Nörttitytöt

Hyvää ystävänpäivää!

Nörttityttöjen seuranhakuun tuli tällä kertaa kokonaista 78 ilmoitusta nörteiltä, jotka etsivät rakkautta elämäänsä.

Koska elämässä ja rakkaudessa on tiettyjä kysymyksiä, jotka jakavat nörttejä, päätimme helpottaa seuranhakua selvittämällä nämä asiat etukäteen. Kertooko se meistä nörteistä yleensä vai ainoastaan rakkautta etsivistä nörteistä, että 67 % seuranhakijoista piti ananasta pitsaan kuuluvana? Uteliaisuudesta selvitimme myös Ruotsissa suositun banaanin kuulumisen pitsaan: 1 seuranhakija kuului tähän heimoon. Jännittävintä tässä onkin tarjoaako hän ensitreffeillä pitsaa iltapalaksi.

Moni rakkautta etsivä nörtti on varmasti pohtinut paikkaansa maailmassa. Kuulummeko me edes osaksi tätä jääkiekkohulluksi kutsuttua kansaa? Keräämämme aineisto ei ollut yksiselitteinen tässä asiassa. Toisaalta vain 22 % meistä innostui suomalaisille rakkaista ämpäreistä (varsinkaan ilmaisista), mutta toisaalta 58 % ilmoitti villasukat tärkeiksi itselleen. Ottaen huomioon miten alkoholilla katsotaan olevan suuri osa suomalaisesta vapaa-ajanvietosta, kolmasosa vastaajistamme ilmoittautui alkoholittomiksi.

Todellinen uutinen on kuitenkin se, että legendaarinen kissat vs. koirat -kysymys ratkesi totaaliseen tasatulokseen. Jopa 15 seuranhakijaa tunnustautui sekä kissojen että koirien faniksi kun 13 valitsi vain kissat omikseen ja 12 vain koirat. Sen sijaan scifi-fantasia-jakolinja ei osoittautunut maineensa mittaiseksi, sillä 44 vastaajaa valitsi sekä fantasian että scifin siinä missä vain 10 vastaajaa valitsi ainoastaan fantasian ja 9 vain scifin omakseen.

Jos nörttirakkaus kiinnostaa ja olet kunnon min-maxaaja, niin kerrottakoon, että tänä vuonna parhaiten on vientiä videopeleistä (80 % vastaajista), fantasiasta (76 %), lautapeleistä (76%), elokuvista (74 %) ja scifistä (74 %) pitävien keskuudessa.

Sivun lopusta löydät taulukon, jonka avulla voit etsiä oman täydellisen vastinparisi.

Onnea rakkaudenetsintään! ❤️

Huom! Muistathan, että kaikki eivät välttämättä ole sitä mitä netissä väittävät. Sovithan siis ensimmäiset treffit aina julkiselle paikalle.

Seuranhakuilmoitukset

Seuranhakijat numero 1-9 (naisia)
Seuranhakijat numero 10-18 (naisia ja muunsukupuolisia)
Seuranhakijat numero 19-29 (miehiä)
Seuranhakijat numero 30-39 (miehiä)
Seuranhakijat numero 40-49 (miehiä)
Seuranhakijat numero 50-59 (miehiä)
Seuranhakijat numero 60-69 (miehiä)
Seuranhakijat numero 70-78 (miehiä)

Seuranhakijat järjestykseen!

Lataa alta taulukko, jonka avulla voit seuloa ilmoituksia eri hakukriteereillä! Kun tallennat taulukon omalle koneellesi, voit filtteröidä seuranhakuilmoituksia omilla hakukriteereilläsi (tämä ominaisuus ei toimi suoraan netissä avatuilla taulukoilla). Nimimerkin edessä olevan numeron avulla löydät hakijan ilmoituksen helposti yllä olevilta sivuilta.

Taulukko xslx-muodossa

Taulukko ods-muodossa