Nörttitytöt

Tämä postaus on osa nörttityttöjen deittipalstaa. Lue ensin intropostauksesta mistä on kyse.

—-

Pohjois-Suomi:

Tervetuloa hämmentävien hahmojen galleriaan! Tämän tarinan päähenkilönä seikkailee 28-vuotias kameleontti, joka innostuu aina uusista asioista ja vaihtaa tyyliä kuin sukkia. Katsojan kannalta voi olla tympeää, että päähenkilön tunnistettavuus kärsii alati muuttuvasta ulkoisesta habituksesta, mutta mielenkiinto toivon mukaan säilyy. Persoonakaan ei ole yksiulotteinen, ulospäin välillä kovin itsevarmalta vaikuttava hahmo voi olla hyvin herkkätunteinen. Sosiaalisena eläimenä päähenkilön arjessa isossa osassa ovat ihmiset, mutta kavereita löytyy sen verran ettei yhteen ihmiseen tarvitse vallan tarrautua kiinni. Sosiaalisen elämän vastapainoksi on välillä hyvä sulkeutua maailmanlta piiloon viltin ja kirjan kera. Ihailen ihmisiä jotka eivät pelkää kulkea omaa tietään ja murtaa luutuneita käsityksiä, ja toivon jonakin päivänä olevani itse samanmoinen.

Vastanäyttelijänä pärjää 23-32-vuotias mies, jonka kanssa voi vääntää kättä siitä, mikä on maailman paras kirja (tällä viikolla se on Bram Stockerin Dracula), pelata lautapelejä, tuijottaa maratonina tv-sarjoja (ei liian pelottavia), juoda kaljaa, parantaa maailmaa tai silittää kissoja. Kaikkiin näistä aktiviteeteista ei tarvitse taipua, mutta suurimman osan pitäisi tuntua omalta tai ainakin kokeilemisen arvoiselta. Avoin mieli ja seikkailunhalu ovat tärkeimmät ominaisuudet jotka päähenkilöitä yhdistävät. Empatiakyvyttömistä, suvaitsemattomista tai itseään muita parempana pitävistä yksilöistä saan lähinnä vatsanväänteitä.

Jutun juoni kiiruhtaa hitaasti, eikä aina tiedä, onko kyseessä draama, komedia vaiko peräti action-pläjäys. Kulisseissa pääosan esittäjät joka tapauksessa viihtyvät fantasia-ja scifileffojen parissa. Draaman kaarta syntyisi niinkin arkisesta asiasta kuin aikataulujen yhteensovittamisesta: aktiivisena kansalaisena päähenkilön on välillä vaikeaa löytää aikaa kaikelle, jota haluaisi tehdä. Romantiikkakin syntyy ennemmin pienistä asioista, toisen huomioonottamisesta, kuin ameriikan mallin megalomaanisista yllätyksistä (ei kukaan pidä yllätyksistä. Yllätykset ovat ahdistavia ja aiheuttavat turhaa hermostumista ja stressiä molemmille osapuolille). Romantiikkaa on oman elämänsä tärkeiden asioiden jakaminen toisen kanssa, eivät kynttiläillalliset.

Tämä on niitä tarinoita, jotka täytyy itse kirjoittaa loppuun: happily ever after on vain kertojan laiskuutta, ei mikään oikea lopetus. Tässä ei etsitä ritaria valkealla ratsulla, vaan tasavertaista ihmissuhdetta. Jos uskoisit pitäväsi ihmisestä, jonka periaate elämässä on ”Miksi ei?,” tässä siul on sellanen!

S.H.

Yhteydenotot: randomnorppa@gmail.com

——

Keski-Suomi

Luova ja liikunnallinen päälle 30v naisen alku. Olen päässyt työskentelemään haluamalleni alalle, muotoilijana. Luovan hulluuden ja työni vastapainona pidän liikunnasta. Palloilulajien sijaan tartuin vihdoin mahdollisuuteen ja lähdin tutustumaan itsepuolustuslaji hapkidoon.
Etsin samanhenkistä miesnörttiä (27-35v), jonka kanssa olisi mukava hengata ja keksiä uusia seikkailuja. Voi yhdessä viettää aikaa populaarikulttuurin äärellä ja jakaa kaikkea kertynyttä triviatietoa.11034712_10153168817101473_1115304288_o

Et säikähdä, kun elämä kulkee genrestä toiseen. Arvostaen kuitenkin arjen perusrutiineja. Näiden ympärille on sitten mukava keksiä kaikkea mukavaa mm. ulkoilua koiran kanssa, peli-iltoja ystävien kanssa tai maailman ihmeiden näkemistä reissaamalla.
Viihdyn erittäin hyvin Järvi-Suomessa, josta tämän hetkisenä tukikohtana toimii Jyväskylä. Haaveenani onkin asua jatkossakin jossain Järvi-Suomen kaupungeista. Saaden kehittää luovuuttani eteenpäin niin harrastusten sekä ammattini parissa.

“creative mind”

Yhteydenotot: creativgeekgirl@gmail.com