Nörttitytöt

40. Lion992

Mies, 26-v.
Email: brunotti92@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 20-35           Alueelta: Itä-Uusimaa

Kerro itsestäsi?
Olen 189cm, hoikka ukkeli. Olen ystävällinen, muut huomioon ottava, rehellinen ja huumorintajuinen (ainakin omasta mielestä…). En ole salilla vapaa-aikaani viettävä henkilö, vaan mieluummin löhöän sohvalla tai ulkoilen. Elektroniikka nörtti olen eli tietokoneet ja puhelimet ovat lähellä sydäntä!

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Sitoutuvuutta, rehellisyyttä ja huumorintajua.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Rehellisyys ja huumorintaju

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Piirretyt ja animaatiot
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Elokuvat
Lemmikit: Kissat
Musiikki: Elektroninen musiikki
Matkailu: Eurooppa, Kotimaa, Pohjois-Amerikka, Sohvasurffailu
Pelaaminen: Videopelit
Pukeutuminen: Villasukat
Ruoka ja juoma: Ananas kuuluu pitsaan, Homejuusto
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: E-urheilu, Jalkapallo, Lenkkeily
Tietoteniikka: Tietokoneet, Puhelimet, Verkkolaitteet
Muut: Legot


 

41. Pallontallaaja

Mies, 26-v.
Email: halipula92@meiliboxi.fi

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 22-28           Alueelta: pk-seutu

Kerro itsestäsi?
Tässä paikassa lienee sanomattakin selvää, että olen nörtti. Pian siitä pitäisi olla virallisena osoituksena DI:n paperit ja työpaikka liikennesuunnitteluinsinöörinä. Asun Kalliossa pienessä yksiössä, joka tuntuu yllättävän tilavalta, koska yritän olla minimalisti ja panostaa enemmän kokemuksiin kuin tavaraan.

Äitini mallia seuraten olen tähän mennessä kiertänyt maapallon ympäri kokemusten perässä kahdesti. Lapsena asuin Afrikassa, ja sen jäljiltä puhun myös englantia käytännössä natiivisti. Uusia paikkoja kyllä riittäisi aina koluttavaksi. Arjessa olen kuitenkin rauhallinen introvertti, joka sosialisoi enimmäkseen netin välityksellä. Kuntosalille lähteminen on ikuisella todo-listalla, mutta ilmankin jaksan todistetusti kantaa kaverin reppuselässä neljänteen kerrokseen…

Olen enimmäkseen hyvin tyytyväinen elämääni, mutta aina välillä tulee olo, että haluaisin jakaa asioita jonkun toisen kanssa ja ehkä joskus tulevaisuudessa jopa perustaa perheen. Kokemuksesta tiedän, että yhteiselo voi olla ihan mukavaakin.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Haluaisin jonkun, jonka kanssa olla hiljaa kahdestaan. Jonkun, jonka vierestä herätä hymyillen. Jonkun, joka lähtee mukaani kiertämään maailmaa. Jonkun, joka mahtuu syliin halattavaksi. Ja paljon muuta. Mutta tiedän kyllä, ettei ihan kaikkea voi saada, joten tuossa tärkeimmät.

(Mainittakoon vielä käytännön rajoitteena, että olen valitettavasti allerginen kaikenlaiselle savulle ja useimmille söpöille karvapalleroille.)

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Halun oppia ja ymmärtää maailmaa joka päivä vähän paremmin.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Anime ja/tai manga, Fantasia, Scifi
Ihmissuhteet: Haluan lapsia
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Doctor Who, Firefly, Harry Potter, Star Wars, Tietokirjallisuus
Musiikki: Elektroninen musiikki, Klassinen, Metalli, Pop, Rock
Matkailu: Aasia, Afrikka, Australia, Etelä-Amerikka, Eurooppa, Kotimaa, Pohjois-Amerikka, Sohvasurffailu
Pelaaminen: Lautapelit, MMORPG
Ruoka ja juoma: Alkoholiton, Ananas kuuluu pitsaan
Tietoteniikka: Koodaaminen, Tietokoneet
Muut: Historia, Legot, Museot


 

42. Arklight

Mies, 27-v.
Email: juho.anturaniemi@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 22-29           Alueelta: Tampere ja naapurikunnat

Kerro itsestäsi?
Olen kasvatustieteen opintojen loppusuoralla oleva nuorehko mies, joka haaveilee tieteellisestä urasta, ajasta jolloin olisi aikaa ja rahaa lomailla, sekä tiskikoneesta.

Omiin harrastuksiini kuuluu kaikenlaista oluen panemisesta figuurien keräilyyn ja maalailuun, satunnaiseen ropettamiseen ja myöskin liikunta on tullut osaksi elämää. Diggaan ruuanlaitosta (olen lihansyöjä, mutta tykkään tehdä ja syödä kasvisruokia), vedestä (uiminen ja kalastus esim.) ja lautapeleistä.

Persoonana olen, noh, tasainen. Semmoinen perusiloinen. Nauran helposti, olen mielestäni empaattinen ja olen sinut itseni kanssa, heikkoudet ja epävarmuudet mukaan lukien. Olen pitkälti myös rationaalinen persoona, enkä siksi ole aina niin helposti mukaan yllytettävää tai jokaista tunnetilaa aina kauhean taitavasti lukevaa sorttia. Poliittisesti olen jostain keskiväliltä (EI Keskustaa!).

Mussa on kyllä myös tunteellinen ja herkkäkin puoli, jota en ole oikein voinut näyttää kenellekään. Toivottavasti löytäisin jonkun, jonka kanssa nauraa, itkeä ja kiroilla kun asiat ottaa päähän.

Inhoan musta-valkoista ajattelutapaa, välinpitämättömyyttä ja mykkäkouluja. Mikäli siis maailma jaetaan “hyviksiin” ja “pahiksiin”, ympärillä tapahtuvat asiat “ei oo mun asia” tai kiistan jälkeen koti on päiväkausia kuin huopatossutehdas, niin me ei välttämättä tulla ihan kauhean hyvin juttuun.

Jos nyt ulkonäöstäkin pari sanaa. Pari metriä, parraton/sänki, vaalea ja helposti kihartuva tukka, siniset silmät, “iso yksikkö” (tosin elämäntaparemontti on purrut ja asiaan tulee toivottavasti aika hiltsukkaan muutos). Ihan kivat kasvot, ainakaan itselläni ei ole valittamista.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Huumorintajua, omaa tahtoa, taitoa ja halua keskustella eri asioista, myös tunteista. Ihmistä, joka on sinut itsensä kanssa, eikä tarvitse ketään “täydentämään” itseään.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Oma tila olla ja tehdä. Jopa rakas seura saattaa väsyttää, vaikka olenkin puhelias ja tykkään olla ihmisten kanssa. Se ei johdu sinusta, vaan minusta.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Anime ja/tai manga, Fantasia, Scifi
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Cthulhu, Elokuvat, Star Wars, Taru Sormusten Herrasta, Tietokirjallisuus
Musiikki: Elektroninen musiikki, Iskelmä, Klassinen, Metalli, Pop, Rock, Räp
Matkailu: Aasia, Eurooppa, Kotimaa
Pelaaminen: Korttipelit, Lautapelit, Miniatyyrit, Roolipelit, Videopelit
Ruoka ja juoma: Ananas kuuluu pitsaan, Homejuusto
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: E-urheilu, Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily, Uinti
Muut: Historia, Keräilyharrastus, Museot, Nörttitytöt-blogi ja/tai ry., Ämpärit (varsinkin ilmaiset)


 

43. Kollegi15

Mies, 27-v.
Email: santerih015@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 20-30           Alueelta: Satakunta

Kerro itsestäsi?
Olen 27-vuotias porilainen opiskelija, luen avoimessa yliopistossa sosiaalityötä ja historiaa, tänä vuonna koitan päästä virallisesti yliopiston kirjoille pääsykokeiden tai avoimen kautta. Historia on valtava intohimo ja tavoitteena on tohtorinhattu tulevaisuudessa, sosiaalityö kuitenkin pääaineena ja realistisena työllistymismahdollisuutena. Luen paljon ja kuuntelen eri podcasteja paljon, tiedonhalu on suuri. Urheilutouhuissa olen pyörinyt kaksitoista vuotta ja myös harjoittelen paljon, pääasiassa kamppailulajeja sekä yksilölajeja, kuten punttia ja juoksua. Olen sosiaalinen ja kova puhumaan, pidän lapsista ja olen ohjannut lasten liikuntaharrastuksia seitsemän vuotta, nyt panostan enemmän opiskeluun. Töissä olen ollut lastensuojelussa, koulunkäynninohjaajana, vartijana ja järjestyksenvalvojana. Alkoholi ja yöelämä eivät maistu, portsarina toimiessani sain siitä elämän osasta tarpeekseni, raivoraitis. Rentoutumiseen katson elokuvia ja joskus pelailen.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Toivoisin avointa, hyväsydämistä ihmistä jota kiinnostaa maailman tapahtumat, menneet taikka tulevat. Arvostat terveitä elämäntapoja ja olet jättänyt suurimman juhlimisvaiheen taaksesi. Lasisi on puoliksi täynnä ja useimmiten aurinko paistaa.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Kiinnostuksen syvällisiin kesksteluihin.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Fantasia, Piirretyt ja animaatiot, Scifi
Ihmissuhteet: Haluan lapsia
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Elokuvat, Kirjat, Tietokirjallisuus
Musiikki: Elektroninen musiikki
Matkailu: Aasia, Eurooppa, Pohjois-Amerikka
Pelaaminen: Lautapelit, Videopelit
Pukeutuminen: Villasukat
Ruoka ja juoma: Alkoholiton, Ananas kuuluu pitsaan
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Lenkkeily, Yksilöurheilu
Muut: Historia, Museot


 

44. mietteliasjoutilas

Mies, 27-v.
Email: salitouj@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 21-26 -ish           Alueelta: Länsi-Suomi

Kerro itsestäsi?
Moi! Omissa oloissaan hyvin viihtyvä maailman ihmettelijä. En pidä kovin hektisestä elämästä ja haluaisin kasuaalisti downshiftata enemmänkin. Kaikki yleinen nörtteily ja kulttuuri on aina kiehtonut Japania lukuunottamatta (tulee sieltä ihan hyviä pelejä!). Olen harrastellut kaikenlaista ja minulle saa varmaan yllytettyä minkä tahansa harrastuksen.

Ihmiset tykkäävät kovasti seurastani mutta olen aika arka päästämään ketään lähelle. Kiitos jos jaksat yrittää tutustua, olen vähän etäinen ja suorapuheinen, mutta pohjimmiltani varsin lämmin ja hyväsydäminen. Minulla on paha tapa tehdä elämästäni niin kiireistä ettei siinä jää tilaa ihmisille, muutosta tahtoisin.

Oon vähän taiteilija mutta en oikeastaan tee taidetta 😀

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Intresseissä yksi hyvä ja mahdollisimman pitkä ihmissuhde. Ymmärrystä ja uteliaisuutta. Myönteistä ja ei liian tiukkapipoista suhtautumista elämään. Ei tarvitse olla urheilija mutta pidäthän edes hieman huolta itsestäsi. Tykkäät mielenkiintoisista jutuista!

Jos viihdyt internetissä niin varmaankin meillä on edes jotain yhteistä.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Minkäänlainen sekoilu ihmissuhteissa ei ole ikinä ollut eikä tule olemaan osa elämääni, eikä toivottavasti sinunkaan.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Ihmissuhteet: Haluan lapsia
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Elokuvat, Kirjat, Tietokirjallisuus
Matkailu: Eurooppa, Kotimaa
Pelaaminen: Videopelit
Pukeutuminen: Villasukat
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Yksilöurheilu
Tietoteniikka: Tietokoneet
Muut: Ämpärit (varsinkin ilmaiset)


 

45. MJT

Mies, 27-v.
Email: markus.j.t@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 20-30           Alueelta: Tampere

Kerro itsestäsi?
Olen luonteeltani hiljainen, rauhallinen, täsmällinen ja luotettava. Alan kyllä puhua enemmän sitten kun tunnen toisen henkilön hyvin, mutta melko introvertti olen joka tapauksessa. Olen työskennellyt sovelluskehittäjänä vuoden 2016 alusta eli jo hieman ennen kuin valmistuin tietotekniikan insinööriksi. Harrastuksia on useita, mutta suurimman osan ajasta niistä vie tietokonepelit kuten Guild Wars 2 tai kirjoitushetkellä Kingdom Come: Deliverance.

Muita harrastuksia, jotka eivät muualla tässä lomakkeessa tule niin hyvin esille: sulkapallo, MTG, metallinetsintä, ja pyöräily. Merkitsin, että tykkään koirista, mutta minulla ei tällä hetkellä kuitenkaan ole koiraa, sillä asun toistaiseksi edelleen “opiskelija”-asunnossa yhden kämppiksen kanssa.

En ole enää niin addiktoitunut videopeleihin kuin aikaisemmin ja muutenkin ainakin yritän elää terveellisempää elämää. Esimerkiksi karkkeja ja sipsejä syön todella harvoin ja alkoholin, energiajuomien, virvoitusjuomien yms. juomisen olen lopettanut lähes kokonaan. Suklaata nyt tietenkin täytyy välillä syödä, koska se on vaan niin hyvää.

Matkustellut olen jonkin verran ja uusien paikkojen näkeminen on aina hienoa, mutta en varsinaisesti voi silti sanoa, että erityisesti pidän matkailusta. Saattaa kuitenkin olla että toisen ihmisen kanssa pitäisin siitä paljon enemmän. Yleisesti ottaen viihdyn vain liian hyvin kotona.

Joitain suosikkejani:

Eokuvat: Scarface, Free to Play, The Prestige, Forrest Gump, The Shawshank Redemption, Se7en

TV-sarjat: The Wire, Oz, Breaking Bad, Peep Show, Stranger Things, The Office (US), Psych, Twin Peaks, 3rd Rock from the Sun, Game of Thrones, Arrested Development, Better Off Ted

Anime: Death Note, Haikyuu!!, Monster, Gyakkyou Burai Kaiji, Shingeki no Kyojin, Fullmetal Alchemist, Kiseijuu: Sei no Kakuritsu, Touhai Densetsu Akagi

Musiikki: Depeche Mode, a-ha, New Order, Queen, Cam’ron, Pet Shop Boys, Wu-Tang Clan, Bad Boys Blue, The Diplomats

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Vaikea sanoa, kun ei ole juurikaan kokemusta suhteessa olemisesta. Olettaisin kuitenkin, että seurustelu ja myöhemmin yhteiselo jne. sujuu parhaiten jonkun samanhenkisen kanssa ja siksi nyt tänne laitoinkin tämän seuranhakuilmoituksen. Lähinnä siis haen ystävää, josta voi tulla enemmän kuin ystävä. En nyt tähän pahemmin ala mitään erityisvaatimuksia kirjoittamaan, koska saattaa hyvinkin olla, että vain poissulkisin ihmisiä, joiden kanssa oikeasti tulisinkin todella hyvin juttuun. Jos nyt kuitenkin yritän vastata kysymykseen “Mitä haluaisin kumppaniltani?” lyhyesti, niin läheisyyttä, rakkautta ja luottamusta.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Perhe ja ystävät.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Anime ja/tai manga, Fantasia
Ihmissuhteet: Haluan lapsia
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Elokuvat
Lemmikit: Koirat
Musiikki: Pop, Rock, Räp
Pelaaminen: Korttipelit, Lautapelit, MMORPG, Videopelit
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: E-urheilu, Lenkkeily
Tietoteniikka: Koodaaminen, Tietokoneet
Muut: Keräilyharrastus


 

46. Nikkeli

Mies, 27-v.
Email: nikkelikarkki@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 24-30           Alueelta: Pääkaupunkiseutu

Kerro itsestäsi?
Olen introvertti, joten en oikeen osaa avautua ennen kuin on tutustuttu paremmin. Osaan kuunnella hyvin!

Luonteelta olen analyyttinen, argumentoiva ja leikin ajatuksilla.

Oon myös hassuttelija -tyyppiä

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Osittain samantyyppisiä asioita kuin itsessä, mutta myös jotain mikä haastaa miettimään asioita eri tavalla. Tunteista puhuminen on vaikeata joten tunteellinen persoona varmaan auttaisi tässä.

Oman luonteeni takia, johdonmukaisuus ja argumentointitaidot ovat hyvä lähtökohta, että keskustelu etenee.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Totuuksien tavoittelun. Omien totuuksien, muiden totuuksien ja maailman totuuksien.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Fantasia, Scifi
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Elokuvat, Firefly, Star Trek (vanhat), Star Trek (uudet Abramsit), Star Wars, Tietokirjallisuus
Lemmikit: Koirat
Musiikki: Metalli
Matkailu: Aasia, Eurooppa, Kotimaa, Pohjois-Amerikka, Sohvasurffailu
Pelaaminen: MMORPG, Roolipelit, Videopelit
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Lenkkeily, Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily, Yksilöurheilu
Tietoteniikka: Tietokoneet, Verkkolaitteet
Muut: Historia


 

47. Sain

Mies, 27-v.
Email: apudas@mail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 23-28           Alueelta: Keski-Suomi/Jyväskylä

Kerro itsestäsi?
Väitöskirja tutkija Jyväskylästä. Henkiset, sosiaaliset, harrastus, kunto, terveys, raha, sekä muut asiat kaikki hyvin järjestyksessä. Kirjoitan foorumilla erotica ropeja (ehdoton #1 harrastus) ja vedän D&D:tä työporukalle. Lisäksi toisinaan pelailen vähän kaikenlaisia videopelejä tietskalla ja tietty seuraan sarjoja, luen mangoja ja kuuntelen rope podcasteja. Mukavasti aika menee harrastuksiin ja itsensä kehittämiseen, mutta menisihän se kaksinkin. Vähän olen ollut laiska seuranhaussa toistaiseksi, mutta kyllä minulla yhdelle spesiaali ihmiselle aikaa ja ajatusta riittäisi 🙂

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Oma elämä tulee olla suurinpiirtein kunnossa. Kaikilla on alamäkiä, mutta en haluaisi tutustua ihmisiin ketkä etsivät itseään tai seikkailuja, tai laiminlyövät omaa terveyttä, mielenterveyttä, tai muuten tekevät lyhytnäköisiä elämänvalintoja.

Mielellään sub suuntautunut kinky ihminen tai kiinnostunut ja kokeilunhaluinen.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Ei lemmikkejä (olen allerginen).

Ei lapsia entuudestaan.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Anime ja/tai manga, Fantasia, Piirretyt ja animaatiot, Scifi
Ihmissuhteet: Haluan lapsia
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Critical Role, Cthulhu, Doctor Who, Firefly, Kirjat, Sarjakuvat
Musiikki: Klassinen
Matkailu: Etelä-Amerikka, Eurooppa, Kotimaa
Pelaaminen: Roolipelit, Videopelit
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Yksilöurheilu
Tietoteniikka: Tietokoneet
Muut: Ämpärit (varsinkin ilmaiset)


 

48. Sumea

Mies, 27-v.
Email: sumea@protonmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 23-29           Alueelta: Tampere/Pirkanmaa

Kerro itsestäsi?
Olen tällainen reipas sosiaalinen introvertti. Pidän muiden ihmisten seurasta vaikkapa hyvän oluen tai keskustelun parissa. Videopelit tai ajoittaiset lautapelit hyvällä porukalla ovat myös mieleeni.

Sosiaalisen toiminnan lisäksi tarvitsen myös omaa aikaa. Sitä kuluukin erityisesti lukemisen, taiteen ja musiikin parissa. Viime aikoina olen opetellut hieman pianoa ja palautellut mieleen vanhoja piirustustaitojani. Tykkään kokeilla uusia asioita ja opiskella erilaisia taitoja välittämättä aina niiden hyödyllisyydestä. Pidän uusien asioiden luomisesta esimerkiksi kuvataiteiden tai ohjelmoinnin kautta.

Ehkäpä voisinkin luonnehtia itseäni eräänlaiseksi insinöörin ja humanistin sekoitukseksi, sillä tuntuu että niin tekniikka kuin pehmeämmätkin tieteet ja taiteet kiinnostavat. Vaikka maailmankuvani onkin suhteellisen järkeen pohjautuva, olen myös aika empaattinen ja ymmärtäväinen ihminen.

Koulut sain päätökseen hiljattain valmistuttuani yliopistosta. Nyt teen päivätöitä IT-alalla. Siltä osin erityisesti kiinnostavat web- ja pelinkehitys, josta jälkimmäinen ehkä kuitenkin ensisijaisesti harrastuksena. Viime aikoina on myös kuntoilu alkanut kiinnostaa enemmän. Urheilijaa minusta tuskin saa tekemälläkään, mutta tuumailinpa tässä taannoin että kyllä se liikunta kannattanee istumatyön lomassa!

Varsinaisista nörttijutuista varmaan oleellisimmat kiinnostuksen kohteet liittyvät ohjelmointiin ja tietokoneisiin. Omat ohjelmointiprojektit, uusien kielten ja työkalujen opettelu jne. ovat minusta hauskaa ajanvietettä. Videopeleistä mainittakoon ainakin paikalliset moninpelit ja Rocket League kavereiden kanssa. Yksinpeleistä eniten viehättävät erityisesti “Souls-pelisarja” ja tietyt indiepelit. Kirjallisuudesta fantasia ja scifi iskevät, joista mainittakoon ainakin ehdoton suosikkikirjailijani Robin Hobb.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
No kaipa se klassinen rakkaus ja välittävä yhdessäolo on se tärkein. Viihdyn kenties parhaiten ihmisten seurassa, joiden kanssa voin keskustella niin vakavammista kuin höpsömmistäkin asioista. Pidän myös ihmisistä joilta voin oppia uutta ja jotka suhtautuvat elämään positiivisesti.

Muuten etsin kuitenkin pitempiaikaista kumppanuutta satunnaisen kaveruuden sijaan. Toisaalta uudet kaverit ja ystävät ovat aina tervetulleita 🙂

Yhteiset kiinnostuksenkohteet helpottanevat tutustumista ja yhdessä tekemistä, mutta en oikeastaan odota sinun olevan kiinnostunut välttämättä juuri samoista asioista kuin minä. Pidän persoonaa ja yhteisymmärrystä tärkeinpänä yhdessäololle. Pidä huolta itsestäsi ja ole sellainen kuin jo olet niin enempää en oikeastaan odota. Sitten klikkaa jos on klikatakseen 🙂

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Tällä hetkellä tärkeä teema elämässäni on itseni kehittäminen. Koen tärkeäksi harjoittaa taitojani ja laajentaa omaa kokemuspiiriäni. Lisäksi ehkä iän myötä kanssaihmiset ja läsnäolo heidän kanssaan on noussut minulle aiempaa tärkeämmäksi.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Anime ja/tai manga, Fantasia, Piirretyt ja animaatiot, Scifi
Ihmissuhteet: Haluan lapsia
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Cthulhu, Elokuvat, Kirjat, Star Trek (uudet Abramsit), Tietokirjallisuus
Musiikki: Elektroninen musiikki, Klassinen, Metalli, Rock
Matkailu: Eurooppa, Kotimaa
Pelaaminen: Videopelit
Pukeutuminen: Villasukat
Ruoka ja juoma: Ananas kuuluu pitsaan
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Lenkkeily, Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily, Yksilöurheilu
Tietoteniikka: Koodaaminen, Tietokoneet


 

49. VilleVille

Mies, 27-v.
Email: villemantyla1@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 18-30           Alueelta: Varsinais-Suomi, Satakunta

Kerro itsestäsi?
Olen aika rauhallinen tyyppi joka pitää syvällisistä keskusteluista (joskus tykkään viedä asiat jopa filosofiselle tasolle). Tällä hetkellä suoritan maisteria kauppiksessa ja devaan videopeliä. Puhun suomea, englantia ja muutamia ohjelmointikieliä. En ehkä ole kaikista nörtein ihminen, mutta olen huomannut pitäväni heidän seurastaan.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Toivoisin, että pidät syvällisistä keskusteluista ja tykkäisit tehdä asioita niin yhdessä, kuin erikseen. Plussaa saat jos pidät huonoista vitseistä.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Positiivisuuden

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Kauhu, Musikaalit, Piirretyt ja animaatiot
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Elokuvat, Kirjat
Lemmikit: Koirat
Musiikki: Elektroninen musiikki, Klassinen, Pop, Rock, Räp
Matkailu: Aasia, Eurooppa, Kotimaa, Pohjois-Amerikka
Pelaaminen: Lautapelit, Videopelit
Ruoka ja juoma: Ananas kuuluu pitsaan, Homejuusto
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Jääkiekko, Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily
Tietoteniikka: Koodaaminen, Tietokoneet, Puhelimet
Muut: Feminismi (intersektionaalinen), Historia, Museot


 

Takaisin pääsivulle.

Seuranhakijat numero 30-39 (miehiä)
Seuranhakijat numero 50-59 (miehiä)