Nörttitytöt

17094001_10155133080151473_1564431149_nTämä postaus on osa nörttityttöjen vuosittaista deittipalstaa. Lue ensin pääpostauksen ohjeet ilmoitusten lukemiseen.

Kannattaa lukea myös alkuperäiset ohjeet ilmoituksen jättämistä varten täältä. 

Tällä kertaa ilmoitukset tehtiin hakemuksen muotoon ja ilmoituksilla sai hakea sekä ystäviä että kumppania. Lue aina ensin, mitä ilmoituksen jättäneet ovat hakeneet, ennen kuin vastaat ilmoitukseen.

Ilmoituksen jättäneet saivat ilmoittaa oman sukupuolensa (nainen, mies, muu, en halua määritellä), mitä etsivät (nainen, mies, muu, mitä vaan), minkälaista seuraa (ystävää, kumppania, mitä vain) ja miltä alueelta. Koska ilmoituksia tuli paljon, olemme jakaneet ne ryhmiin alueittain.

 


AllYourCookieAreBelongToMe@gmail.com

Olen: Mies
Etsin: Nainen, 22~32 ikähaarukasta
Mistä: En halua määritellä
Ikä: 29 vuotta

ESITTELY

 • Olen höpsö nörttipoika, joka tykkää pääasiassa pelata video- ja lautapelejä, mutta myös korjailla ja rakennella tietokoneita sekä keräillä eurokolikoita.
 • En omista lemmikkiä tai ole niille allerginen, mutta tulen kissojen kanssa juttuun.
 • Olen matkustelun suhteen vasta-alkaja. Olen matkustanut pääasiassa Suomen eteläisellä puoliskolla ja parissa Euroopan ja Aasian maassa. Ulkomaille matkustan mielelläni jonkun seurassa. Kokkailen itselleni hyvin yksinkertaisia ruokia, mutta yhdessä kokatessa on mukava panostaa enemmän.
 • Olisi hienoa pelailla ja pöytäropettaa nörttityttöjen tapahtumissa tai nörttikavereiden seurassa.

KOULUTUS JA KOKEMUS

   Olen opiskellut AMK:n IT-nörtiksi ja yrittänyt etsiä oman alan töitä jostain päin Suomea. Tilanne ei kuitenkaan ole toivoton, vaan valoa on tunnelin päässä pk-seudun suunnalla. Olen työskennellyt ylläpito- ja lähitukitehtävissä. Tulenkin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja autan muita mielelläni ongelmien ratkaisemisessa parhaani mukaan.

Pari aikaisempaa ihmissuhdetta ovat opettaneet tuntemaan itseäni paremmin ja tarkentamaan sitä mitä haluan parisuhteeltani ja elämältäni. En odota sinulta löytyvän suurmestarin kokemusta, vaan etsin elämääni nörttiä, jonka kanssa voimme elää itsemme näköistä nörttielämää ja höpsöillä siitä mieleisemme yhdessä.

SUPERPOWERIT

  Olen intohimoinen PC- ja lautapelien pelaaja ja viihdyn niin yksinpelien, yhteistyöpelien ja moninpelien ääressä. En välitä niinkään kilpapelaamisesta, vaikka kavereiden kanssa HotS:ia pelailenkin. Tykkään myös kuunnella videopeli-, rock- ja metallimusiikkia. Olisi hieno pelailla kanssasi sekä fiilistellä upeita melodioita ja käydä konserteissa sekä keikoilla.

MITÄ MINÄ ETSIN

 • Mukavaa ja samanhenkistä savutonta nörttiä, jolta löytyy pöhköjäkin ideoita, joista innostuisimme yhdessä.
 • Peliseuraa video- ja lautapelien ääreen.
 • Pitkää parisuhdetta ja rakkautta.
 • Matkakumppania erilaisiin tapahtumiin ja reissuihin.
 • Keskustelukumppania, jonka kanssa voi keskustella esim. maailman menosta, sarjoista, elokuvista ja parhaista pelistrategioista.
 • Läheisyyttä, sympatiaa, ymmärtämistä ja huomioimista, kun elämä ei menekään niin kuin Strömsössä.
 • Kannustavaa, arvostavaa ja positiivista asennetta.

MITÄ MINÄ TARJOAN

 • “Hellän, huomaavaisen, luotettavan ja kiltin nörttipojan. Siis kaikkea mitä suhteelta voi toivoa.”
 • Alkoholittoman, savuttoman elinympäristön.
 • Kodin, jossa on turvallista, mukava lämmin henki ja kiva viettää aikaa.
 • Toimivat pelijärjestelmät, jolloin säätämisen ja makeisten sijaan voi keskittyä silmäkarkkiin.
 • Ihmisen, joka on valmis sitoutumaan ja perustamaan perhettä lähitulevaisuudessa.

LOPPUTERVEISET

  Arvostan jokaista saamaani viestiä ja vastaan jokaiselle viestin lähettäneelle (paitsi boteille) ja olen oikeasti niin hullu, että lähden kissanäyttelyyn tai 650 km päähän treffeille, jos kummallakin synkkaa. Koska miksi ei.

raapustustynnyri@gmail.com

Olen: Nainen
Etsin: Mies, 18v ympäriltä, ei väliä hirveästi
Mistä: En halua määritellä
Ikä: 18v

ESITTELY

   Olen 156 cm hukkapätkä Keski-Suomesta. Harrastan videopelejä, larppeja, roolipelaamista, ja viihdyn kirjojen ja kirjoittamisen parissa.

Välillä puen goottimaisempaa asua, välillä niittikoruja, ja omistan paljon susipaitoja. Käytän pääasiassa mustia vaatteita.

Liikun paljon potkunyrkkeilyn, jousiammunnan, ja lenkkeilyn merkeissä.

Pidän fantasiasta, viikingeistä hienoine partoineen, eläimistä, Tolkienin tarinoista, ja elektroniikasta.

Käyn conitapahtumissa, Animeconissa lähinnä, mutta haluan myös Ropeconiin. En cosplayaa kuitenkaan.

KOULUTUS JA KOKEMUS

   Olen opiskelemassa ICT-asentajaksi, ja olen tehnyt paljon kaikenlaisia kesätöitä, mieluisimpana larpin järjestäminen. Olen myös järjestänyt muitakin tapahtumia, ja conin järjestäjäksi voisin joskus mennä, jos pääsen paikan päälle.

En ole aikaisemmin seurustellut.

SUPERPOWERIT

   Olen hyvä tietokoneiden kanssa, ja Mortal Kombatissa vanha tekijä. Pidän musiikin kuuntelusta, elektronisesta heavy metalliin ja rokkiin. Joskus kuuntelen kelttimusiikkia, ja minun kanssani voi keskustella musiikista kyllästymiseen asti.

 

   Osaan rakentaa larpeissa käytettäviä miekkoja ja panssareita, mitä olenkin tuttaville tilauksesta tehnyt. Osaan myös koulutuksen puolesta sähkötöitä.

Olen hyvä kuuntelija, ja vaikka olen introvertti enkä porukassa se äänekkäin yleensä, niin pidän ihmisille keskustelemisesta.

MITÄ MINÄ ETSIN

   Nörttiä, jonka kanssa voi puhua peleistä, miniatyyreistä, kaikesta mistä toinen tai molemmat ovat kiinnostuneita.

Eläinrakkaus on aina plussaa.

Rehellistä nörttiä, joka kertoo minulle asiat niinkuin ne ovat.

Coni- ja larppiseura olisi mukavaa, mutta jos mieluummin pysyt kotona, niin minun kertomusteni kuunteleminen tapahtumasta riittää hyvin.

Roolipeli- ja videopeliseura kelpaisi.

Tärkeintä on, että olet oma itsesi ja hyväksyt minut sellaisena kuin olen myös.

Läheisyyttä, halit yms. ovat mukavia.

MITÄ MINÄ TARJOAN

   Kuuntelijaa, joka jaksaa kiinnostua sinun harrastuksistasi, ja jolle voi puhua melkein mistä tahansa, ja tarvittessa tukee.

Seuraa tapahtumiin, vaikka rokkifestareille voitaisiin lähteä, tai vastaavaan. Larpit yms. tottakai.

Pelikaverin kortti- rooli- video- tai vaikka lautapeleihin

Rehellisyyttä

Huumoria, vaihtelevantasoista.

LOPPUTERVEISET

  Olen itse savuton ja raitis, mutta jos sinä et ole, niin en näe ongelmaa. Laita minulle rohkeasti sähköpostia, olen itse hieman huono tekemään aloitteita keskustelulle, mutta vastaan mielelläni ja tutustun sinuun!

 

cossikaver@gmail.com

Olen: Nainen
Etsin: Nainen, 30-50
Mistä: En halua määritellä
Ikä: noin 40 v

ESITTELY

  Nörtähtävä aikuinen nainen, joka käyttäytyy välillä kuin fanityttö, etsii cossauskavereita coneihin. Olen kiinnostunut etenkin fantasiasta ja cossaan mielelläni etenkin Tolkienin hahmoja. Tällä hetkellä olen innostunut Silmarillionin hahmoista.

KOULUTUS JA KOKEMUS

  Olen conikävijänä melko kokematon. Myös cossauksessa olen aloittelija, enkä aina jaksa tehdä kaikkea itse alusta asti. Kilpaileminen ei ainakaan tällä hetkellä itseäni kiinnosta, mutta kannustusjoukkoihin liityn mielelläni.

SUPERPOWERIT

  Olen hauska ja huumorintajuinen ja tykkään poseerata ja bilettää. Olen kiinnostunut myös pukujen tekemisestä ja maskeerauksesta.

MITÄ MINÄ ETSIN

   Etsin suhteellisen samanhenkistä cossausseuraa etenkin Suomen tapahtumiin, mutta miksei myös kauemmaksi. Tänä vuonna listalla ovæt ainakin Popcult, Ropecon ja Worldcon. Lisäksi haaveilen joskus pääseväni Dragonconiin.

En siis etsi parisuhdetta, vaan ihan puhtaasti uusia conikavereita.

MITÄ MINÄ TARJOAN

  Hyvää seuraa ja hauskoja hetkiä. Mahdollisesti matkaseuraa ja ihmisen, jonka kanssa voi jakaa hotellihuoneen tai jonottaa nimmareita yms. Tarvittaessa voin myös valo- tai videokuvata.

LOPPUTERVEISET

  Minulla on ihania ystäviä, mutta valitettavasti kukaan heistä ei ymmärrä juuri mitään cossauksesta tai edes fantasiasta. Siksi jätän tämän ilmoituksen. Itse olen ollut pitkään aiheesta kiinnostunut, mutta tapahtumiin olisi hauskempi mennä kavereiden kanssa.

 

sofguu@gmail.com

Olen: Nainen
Etsin: Mies, 20-25
Mistä: En halua määritellä
Ikä: 20-25

ESITTELY

 • 21-vuotias naisihminen Pohjois-Karjalasta
 • Harrastan kuvataidetta ja videopelejen pelaamista
 • Tykkään eläimistä, etenkin hevosista ja koirista.
 • Rakastan matkustelua mutta minulla ei ole ikinä aikaa/rahaa/seuraa sellaiseen..
 • olen 175cm pitkä ilman korkokenkiä
 • Fantasia ja sci-fi ovat lähellä sydäntäni
 • Korpinkynsi

KOULUTUS JA KOKEMUS

   Työskentelen tällä hetkellä lähihoitajana mutta tavoitteenani olisi lähitulevaisuudessa päästä opiskelemaan unelma-ammattiini kuvataiteen parissa. Elämäni pyöriikin pitkälle taiteen ja kulttuurin ympärillä joten olisi plussaa jos olisit myös kiinnostunut samoista asioista.

Olen hitaasti lämpenevä yksinäinen susi ja siksi parisuhdeasioissa en ole kovin kokenut paria epämääräistä säätöä lukuunottamatta. Mutta oikean ihmisen osuessa kohdalle löytyy minusta kyllä se romanttinenkin puoli. ;3
Olen valmis myös etäsuhteeseen joten en kavahda pitkääkään välimatkaa.

SUPERPOWERIT

   Olen oikea rauhallisuuden ja pitkäpinnaisuuden perikuva. Ilmeenikään ei värähdä vaikka maailma räjähtäisi ympärilläni. Vain videopelit saavat vihani kuohahtamaan.

Olen hyvä kuuntelija. Autan mielelläni toisia mieltä painavissa asioissa ja yritän auttaa aina parhaani mukaan. Toisaalta olen huono puhumaan omista asioistani ihmisille joita en kunnolla vielä tunne joten olisi plussaa jos olisit itse hieman avoimempi luonteeltasi kuin minä :,D

Huono huumorintaju, nauran aina kaikkein huonoimmillekkin jutuille ja kerraon niitä aina itsekkin halusi toiset kuulla niitä tai ei. Hassut memet toimii aina hyvänä ice breakerina!

Sohvaperunaluonteestani huolimatta rakastan tehdä pitkiä kävelylenkkejä joko yksin tai hyvässä seurassa.

MITÄ MINÄ ETSIN

 • taiteellista sielua (musiikki, kuvataide, teatteri jne. mikä ikinä kiinnostaakaan)
 • kiinnostunut videopeleistä, coneissa käymisestä yms. nörtteilystä
 • savuton
 • lämmintä syliä, haliminen on kivaa :3
 • rehellistä ja luotettavaa keskustelukumppania
 • herkästi uusista asioista innostuvaa ihmistä

MITÄ MINÄ TARJOAN

 • iloisen, rennon, savuttoman ja itsestään huolehtivan nörttitytön
 • tarpeen mukaan joko hassun höpöttelijän tai fiksun ja luotettavan keskustelukumppanin
 • matkustusseuraa maailman ääriin tai sitten ihan vaan kotisohvalle tv:n ääreen
 • halikaverin :3

LOPPUTERVEISET

  Jos kiinnostuit niin pistä rohkeasti viestiä tulemaan! Pyrin vastaamaan parhaani mukaan jokaiseen asialliseen viestiin 🙂

shrub.sparrow@gmail.com

Olen: Nainen
Etsin: Mitä vain, ikähaarukka 22-35
Mistä: En halua määritellä
Ikä: 26

ESITTELY

  Olen luontorakas nörtti, joka lukee paljon mangaa ja katselee animoituja tv-sarjoja. Asun tällä hetkellä Helsingissä, mutta saatan muuttaa muuallekin jos unelmatyö sinne ajaa. Lemmikkejä ei tällä hetkellä ole, mutta kissa on ollut haaveena jo pitkään. Jos innostun jostain, saatan olla sen pauloissa useamman kuukauden (lähivuosien esimerkkejä Jesus Christ Superstar ja Undertale). Pidän sekä piirtämisestä että laulamisesta. Puhun mielelläni lempisarjoistani ja tykkään myös katsoa niitä yhdessä. Makuni on laaja mutta lemppareitani ovat esim. One Piece, Fullmetal Alchemist, Mushishi ja Steven Universe. Olen myös suuren luokan Pokemon-fani.

KOULUTUS JA KOKEMUS

   Olen vastavalmistunut biologi, joka suunnittelee väikkärin tekoa mutta muutkin tiet ovat toistaiseksi avoimia. Tekisin mielelläni töitä tutkimuksen, viestinnän tai opastyön parissa, mutta villinä unelmana myös nettisarjakuvan teko kiinnostaa.

 

  Parisuhdekokemus on pyöreä nolla, koska viihdyn hyvin yksinänikin ja omat ihastumiset ovat hitaita ja harvassa. Elämänkumppani olisi kuitenkin upeaa löytää!

SUPERPOWERIT

  Piirrän söpöjä eläimiä, Pokemoneja ja sarjakuvia, usein vesiväreillä. Nautin laulamisesta ja harrastan kuoroa. Olisi kiva laulaa duettoa jonkun kanssa Disney-tyyliin! Luontoretkeily on ihanaa, tunnen lintulajit hyvin ja tulen niitä myös osoittelemaan joka paikassa minne menen. Suutun todella harvoin ja arvostan ihmisiä, jotka yrittävät myös ratkaista riitatilanteet yrittämällä ymmärtää vastapuolta.

MITÄ MINÄ ETSIN

 • Ennen kaikkea hyvää ystävää, jolla on samoja kiinnostuksen kohteita
 • Keskustelijaa, joka jaksaa välillä ryhtyä pohtimaan hassujakin maailman asioita ja ilmiöitä
 • Ymmärtävää seuraa arjen hankaluuksiin
 • Ensimmäistä kunnon ihastustani?
 • Olen aseksuaali ja toivon että pystyt tätä myös kunnioittamaan

MITÄ MINÄ TARJOAN

 • Iloista ja rentoa nörttiseuraa
 • Retkeilykumppania niin Suomen tuntureille kuin ulkomaiden ihmeellisyyksiin
 • Hölmöä huumorintajua meemeistä muuhun shitpostaukseen
 • Peliseuraa etenkin Pokemonissa
 • Uskollisen ystävän ja kumppanin loppuelämäksi