Tiesitkö, että Nörttitytöt-blogin taustalla on Nörttitytöt ry -niminen yhdistys? Nyt tiedät! Meillä on vuosikokous tulossa, ja haluaisimme, että sinäkin osallistuisit.

Synttärit5

Kuva blogin synttäreiltä, yllättävän monta hallituslaista saman pöydän ääressä.

Aika: maanantaina 11.12.2017 klo 19.00 – 20.00.
Paikka: Google Hangout -etäosallistuminen. Linkki videopuheluun julkaistaan tapahtuman Facebook-tapahtumassa* n. puoli tuntia ennen kokouksen alkua. Myös mahdollisuus lähiosallistumiseen Helsingissä Kirjasto 10:n neuvotteluhuoneessa klo 18.30 – 20.30.
(*Jos tapahtumasivu ei aukea, liity ensin Nörttitytöt ry -ryhmään fesessä. Meiltä voi myös kysyä, jos on kysyttävää!)

Yhdistyksen kokouksessa suunnitellaan tulevan vuoden toimintaa, käydään läpi jo mennyttä vuotta, sekä valitaan hallitukseen jäsenet.

Viime vuosina Nörttitytöt ovat järjestäneet kirjakerhoa, leffa- ja museoekskursioita, tapahtumia Pride-viikolla sekä edustaneet eri coneissa esim. Turvasataman muodossa, sekä tietysti taloudellisesti ylläpitäneet blogia.

Hallituksen nykyisistä jäsenistä moni on siirtymässä muihin tehtäviin. Jotta toimintaa saataisiin jatkettua nykyisellä laajuudella, tarvitsemme juuri sinua! Tule siis mukaan!

Tässä kymmenen erinomaista syytä, miksi lähteä mukaan monenkirjavaan joukkoomme

  1. Tutustuu kivoihin tyyppeihin ja saa paljon uusia kavereita!
  2. Chätti. Sen tietää vain koettuaan sen.
  3. Se auttaa työelämässä ja herättää kiinnostusta CV:ssä.
  4. Pääsee järjestämään upeita tapahtumia! On mukava tehdä yhdessä jotain hienoa samanhenkisten kanssa ja talkootyö on hyvin suunniteltuna varsin palkitsevaa.
  5. Verkostoituu asiantunteviin tyyppeihin!
  6. Tulee tunnetuksi (kivalla tasolla), ihan tuntemattomat tulee joskus moikkaamaan! Moni haluaa kertoa kuinka tärkeä esimerkiksi joku blogikirjoitus tai tapahtuma on heille ollut.
  7. Tulee halutessaan opetelleeksi jännittäviä uusia asioita, kuten verkkokaupan pyörittämistä ja paitojen suunnittelua.
  8. Saa hyvän tekosyyn tehdä hamahelmiasioita. Tai sateenkaarikakkuasioita. Muiden yllyttäminen osallistumaan on yllättävän helppoa.
  9. Pääsee mukaan jänniin tapahtumiin edustamaan nörttityttöjä.
  10. Tää on kivaa.

-Nykyiset hallituksen jäsenet

Video © Anna-Maija Laine