki nuo asiat mitä laitoin omiin toiveisiin
– Olen itsenäinen ja tasapainoinen introvertti, en takerru enkä ole mustasukkainen
– Kokkailu/leipomis kaveria
– En halua lapsia
– Matkaseuraa, lähden mielelläni lyhyelle päiväretkelle tai pidemmälle lomalle (kunhan se on taas mahdollista)
– Lautapeli tai pöytäroolipeli seuraa

demoniheraa at gmail.com

Olen: nainen   
Etsin: mitä vain   
Alue: en halua määritellä       
Ikä: Henkinen ikäni on uskoakseni noin 13, fyysinen ikäni mahdollisesti jo 31. Sinun ikäsi voi alkaa kakkosella, kolmosella tai nelosella; numeroita enemmän merkkaa ihminen niiden takana.   

Oma esittely
Joku semihippi täällä hei. Kirjatoukka, tuleva bestseller-kirjailija (en oikeasti, mutta yritys on kova), pienen kissan palvelija, teehifistelijä, eskapisti, true crime-entusiasti, euroviisuhörhöilijä. Rento ja helppohoitoinen; ihmissuhteissa joustava. Draamaa arvostan televisiossani, en elämässäni. Tällä hetkellä pidän majaani Etelä-Pohjanmaalla, mutta koska nörttitarjonta on täällä verrattain rajallista, sinun majapaikallasi ei ole minulle väliä. Junat, autot ynnä muut kulkuvälineet kulkevat. 

Juuri nyt inspiroidun: Korpiklaanista, tatuointitaiteesta, hyvistä sekä huonoista kauhuelokuvista, luonnosta sekä siellä liikuskelusta, mökkeilystä, videopeleistä (en ole suorastaan HC-gameri, mutta yhtä kaikki videopelit ovat olleet oleellinen osa elämääni n. 25 vuotta), livemusiikista, musiikista yleensäkin, hyvästä scifistä ja spefistä, tyhmistä meemeistä, musikaaliteatterista, divareista, folkloristiikasta, vanhoista South Parkin jaksoista, yltiösöpöistä ja kimaltelevista, toisaalta rujoista ja groteskeista asioista, Suicide Girleistä ja muusta alt model-estetiikasta, vinksahtaneesta taiteesta ynnä kaikenlaisesta muusta enemmän tai vähemmän sattumanvaraisesta. Normaalisti inspiroituisin myös matkustelusta lähelle sekä kauas, mutta korona, don’t you know. 

Koulutus ja kokemus
Olen opiskellut ison osan elämästäni, ja valitettavasti työkokemus on jäänyt kyseisen faktan jalkoihin. Rehellisesti: en oikein tiedä vielä mitä haluan olla isona. Tämänhetkinen ammattini liittyy läheisesti kirjoihin, ja niiden lähellä tunnenkin oloni hyväksi ja, no, minuksi.    

Superpowerit
Kissoille lässytys. Kauhuelokuvaquotet. Teen myös kai ihan hyvää juustokakkua.    

Mitä etsin
Muusaa, hyviä ja outoja tarinoita, (kolmannen asteen) yhteyksiä, syliä, positiivisia viboja, uusia asioita joista inspiroitua, tuoreita seikkailuja. Jotakuta joka jaksaa kuunnella väsymättömiä ranttejani aiheesta “Farscape on maailman aliarvostetuin scifisarja”. Miksei ihan Oikeaa Parisuhdettakin. Sukupuolella ei ole väliä, enkä kavahda myöskään polysuhteita, vaikka minulla ei niistä sen suuremmin kokemusta olekaan. Mikäli kipinät eivät lentele romanttisessa mielessä, uudet ystävyyssuhteet ovat nekin enemmän kuin tervetulleita. 

Elän aikamoisessa punaviherkuplassa, joten mikäli olet tiukasti poliittisen spektrin toisessa päässä, en ikävä kyllä voi luvata että tulemme toimeen; olen kuitenkin avoin rakentavalle keskustelulle sekä hyvin perustelluille mielipiteille, vaikka ne eivät aina vastaisikaan omiani. 

Kinkyhenkisyys katsotaan plussaksi, mutta ei haittaa, vaikka et olisikaan tason 5 shibarimestari – kinkyys ei ole itseisarvo, vaan muodostuu orgaanisesti kustakin ihmissuhteesta ja ihmisestä riippuen. Tehtäköön kuitenkin tiettäväksi, että olen varsin seksipositiivinen ihminen; en tiedä kaikkea kaikesta (itse asiassa loppupeleissä tiedän suhteellisen vähän yhtikäs mistään), mutta haluan tutkia, oppia ja kokea.  

Mitä tarjoan
En osaisi vastata tähän oikeassakaan CV:ssä… mutta toivoakseni lämpöä ja välittämistä. Pitkää pinnaa (en ole nalkuttajatyyppiä). Seuraa mökille, coneihin, teatteriin, elokuviin, kirppari- ja divarikierroksille, lenkille, baariin (en ole Kuningas Alkoholin suuri ystävä, mutta pidän pienten pubien tunnelmasta). Huonon huumorintajun. Ennakkoluulottomuutta. Ehtymättömän innostukseni elokuvataidetta kohtaan. 

Peeäs: olen erittäin valmis lähettämään kuvani, vaikka se ei nyt olekaan tässä kaiken kansan nähtävillä. 

Loppusanat
Big dong and prosper.