Nörttitytöt-blogi pyysi lukijoitaan lähettämään seuranhakuilmoituksia. Ilmoituksia tehtiin kolmessa eri muodossa: CV-muotoisina, ystäväkirjana tai vapaamuotoisesti itse valitulla tavalla. Tämä blogikirjoitus sisältää pääkaupunkiseudulta seuraa etsivien naisten ja muun sukupuolisten ilmoitukset. Ennen ilmoitusten lukemista kannattaa käydä tutustumassa alkuperäiseen hakuohjeeseen, jonka perusteella ilmoitukset on laadittu.

Ilmoituksen jättäneitä on kehotettu tekemään anonyymi sähköpostiosoite, johon vastauksia odotetaan. Myös ilmoituksiin vastaaja voi toimia samoin. Näin identiteettiään ei tarvitse paljastaa heti kättelyssä.

Ilmoituksia tuli yhteensä 8 kappaletta.

Jos ilmoituksessasi on jotain vikaa tai sitä ei ole jostain syystä julkaistu, ole yhteydessä osoitteeseen toimitus@geekgirls.fi.

Muihin ilmoituksiin pääset tästä:
Pääkaupunkiseudulla puolisoa etsivät miesnörtit
Muualla Suomessa puolisoa etsivät nörtit
Kaikkialla Suomessa ystäviä etsivät nörtit

silver.seabed at gmail.com   

Olen: muu   
Etsin: mies   
Alue: Pääkaupunkiseutu   
Ikä: oma ikä: 42, ikähaarukka: 35-55   

Oma esittely
Karismaattinen, pohdiskeleva virnukissa joka kuuntelee mieluummin kuin puhuu.

Androfiili ihminen naarastyypillisessä paketissa. (Haen lähtökohtaisesti miehiä, mutta voit tietysti olla myös muunsukupuolinen!) Poliittiselta suuntautumiseltani oon vihervasemmistossa ja osallistun tyypillisesti pariin miekkariin per vuosi, yleensä aiheena on ihmisoikeudet ja ilmastonmuutos. Olen aivan uskomaton, eli teknisesti määriteltynä ateisti. Lapseton, ja just hyvä niin. Ja tietenkin feministi. Ai niin ja vegaanikin vielä. Oh dear.

Olen ajoittain tulisieluinenkin vastavirtaan uiskentelija – en siksi, että se olisi itsessään tärkeää, vaan koska sovin huonosti muotteihin. Mun elämä on itseni näköistä, täällä on asioita jotka on mulle tärkeitä. Elämä ei ole putkijuoksu.

Vähän arastelen nimittää itseäni nörtiksi. Se riippuu niin siitä, kehen vertaa. Joissain ympyröissä olen se geekein tyyppi mitä kukaan on ikinä tunnustanut tavanneensa, ja nepä vasta ovatkin ahdistavia ympyröitä, ja sit omissa piireissä olen enemmänkin silleen geek light. Eli tässä tämänhetkisessä kontekstissa olen varmaan silleen keveimmästä päästä. Mä en esim. oikein ymmärrä lautapelien päälle, kauhea sosiaalinen surma sanoakin näin! (Co-opit on sitten vähän eri asia.)

Omista harrastuksista videopelit (määritelmällisesti isot BioWaren ja Bethesdan pelit, mutta toki muutakin – ja juu, konsolilla) ja pöytäroolipelit (ensisijaisesti pelaan, mutta nyt vedän pitkästä aikaa itsekin, let me tell you about my campaign) tietty sitävat tähän alakulttuuriin vahvasti. Intoilen tietysti myös kummista jutuista, kuten vähän erikoisempien kasvien (ei, ei sellaisten kasvien) kasvattamisesta ja vähän harvinaisemmista kielistä, esihistoriasta ja silleen.

Olen viime vuosina alkanut innostua vaeltamisesta ja erilaisista luontokohteista. Parhaita ympäristöjä ovat meri ja karut kiviympäristöt. Mieluummin vähemmän kuin enemmän puita. Skotlannissa olisi aika erinomaista tällaista rannikkoa, mutta kyllä Suomestakin löydän paikkoja joissa toteuttaa sisäistä Muumipappaani.

Ulkoilusta on tullut muutenkin vahva osa mun elämää, ja tää on vain korostunut korona-aikana. Kävelen päivittäin pitkiä lenkkejä ja ennen kuin hajotin polveni tuossa joulun alla, kävin myös juoksemassa monta kertaa viikossa. Toivottavasti vielä saan palattua siihen. Lukeminen on ollut teinivuosien ”luen kaiken jo ennen kuin ehdit sanoa ’kissa’” –vaiheen jälkeen vaikeampaa, mutta olen viimein pääsemässä siihen takaisin kiinni.

Mä olen hitaasti lämpeävää sorttia, mutta kun rakastun, se on vakaa ja pitkäaikainen tila. En ole ikinä osannut yhden yön juttuja, vaikkei niissä ole mun mielestä mitään väärää. En osaa syttyä kenenkään ulkonäöstä, ellei sieltä paista läpi äly ja lämpö.

En juo alkoholia suomalaisklassisen tyylisuuntauksen mukaisesti, ja aika vähän muutenkin nykyään, koska se vie yöunet niin helposti. Lasi tai kaksi hyvää viiniä kuitenkin kruunaa astetta paremman ruuan. En tupakoi.

Koulutus ja kokemus
Hommailen luonnontieteiden parissa ja ihmettelen, mitä kaikkea ihmeellistä ja yllättävää siitä voikaan poikia. Työ on asiantuntijapuuhaa, mutta siinä on kosolti luovuutta mukana. Revittelen suomen kielellä aina kun voin. Matka tähän pisteeseen ei suinkaan ole ollut suoraviivainen, vaan olen jollain sivupolun sivupolulla ja oho, siitä tulikin duuni ja oho, tällaistakin voi tehdä.

Tekee mieli mainostaa, että olen ollut pitkään ja hartaasti terapiassa. Musta se on hyvä juttu, ja sisältää vahvan potentiaalin sille, että ymmärrän, mitä tarvitsen, ja osaan luovia ongelmallisissakin tilanteissa sekä ymmärrän, että telepatia ei toimi. Tällä hetkellä oon tosi vahvoilla näissä asioissa ja tuntuu hyvältä, että kaikenlaisista jutuista on selvitty ja saatu niistä paljon itsetuntemusta. 

Superpowerit
Mulle tulee mieleen vaan (”vaan”) tällaisia emotionaalisia ja sosiaalisia taitoja tässä. Oon erittäin selväsanainen, tasainen ja rauhallinen. Olen myös hyvä kuuntelija (vaikka voisin olla parempikin, ja haluan treenata sitä). Tarkastelen asioita monelta kantilta. Maailma on mulle täynnä harmaan sävyjä, siellä on hyvin vähän mustaa tai valkoista. Jos huomaan että joku henkinen asia pelottaa mua, pyrin menemään sitä kohti.

Keksin jotain hassua useimmista asioista ihan pyytämättäkin ja nauran omille jutuilleni äänekkäästi (ja se jos mikä on tyylikästä). Osaan laittaa hyvää ruokaa suurella hartaudella, mutta en typpillisesti viitsi tehdä sitä, jos syömässä olen vain minä. Hyvä ruoka pitäisi aina jakaa jonkun kanssa.

Mitä etsin
Pitkää suhdetta. Voihan tietysti käydä ilmi, ettei tästä tullutkaan pitkä suhde, mutta siihen mä tähtään. 

Jotakuta, jonka kanssa olla hyvä tiimi. Turvasatamaa, rikoskumppania, konnankoukkuja kahdelle. Ja distraktiota työstä! Ihan erityisesti kaipaan ihmistä, jonka kanssa voisi jakaa asioita ja ajatuksia. Tykkään hyvistä syvistä keskusteluista, ja haluaisin, ettei niissä liikaa pyritä karttamaan konfliktia. 

Jotakuta, jolle mä riitän ihan riittävästi. Olen kokeillut polykuvioita, eikä ne toimi mulle.

Turvallisuus ja luottamus on mulle todella tärkeitä. Haluaisin parisuhteen, joka on niin turvallinen, että siellä voidaan olla myös eri mieltä jutuista. Tykkään myös pienestä haastamisesta ja härnäämisestä, mutta tietty siinä vaaditaan hyvää sosiaalista silmää, ettei se käänny suhdetta hajottavaksi tekijäksi. Yhteensopiva huumori olisi tosi tärkeää. Mun oma huumori on laadultaan usein kuivaa ja lakonista, mutta sitten välillä se …ei ole.

Olisi kiva jos tykkäisit luonnossa liikkumisesta tai pitkistä kävelyistä myös. Voisimma lähteä jonnekin samoamaan. Ja videopelaaminen yhdessä olisi mahtavaa. Tykkään katsoa, kun muut pelaavat, ja jonkun pelin pelaaminen nimenomaisesti yhteisenä juttuna on mahtavaa. Myös kirjojen lukeminen samanaikaisprojektina ja luetusta keskusteleminen on kivaa. Kannatan sellaista, että tehdään yhdessä jotain juttuja ja sit erillään muita juttuja. Tutustutaan toistemme kavereihin, mutta pidetään myös omia kavereita.

Yhteiset arvot on tärkeitä, kaikesta muusta voi sitten tinkiä. Siksi mulle olisi tärkeää että säkin olisit jossain punavihreällä alueella ja että ei tarvitsisi vääntää siitä, että mitä se feminismi nyt on.

Jos sulla on lapsia itselläsi, ei se välttämättä ole ongelma – eihän sitä tiedä, ennen kuin kokeilee. Mitä vanhempia ne taimet ovat, sitä helpompaa varmaan on.

Mistä etsin? Helpointa tietty on, jos olet pk-seudulta, mutta en vältämättä arastele etäsuhteiden kanssa.

Mitä tarjoan
Tasaisen ja turvallisen ympäristön, jossa fiilikset ei muutu äkkiarvaamatta. Tarjoan hyvää keskustelua (ainakin jos ne tyylit ja aiheet osuvat yhteen) ja tilaa olla just sinä, sellaisena kuin olet, vaikka et sopisikaan johonkin muottiin. Annan omaa tilaa (ja tarvitsen sitä itsekin). Kohtaan sut avoimesti ilman naamioita ja rooleja.

Tarjoan hiljaisen ja tyynen olemuksen joka ei häiritse keskittymistä vaikka oltaisiin samassa tilassa. Tietysti voin myös häiritä keskittymistä todella tehokkaasti, jos sitä halutaan.

Tarjoan myös aivan järkyttävän huonoja juttuja. (Välillä myös hyviä. Kun ampuu usein, niin tilastollisesti todennäköistä on, että joskus myös osuu.)

Tarjoan innostunutta seuraa, jos haluat mönkiä menemään pitkin rantoja nenä kiinni peruskalliossa ja huokia että ai jestas, kun on hyvää kiveä. Osaan myös arvostaa maailmankaikkeuden ihmeellisyyttä ihan yleisestikin.

Voin tarjota myös herkullista papumöhnää, itse tehtyä jäätelöä ja rommikirsikoita. Tai tattirisottoa. Ooh, tai —

Loppusanat
Mun kanssa pääsee parhaiten alkuun viemällä keskustelun nopeasti small talkia syvemmälle. Haavoittuvaisuuden näyttäminen lisää läheisyyttä. Mä tulen sitä nopeammin kohti, mitä vähemmän mua hoputtaa. Ja jos saat mut nauramaan, menee jo hyvin.

nokkela_nimimerkki at protonmail.com   

Olen: nainen   
Etsin: mitä vain   
Alue: Pääkaupunkiseutu   
Ikä: 25-45   

Oma esittely
Hei, olen R, kolmekymppinen transnainen. Asun Helsingissä.

Pidän muun muassa luonnosta, julkisesta liikenteestä, Star Trekistä, älykkäistä naisista, Unixista, laadukkaasta teestä, indie-peleistä ja monenlaisesta musiikista. Valokuvataide on erityisen lähellä sydäntäni ja harrastan kuvaamista itsekin.

Elän elämääni tavoilla, jotka ärsyttävät ja huolestuttavat keski-ikäisiä. Olen ollut 15 vuotta vegaani, äänestän vasemmistoa ja harrastan pelkästään avoimia suhteita. Rakastan monia ihmisiä ja olen taipuvainen ihmissuhdeanarkiaan. Identifioidun polyamoriseksi ja feministiksi.

Tällä hetkellä olen jokseenkin sinkku ja aika yksinäinen.

Koulutus ja kokemus

Olen melkein maisteri humanistiselta alalta. Teen kuitenkin töitä tietotekniikka-alalla, sillä työllisyys- ja palkkatilanne on siellä parempi.   

Superpowerit
Ystäväni käski mainitsemaan, että olen “hyvä ja monipuolisesti sivistynyt keskustelija”. Toisaalta itse olen vähän ylpeä siitä, että en pelkää myöntää olevani väärässä tai sanoa suoraan, kun en tiedä mitään.

Kryptoniittini on kissat: tykkään niistä, mutta olen lievästi allerginen.

Mitä etsin
Kiinnostun enimmäkseen naisista ja feminiinisistä, mutta en halua kuitenkaan täysin sulkea ulos maskuliinisia. Pitkän aikavälin tavoitteenani on vakaa yhteiselämä yhteisessä asunnossa, miksei yhteinen asuntolaina ja avioliittokin. Olen kuitenkin tällä hetkellä avoin monenlaisille kohtaamisille: ihan vain ystävyydelle, friends with benefits -asioille, vierailuille pariskuntien makuuhuoneissa, uni- ja halailukavereille…

En käytä itse lainkaan päihteitä, enkä viihdy hyvin tilanteissa, joissa muut juovat paljon. Toivon siis, että sinunkaan ajanviettoosi ei kuulu esim. alkoholi kovin tiiviisti. Tupakka on iso turn-off.

Mitä tarjoan
– Laadukasta seuraa
– Sitoutumista
– Jakamattoman huomioni
– Helliä silityksiä

Loppusanat
Ota rohkeasti yhteyttä, niin tutustutaan! Ensin ehkä esim. sähköposteilla ja videoyhteydellä, sen jälkeen teetä termariin ja puistokävelylle?

P.S. Även på svenska!

pih4786 at gmail.com

Olen: nainen   
Etsin: mitä vain   
Alue: Pääkaupunkiseutu   
Ikä: 28-35   

Oma esittely
Olen 80-luvun lopulla syntynyt neito (tuntuu paremmalta sanoa vuosikymmen, kuin kertoa että on yli 30-vuotias koska en vieläkään tiedä millainen ihmisen pitäisi olla yli 30-vuotiaana ja minä en ainakaan ole) joka on pitkälti koko elämänsä ajan harrastanut jotain nörttihommia.

Kaikki alkoi lähikirjaston fantasiahyllyltä ja on johtanut siihen, että en muuta identiteettiä tunnekaan kuin nörtin. Tällä hetkellä harrastan cosplayta, katson animea, odotan pelijulkaisua, pelaan kahta D&D-kampanjaa ja kulutan kaikkea mediaa tietyllä analyyttisyydellä, joka on selvästi tyypillistä kanssanörteilleni. Luen myös edelleen paljon kirjoja ja olen hyvin kaikkiruokainen lukija. Lempiasiostani voisin puhua vaikka tunteja.

Nörttihommien lisäksi harrastan aika paljon liikuntaa: kesällä pyöräilyä ja talvisin pitkiä kävelylenkkejä tai juoksulenkkejä. Minusta on mukavaa mennä johonkin uuteen paikkaan ja tutustua siihen nimenomaan paikkoja kiertelemällä, joten liikunta on tapa tutkia maailmaa, ei välttämättä urheilusuoritus itsessään. 

Matkustaessakin vaellan mielelläni vain paikasta toiseen ja pohdin paikkojen historiaa, arkkitehtuuria ja vaikka vastaantulevia ihmisiä. Pääsisipä taas matkalle johonkin!

Koulutus ja kokemus
Olen käynyt läpi 1,5 AMK-tasoista tutkintoa ja tällä hetkellä olen töissä tämän hetken unelmatyössäni IT-alalla.

Yritän pitää hyvän tasapainon työn ja huvin välillä eli en anna työpäivän  yleensä valua iltaan tai viikonloppuun vaan ne ajat on omistettu sitten harrastuksille ja muille kiinnostuksenkohteille.

Tykkään silti työstäni paljon ja välillä saatan puhua siitä iltaisinkin. Jos jaksat välillä kuunnella, se olisi kiva!

Joskus tulevaisuudessa haluaisin ehkä opiskella lisääkin, mutta tällä hetkellä työ pitää niin kiireisenä että aivot kaipaavat iltaisin lepoa.

Superpowerit
Minulla on kaksi todistettua supervoimaa: 1. Osaan sanoa päivän tarkkuudella milloin netistä tilaamat paketit tulevat postiin/kotiisi (joskus jopa tunnin tarkkuudella) 2. Löydän hukkuneet asiat jopa 600 km päästä. 

Näiden lisäksi minulla on erinomainen suuntavaisto ja karttamuisti eli en yleensä eksy kotimaassa enkä ulkomaillakaan. Jos olen kerran käynyt jossain, löydän sinne melko varmasti aina takaisin. Tämä kyky on hyvin kätevä arjessa.

Mitä etsin
Etsi pitkäaikaista parisuhdetta sellaisen ihmisen kanssa, joka haluaisi jakaa kanssani sisäisen ja ulkoisen maailmansa. Olen seurustellut aiemminkin ja ollut pitkässä parisuhteessa, joten tiedän suurinpiirtein miltä tuntuu kun ajatus- ja arvomaailma kohtaavat.

Nykyajan ”perinteinen” nettitreffikulttuuri ei kuitenkaan tunnu ihan oikeanlaiselta paikalta löytää kumppania, varsinkaan näillä voimatasoilla ja siksikin, että olen vähän ujo. Siksi jo oletusarvoisesti nörtin henkilön kanssa keskustelun aloittaminen tuntuu helpoimmalta: jonkinlainen yhteinen pohja löytyy ehkä jo.

Olen erittäin valmis avaamaan sydämeni henkilölle, joka tekisi saman minulle. Etsin luotettavuutta, toisen ihmisen kunnioitusta, halua yhteiseen tulevaisuuteen ja innostusta erilaisia asioita kohtaan. Tasa-arvoinen parisuhde on minulle tärkeä, molempien omia vahvuuksia, heikkouksia, kiinnostuksia ja taitoja huomioiden. Ja tiskikone saa ainakin minun luonani pestä astiat eli siinä yksi kotityö pois listalta. Jos olet hyvä viherkasvien kanssa, annan niistä vastuun sinulle.

En halua lapsia eli jos perheen kasvattaminen on sinulle tavoite, minä en valitettavasti ole oikea henkilö. Minulle perhe on sinä ja minä ja kaikki ympäröivät rakkaat ihmiset ja eläimet.

Mitä tarjoan
Tarjoan loputtomasti keskusteluseuraa! Puheen ja tekstin tuottaminen on minulle tärkeää ja luonnollista ja siksi parisuhteessa tärkeää on että juttu lentää.

Tarjoan myös luotettavaa ja uskollista kumppanuutta ja jos sille asteelle päästään, myös syvää rakkautta kumppaniani kohtaan. Haluan nähdä ja kuulla sinut tavalla, jolla haluat tulla nähdyksi ja kuulluksi ja toivon että haluat samaa minulle. 

En ole lähelläkään täydellistä, mutta yritän parhaani mukaan kasvaa koko ajan ihmisenä ja uskon, että molemminpuolinen kasvu, jota molemmat osapuolet tukevat, on paras asia jota parisuhteessa voi tehdä.

Loppusanat
Laita paluuviestissä kiusallisin nörttiteemainen iskurepliikki, niin katsotaan toimivatko huumorintajumme (ja sarjamakumme) yhteen!

lemonroseamber at gmail.com

Olen: nainen   
Etsin: mies   
Alue: Pääkaupunkiseutu       
Ikä: 33 v / 30-35   

Oma esittely
Aktiivinen ja sosiaalinen eteläkarjalalainen nörttityttö, joka laittaa asioita tapahtumaan animemusikaalibiisien voimalla. Ammattikehtaaja, joka sanoo ääneen sen, mitä kaikki ajattelevat, ja syö mielellään viimeisen kakkupalan. Siitä huolimatta oikein mukavaa seuraa.

Jos uskot horoskooppeihin: oinas, jänis, A+, ENTP-A

Koulutus ja kokemus
Harrastelijanörtistä tupsulakin kautta konsulttiduuniin. 80 % devaaja, 20 % käsien heiluttelija.

Noin joka kolmas lauseeni alkaa sanoilla “silloin, kun olin vaihdossa Japanissa…”

Superpowerit
Conien, miittien ja hackathonien järjestäminen. JLPT N2 ja sininen vyö taekwondossa. Paljon harrastuneisuutta visual kei -musiikin, urheiluanimen ja Marvelin tuotannon saralla. Voin laulaa sinulle taustat mihin tahansa karaokekappaleeseen.

Mitä etsin
Kaipaan elämänkumppania, jonka kanssa voisi hankkia koiran, matkustella, remontoida talon, muuttaa Japaniin… – sovitaan yksityiskohdat yhdessä myöhemmin. Seikkailunhalua tulet kuitenkin tarvitsemaan.

Toivon avointa suhtautumista elämään, keskustelutaitoja ja sosiaalisuutta. Omat biletysvuoteni ovat jo takana, joten toivon, että sinäkään et enää halua jatkuvasti juhlia aamuun asti tai ole alkoholin suurkuluttaja.

Plussaa lemmikeistä, miinusta tupakoinnista.

Saat minusta
– aikuiseen parisuhteeseen kumppanin, jolla on omat asiat kunnossa ja joka karttaa draamaa
– cheerleaderin, kun tarvitset sellaista
– parasta seuraa sekä lenkille että sohvannurkkaan
– peliparin sekä urheilukentälle että pöytäpeleihin
– 日本語の会話の相手

two.herons2 at gmail.com

Olen: nainen   
Etsin: mies   
Alue: Pääkaupunkiseutu       
Ikä: Minä: 32, sinä: 30-40   

Oma esittely
⚀ Olen generalistinörtti, ja pidän nörttimäisistä asioista laidasta laitaan, oli sitten kyse roolipeleistä, kirjoista, supersankarielokuvista tai lingvistiikasta.
⚁ Välillä käyn pitkiä syvällisiä keskusteluja feminismistä, ihmisistä tai yhteiskunnasta, kun taas välillä pohdin mieluummin huulipunan sävyjä, faniteorioita tai uusimpia Euroviisuehdokkaita.
⚂ Viihdyn hyvin itsekseni, mutta sydämeltäni olen ekstrovertti.
⚃ Vapaa-ajalla ja matkaillessa minut löytää todennäköisemmin museosta tai linnanraunioilta kuin rannalta.

Koulutus ja kokemus
Olen IT-alalle päätynyt humanisti ja parantumaton maailmanparantaja. Kieliopinnot vaihtuivat koodikieliopinnoiksi, ja nyt heiluttelen käsiäni eli konsultoin ja hakkaan päätäni seinään ongelmien ja outojen pyyntöjen kanssa. En silti ole koodari, paitsi ihan vain vähäsen. 

Olen syntyjäni espoolainen, ja päätynyt nyt tänne takaisin 10 vuoden Helsinki-kokeilun jälkeen. 

Olen 日本語上手 (/s) ja asuin vuoden Japanissa. Harrastan laulua, paitsi nyt kun se on kielletty pandemian takia. Kirjoitan pöytälaatikkoon ja haaveilen kokonaisen kirjan kirjoittamisesta viimeistään eläkkeellä. Olen jauhopeukalo, ja hyvä laittamaan ruokaa. Kiinnostun helposti uusista asioista, ja kuuntelen mielelläni kun muut kertovat mielenkiinnonkohteistaan.   

Mitä etsin
Etsin ihmistä, jonka kanssa jakaa kokemuksia ja ajatuksia. Jonkun, jonka kanssa viettää aikaa jutellen, nauraen, pelaten tai ihan vain hiljaa. Jonkun, joka lähtee kanssani mielellään matkalle, tai uuteen jännään ravintolaan, tai coniin. Jonkun, jolle kertoa typeriä vitsejä tai valittaa pieleen menneestä päivästä. Jollain aikavälillä haaveissa on myös perhe, joten etsin vakavampaa suhdetta.    

Mitä tarjoan
Tahtoisin olla kuunteleva korva, peliseura, innoittaja, TV-maratonkaveri, halipulan pelastaja ja elämänkumppani.    

Loppusanat
Ilahduta yksitoikkoista pandemia-arkeani lähettämällä viesti ja kertomalla itsestäsi ja kiinnostuksistasi?

kettukaaos at gmail.com

Olen: nainen   
Etsin: mitä vain   
Alue: Pääkaupunkiseutu   
Ikä: 35, ikähaarukka 28-42   

Oma esittely
Hyvän ystäväni sanoin “”kaoottinen napatanssija kissamekossa höystettynä kuluneella kirjastokortilla ja monikulmaisilla nopilla.”

Punk/Rock/Metallimusiikista nauttiva, ulospäinsuuntautunut taidenörtti, joka puhuu paljon ja jonka tiedonjano on pohjaton. Pleikkariohjain kasvoi käteen jo naperona ja jalat veivät maailmalle parikymppisenä. 

En ole paikoilleni juurtuvaa tyyppiä ja maailmalla reissaus onkin yksi parhaita asioita, joita voin elämälläni tehdä. Asuin Irlannissa viisi vuotta, kunnes ikuinen sade ajoi minut Suomen kautta kuukauden työleirille Etelä-Koreaan. Siitä selviydyttyäni tiedän selviäväni mistä tahansa. 

Nautin luonnossa liikkumisesta (varsinkin uinnin merkeissä) ympäri vuoden, museoissa pyörimisestä, lukemisesta (Pratchett, Gaiman, Wooding jne.) vintage-kirpputoreista, lenkkeilystä, musikaaleista, aasialaisista elokuvista (Bollywoodista Wuxiaan), sarjakuvista (Poison Elves, Sandman, Tank Girl jne.) stop motion animaatioista, käsitöistä, lähes kaikesta fantasiaan ja sci-fiin liittyvästä…toisin sanoen nautin elämästä.

Koulutus ja kokemus
Taiteiden kandi, joka on viittä vaille valmistumassa media-alalta.   

Superpowerit
– Vatsatanssahtelen mihin tahansa musiikkiin.
– Leivon syötäviä kakkuja ja osaan laittaa ruokaa.
– Olen niin hyvä laulamaan, että naapurin koirakin ulvoo mukana.
– Wikipediassa eksyminen.
– Osaan käyttää naurettavan paljon aikaa pelkästään hahmon luontiin missä tahansa RPGssä.
– Osaan tehdä taidetta, joka myy.
– Osaan myös tehdä taidetta, joka ei myy. 
– Olen parasta seuraa reissuun ja reissussa eksymiseen (kysy suositukset – niitä löytyy).
– Alter egoni Takutar, jonka villain power on hiusten saaminen paikkoihin, josta et niitä koskaan uskoisi löytäväsi.
– Pääni on täynnä turhaa nippelitietoa.

Mitä etsin
– Pysyvämpää parisuhdetta.
– Elämänmyönteistä, sosiaalista, aktiivista ja eläinrakasta ihmistä, joka saa minut nauramaan ja joka uskaltaa nähdä elämän seikkailuna.
– Ihmistä, joka jaksaa harjata hiukseni silloin kuin minä en.
– Pitkät hiukset, tatuonnit ja savuttomuus plussaa.

Mitä tarjoan
– Puheliasta ja iloista seuraa.
– Seikkailuja.
– Pelikaveria pleikka-, rooli- ja lautapeleihin.
– Lenkkikaverin.
– Uintiseuraa, oli kyseessä sitten kesäinen kuutamouinti tai talvinen avanto.
– Kuvitusta bändisi levyjen kansista ropehahmoosi (kysy suositukset).

Loppusanat
Kissani kirjoitti tämän. (Minulla ei ole kissaa.)

rakkausmetalli at gmail.com

Olen: nainen
Etsin: mies   
Alue: Pääkaupunkiseutu       
Ikä: oma ikä 46, etsin seuraa alle 50-vuotiaista   

Oma esittely
* Leffanörtti, sarjanörtti ja musanörtti all rolled into one.
* Pitkäaikainen Ropecon-duunari, joka ei ropeta eikä larppaa, mutta joka löysi Ropeconista henkisen kotinsa heti ensimmäisellä duunarikerralla. Pelaan tällä hetkellä lähinnä Wizards Unitea ja Pokémon Go:ta. Sekä ropetus että larppaus kyllä kiinnostaisivat, samoin lautapelit, jos niille joskus löytyisi aikaa ja asiantunteva opastaja 🙂 
* Lemmikkejä minulla ei ole, sen sijaan jaan kotini alakouluikäisen nörtinalun kanssa. Ehdoton edellytys on, että pidät mininörteistä, sillä minä ja edellä mainittu alakouluikäinen mininörtti olemme pakettiratkaisu. Plussapisteitä (plop plop plop) ropisee, jos osaat keskustella mininörtin kanssa sujuvasti Minecraftista, tiedät, minkä värinen on shiny Pikachu ja tunnet Metagrossin kehityshistorian sekä Dragoniten parhaat hyökkäykset.
* Tykkään matkustelusta ja haaveilen reissusta Uuteen-Seelantiin, LOTR-leffojen kuvauspaikoille. Tosin musanörttiys on ollut sen verran hintava harrastus, että keikkamatkat Suomen rajojen ulkopuolelle ovat tähän asti vieneet valtaosan reissurahoista 🙂

Koulutus ja kokemus
Olen koulutukseltani ihka aito humanistinörtti, jos kohta en ole tehnyt oman alani töitä pitkiin aikoihin. Työskentelen koulutusalalla, mutta en kansankynttilänä, vaan olen osa sitä kuuluisaa paperinpyörittelijäjengiä, eli työskentelen oppilaitoksen hallinnossa.

Parisuhteiden osalta minulla on jokunen level takanani. Viimeisimmältä tasolta sain mukaani edellä kuvatun mininörtin. Toivon vielä löytäväni sen elämäni ihmisen, supernörtin, jonka kanssa vanheta sekä jakaa elämän ilot ja surut.

Superpowerit
Musanörttiys ja yleisemminkin erilaisiin fandomeihin hurahtaminen ovat minulle luontaisia juttuja. Huumorintaju ja arkinen tilannekomiikka ovat elämän suola, sokeri ja ceyloninkaneli. Tykkään tanssimisesta, vaikka en sitä juurikaan osaa, kävelylenkit sen sijaan sujuvat mainiosti.   

Mitä etsin
– Luotettavaa, mukavaa, savutonta ja enimmäkseen holitonta nörttiä, jonka kanssa ihmetellä tähtitaivasta, kuunnella alkukesästä satakielten laulua, nauttia hyvästä ruoasta ja innostua elämästä
– Samansuuntaisella punaviherkukkahattusateenkaarisuvakki-maailmankatsomuksella varustettua kumppania, jonka kanssa keskustella niin arkisista asioista kuin päivän politiikastakin
– Lämmintä syliä, johon käpertyä, sekä lempeää kättä, joka silittelisi hiuksiani, kun elämä kolhii”   

Mitä tarjoan
– Seurallisen, iloisen ja hiukan höpsön nörttitytön (+ mininörtin)
– Ihmisen, joka on valmis sitoutumaan parisuhteeseen

Loppusanat
All you have to decide is what to do with the time that is given to you.

rawer.raw.ravenclaw at gmail.com   

Olen: nainen   
Etsin: mitä vain   
Alue: Pääkaupunkiseutu   
Ikä: oma ikä: 30, ikähaarukka: noin 23-45   

Oma esittely
– Olen innostuvainen nörttityttö, joka rakastaa Harry Potteria, Game of Thronesia, Hamilton-musikaalia ja ranskan kieltä
– Nörttiaiheiden ohella matkustelu on yksi suurimmista rakkauden kohteistani – voisipa koko ajan olla reissussa!
– Mielellään voisimme vaikka pelata yhdessä lautapelejä ja kokata vaikka jotain nörttiaiheista ruokaa
– Olisi ihanaa löytää joku, jonka kanssa tutkia maailmaa

Koulutus ja kokemus
Opiskelen taiteiden tutkimusta Helsingin yliopistossa, minkä lisäksi olen opiskellut kaksi vuotta valtiotieteitä ulkomailla. Kirjoitan juuri gradua ja tarkoituksenani olisi valmistua maisteriksi tänä kesänä. Opiskelun ohella olen toiminut aktiivisesti osakunnalla, missä sydäntäni lähellä on ollut varsinkin lehden päätoimittaminen sekä yhdenvertaisuustyöryhmä.   

Superpowerit
Olen opiskellut ranskaa neljä vuotiaasta saakka ja intohimo kieltä kohtaan säilyy edelleen. Myös monet tanssit ovat vieneet sydämeni, viimeisimpänä burleskitanssi. Minulla on aina suunnitteilla vähintään pari kirjoitusprojektia. Lisäksi Harry Potter -tietämykseni on vähintään korpinkynnelle sopivalla tasolla. Yksi tärkeimmistä supervoimistani on se, että löydän täydellisen laulun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Myös meemintekotaitoni ovat huomattavat.   

Mitä etsin
Etsin kilttiä, intohimoista ja huumorintajuista nörttiä – sen enempää raameja en halua asettaa!   

Mitä tarjoan
– Kilttiä, intohimoista ja huumorintajuista seuraa
– Ranskan tuutorointia, bien sûre
– Matkakumppanin
– Seuraa uusiin harrastuksiin
– Harry Potter -leffamaratonseuraa kerta toisensa jälkeen