Nörttitytöt

Hei! Hyvää alkanutta vuotta!

Tiesitkin varmaan, että tätä Nörttitytöt-blogia varten on olemassa yhdistys, Nörttitytöt ry. Sille valittiin joulukuussa uusi hallitus, ja lähes ensitöikseen hallitus päätti ryhtyä tiedottamaan toiminnastaan enemmän. Luet ensimmäistä uutiskirjettämme! Tadaa! Tässä postauksessa sisältönä ovat Nörien tulevat tapahtumat (niin monta!), vuoden 2018 jäsenmaksu (uusi pankkitili!) ja tulevat hallituksen kokoukset (tervetuloa!).

Tammikuun 2018 tapahtumat

Nämä ovat nyt pääkaupunkiseudulla, mutta jos haluat järjestää nörätapahtumia muualla, tuemme mielellämme.

  • Torstai 18.1.2018: Tieteiden yö, Tieteiden talo: Muinaisia lautapeliklassikoita ja muuta kivaa. Tule Nörttityttöjen kanssa pelaamaan muinaisia pelejä pyramidien uumenista ja Kaksoisvirranmaan kätköistä. Tässä FB-tapahtuma, jossa lisätietoja: Muinaisia lautapeliklassikoita ja muuta kivaa.
  • Torstai 18.1.2018 klo 18.30 ja 20.00, Tiedekirjan aula: Tieteiden yö, jossa Another Castle, Helsingin nörtein naiskuoro esiintyy. Another Castle ei ole osa Nörttityttöjä, mutta tykkäämme heistä kovasti.
  • Keskiviikko 31.1.2018 klo 18.00, Kirjasto 10: Nörttityttöjen kirjakerho (HKI, live) kokoontuu keskustelemaan Kaari Utrion kirjasta Vendela. Rohkeasti mukaan! Kirjan lukeminen ei ole edellytys osallistumiselle. Tässä FB-tapahtuma, jossa lisätietoja: Vendela.

Lisäksi keväällä on tulossa mm. retki Sing-along -elokuvanäytökseen, elokuvana Kaunotar ja Hirviö. Liput kannattaa ostaa etukäteen! Tässä FB-tapahtuma, jossa lisätietoja: Mukaan laulamaan! Sing-along: Kaunotar ja hirviö.

Vuoden 2018 jäsenmaksu

Nyt on hyvä hetki maksaa Nörttitytöt ry:n vuoden 2018 jäsenmaksu. Jäsenmaksuilla katetaan blogin kulut, sekä tarjotaan satunnaisesti kakkua yhdistyksen ja blogin tapahtumissa. Jäsenmaksu on 10,00 e yksityishenkilöiltä ja 25,00 e yhdistyksiltä. Huom huom! Pankkitilimme on vaihtunut!

Jos olet jo jäsen, maksa jäsenmaksu näillä tiedoilla:

  • Maksun saaja: Nörttitytöt ry
  • IBAN: FI62 4108 0010 3630 37
  • Summa: 10,00 e (yksityishenkilöt) TAI 25,00 e (yhdistykset)
  • Viesti: koko oma nimesi ja paikkakuntasi sekä sana jäsenmaksu, esim. “Augusta Ada King-Noel, Lontoo, jäsenmaksu”

Jos et vielä ole jäsen, tai olet epävarma jäsenyysstatuksestasi, maksa jäsenmaksu ja lähetä sähköposti yhdistyksen sihteerille Jonas Mustoselle  (yhdistys(a)geekgirls.fi): ilmoita viestissä nimesi, kotikuntasi ja se, että haluat jäseneksi. Vahvistamme jäsenyytesi seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen sähköpostitse.

Hallituksen kokoukset 2018

Yhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille, tervetuloa mukaan! Kokouksia järjestetään noin kerran kuussa Google Hangouts -palvelussa. Seuraava kokous on tiistaina 6.2.2018 klo 20.00. Julkaisemme linkin kokoukseen Nörttitytöt ry:n FB-ryhmässä ennen kokousta. Jos et ole vielä jäsen, liity toki! Jos et ole Facebookissa, laita viestiä yhdistyksen sihteerille (yhdistys(a)geekgirls.fi), niin lähetämme sinulle linkin sähköpostitse.