Nörttitytöt

Viidettä kertaa pyysimme blogin lukijoita lähettämään meille seuranhakuilmoituksia. Joka vuosi hakemuksia on tullut paljon ja on ihanaa jos blogi voi auttaa jollain tapaa lukijoitaan löytämään nörttiseuraa. Hyvä te kaikki, jotka taas lähditte tähän mukaan! Olkoon voima kanssanne.16936112_10155119092971473_917237329_o

Ilmoituksissa sai hakea kaikenlaista seuraa rakkaudesta ystäviin. Lue siis ilmoitukset tarkkaan ja katso mitä niissä haetaan.

Ilmoituksia tuli 57 kappaletta, joissa haettiin kaikenlaista seuraa kaikkialta Suomesta.

Jos huomaat omassa ilmoituksessasi jotain vikaa, ole yhteydessä osoitteeseen toimitus@geekgirls.fi. Jos ilmoituksesi ei jostain syystä ole julkaistu, ole heti yhteydessä. 

Kannattaa ensin tutustua ohjeeseen, jonka perusteella ilmoitusten laatijat lähtivät tekemään ilmoituksia. Alkuperäinen postaus löytyy täältä. Ilmoituksen jättäneet ovat kirjoittaneet rakkaushakemuksia ikään kuin CV:n muotoon.

Ilmoituksen jättäneitä on kehoitettu tekemään anonyymi sähköpostiosoite, johon he odottavat vastauksia ja ilmoitukseen vastaaja voi toimia samoin. Näin omaa identiteettiä ei tarvitse paljastaa vielä heti kättelyssä.

Löydät täältä ilmoitukset, jotka on lajiteltu karkeasti alueen mukaan. Tutustu ihmeessä niihin kaikkiin, koska osassa esimerkiksi paikkakunta ei ole niin kriittinen tekijä. Pääkaupunkiseudulta tuli niin paljon ilmoituksia, että päätimme jakaa ne useampaan osaan.

Nörtit etsivät seuraa määrittelemättömältä alueelta

Nörtit etsivät seuraa pääkaupunkiseudulta

Nörttimiehet etsivät seuraa pääkaupunkiseudulta

Nörttinaiset etsivät seuraa pääkaupunkiseudulta

Nörtit etsivät seuraa muualta Etelä-Suomesta

Nörtit etsivät seuraa Länsi-Suomesta

Nörtit etsivät seuraa Itä-Suomesta

Nörtit etsivät seuraa Pohjois- ja Keski-Suomesta

Jos missasit deadlinen ja haluat osallistua vielä tälle kierrokselle, kommentoi ilmoituksesi oman kohderyhmäsi postauksessa. Julkaisemme kommentteina vielä myöhässäkin olevia ilmoituksia. Siksi lukijoiden kannattaa myös huomioida kommenttiosio!

Myös kaikkien ilmoitusten jättäneiden kannattaa lukea muut ilmot. Niistä voi myös oppia jotain tulevaa varten, jos jatkossa meinaa jättää ilmoituksia.