17078053_10155133030966473_106931575_nTämä postaus on osa nörttityttöjen vuosittaista deittipalstaa. Lue ensin pääpostauksen ohjeet ilmoitusten lukemiseen.

Kannattaa lukea myös alkuperäiset ohjeet ilmoituksen jättämistä varten täältä. 

Tällä kertaa ilmoitukset tehtiin hakemuksen muotoon ja ilmoituksilla sai hakea sekä ystäviä että kumppania. Lue aina ensin, mitä ilmoituksen jättäneet ovat hakeneet ennen kuin vastaat ilmoitukseen.

Ilmoituksen jättäneet saivat ilmoittaa oman sukupuolensa (nainen, mies, muu, en halua määritellä), mitä etsivät (nainen, mies, muu, mitä vaan), minkälaista seuraa (ystävää, kumppania, mitä vain) ja miltä alueelta. Koska ilmoituksia tuli paljon, olemme jakaneet ne ryhmiin alueittain.

 


Sunnuntaiselfie Latiksessa 10-2016 pienimette.erikkila@gmail.com

Olen: Nainen
Etsin: Mitä vain
Mistä: Pääkaupunkiseutu
Etsin ikää: 25-40

ESITTELY

  Olen seurallinen ja iloinen ihminen, jolle musiikki on iso osa elämää ja henkireikä. Soitan rumpuja ja kirjoitan paljon sanoituksia, joihin puran tuntojani. Teen myös musiikkia itsekseni tietokoneella. Innostunut helposti asioista, ja olen melko spontaani. Olen myös hyvin suora keskustelija.

  Nörttiyteni on aina ollut laaja-alaista. Nuorempana pelasin jatkuvasti tietokoneella ja roolipelasin säännöllisesti, harrastin Warhammeria, luin kirjoja (lähinnä fantasia ja sci-fi) ja sivistin itseäni aiheella kuin aiheella. Aikuisemmalla iällä nörttiyteni on keskittynyt vuorotellen eri asioihin; tietokoneet, musiikin teko, valokuvaus, lautapelit, viiinit (erityisesti portviinit) ja oluet/siiderit, ruoanlaitto, remontointi(!)…

  Olen perheellinen; minulla on kaksi lasta ja ex-vaimo, jonka kanssa elämme sovussa (mutta toki erikseen). Kaksi koiraakin on. Lisäksi olen transsukupuolinen ja melko queer. Olen myös feministi.

KOULUTUS JA KOKEMUS

  Koulutus: lukio ja kauppakoulu (datanomi)

  Työkokemus: vajaa 6 vuotta tietotekniikkalehdessä labra-avustajana / teknisenä asiantuntijana, kirjoittajana ja valokuvaajana. Nykyään perheyrityksessä markkinointitehtävissä.

SUPERPOWERIT

  Soitan rumpuja, kirjoitan sanoituksia ja teen musiikkia. Olen myös aika hyvä kokki sekä erittäin seurallinen ihminen.

MITÄ MINÄ ETSIN

 • Kiinnostavaa ihmistä, jonka kanssa voi keskustella ajankohtaisista asioista ja yleisesti maailman menosta
 • Sohvalle seuraa pimeisiin iltoihin telkkarin äärellä
 • Hyvän koti- ja ravintolaruoan arvostajaa
 • Musiikki-intoilijaa

MITÄ MINÄ TARJOAN

  Minulle voi jutella vapaasti mistä vaan melkein milloin vaan, ja yleensä innostun aiheesta kuin aiheesta keskusteluissa.

LOPPUTERVEISET

  Seurallisen ja empaattisen aikuisen nörttinaisen tositarkoituksella.

 


captain.obvious.cv@gmail.com

Olen: Nainen
Etsin: MIes
Mistä: Pääkaupunkiseutu
Ikä: 42

ESITTELY

 • Olen helposti innostuva nörttinainen, joka rakastaa kaikenlaisia pelejä (kortti- ja lautapelit, roolipelit, larppaus, tietokonepelit)
 • Omistan kaksi hölmöä kissaa, joten siedäthän lemmikkejä
 • Rakastan matkustelua ja olen matkustanut paljon yksin, matkaseura olis kivaa
 • Rakastan myös spefikirjallisuutta, mutta en nykyään lue niin paljoa kuin haluaisin
 • Jos cossaisin, soveltuisin paremmin Ursulaksi kuin Arieliksi – jos ylipaino on deal breaker, turha laittaa viestiä

KOULUTUS JA KOKEMUS
Olen myös kielinörtti ja humanisti, ja koulutustani vastaavassa työssä. Työni on mielekästä, sopivan haastavaa ja omasta mielestäni tärkeääkin. Työn ohessa puuhaan jatko-opintojen ja järjestötoiminnan parissa. Ihmissuhdepuolella on viime vuodet ollut hiljaista, kun muu elämä on vienyt mennessään. Jollain treffeillä on tullut käytyä, mutta varsinaisesta seurustelusta on aikaa. Lapsia ei kuvioissa ole, eikä tule.

SUPERPOWERIT
Suurin superpowerini on ilmeisen toteaminen. 🙂 Multitaskaus on toinen, ja mulla onkin aina monta projektia meneillään – joskus vähän liiankin monta. Joskus onkin mukava vähän rauhoittua ja katsoa vaikka Netflixiä. Innostun helposti uusista asioista.

MITÄ MINÄ ETSIN

 • Nörttimiestä, jonka kanssa innostua asioista – tai vain katsella Netflixiä
 • Peliseuraa -Matkaseuraa -Kissanrapsuttelijaa
 • Keskustelukumppania, joka ei kaihda poliittisia ja yhteiskunnallisia aiheita

MITÄ MINÄ TARJOAN

 • Itsenäisen nörttinaisen, joka viettää mieluusti aikaa yhdessä, mutta antaa myös omaa tilaa
 • Enimmäkseen fiksua, joskus vähän hölmöä juttu-, peli- ja reissuseuraa
 • Sitoutumistakin, jos molemmista siltä tuntuu, mutta perhettä en ole perustamassa

LOPPUTERVEISET
Laita viestiä jos kiinnostaa, jutellaan. 🙂


chihirokamaji@gmail.com

Olen: Nainen
Etsin: Mitä vain
Mistä: Pääkaupunkiseutu
Ikä: 30
Etsin ikää: 24-36

ESITTELY

 • Olen luonnontieteistä pitävä nörttityttö, jonka voi löytää käpertyneenä nojatuoliin lukemaan jotain mielenkiintoista kirjaa.
 • Liikun mielelläni luonnossa ja katson Miyasakin leffoja.

KOULUTUS JA KOKEMUS

Olen opiskellut matematiikkaa Helsingin yliopistossa. Seuraavaksi olisi tarkoitus kerrata lukio-opintoja ja sitten mennä opiskelemaan fysiikkaa ja kemiaa. Minua kiehtovat erityisesti atomit ja muut pienet hiukkaset sekä fysiikan että kemian näkökulmasta.

SUPERPOWERIT

No, tuhertelen muistivihkoon kaikenlaista, sitä kai olen tehnyt aina, kaksi pitkää kertomusta on tekeillä. Ja osaan kai laittaa ruokaakin, kutsuisin sinut mielelläni syömään jossain vaiheessa.

MITÄ MINÄ ETSIN

Etsin uusia ystäviä, en varsinaisesti poika- tai tyttöystävää, sukupuolellasi ei ole väliä. Minusta on kiva olla myös poikien ystävä. Olisi kiva jos löytyisi ihmisiä, joiden kanssa kemiat toimii ja olisi ehkä jotain yhteistä -tai sitten jotain täysin uutta ja erilaista!

MITÄ MINÄ TARJOAN 

Minuun on kai vähän vaikea tutustua kovin nopeasti, mutta ajan kanssa minusta saattaa löytyä sellaisia piirteitä, joita ei ensi näkemältä odottaisi löytävänsä. Olen kai aika syvällinen, uskollinen ystävä.

LOPPUTERVEISET

Jos jokin kohta vetosi tai haluat tutustua paremmin, niin ota yhteyttä ja kerro vähän itsestäsi 🙂 Minusta on kiva tavata aika pian, koska vasta livenä tietää paremmin, että pitääkö toisesta.


joku.merihevonen@gmail.com

Olen: Nainen
Etsin: Naista
Mistä: Pääkaupunkiseutu
Ikä: 39
Etsin ikää: n. 33-45

OMA ESITTELY

Olen romanttinen realisti ja tasapainoinen idealisti. Tykkään uppoutua hyvän kirjan maailmaan ja viipyä siellä vaikka koko päivän. Tykkään myös hyvistä keskusteluista liittyen vaikka yhteiskuntaan, kulttuuriin, ajankohtaisiin trendeihin tai muinaisiin ilmiöihin. Pidän mustasta huumorista, joka saa välillä olla vähän vinksahtanuttakin – uudenlaiset näkökulmat maailmaan ovat aina kiinnostavia. Juon paljon teetä, vaikka en teelaaduista mitään tiedäkään, mutta ainakaan en palele 😉 Olen feministi, agnostikko ja punavihreään kallistunut rokkihippihumanistitaidetyyppi. Itseäni kai kuvaa parhaiten määritelmä biseksuaali, mutta olen kuitenkin kiinnostunut lähinnä naisista.

KOULUTUS JA KOKEMUS

Minulla on sekä taidealan että humanistisen tutkinto ja nyt opiskelen vielä vähän lisää. Teen sellaista työtä, joka oli toiveammattini jo lapsena, mistä voikin päätellä, että tykkään siitä todella. Arvostan aitoa kohtaamista, sielunkumppanuutta ja ajan myötä kehittyvää suhdetta. Pitkä parisuhteeni päättyi kolmisen vuotta sitten. Minulla on siitä kaksi alle 10-vuotiasta lasta, jotka asuvat vuoroviikoin luonani. Toiseksi vanhemmaksi ei heille silti tarvitse ruveta, vaan etsin ihan vaan kumppania itselleni.

SUPERPOWERIT

Osaan tehdä välillä aika hyvää kasvisruokaa. Osaan suositella hyviä kirjoja ja elokuvia. Jaksan kierrellä kirppiksillä ja kunhan innostun, olen myös kivaa matkaseuraa. Tykkään valokuvaamisesta ja kokeilen mielelläni uusia liikuntalajeja – omat suosikkini ovat kahvakuula ja uiminen. Suurin osa superpowereistani tulee kuitenkin pään sisältä, siitä mitä ajattelen – yritän käyttää näitä supervoimia hyviin tarkoituksiin, maailmaa, ihmisiä ja itseäni kunnioittaen, ja myös totuttuja ajatuskuvioita tarvittaessa kyseenalaistaen.

MITÄ MINÄ ETSIN

Kivaa treffikumppania vaikka Kansallismuseoon tai johonkin persoonalliseen tai kodikkaaseen kahvilaan.
Tai elämäni rakkautta, joka olisi sopivassa määrin samanlainen, mutta myös jonkin verran erilainen. Jonka kanssa olisi romantiikkaa arjessa ja vahva tunne yhteenkuuluvuudesta.
Samalla aaltopituudella olevaa ihmistä, jonka kohtaaminen tuntuu merkitykselliseltä.

Ruksin lomakkeen alussa, että etsin naista, mutta jos et koe binääristä sukupuolijaottelua itseesi sopivaksi, mutta uskot että voisimme olla samalla aaltopituudella, saatat silti olla etsimäni. Ruksia ei voinut laittaa kuin yhteen kohtaan, mutta olisin voinut laittaa nainen tai muu 😉

MITÄ MINÄ TARJOAN

Olen ihminen, joka panostaa ihmissuhteeseen. Ymmärrän, että suhde kahden ihmisen välillä kehittyy ja kasvaa vähitellen, kun siihen uskaltaa heittäytyä ja uskaltaa antaa itsestään ja olla kiinnostunut toisesta. Osaan ilahduttaa kumppania pienillä asioilla ja ymmärrän myös suuria ja tärkeitä asioita. Olen sekä hauskaa että syvällistä seuraa. Minun kanssani voi viettää harmonisia ja lämmintunnelmallisia koti-iltoja ja myös innostua yhdessä maailman ilmiöistä – vaikka balettinäytöksestä, auringonlaskusta tai räväkästä rock-keikasta.


intpgurl88@hotmail.com

Olen: Nainen
Etsin: Mitä vain
Mistä : Pääkaupunkiseutu
Ikä: 28
Etsimäni ikä: n.26-35

OMA ESITTELY

Olen kiinnostunut maailman, enimmäkseen sosiaalisen sellaisen, ihmettelystä, analysoinnista ja kehittämisestä. Ensisijaisesti lähestyn tätä suurella kiinnostuksella kehittää itseäni. Sosiologia, psykologia ja filosofia kiinnostavat, mutta tietämykseni on hajanaista: jos on keittiöpsykologiaa, niin olen sitten varmaan olohuonefilosofi.

Parhaiten kehittyy sopivalla tasapainolla kokemuksia ja kokemusten analysointia. Molempiin kelpaisi seura! Haluaisin matkustella, kokeilla kaikenlaisia elämysjuttuja, erilaisia urheilulajeja, retriittejä, leirejä, harrastuksia – mutta myös ihan vain kävellä ympäri kaupunkia tai istua kahviloissa/kotona/koneella ja analysoida elämää. Mieluiten hyvässä seurassa.

Tällä hetkellä olen hurahtanut salsan tanssimiseen ja persoonallisuuspsykologiaan. Netistä seurailen ilmeisesti mahdollisimman noloja fanikulttuureja ja puoli fanitan, puoli analysoin.

Asun Helsingissä. Olen INTP nainen. Olen introvertti, joka on täyttänyt viikkonsa salsalla ja muulla sosiaalisella ja joka välillä lukittautuu asuntoonsa piiloon maailmaa. Erinäisten ihmisten mukaan ajattelen “liian paljon” tai “liian teoreettisesti” tai “liian kyynisesti” tai “liian idealistisesti” tai, myös, “liian kylmästi”. Ajattelen maailmasta ja ihmisistä hyvää ja pyrin parhaaksi itsekseni.

KOULUTUS JA KOKEMUS

Koulutukseltani olen DI ja työskentelen fronttikehittäjänä. Oikeasti haluaisin päästä kehittämään prosesseja, organisaatioita, kommunikaatiota, maailmaa! Mutta koodaus näyttää tällä hetkellä sellaiselta, jossa oppii paljon, saa konkreettisia onnistumisentunteita, ja saa käyttää aivojaan ilman että täytyy olla jatkuvasti hengästynyt ihmisten epäloogisuuksista. Tämä siis henkilöltä, jota kiinnostaa valtavasti ihmisyys. Kiinnostus ei vain valitettavasti tee siitä vähemmän energiaa vievää.

Seurustelukokemusta minulla on vain vähän. Syytän ujoutta, syytän uskalluksen puutetta. Osaan olla pinnalta ja syvältä itsevarma; siinä välissä vain on tunteiden kokoinen musta-aukko.

Muu kokemus: Saan videopeleistä valitettavasti päänsäryn, boffauksesta valitettavasti ulkoelämä-ähkyn, mutta larppauksesta/improsta/ropettamisesta saan rohkeutta heittäytyä sekä pop/fantasiakirja/tv-sarja -fandomeista ihmeteltävää ja hämmästeltävää.

SUPERPOWERIT

Lempitaitoni on se, että osaan ja, ehkä olennaisena, haluan nähdä asiat monelta kantilta. Seurassani pääsee halutessaan analysoimaan maailmaa teoreettisesti kyllästymiseen asti. Tiedän jonkin verran Jungin kognitiivisista funktioista ja Enneagrammista. Pidän kovasti tanssimisesta.

MITÄ MINÄ TARJOAN

 • Ihmettely- ja kokemusseuraa
 • Loogisuutta/ikuista pyrkimystä objektiivisuuteen
 • Suorasukaisuutta, rehellisyyttä
 • Avoimuutta ja innostusta uusille ja oudoille ideoille ja ajatuksille

MITÄ MINÄ ETSIN

Ensisijaisesti kumppania:

 • Omaa ihmettely- ja kokemuskumppania elämälle; “I don’t need romance, I’m looking for a mind-mate & a partner in crime” (-eilamona)
 •  Läheisyyttä
 •  Kerrot mitä ajattelet, etkä jätä minua arvailemaan tai oleta että osaan lukea ajatuksiasi
 •  (Mielellään savutonta, itseään kehittävää henkilöä ikähaitarilta n. 26-35-v, joka osaisi kuvitella mahdollisuuden perhe-elämälle joskus tulevaisuudessa)

Mutta myös kavereita:

 • Ihmettely- tai kokemusseuraa ihan vain ylipäänsä
 • (Kalenteriini pitäisi saada lisää energiaa tuovaa merkitystenetsintää ja oivalluksia.)

LOPPUSANAT

Laita viestiä, jos koet että meillä olisi juteltavaa!


dreamfeathers@hotmail.com

Olen: Nainen
Etsin: Mies
Mistä: Pääkaupunkiseutu
Ikä: Henkisesti olen vielä 28 kieppeillä, mutta keho aina naljailee että käytännössä sitä ollaan jaettu sama tila jo 35 vuotta. Olisi mukava törmätä suurin piirtein samalla ikähaarukalla olevaan nörttimieheen.

OMA ESITTELY

Hei, olen jo keski-ikään päätynyt (kyllä, olen aivan yhtä järkyttynyt kuin tekin) nörttinainen, joka etsii omaa nörttimiestään. Jostakin syystä olen jumittunut sinkkuna olemiseen pidemmäksi aikaa kuin laki sallisi.

Olen hyvin tavanomainen nörttinainen. Rakastan elokuvissa käyntiä ja kahlaankin useita sarjalippu-settejä läpi vuoden aikana. Leffa ja sarja genreistä scifi, toiminta, fantasia ja komedia iskevät parhaiten mutta rakasta myös hyvin paljon animaatio leffoja. Lukeminen on aina ollut lähellä sydäntä (vaikken viime vuosina valitettavasti ole lukenut niin paljon kuin ennen) ja käytännöllisesti katsoen toimin kavereiden kirjastona.
Hyllystä löytyy myös Xbox ja vanhempi Wii ja näihin tusina suosikki pelejä joita hakkaan silloin kun iskee se vakavempi pelikausi. Lautapelit ovat myös hauskoja, ja haluaisin mielelläni pelata niitä (kuin myös kortti pelejä) jos vain olisi pelikavereita.

En voi sanoa olevani johonkin tiettyyn asiaan ihastunut tai erikoistunut nörtti, kuten esim. cossaajat, historiikit, käsityö mestarit, koodaajat, pelaajat, hipsterit ja muut. Mutta pidän monista eri asioista ja innostun tulisesti kausittain eri asioista. Mikä tarkoittaa että koskaan ei pääse aivan tylsistymään ja tiedän aina jotakin aiheesta kuin aiheesta ja kiero huumorintaju paikkaa loput.

KOULUTUS JA KOKEMUS

Olen opiskellut kansainvälistä kauppaa, taloushallintoa ja palkanlaskentaa.
Elämä on heitellyt minua hieman sinne ja tänne, ja olin muutaman vuoden töissä Skotlannissakin ihan vain koska tilaisuus sattui osumaan kohdalle.
Olen ehkä hieman tylsä, mutta rakastan papereiden ja numeroiden parissa työskentelyä.

SUPERPOWERIT

On aina niin paljon helpompaa kirjoittaa kilometrin mittainen lista heikkouksistaan ja huonoista puolistaan kuin nimetä edes viisi hyvää ominaisuuttaan. Joten kokeillaanpas listata tähän jotakin mitä voisin katsoa super voimikseni.
– Huumorintaju ja positiivisuus. Rakastan hyvää huumoria ja komediaa, sillä se auttaa aina jaksamaan.Ja elämä on aina hauskempaa hieman kierosti katsottuna. Haluan saada ystäväni nauramaan, sillä mikään ei ole niin mahtavaa kuin nähdä heidän väsymyksensä ja murheensa katoavan.
– Aina valmis. Minulla on sääntö, että en koskaan kieltäydy kutsusta/tilaisuudesta, ja kaikkea tulisi kokeilla edes kerran jos mahdollisuus tulee. Toisin sanoen minusta saa miltei 100% varman kaverin mukaan viimeisen sekunnin extempore juttuihin, ja mitä erikoisempi, sitä parempi!
– Rento ja rauhallinen koti-hiiri. Arvostan mukavia, rentoja koti-iltoja. Leffa- tai tv-sarja maratooni päälle, tietokoneiden naputtelua ja pelailua. Se on ihanaa vastapainoa työpäivälle. Olen hemmottelu rentoutumisen zen-mestari! XD
– Joustava. Sinulla on omia ystäviä, menoja ja asioita joita fanitat, ja se on mielestäni aivan hieno asia. En ole takertuvaa tyyppiä.
– Sosiaalinen. Minuun ei todellakaan ole vaikea tutustua. Juttelen mielelläni aivan mistä vain maan ja taivaan välillä ja olen aina kiinnostunut kuulemaan ja oppimaan muiden innostusten kohteista.

MITÄ MINÄ ETSIN

Unelmieni nörttimies on, noh, nörtti.
En tiedä miksi, mutta tietokoneiden ja IT-alan parissa viihtyvät henkilöt ovat aina olleet heikkouteni. Smart is the new Sexy on niin äärimmäisen totta. Ja pieni kieroilu on aina herkkua. Toivottavasti kosketus ja halailu ei haittaa sinua, sillä nimittäin olen halija. Ja ihan winkkinä, mikään ei saa naista punastumaan ja kehräämään nopeammin kuin extempore halaus ja suukko.

Etsin pitkää ja vakaata suhdetta. Tulevaisuus on jossakin kaukana edessä, mutta sinne pääsee huomaamatta yhdessä aikaa viettäen. Olisi hauskaa viettää iltaa elokuva tai tv-sarja maratoonin parissa ja väitellä niiden hahmoista ja juonista. Teoreettisten maailman valloitus tai tuhoamis suunnitelmien kehittely ei myöskään ole pois suljettua. 😉
Peli-ilta kahdestaan tai kaveri porukassa on aina hauskaa ja pidän myös pelaamisen katselusta, jos sinulla on mielenkiintoinen peli kesken. Joskus tietenkin pitää päästä hieman baariin tuulettumaan! 😀

Meillä ei tarvitse olla 100% sama maku tai kiinnostuksen kohteet (se olisi jo omituista), mutta olisi mukavaa mikäli olisimme saman henkisiä. Minua ei haittaa jos olet innostunut figuista, keräilykortti peleistä, tai vaikka kukkien tai kalojen kasvattamisesta. Kaikkein hienointa on nähdä kuinka toinen innostuu hänelle rakkaasta asiasta.

MITÄ MINÄ TARJOAN

Se saattaa vaatia hieman työtä että pääset ensi hermostuksen ja epävarmuuden seinien läpi, mutta mikäli kaikki osuu kohdalleen tarjoan nörttimiehelleni hyvin vakaan ja rakastavan sydämmen.
Minusta on aina hauska kokeilla tai maistella jotain uutta ja koitan aina houkutella sinua mukaan. Toivon että myös sinä houkuttelet minua kokeilemaan kokeilemaan asioita.

LOPPUSANAT

Jos jokin on toimiakseen, niin se on.


rabuchuu@gmail.com

Olen: Nainen
Etsin: Mies
Mistä: Pääkaupunkiseutu
Ikä: 28
Etsimäni ikä: n. 26-35

OMA ESITTELY

 • Kuka? 28-vuotias feministi-humanisti-nörtteisti PK-seudulta.
 • Mitä? Nörttiseuraa, peliseuraa, matkaseuraa, juttuseuraa, köllöttelyseuraa
 • Mitähän tästä seuraa…

KOULUTUS JA KOKEMUS

Koulutukseltani olen keskeneräinen humanisti. Olen pyörinyt jo useamman vuoden muutamankin eri yliopiston käytävillä, ja kursseja yhdistävä tekijä on ollut yleensä jonkinlainen kulttuurin- tai politiikantutkimus. Tällä hetkellä vietän jonkinnäköistä taukoa opiskeluista, ja yritän pohtia mitä minusta tulee isona. Päivisin viihdyn asiakaspalvelutyön puolella mukavassa työporukassa, mutta tulevaisuudessa toivon löytäväni työpaikan omalta alalta, mikä se sitten onkaan.
Ihmissuhdepuolella ei ole ollut vielä mitään vakavampaa, ja toivoisin tähän muutosta. Yksinolokin on melko mukavaa, mutta toisaalta olisi kiva löytää seuraksi joku toinen, jonka kanssa jakaa uusia ja vanhoja innostuksenkohteita. Joku jonka kanssa välillä mennä ja välillä ihan vaan olla, ja vaikka siinä samassa rakentaa jonkinlaista yhteistä tulevaisuuttakin.

SUPERPOWERIT

Nörttilaatuaikaa vietän esimerkiksi TV-sarjojen ja elokuvien, pelien (yleensä konsoli/PC-, mutta välillä myös lautapelien) ja kirjojen parissa. Genrenä yleensä jonkintason fantasia tai historia (ja tietenkin guilty pleasure teinihömppä). Erinäköiset ja -kokoiset fandomit ovat myös olleet teini-iästä asti ainakin jonkinlainen osa elämääni, ja kiinnostuksenkohteet ovat vaihdelleet Harry Potterista poikapoppareihin. Keksin aina välillä uusia projekteja ja kiinnostuksenkohteita, uusimpina mainittakoon vaikka koodaus ja hangulin opettelu.
Haaveena olisi myös aloittaa (lauta)roolipeliharrastus, mutta porukan löytäminen on jäänyt vasta ajatuksen tasolle. Muuten vapaa-aika kuluu ystävien seurassa sekä irl että netissä, laulukurssilla, ja aina välillä matkaillessa ja kulttuuririennoissa.

MITÄ MINÄ ETSIN

Etsin toista ihmistä, johon voisin tutustua syvemmin ja mielellään ihastuakin. Tärkeimpinä kriteereinä savuttomuus, avoin ja ihmettelevä suhtautuminen maailmaan ja sen asukkeihin, sekä edes perustason sosiaalisuus. Hieman hassu huumorintaju ei olisi pahitteeksi. Viehättävää on myös symppikset hymyt, pohdiskeleva asenne, muiden huomioon ottaminen ja pieni tippa itsepäisyyttä. Lisäbonusta saa mielenkiinnosta matkailua, kulttuuria, hassuttelua ja/tai nörtteilyä kohtaan. P.S. Roolipelaamaan lähden vaikka heti

MITÄ MINÄ TARJOAN

Minusta saat halipulaisen kumppanin, joka välillä ottaa kaiken liian vakavasti ja välillä nauraa melkein ilman syytäkin. Ihmisen, joka on kiinnostunut vähän kaikesta, joka kuuntelee, juttelee tai on ihan vaan hiljaa päivästä riippuen. Välillä olen sosiaalinen ekstrovertti, mutta kun saan kirjan käteeni uppoan omaan maailmaani ja viihdyn siellä tunteja. Perhekin olisi kiva jonkun kanssa perustaa, joskus ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa.


 

almost.sorry@hotmail.com

Olen: Nainen
Etsin: Mitä vain
Mistä: Pääkaupunkiseutu
Ikä: 26

OMA ESITTELY

*Olen avoin persoona, joka pitää erilaisista lauta- ja korttipeleistä. Pidän myös Final Fantasy ja Kindom Hearts -tyyppisistä peleistä, ja olisin kiinnostunut kokeilemaan live-pelejä.

*Pidän lemmikkieläimistä ja omistan koiran.

*Olen monimuotoisesti kiinnostunut kokeilemaan erilaisia harrastuksia. Olisi mukavaa kokeilla niitä seuralaisen kanssa.

*Pidän myös rennosta hengailusta, jolloin ei tehdä mitään erikoista.

KOULUTUS JA KOKEMUS

Ammatillisessa elämässäni olen ollut eksyksissä; kouluja ei ole sen takia tullut käytyä. Olen mukana erilaisissa toiminnoissa, joissa asiaa koitetaan selvitellä. Tarkoitus olisi nyt pyrkiä kouluihin.

Olen melko kokematon seurustelumielessä. Kerran ollut parisuhteessa, joka kesti kaksi vuotta. Sen jälkeen ollut erilaisia ei-niin-vakavia-suhdekokeiluja. Tällä hetkellä olen avoimin mielin liikkeellä, mutta etsin pääasiallisesti ystäviä.

SUPERPOWERIT

Pidän erilaisista käsitöistä, enimmäkseen tehnyt virkkuu- ja neuletöitä. Kaikki käsin konkreettisesti luominen on kiinnostanut, esimerkiksi lasipuhallus, entisöinti ja ompelu.

Olen kokenut itseni tukevaksi seuraksi, joka ei pelkää ihmisten erilaisista ongelmista puhumista ja käsittelyä.

MITÄ MINÄ ETSIN

– Peliseuraa, online sekä lauta- ja korttipelimielessä.

– Harrastekaveria.

– Ystäviä, joiden kanssa hengailla ja ihmetellä elämää.

– Avointa, rehellistä ja huumorintajuista seuraa. Kärsivällisyys ei olisi pahitteeksi : D

(-seurustelukumppania, jota en osaa määritellä tarkkaan. En piirtele mielessäni unelmamiestä; kokenut sen hyödyttömäksi. Tasapainon vuoksi voisin kuvitella, että extrovertti persoona olisi parempi match. Itse olen ujouteen taipuvaa sorttia.)

-henkilöä. johon voi tukeutua huonoina aikoina.

MITÄ MINÄ TARJOAN

– Avointa, rehellistä ja rentoa seuraa, jolloin ei tarvitse ylimääräisiä tressata.

– Siistejä käsitöitä, jos vaikka kaipaat lapasia tai kylpyhuoneen mattoa

– Monipuolisesti utelias kaikesta ja valmis kokeilemaan kaikkea ainakin kerran, jos se ei ole liian extremeä. Extremeksi laskisin laskuvarjohyppäämisen. Voin kuitenkin lähteä kokeilemaan vaikkapa romurallia.

-Lenkkiseuraa erittäin riehakkaan narttukoiran kanssa. Koiralla löytyy aivot, mutta epäilen niiden olevan vähäisessä käytössä energiansa takia.

LOPPUSANAT

Laita ihmeessä viestiä, jos vaikutan jollain lailla olevani sinun tyyppistä seuraa.


Nimimerkki: Scarlett

sähköpostiosoite: melbourne@wippies.com

Olen: Nainen
Etsin: Mies
Mistä: Pääkaupunki
Ikä: 24
Etsimäni ikä: 20-29

OMA ESITTELY

Olen positiivinen, innokas nörttityttö, joka on televisiosarjojen ja (erityisesti kauhu)elokuvien suurkuluttaja. Pidän lisäksi pelaamisesta, huvipuistoista, teatterista, musikaaleista, animaatioista, kahvista, kesästä, Carbonarasta ja Paavo Pesusienestä. Haaveilen erityisesti siitä, että saisin matkustella mahdollisimman paljon, hypätä benji- ja laskuvarjohypyn ja hankkia koiran.

KOULUTUS JA KOKEMUS

Opiskelen englantia pääaineena ja avoimessa yliopistossa psykologiaa. Molemmat ovat lempiaineitani, mutta psykologia on enemmän se oma juttu ja sitä olisikin taarkoitus päästä opiskelemaan myöhemmin. Töitä olen tehnyt lähinnä sekä lasten parissa että kaupassa, ja olisi ihanaa, jos tulevaisuuden vakituisella työpaikalla olisi jotain tekemistä psykologian kanssa.

Ihmissuhdepuolella kokemustaso on aika lailla aloittelija.

SUPERPOWERIT

Harrastan elokuvia, sarjoja, pelaamista, kaikenlaisten YouTube-videoiden katselua, matkustamisesta haaveilua, seuraavan supersankarielokuvan odottamista ja joskus valokuvausta, kirjoittamista ja lukemista. Osaan lisäksi syödä sitruunan ilman että ilmekään värähtää ja olen lahjakas nukkuja.

MITÄ MINÄ ETSIN

 • Keskustelukumppania, jonka kanssa voi puhua kaikesta mahdollisesta: niin syvällisistä asioista kuin sarjan x viime jakson jännittävistä tapahtumista
 • Eläinrakasta matkakumppania erilaisille reissuille
 • Seuraa elokuvien ja television katseluun ja pelaamiseen
 • Savuttomuus plussaa
 • Nörttiä, joka voisi ehkä paljastua elämäni rakkaudeksi

MITÄ MINÄ TARJOAN

 • Seuraa, joka osaa kuunnella ja tukea, kokkailee mielellään kaikenlaisia uusia ruokia (ruoanlaittoon saa toki liittyä!) ja joka on ainakin kuulemma hauskaa
 • Ihmisen, joka on valmis sitoutumaan sen mahdollisesti elämän rakkaudeksi paljastuvan nörtin kanssa

LOPPUSANAT

Myös vain ystävyydestä kiinnostuneet ovat tervetulleita laittamaan viestiä!