17028760_10155132955076473_124039223_nTämä postaus on osa nörttityttöjen vuosittaista deittipalstaa. Lue ensin pääpostauksen ohjeet ilmoitusten lukemiseen.

Kannattaa lukea myös alkuperäiset ohjeet ilmoituksen jättämistä varten täältä. 

Tällä kertaa ilmoitukset tehtiin hakemuksen muotoon ja ilmoituksilla sai hakea sekä ystäviä että kumppania. Lue aina ensin, mitä ilmoituksen jättäneet ovat hakeneet, ennen kuin vastaat ilmoitukseen.

Ilmoituksen jättäneet saivat ilmoittaa oman sukupuolensa (nainen, mies, muu, en halua määritellä), mitä etsivät (nainen, mies, muu, mitä vaan), minkälaista seuraa (ystävää, kumppania, mitä vain) ja miltä alueelta. Koska ilmoituksia tuli paljon, olemme jakaneet ne ryhmiin alueittain. Tässä postauksessa ovat Pohjois- ja Keski-Suomesta tulleet ilmoitukset.

 


Pohjois-Suomi

vilinder@hotmail.com

Olen: Mies
Etsin: Mitä vain, noin 20-26 vuotiasta
Mistä: Pohjois-Suomi
Ikä: 23

ESITTELY

   Olen Vili. Hiljainen jäpikkä Oulun seudulta joka haluaisi tavata jonkun mukavan henkilön jonka kanssa voisi kenties seurustella.

Olen hieman oudohko mutta pohjimmiltani mukava henkilö, joka on suurimman osan viettänyt lähinnä opiskellen mitä sun sattuu. Tällä hetkellä hieman melankolinen mutta toivottavasti tämä asia korjaantuu vielä jossain vaiheessa.

Tavoitteenani olisi joku päivä perustaa oma pelifirma, tai jos se ei onnistu, työskennellä pelialalla täysipäiväisesti ja menestyksekkäästi.

Vietän jopa liian paljon aikaa tietokoneen ääressä, joten jokin joka saisi ylös tuolilta ei todellakaan olisi pahitteeksi.

Kokkailen mielelläni ja kokeilen aina silloin tällöin uusia reseptejä.

KOULUTUS JA KOKEMUS

   Lukion käynyt media-assistentti animaatio- ja pelituotannon puolelta. Haluaa jatkaa opintojaan aihepiirin parissa. Tai ainakin jotain mistä olisi paljon hyötyä pelialalla työskentelystä. Työkokemus rajoittuu enimmäkseen työssäoppimiskokemuksiin, mutta on myös toiminut siivojana vanhainkodissa (vaikken juuri osaa siivota kotona XP) ja kerhon pitäjänä lapsille.

Minulla ei juurikaan kokemusta parisuhteesta tai seurustelusta. Juuri siksi haluaisinkin löytää jonkun mukavan.

SUPERPOWERIT

  Minulla on erittäin hyvä muisti ja silmää detaljeille, ja tykkään ajatella paljon pelailun ja sarjojen/elokuvien katselemisen lomassa. Tiedän erittäin paljon eritoten peleistä ja mediasta ylipäätään, ja mitä en tiedä siitä tahdon oppia. Lisäksi pidän suuresti pöytäroolipelien pelaamisesta ja niihin liittyvien ideoiden pyörittelemisestä päässäni. Jos jostain asiasta haluaa intoilla niin minä kuuntelen mielelläni ja jaan ideoita.

MITÄ MINÄ ETSIN

 • Mukavaa ja avointa henkilöä, joka jaksaa kuunnella ja keskustella.
 • Luotettavuutta ja läheisyyttä
 • Pelien ystävää
 • Kärsivällistä mutta huumorintajuista ihmistä

MITÄ MINÄ TARJOAN

 • Rauhallista kuuntelijaa joka haluaa tarvittaessa aina auttaa.
 • Tyyppiä jolta kannattaa kysellä mitä ikinä mieleen juolahtaa.
 • Mukavaa seuraa iltoihin sun muuhun
 • Jokseenkin pätevää GM:aa

LOPPUTERVEISET

  Jos olet kiinnostunut niin ota rohkeasti yhteyttä! Voin mielelläni jutella netin välityksellä ja jos juttu luistaa niin tapaisin myös mielelläni kasvotusten! ^^

 

Naamloos88@outlook.com

Olen: Mies
Etsin: Nainen, ikähaarukalta n.18-34
Mistä: Pohjois-Suomi
Ikä: 28

ESITTELY

 • Olen piakkoin 29v mies Oulun puolelta joka tykkää pelata paljon eri pelejä pc:llä ja ps4:lla.
 • Tykkään paljon myös seurata tv-sarjoja, animea ja leffoja.
 • INFJ Kala ja luonneanalyysit kolahtaa hyvin kohdalle.
 • Pidän lemmikeistä mutta valitettavasti joudun sanomaan ei koirille allergian takia. En omista vielä yhtäkään lemmikkiä mutta ehkä tulevaisuudessa.
 • Tykkään kokeilla kaikkea uutta. esim aasialaisia ruokia ja erilaisia lautapelejä olisi mukava testailla enemmän. Olisi mukavaa testailla näitä myös yhdessä.

KOULUTUS JA KOKEMUS

   Myynnin puolella olen ollut pitkään. Olen myös matkailupalvelujen tuottaja ja olen ajatellut suuntautuvani kouluttautumaan enemmän tietokoneiden puolelle tai verkkokauppaan.

Suhteissa olen pari kertaa seurustellut pidempää suhdetta. Olisi mukava löytää semmoinen ihminen kenen kanssa kiinnostusten kohteet kohtaisivat ja olisi mukava olla yhdessä vielä vuosikymmenien jälkeenkin. Ois mukava tehdä yhdessä kaikkea, lähteä extempore jonnekkin ja hypettää yhdessä tulevista peleistä yms.

SUPERPOWERIT

  Osaan nukkua ja välillä liiankin hyvin. Olen hyvä kuuntelija ja osaan asettua toisen asemaan. Intohimoinen musiikin kuuntelija ja todenäköisesti hukutan sinutkin hyviin biiseihin.

MITÄ MINÄ ETSIN

 • Elämänkumppania
 • Ystäviä
 • Peliseuraa
 • Mukavaa illanviettoseuraa

MITÄ MINÄ TARJOAN

 • Positiivisen huumoriveikon joka ei pienistä vastoinkäymisistä säpsähdä
 • Mukavaa seuraa
 • Hyvän ja huolehtivaisen ystävän

LOPPUTERVEISET

   Nörttitytöt, Näyttäkää voimanne ja esitelkää itsenne minulle.

Minä Palaan! -Mörkö


 

Jefre Akemire, Jefrelity@gmail.com

Olen: Mies
Etsin: Nainen, 20-26
Mistä: Pohjois-Suomi
Ikä: 22

ESITTELY

   Fyysisesti asun Pohjois-Suomessa, mutta viihdyn suurimman osan ajastani kyberavaruuden kiemuroissa.

Olen innokas monimuotoisesta mediasta, peleistä, sarjakuvista, animesta ja mangasta pitävä nuori aikuinen.

Pidän AMV:iden tekemisestä, animen katselusta, mangan lukemisesta, matkailusta Suomessa ja conikäynneistä. Haaveenani olisi joskus käydä Britanniassa jossain conissa. Olen myös erikoisten ruokien ystävä, joten jos makutestaajaa etsit omille taikakeitoksillesi, olen jäbäsi.

Mainitsin että olen animen, mangan ja muun median suuri ystävä. Suosikkigenreä minulla animen ja mangan suhteen ei ole, vaan olen kaikkiruokainen. Suosikkisarjoihin minulla kuuluu muun muassa talvikauden 2017 noitaminA -blokin sarja Kuzu no Honkai, Neon Genesis Evangelion (anime), Boku no Hero Academia, Haikyuu ja Puella Magi Madoka Magica.

Kuuntelen myös musiikkia paljon, Spotifyn jokaviikkoisesta “Viikon suositukset”-listasta irtoaa joka viikko jotain kuunneltavaa alati kasvavalle listalle. Tosin ehdoton suosikkiyhtyeeni on ollut pidempään jo Machinae Supremacy.

Luen mangan lisäksi myös jonkin verran normikirjallisuutta, suosikkeinani ovat mm. Haruki Murakamin teokset sekä Eoin Colferin Artemis Fowl. Myös Douglas Adamsin “Linnunrata”-sarja on yksi suosikkejani pidemmältä ajalta. Jenkkisarjakuvista minulla tulee luettua lähinnä Sex Criminalsia, se on yllättävän jännittävä.

Pidän haasteista, olenhan Team Instinctin jäsen Pokemon Go:ssa! 😀

KOULUTUS JA KOKEMUS

   Olen opiskellut tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon, eli olen koulutukseltani Datanomi. Sillä koulutuksella en rehellisesti sanottuna tee yhtään mitään ja nykyisin olen työllistänyt itseni kirjoittamalla harrastusmielessä blogitekstejä Siniristiotakuille sekä tekemällä YouTubeen videoita.

Olen itse parisuhteiden suhteen vielä nyyppä, joten jos haluat opettaa meikäläistä sen suhteen, check!

SUPERPOWERIT

  Osaan tunnistaa monet televisiosarjojen tunnusbiisit, niin anime- kuin liveactionsarjojen tunnarit. Olen myös ns. kävelevä TV-opas, joten jos jonkun sarjan nimeä etsit, niin ehkäpä minä sen osaan nimetä.

MITÄ MINÄ ETSIN

  Sellaista ihmistä, jonka kanssa olisi kiva katsoa animea ja muitakin sarjoja ja leffoja. Peli- ja cossiseura olis kiva (olen erittäin peukalo keskellä kämmentä mitä tulee pukuihin), matkaseuraki maistuu ja muu romanttinen hölynpöly, kyllä te tiiätte! Savuttomuus olis kiva, mutta ei pakollinen

MITÄ MINÄ TARJOAN

   Olen itse iloinen ja seurallinen, tarjoan cossiseuraa, valmis asettumaan aloille ja valmis sitoutumaan suhteeseen.
  Muun saat selvittää itse 😉

 

Keski-Suomi

lohikaarmeluola@gmail.com

Olen: Mies
Etsin: Nainen; 18-24
Mistä: Keski-Suomi
Ikä: 20

ESITTELY

   Ei ole mitään menetettävää ja aina kannattaa yrittää joten mahdollista kumppania täältä toivottaisiin löytyvän!

Olen tällä hetkellä 60km Jyväskylästä pohjoiseen asuva poika, mutta tänä syksynä edessä muutto vielä määrittämättömään suuntaan, toivottavasti opiskelujen ohjaamana johonkin isompaan kaupunkiin.

Fantasia on se mun juttu. Kyseiseen genreen liittyvät aikalailla kaikki harrastuksistani: piirtäminen, roolipelaaminen, videopelit, animen katsominen ja erilaisten asujen tekeminen. Kyseisen genren kirjojakin on tullut luettua paljon.

Ja lohikäärmeet on tietty parhaita.

KOULUTUS JA KOKEMUS

   Tavallisesta lukiosta valmistuttu, nyt kova yritys päästä ammatikorkeakouluun opiskelemaan pelisuunnittelua visuaaliseen puoleen keskittyen.

Romanttiset kokemukset tähän mennessä valitettavasti vain liuta toivottomia ihastuksia ja yhden henkilön kanssa kahdet treffit. Mutta tämähän ei ainakaan minun itseluottamustani lannista!

SUPERPOWERIT

   Mielikuvitusta ja ideoita vaikka muille jakaa. Tätä sitten toteutetaan milloin missäkin muodossa, useimmiten digitaalisena piirtelynä. Muutaman kerran vuodessa tulee ommeltuakin ja onpa rengashaarniska ja levyhaarniska hanskatkin tullut väsättyä. Jos jotakin tulee aloitettua niin valmistahan muuten tulee, vaikka vaikeaa ja hidasta alussa olisikin.

Saatan vahingossa kehitellä ratkaisuttoman puzzlen roolipeliin.

MITÄ MINÄ ETSIN

   Kaksi tärkeää asiaa joista en ehdottomasti voi antaa periksi siitä mitä haen:

  • Olet samaa mieltä kanssani siitä että tiedät jo nyt, että et tule haluamaan koskaan lapsia. Jos et huudahda tätä lukiessasi “voi kyllä, olen samaa mieltä!” tai mietit, että et osaa vielä sanoa, ei homma tule toimimaan.
  • Olet savuton.

Asioita, joita toivoisin löytäväni sinusta:

 • Seuraa kaikenmoiseen pelailuun, olkoon kyse sitten videopeleistä, lautapeleistä, roolipeleistä…
 • Avoinmielistä kumppania jonka kanssa voi puhua kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan välillä, ja jonka kanssa jakaa elämän riemut ja surut, kaikenmoiset kokemukset.
 • Liikuntakumppania! Yksin on tylsä lähteä tekemään, kaipaan jotain peliä tai virikettä liikuntaan. Varsinkin mailapallopelit ovat minulle mieleen. Jos unelmiisi lukeutuukin asunnossa oma pingispöytä jolla pistää menemään päivittäin, ollaankin varmaan sielunkumppanit. Historiallista miekkailua olen myös aina halunnut kokeilla.
 • Henkilöä jonka kanssa harrastaa kaikenmoista taiteellista tekemistä.
 • Olen ateisti, joten toki aina iso plussa jos sinäkin olet.

MITÄ MINÄ TARJOAN

 • Äärimmäisen rehellisen ja tunteellisen miehen alun.
 • Seuraa kaikenmoiseen tekemiseen, olen avoin kokeilemaan monenmoisia asioita!
 • Luotettavan henkilön jolta saa tukea aina kun sitä tarvitsee.
 • Vapaata aikaa minulta löytyy huimia määriä joten siitä minulla olisi jakaa paljon.
 • Ikuisen unelmoijan ja ihmettelijän jonka kanssa pohtia vaikkapa elämän tarkoitusta.