Nörttitytöt-blogi pyysi lukijoitaan lähettämään seuranhakuilmoituksia. Ilmoituksia tehtiin kolmessa eri muodossa: CV-muotoisina, ystäväkirjana tai vapaamuotoisesti itse valitulla tavalla. Tämä blogikirjoitus sisältää pääkaupunkiseudulta seuraa etsivien miesten ilmoitukset. Ennen ilmoitusten lukemista kannattaa käydä tutustumassa alkuperäiseen hakuohjeeseen, jonka perusteella ilmoitukset on laadittu.

Ilmoituksen jättäneitä on kehotettu tekemään anonyymi sähköpostiosoite, johon vastauksia odotetaan. Myös ilmoituksiin vastaaja voi toimia samoin. Näin identiteettiään ei tarvitse paljastaa heti kättelyssä.

Ilmoituksia tuli yhteensä 9 kappaletta.

Jos ilmoituksessasi on jotain vikaa tai sitä ei ole jostain syystä julkaistu, ole yhteydessä osoitteeseen toimitus@geekgirls.fi.

Muihin ilmoituksiin pääset tästä:
Pääkaupunkiseudulla puolisoa etsivät nais- ja muun sukupuoliset nörtit
Muualla Suomessa puolisoa etsivät nörtit
Kaikkialla Suomessa ystäviä etsivät nörtit

shayminbae at gmail.com   

Olen: mies   
Etsin: nainen   
Alue: Pääkaupunkiseutu   
Ikä: oma ikä 32, ikähaarukka 25~35

Oma esittely
– Keski-Uusimaalla asusteleva mies, joka on työn perässä muuttamassa Helsinkiin.
– Melodista ja sinfonista metallimusiikkia kuuntelussa, mutta viime aikoina on enimmäkseen soinut Spotifysta erilaiset epicore-genren musiikkikappaleet.
– Sopivissa tilanteissa lentelee puujalat.
– 172 cm pituudella mahtuu pääasiassa hyvin lentokoneeseen, mutta Aasiassa on polvet ottaneet kiinni etummaiseen penkkiin.
– Puuskupuh. 🦡

Koulutus ja kokemus
Olen koulutukseltani IT-tradenomi ja työskentelen vielä hetken aikaa teknisessä tuessa auttamassa laatujärjestelmien ja kokonaisarkkitehtuurin asennusten, päivitysten sekä erilaisten ongelmien kanssa. Olen kuun vaihteessa vaihtamassa pelialalle IT-ylläpitoon ja -tukitehtäviin, mitä odotan innolla. Olen kiinnostunut ihmisten auttamisesta ja löytämään ja kehittämään erilaisiin ongelmiin toimivia ratkaisuja, sekä pysymään ajan tasalla IT-alan muutoksista.

Pari aikaisempaa ihmissuhdetta ovat opettaneet tuntemaan itseäni paremmin ja tarkentamaan sitä mitä haluan parisuhteeltani ja elämältäni. En odota sinulta kuitenkaan löytyvän lvl 60 suurmestarin kokemusta, vaan etsin elämääni nörttiä, jonka kanssa voimme elää itsemme näköistä nörttielämää ja höpsöillä siitä mieleisemme yhdessä samalla toisiamme hankalissa tilanteissa tukien.

Superpowerit
Olen intohimoinen pelaaja ja viihdyn niin D&D-roolipelien, videopelien ja lautapelien parissa. Erityisesti arvostan pelaamista muiden seurassa ja yhteistyöpelien ääressä kuin kilpapelaamista. Minulta onnistuu myös tietokoneiden asentaminen ja korjaaminen kuin myös puhelimen näytön vaihtaminen ja Xboxin levyaseman lukupään vaihtaminen.   

Mitä etsin
– Mukavaa ja samanhenkistä päihteetöntä nörttiä, jolta löytyy pöhköjäkin ideoita, joista innostuisimme yhdessä.
– Peliseuraa D&D:n, video- ja/tai lautapelien ääreen.
– Pitkää parisuhdetta, rakkautta, hellyyttä ja haleja.
– Matkakumppania erilaisiin tapahtumiin ja reissuihin.
– Keskustelukumppania, jonka kanssa voi keskustella mistä vain ja lähetellä toisillemme hauskoja meemejä ja kissavideoita.
– Läheisyyttä, sympatiaa, ymmärtämistä ja huomioimista, kun elämä ei menekään niin kuin Strömsössä.
– Kannustavaa, arvostavaa ja positiivista asennetta.
– Kissataloutta tai lemmikkivapaata taloutta. 

Mitä tarjoan
– “Hellän, huomaavaisen, luotettavan ja kiltin nörttipojan. Siis kaikkea mitä suhteelta voi toivoa.”
– Täysin päihteettömän elinympäristön.
– Kodin, jossa on turvallista, mukava lämmin henki ja kiva viettää aikaa.
– Toimivat tietokone- ja pelijärjestelmät ja peliseura.
– Ihmisen, joka on valmis sitoutumaan ja perustamaan perhettä lähitulevaisuudessa.

Loppusanat
Toivottavasti herätin kiinnostuksesi ja kuulen sinusta pian. ^_^

Pidän pitkistä viesteistä. Niihin on mukava vastata ja viedä keskustelua eteenpäin. 🙂 Keskustelen mielelläni myös esimerkiksi Discordin välityksellä ja mikäli yleinen tilanne mahdollistaa, niin kasvotustenkin.

—-

warghast1983 at gmail.com   

Olen: mies   
Etsin: nainen   
Alue: Pääkaupunkiseutu   
Ikä: 37 (27-40)   

Oma esittely
Olen Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva historia-, folklore-, roolipeli-, ja fantasianörtti. Pidän kirjoittamisesta, piirtämisestä, figuurien rakentelusta ja -maalaamisesta, sekä roolipeleistä. Olen eläinrakas ja toivoisin joskus saavani oman lemmikin. Pidän myös lautapeleistä ja olisi kiva harrastaa niitä yhdessä. Pidän myös ruuanlaitosta ja kokeellisesta keittiöstä, joten jos sinulla olisi uusia “outoja” reseptejä mitä voisimme testailla yhdessä.   

Koulutus ja kokemus
Olen opiskellut tietotekniikan insinööriksi ja työskentelen nyt Teknisenä kirjoittajana/dokumentoijana palvelinsaliyritykselle. Parisuhdekokemukseni on hyvin vähäistä ja edellisestä suhteesta on pitkä aika, haluaisin kuitenkin oppia uudelleen rakastumaan. Asun tällähetkellä Espoossa mutta toivoisin löytäväni uuden kodin jostain hieman maaseutumaisemmasta paikasta.   

Superpowerit
– Osaan tehdä puita rautalangasta ja mallinnusmassasta.
– Piirrän ja kirjoitan paljon ja teen pienoismalleja, joita käytän roolipeleissä 
– Piirtelen huvikseni karttoja ja luon mielikuvitus maailmoja 

Mitä etsin
Etsin vierelleni toista nörttiä, jonka kanssa lauta- ja roolipelata ja jakaa niin arjen pienet kokemukset kuin isot matkasuunnitelmat. Olethan savuton ja lapseton.

Olisi kiva löytää joku joka saisi minut innostumaan elämästä ja maailmasta.

Mitä tarjoan
kokkaus- ja kädentaitoja, sitoutumisvalmiutta, kiemuraista huumorintajua ja vilkasta mielikuvitusta.   

Loppusanat
Jos kiinnostus heräsi niin ota vapaasti yhteyttä.

piqueboeuf123 at gmail.com   

Olen: mies   
Etsin: nainen / muu
Alue: Pääkaupunkiseutu   
Ikä: oma ikä 39, noin 26-50 on haarukka   

Oma esittely
– Olen tätä nykyään ennen kaikkea tietotekniikkaan keskittyvä nörttipoika. Ohjelmoinnin lisäksi tietokoneharrastukseen kuuluu (usein humoristiset) audiovisuaaliset projektit, grafiikka ja musiikki yleensäkin.
– En ole kirjojen suurkuluttaja, mutta luen kuitenkin aina jotain.
– Persoonaltani olen rauhallinen ja materiaalisesti vaatimaton – siis tämän yhteiskunnan mittapuulla – ja syön melko vegaanisesti.
– Silloin harvoin, kun en ole tietokoneen ääressä, saatan käydä vaikka kävelyllä läheisillä metsäalueilla. Pyöräilen tai juoksen myös hiukan päivittäin (mutta kumppanilta en vaadi liikunnallisuutta).
– Pituus 172 cm

Koulutus ja kokemus
Valtiotieteen maisterin paperit on tullut hankittua ja aiempi elämä olikin yhteiskuntatieteiden ja filosofian (sekä kielten) opiskelua. Nykyään olen kuitenkin itseoppinut ohjelmoija. Reilut 20 vuotta irkkausta (plus ysärin BBS-messuilut päälle) ovat varmaan relevanttia elämänkokemusta nekin, mutta myös oikeita ihmissuhteita on koettu.    No jotain sinnikkyyttä varmaan löytyy, analyyttiseksikin itseäni väitän.

Mitä etsin
Sopivan omaperäistä naista (tai feminiinistä muuta). Jos tämä ilmoitus vaikuttaa sinusta kiinnostavalta, siinähän on jo hyvä lähtökohta. Vaatimukseksi pitää tosin laittaa, että et halua (ainakaan lisää) lapsia. Nimenomaan monogaminen kumppani on ollut ensisijaisesti mielessä, mutta polyamoristeihinkin voisin tutustua.

Mitä tarjoan
– Kumppanin, joka jättää sinulle paljon aikaa elää omaa elämääsi, mutta joka ei väsy paijaamaan sinua
-Hiukan eriskummallisen pojan, jonka kanssa voi vaikka lukea runoja metsässä tai mitä jännää keksitäänkään.
-Tyypin, joka kuuntelee nörttijuttujasi ja kaivaa lisätietoja netistä

Loppusanat
Saa ottaa yhteyttä kauempaakin

laurikuparinen at protonmail.com

Olen: mies   
Etsin: nainen   
Alue: Pääkaupunkiseutu       
Ikä: Olen 34. Hakusessa nörtti ikähaitarilta 28-38.   

Oma esittely
* Nörttimies, joka tykkää pelata konsoleilla (niin uusilla kuin vanhoilla) ja PC:llä.
* Olen erityisesti 80-luvun elokuvien suuri ystävä: Ghostbusters, Star Wars, Back to the Future, Robocop jne. Koko huumorintajuni lähde on käytännössä Naked Gun -trilogia. Muutenkin kasarikomediat viehättävät 🙂
* Tykkään sisustaa asuntoa: tyylini on yhdistelmä Ikeaa, teknisiä härveleitä ja nörttimäisiä tavaroita sulassa sovussa.
* Olen kiinnostunut avoimen lähdekoodin projekteista ja digitaalisesta elämäntavasta, jossa ollaan mahdollisimman vähän kiinni isoissa (ja vakoilevissa) somealustoissa.
* Kaipaisin elämääni uusia kokemuksia ja elämyksiä (ainakin viimeistään koronan jälkeisessä maailmassa). Niiden kokeminen kivan kumppanin kanssa olisi ihanaa.

Koulutus ja kokemus
Olen opiskellut AMK:ssa medianomiksi, mutta siitä huolimatta onnistunut työllistymään oman alan töihin. Työskentelen siis web-devaajana digimarkkinointialan firmassa. Lisäksi perustin juuri yrityksen, jonka tavoitteista voin kertoa sitten joskus tulevaisuudessa 😉 Haaveissa olisi tulevaisuudessa olla mukana toteuttamassa omia intohimoprojekteja, jotka vaativat jonkinlaisen pääoman alkuun (mutta onhan tässä loppuelämä aikaa).

Olen seurustellut pari kertaa aikaisemmin elämässäni ja muutamia tapailusuhteitakin on ollut. Etsin edelleen elämäni rakkautta eli sitä tyyppiä, joka saa sydämen hakkaamaan ja jonka seurassa jopa kaltaiseni introvertti haluaisi viettää suurimman osan ajasta. Parasta olisi, jos sinun kanssasi voisin katsella hyviä elokuvia, pelata videopelejä ja makoilla sohvalla/sängyllä iltamyöhään jutellen kaikesta maan ja taivaan välillä.

Mitä etsin
Osaan suosikkielokuvieni vuorosanat ulkoa ja pystynkin näyttelemään miltei kokonaisia elokuvia (tulee halvemmaksi kuin ostaa/vuokrata leffa!). Pystyn pelaamaan alkuperäisen Super Mario Bros -pelin noin 7 minuutissa läpi. Japanilaisen, legendaarisen vaikean SMB2-version kanssa menee vähän pitempään, mutta läpipeluu onnistuu siinäkin. Osaan myös modata/hackata videopelejä uusiin kuosiin.

Vähän vakavammin ottaen osaan puhua tunteistani ja ilmaista niitä ilman estoja. Olen parhaimmillaan erittäin hyvä heittäytymään tilanteen vietäväksi (vaikka olenkin aina tosi ujo alkuun uusissa tilanteissa). Olen myös kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja tykkäänkin jutella niistä.

– Ihanaa nörttityttöä, jonka kanssa ihmetellä yhdessä maailman menoa ja kasvaa yhdessä vanhaksi
– Mielellään savutonta ja muutenkin maltillisesti päihteitä käyttävää tyyppiä
– Seuraa co-op-pelaamiseen, varsinkin kasibitti-Nintendolla!
– Hempeilyseuraa
– Henkilöä, joka ei halua lapsia

Mitä tarjoan
– Sitoutumisvalmiin, empaattisen, tunteikkaan ja romanttisen kumppanin
– Pseudotaiteellisuutta: tämän pystyn selittämään vain kasvotusten 😀
– Ihanaa yhteistä aikaa kotona tai vaikka matkalla
– Valmiutta uusien asioiden kokeiluun
– 24/7 IT-tuen

Loppusanat
Jos kiinnostuit, niin laita sähköpostia minulle ja voidaan sopia, millä alustalla/tavalla viestitellään alkuun. Sen jälkeen kaikki on mahdollista…

matinkylailija at gmail.com

Olen: mies   
Etsin: nainen   
Alue: Pääkaupunkiseutu       
Ikä: Olen 32-vuotias ja seuraa haen noin 25-35-vuotiaista   

Oma esittely
Olen Etelä-Espoon meren äärellä kulkevasta rantaraitista nauttiva anime-, manga- ja lautapelinörtti, joka etsii rinnalleen toista samankaltaista tai sopivasti erilaista nörttiä. Pääkaupunkiseudun hyvät liikenneyhteydet kuitenkin mahdollistavat sen, ettei minun tarvitse onneksi pyöriä vain lähiympäristössäni, vaan tutustun mielelläni kauempanakin asuvaan.    

Olen Tampereelta kotoisin oleva dippainssi, jonka työelämä on tuonut vajaat viisi vuotta sitten pääkaupunkiseudulle. Työskentelen tällä hetkellä rakennustuoteteollisuuteen liittyvissä asiantuntijatehtävissä.

Koulutus ja kokemus
Parisuhderintamalla olen junioripositiossa – lyhyitä tapailusuhteita on joitain vuosien varrella ollut, mutta niistä ei ole valitettavasti päässyt kehittymään mitään pidempiaikaista. 

Superpowerit
Koska minulle ei ole erityisiä superpowereita, paikkaan tilannettani päättäväisellä ahkeroinnilla, periksiantamattomalla kovalla työllä ja pitkäjänteisyydellä. Tästä huolimatta välillä päädyn häviämään lautapeleissä. Tappio ei kuitenkaan harmita, vaan uusien strategioiden hiominen käynnistyy päässä ja jään odottamaan seuraavaa kertaa, jolloin pääsen kokeilemaan uudestaan mahdollisuuksiani. Odotellessa taukoilen mangaa lukien, animea katsoen tai ulkoillen. Parempina aikoina myös uimahallin vesi on rentouttanut ja palauttanut minua arjesta.    

Mitä etsin
Seuraltani toivoisin myönteistä suhtautumista arkiseen elämänmenoon ja nörtteilyyn. Se, että harrastuksiaan voi jakaa toisen kanssa, on minulle tärkeää, sillä uskon, että siten harrastuksista voi saada jopa enemmän irti kuin yksinään – oli se sitten yhdessä sohvalla TV-sarjojen tai animen katsomista suoratoistolla, lautapelailua pöydän ääresstä tai vaikkapa ulkoilun lomassa keskustelua jostain mieleentulleesta aiheesta.

Mitä tarjoan
Olen seurallinen ja sosiaalinen ihminen, mutta monien nörttien tapaan ujohkona introverttinä ehkä hieman hitaammin uusiin ihmisiin tutustuva. Kun kuitenkin yhteistä aihealuetta löytyy, tykkään uppoutua keskusteluihin. Vaikka viimeinen vuosi onkin ollut erilainen kuin aiemmat, en ole täysin kotihiireytynyt, vaan viihdyn myös ulkoilmassa esimerkiksi sauvakävelysauvojen kanssa. Erilaisia tapahtumia, kuten coneja, olen kuitenkin jäänyt kaipaamaan ja toivon, että niiden paluu koittaisi pian.   

dwylfen at gmail.com

Olen: mies   
Etsin: nainen   
Alue: Pääkaupunkiseutu       
Ikä: 29, 24-30   

Oma esittely
– Olen rauhallinen nörtti olento mutta en myöskään pelkää menoa ja melskettä
– Tykkään pelailla paljon tietokoneel erillaisia pelejä, myös tykkään lautapeleistä, korttipeleist ja pöytäropesta.
– Olen kaikki ruokainen monen eri asian suhteen, niin musiikin, ruuan tai vaikka sarjojen suhteen.

Koulutus ja kokemus
Olen opiskellut keittiön saloja ammatikoulussa mutta totesin ne salat ei ole mulle mutta kyllä ehkä sieltä jotain skillei jäi käteen, sen jälkeen olen opiskellut tietokoneen saloja ict puolella josta jatkoin amk it opintoihin missä tällä hetkellä olen. Kokemusta myös löytyy vähän twitch-streemamisesta jota teen säänöllisen epäsäänöllisesti. myös opetellut video muokkausta nyt pikkusen youtube varten    olen olento joka osaa tulla juttuun melkeen kenen kanssa vaan ja yleensä löydän edes jotain pientä keskusteltavaa.  

Superpowerit
Rauhallisuuteni sanotaan tarttuvan joskus. tiedän monesta asiasta edes vähän että pystyn antaa mielipiteen moneen asiaan. videopeleis olen todella flexiple et pystyn moninpeleis melkeempä pelaa mitä paikkaa vaan   

Mitä etsin
– Uusia tuttavuuksia kenen kanssa pelailla, viettää aikaa, kattela anime
– mahdollisesti sitä jotakuta kenen kanssa talven kylminä aikoina kääriytyä peittoon ottaa kuppi lämmintä ja katsoa sarjoja.
– ihmisiä kenen kanssa kokeilla uusia harrastuksia.

Mitä tarjoan
– rauhallisen ja ymmärtäväisen olennon
– mukavaa seuraa kenen kanssa puhella ja puuhastella kaikkea
– peliseuraa joka ei rage tai quittaa

Loppusanat
Jos yhtään mielenkiinto heräs tai nousi kysymyksiä laita ihmeessä viestiä ^^

endless8fan at gmail.com

Olen: mies   
Etsin: nainen   
Alue: Pääkaupunkiseutu       
Ikä: Oma ikä: 40; Etsin seuraa: 30 – 50-vuotiaat   

Oma esittely
Olen aika liberaali ja ulospäin suuntautunut tyyppi, joka pyörii aktiivisesti pääkaupunkiseudun scifijärjestöissä. Ei ole lapsia eikä lemmikkieläimiä. En tupakoi, ja mieluummin juon teetä kuin olutta. Ruoan suhteen syön mieluummin falafel-pyöryköitä kuin lihapullia. 

Harrastuksena luen sekä proosaa että sarjakuvia (enimmäkseen mangaa) ja pyrin lukemaan myös muutakin kuin genrefiktiota. Ongelma on vain löytää aikaa, koska tykkään myös ulkoilla päivittäin. Joskus katson myös sarjoja (erityisesti animesarjoja) ja elokuvia. Museoissa tykkään käydä useamman kerran vuodessa, ja ehdoton suosikkini on Amos Rex.

Koulutus ja kokemus
Olen valmistunut kielten ja kulttuurien alalta ja työkokemusta on tullut poimittua lehden toimittamisesta ja juttujen kääntämisestä sekä kirjastosta ja arkistosta.    

Superpowerit
Yksi lienee koodinvaihto, ainakin jos graduohjaajani moitetta on uskominen.:D Niin, ja mikrofilmiskannerin käyttö, jos sellaiselle on tarvetta. Takaan jonkin lopputuloksen, mutten lopputuloksen laatua.   

Mitä etsin
Etsin lapsetonta ja eläimetöntä hengailuseuraa esim. kirjastoon, kahvilaan, yliopiston ruokalaan, museoon, taidegalleriaan, coniin, kävelylenkille; jos fiilistä on, voidaan joskus myös tehdä ”sitä ja tätä” 😉   

Mitä tarjoan
Tarjoan kielitaitoista ja rentoa seuraa, joka on (näin kerrotaan) hyvä kuuntelemaan.

sami.hook at gmail.com

Olen: mies   
Etsin: nainen   
Alue: Pääkaupunkiseutu       
Ikä: Syntynyt 1.3.1988 eli kohta 33   

Oma esittely
Olen pelaava nörtti ja haaveileva ajattelija. Harrastan pelaamista tietokoneen ja erilaisten konsoleilla. Pidän myös lauta, ja roolipeleistä. 

Luen paljon. Yleensä sci-fi:ä tai fantasiaa, mutta myös dekkarit, elämänkerrat ja bändien historiikit, avaruuš ja tiede kiinnostaa. 

Haaveilen kirjan kirjoittamisesta. Aihetta etsin vielä Kirjoitan runoja ja lyriikoita. Haaveilen myös matkustamisesta. Ykkös kohteena Japani.

Haluaisin oppia koodaamaan

Kokkailu on mulle rentouttava harrastus ja intohimo.Voisimme kokata yhdessä?

Koulutus ja kokemus
Koulutukseltani olen nörtti. Olen työskennellyt eräässä tietotekniikka alan yrityksessä ylläpidossa  Asiakaspalvelun ja kassan hallitsen hyvin. Minulla on oma blogi on ja suunnittelen streemauksen aloittamista.

Superpowerit
Olen hyvä kuuntelija ja keskustelija. Uskomaton leipuri. Auttaja.

Mitä etsin
Alkua. Mukavaa mustaakin huumoriin ymmärtävää  nörtti neitoa peli seuraksi tai vakavaan suhteeseen jos siltä tuntuu   

Mitä tarjoan
Hellä, empaattinen ja hassu kumppani keskusteluihin tai vaikka elämän polulle.   

Loppusanat
Carpe diem

eccentric_ocelot at luukku.com

Olen 32-vuotias mies pääkaupunkiseudulta. Olen tietotekniikan kandidaatti, ja pian mahdollisesti myös ohjelmistotestaaja. Persoonallisuudeltani olen varsin sarkastinen, ja ehkä jossain määrin kissamainen.

Kiinnostukseni kohteisiin kuuluvat pelaaminen (mm. The Legend of Zelda, Metroid, Hollow Knight, Dota 2, Spelunky 2, jne.), pelisuunnittelu, kirjoittaminen (scifi, fantasia, komedia), filosofia, ja milloin mitäkin kielitieteistä jousiammuntaan ja 3D-mallinnukseen. Kuvailisin itseäni yhdistelmäksi insinööriä ja taiteilijaa.

Olen raitis ja täysin savuton (ellei epäonnistuneen ruuanlaiton sivuvaikutuksia lueta).

Olen myös furry, mutta en kuitenkaan raavi huonekaluja.

Etsin naista väliltä 18 ja 24 vuotta yhteensopivilla kiinnostuksen kohteilla. On syytä mainita, että en voi sietää tupakointia, minkä lisäksi en pidä tatuoinneista; taide kuuluu mielestäni seinälle, ei iholle. Myös alkoholin ryystämisessä toivoisin malttia.

Tämä ei ollut mikään ihmellinen esittely, mutta olen parempi kirjoittamaan proosaa kuin itsestäni. Vastaukset osoitteeseen eccentric_ocelot@luukku.com