Nörttitytöt

Kolmatta kertaa pyysimme blogin lukijoita lähettämään meille seuranhakuilmoituksia. Tällä kertaa teemana i_love_you_forever__by_scottmccartney-d5uw3xbolivat leffat, ja ohjeena oli kirjoittaa oma ilmoitus leffaskriptin muodossa. Saimme aivan mahtavia ilmoituksia, ja on todella mukava nähdä, kuinka moni lähtikin mukaan suhteellisen vaikeaan kirjoitustehtävään.

Ilmoituksia tuli määräaikaan mennessä yhteensä 46 kappaletta, joista 27 oli nörttimiesten, 18 nörttinaisten ja 1 nörtin, joka ei ilmoittanut sukupuoltaan.

Nyt saanemme esitellä rakkaudennälkäiset nörtit eri puolilta Suomea. Kannattaa ensin tutustua ohjeeseen, jonka perusteella ilmoitusten laatijat lähtivät tekemään ilmoituksia. Alkuperäinen postaus löytyy täältä.

Löydät täältä ilmoitukset lajiteltuna eri kategorioihin. Tutustu ihmeessä niihin kaikkiin, koska osassa esimerkiksi paikkakunta ei ole niin kriittinen tekijä.

Nörttinaiset etsivät seuraa pääkaupunkiseudulta

Nörttinaiset etsivät seuraa Länsi-Suomesta ja muualta Etelä-Suomesta

Nörttinaiset etsivät seuraa Keski- ja Pohjois-Suomesta

Nörttinaiset etsivät seuraa määrittelemättömältä alueelta

—-

Nörttimiehet etsivät seuraa pääkaupunkiseudulta

Nörttimiehet etsivät seuraa Länsi-Suomesta ja Pohjois-Suomesta 

Nörttimiehet etsivät seuraa määrittelemättömältä alueelta

—–

Nörtti etsii seuraa määrittelemättömältä alueelta

Jos missasit deadlinen ja haluat osallistua vielä tälle kierrokselle, kommentoi ilmoituksesi oman kohderyhmäsi postauksessa. Julkaisemme kommentteina vielä myöhässäkin olevia ilmoituksia. Siksi lukijoiden kannattaa myös huomioida kommenttiosio!

Jos huomaat omassa ilmoituksessasi jotain vikaa, ole yhteydessä osoitteeseen toimitus@geekgirls.fi. Valitettavasti emme pysty huomioimaan kaikkia erikoistoiveita, koska jo tämänkin määrän postauksia saattaminen julkaisukuntoon on suhteellisen kuormittavaa toimitukselle.

Onnea kaikille onnen tavoitteluun!