Heipä hei!

Terkut Nörttitytöt-blogin taustayhdistykseltä, Nörttitytöt ry:ltä. Tässä vuoden viimeisessä postauksessamme aiheita ovat joulukuun tapahtumat, tuleva yhdistyksen vuosikokous sekä tavalliset muistutukset.

Talven tapahtumia!

*

Yhdistyksen vuosikokous on tulossa!

Nörttitytöt ry:n vuosikokous on tulossa alkuvuodesta! Kutsu tulee jäsenien sähköposteihin vähintään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, mutta jo sitä ennen haluamme kannustaa uusia ja vanhoja jäseniä leikkimään ajatuksella hallituksen jäsenyydestä. Hallituksessa on kivaa: siinä saa paljon uusia kavereita, pääsee kokemaan legendaarisen chättimme, ja saa hyvän tekosyyn hengata mm. Ropeconissa tai Pridessa meidän kanssa. Lisäksi nörätoiminta auttaa työelämässä ja herättää kiinnostusta CV:ssä. Lisää syitä liittyä monenkirjavaan joukkoomme löytyy viime vuoden artikkelista.

*

Muista myös nämä

  • Jäsenmaksuja vuodelle 2018 voi maksaa läpi vuoden. Ohjeet löytyvät esimerkiksi tammikuun uutiskirjeestämme. Huom! Uusi tilinumero vuodelle 2018. Kysymyksiä jäsenmaksuista voit esittää yhdistyksen sihteerille (yhdistys(a)geekgirls.fi).
  • Yhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille, tervetuloa mukaan! Kokouksia järjestetään noin kerran kuussa Google Hangouts -palvelussa. Seuraava kokous on maanantaina 7.1.2019 klo 18.30. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista ja julkaisemme linkin kokoukseen Nörttitytöt ry:n FB-ryhmässä ennen kokousta. Jos et ole vielä jäsen, liity toki! Jos et ole Facebookissa, laita viestiä yhdistyksen sihteerille (yhdistys(a)geekgirls.fi), niin lähetämme sinulle linkin sähköpostitse.
  • Nörttityttöjen kauppa on tehnyt paluun! Kirjoitimme aiheesta myös blogikirjoituksen, jossa avataan kaupan taustoja.

*

Nähdään taas pian!