Nörttitytöt-blogi on toteuttanut jo kahdesti supersuositun seuranhakupalstan, jossa nörtit voivat hakea itselleen seuraa kaikkialta Suomesta. Nyt ystävänpäiväviikon kunniaksi julistamme uuden kierroksen nörttirakkaan etsimistä varten. Veimme vielä hommaa kuitenkin hieman pidemmälle ja päätimme, että helmikuun postaukset käsittelevät nyt rakkautta, parisuhteita, romantiikkaa, seksiä ja näihin liittyviä aiheita. Maanantaina julkaistiin rakkaussarjan ensimmäinen osa, jossa kerrottiin vinkkejä nettideittailuun. Kannattaa tutustua postaukseen ennen oman ilmoituksen tekemistä.

Miksi deittipalsta?

Nörttitytöt-blogissa vierailee joka kuukausi noin 8000 uniikkia kävijää – ehkä sinun tuleva nörttirakkaasi on yksi heistä! Julkaisemme helmikuun 27. päivä kaikkien nörttien anonyymejä seuranhakuilmoituksia. Ilmoitusten viimeinen jättöpäivä on 22. helmikuuta.

Ohjeita hakemuksen jättämistä varten. Ohjeita ei ole pakko noudattaa, mutta ilmoituksen tekemistä varten keksimme teemaksi tällä kertaa leffat.

KIRJOITA TEIDÄN RAKKAUSTARINANNE LEFFANA

Osallistuaksesi sinun on luotava oma anonyymi sähköpostiosoite (onnistuu kätevästi esim. Gmaililla), johon vastaanotat mahdolliset vastauslähetykset. Osoite julkaistaan ilmoituksesi lopussa. Suosittelemme persoonallista sähköpostiosoitetta, joka kertoo jotakin sinusta.

Ideana on kirjauto_haatoittaa lyhyt leffaskripti eli käsikirjoitus siitä, miten löysit rakkaasi, mitä rakkaasi kanssa tekisit tai millaisia seikkailuja kohtaisitte. Tekstin pituus on maksimissaan 3000 merkkiä, jota ei voi ylittää.

Alla on listattuna apukysymyksiä, joihin käsikirjoutus voi pohjautua. Huomioi kuitenkin maksimimerkkimäärä, eli kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata. Muista kuitenkin pistää parastasi, koska ilmoituksesi pitää erottaa sinut kaikista muista seuraa hakeneista. Vastaa mielellään kokonaisilla lauseilla äläkä vain suoraan kysymyksiin, koska kysymykset eivät välttämättä ole postauksen alussa näkyvissä ja ilmoituksen lukemista helpottaa, jos teksti koostuu kokonaisesta tarinasta.

1. Millainen on tarinan alkutilanne? Mitä päähenkilö tekee? (Voit esitellä itsesi, kertoa työstäsi, harrastuksistasi)

2. Millaista vastanäyttelijää haet? Mitä nörttiominaisuuksia arvostat muissa? Mitä nörttiaktiviteetteja toivoisit voivasi jakaa elämäsi nörtin kanssa? Suosittelemme, että määrittelet myös, minkä ikäistä ja sukupuolista nörttiä preferoisit.

3. Millainen on leffan juoni yleensä? Onko se seikkailua, rakkautta, toimintaa vai jopa scifiä?

4. Mitä päähenkilöt tekisivät yhdessä? Olisiko heillä jotain esteitä voitettavana? Olisiko mukana muita henkilöitä?

5. Mikä olisi elokuvan romanttisin kohtaus?

6. Millaisesta elämästä päähenkilö fantasioi ja mitä hän tekee sen saavuttamiseksi?

Jos leffaskriptin kirjoittaminen tuottaa vaikeuksia, julkaisemme toki myös tavanomaisempia ilmoituksia. Muista kuitenkin, että tämä on hyvä tapa erottua 🙂

Keksi vielä itsellesi nimimerkki, jolla allekirjoitat käsikirjoituksen. Voit myös liittää mukaan jotain mielenkiinnon kohdettasi tai sinua itseäsi tavalla tai toisella kuvaavan kuvan. Sinulla on oltava kuvaan tekijänoikeus. Kuva ei ole välttämätön. Kuvan voit lähettää toimituksen sähköpostiin toimitus@geekgirls.fi samasta osoitteesta, johon saavan vastauksia ilmoituksessa.

Pyri kirjoittamaan niin hauskasti ja mielenkiintoisesti kuin osaat. Tärkeintä on kuitenkin, että teksti heijastaa omaa persoonaasi ja sinulle luontaista ilmaisutapaa.

KANNUSTAMME ETENKIN NAISIA JÄTTÄMÄÄN ILMOITUKSIA! Ilmoituksia on tullut molemmilla aikaisemmilla kerroilla huomattavasti enemmän miehiltä. Haluammekin nyt kannustaa myös naisia jättämään ilmoituksen sekä vastaamaan itse ilmoituksiin ahkerammin.

Oman hakemuksensa voi jättää linkin kautta täältä!

Nörttitytöt ei julkaise (edes söpöysfiltterillä suodatettuna) ilmoituksia, joissa esiintyy kiroilua, uhkailua tai muuta asiatonta kielenkäyttöä. Muuten kaikkien ilmoitukset julkaistaan. Ilmoitukset julkaistaan editoimattomina, eli emme korjaa kirjoitus- tai kielioppivirheitäsi.

Suosittelemme osallistujia lukemaan omaa anonyymiä vastaanottajaosoitettaan ainakin kuukauden ajan sen jälkeen, kun ilmoitus on julkaistu Nörttitytöissä tai ohjaamaan viestit varsinaiseen sähköpostiosoitteeseensa.

Onnea hakuun!