Nörttitytöt

Hienoja uutisia: Nörttityttöjen kauppa tekee paluun!

Nörttityttöjen kauppa on nörttien oma kauppa Spreadshirt-palvelussa. Myynnissä on muuan muassa pipoja, mukeja, juomapulloja, laukkuja ja kuoria puhelimille. Toisin sanoen kaikkea sellaista, millä voit osoittaa kuuluvasi cooliin salaseuraan – eli olevasi blogimme lukija!

Kauppaan pääset klikkaamalla tästä.

 

Mutta miksi ihmeessä Nörttitytöt ry tarvitsee oman kaupan? Mihin ne rahat menevät?

Vastaus on yksinkertainen: kaikkeen hyvään ja tärkeään. Nörttitytöt ry mahdollistaa muun muassa tämän blogin pyörimisen (domainit ja muut ylläpitokustannukset eivät suinkaan ole ilmaisia), mutta lisäksi myös paljon muuta hienoa toimintaa. Vuoden aikana Nörttitytöt osallistuvat esimerkiksi Turvasataman järjestämiseen coneissa, jakavat Vuoden Nörttiteko -palkinnon, järjestävät erilaista nörttihenkistä toimintaa ympäri Suomen ja viettävät syntymäpäiväjuhlia. Toiminta kehittyy vuosi vuodelta, ja kaupan tuotoilla tuetaan sitä, että feministinen nörttitoiminta voisi tavoittaa yhä useampia yhä monipuolisemmin. Jos haluat tietää lisää siitä, mitä kaikkea Nörttitytöt tekee, yhdistyksen toiminnasta voit lukea täältä.

 

Entä ne tuotteet? Mitä sieltä kaupasta oikein saa?

Perinteinen lettipäänörttityttö pipossa

Tutun ja turvallisen nörttityttölogon lisäksi meillä on myös uutuuksia! Neljä hienoa uutta nörttidesignia. Katsokaapa vaikka tätä nörttityttöcupidoa:

Nörttityttöcupido mukissa!

Nörttityttöcupidon, kuten muutkin uudet designit, saa kaikissa nörien Spreadshirt-tuotteissa, eli jos sinulla on jo tarpeeksi mukeja, osta vaikka esiliina!

Tsekatkaa myös tämä laukku, siinä on kuva nörteistä pelaamassa lautapelejä. Saamiemme tietojen mukaan sen mitat ovat 40,5 x 40 cm, eli sillä pitäisi teeman mukaisesti onnistua jopa lautapelien kuljettaminen. (Toim. huom: sellaiset pelit, joissa on miljoona nippeliä ja nappelia, eivät välttämättä mahdu kassiin ilman laajennusloitsuja.)

Nörttitytöt pelaavat lautapeliä!

Miksi Spreadshirt?

Nörttityttöjen kauppa on Spreadshirtissä, koska se on paras Nörttityttöjen kauppatyöryhmän löytämä palveluntarjoaja. Kriteereinä olivat muun muassa on demand -ominaisuus, eli mahdollisuus painattaa yksi tuote kerrallaan, sekä tuotteiden painatusmaa, mikä vaikuttaa asiakkaan maksamiin veroihin ja tulleihin.

Nörttityttöjen kaupassa Spreadshirtissa ei ole myynnissä paitoja, sillä Spreadshirtin paitavalikoiman koot eivät vastaa Nörttityttöjen toivomia kokoja. Otamme paidat jälleen valikoimiimme, kun Spreadshirt alkaa myydä paitoja myös isoissa koossa.

Ok, on meillä myynnissä yksi paita. Se on nallen päällä. Tällä kertaa Social Justice Warrior -nallen. Katsokaa nyt!

Social Justice Warrior -nalle

Kaikki heti shoppailemaan!