Nörttitytöt

60. MusicForLife

Mies, 31-v.
Email: panutalus@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 18-45           Alueelta: Turku ja lähiseudut ~100km

Kerro itsestäsi?
Luonteestani, olen vilpitön, kiltti ihminen joka on empaattinen, kärsivällinen, rehellinen ja tosi suvaitsevainen. Olen myös herkkä, mikä on tietenkin taideihmisillä melko tavallista. Olen myös mieheksi harvinaisen romanttinen ja tykkään monista suloisista ja söpöistä asioista sekä pehmoisista ja karvaisista otuksista (Huskyn hankintaa suunnittelen) :3

Uskon tieteisiin ja taiteisiin. Olen myös ns. passiivinen ihmisoikeuspuolustaja ja jonkin verran feministi.

Tykkään lähes kaikista taiteenaloista mutta musiikki on suurin osa elämääni, eli kuuntelen paljon ja sävellän intohimoisesti. Pidän itseäni enemmän “äänitaiteilijana” kuin muusikkona ja olen täysin itseoppinut kaiken. Soitan kaikenlaisia koskettimia, syntetisaattoreita sekä oikeaa pianoa. Toisena harrastuksena on retrotietokoneet ja aasialainen wokkaaminen. Ennen musiikkiharrastusta, harrastin myös tosissani ammattitason taikatemppuja 8 vuotta.

Monesti huomaan olevani “ON/OFF tyyppiä” eli jos satun kiinnostumaan jostain asiasta niin saatan lähteä aivan täysillä mukaan ja olla asian parissa vuosikausia, joten olen melko intohimoinen kaikissa asioissani. Suhtaudun moniin asioihin tunteella, oli se sitten musiikkia, elokuvia tai ihmisiä. Etsin jatkuvasti inspiraatiota.

Liikunnasta jos kysytään niin en ole järin urheilullinen mutta kuitenkin seikkailunhaluinen ja harrastan esim. pyörämatkailua, jonka suurimpana motivaationa on luonnonläheisyys ja maisemista nauttiminen sekä uusiin ihmisiin ystävystyminen. Pisimmillään matkani ovat olleet 100km yhden päivän aikana. Kiinnostusta riittää myös luonnossa vaeltamiseen. Luonnon nähtävyyksistä suot kiinnostavat kaikista eniten.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Mieluusti kiinnostusta taiteenaloista, musiikista jne.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Suvaitsevaisen, rehellisen ja vilpittömän elämänasenteen. Tietysti myös käytännössä elän taideasioilla ja musiikilla.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Anime ja/tai manga, Fantasia, Piirretyt ja animaatiot, Scifi
Ihmissuhteet: Polysuhteet
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Doctor Who, Elokuvat, Taru Sormusten Herrasta, Tietokirjallisuus
Lemmikit: Kissat, Koirat
Musiikki: Elektroninen musiikki, Klassinen, Pop
Matkailu: Aasia, Eurooppa, Kotimaa
Pelaaminen: Korttipelit, Lautapelit, Videopelit
Pukeutuminen: Cossaus
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily, Uinti
Tietoteniikka: Koodaaminen, Tietokoneet
Muut: Feminismi (intersektionaalinen), Historia, Museot


 

61. Rajunen

Mies, 31-v.
Email: rajunen@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 25-35           Alueelta: Helsinki / pääkaupunkiseutu

Kerro itsestäsi?
Olen poikkitieteellisesti ja -taiteellisesti orientoitunut kolmekymppinen heppu, jonka pidempiaikaisiin kiinnostuksen kohteisiin kuuluu videopelit, pop-kulttuuri, filosofia ja historia. Ammatiltani ohjelmoija ja graafikko, vapaa-ajalla mukavauudentahtoinen kotikissa, elämänkatsomuksellisesti jonkinasteinen eklektinen häröpallo ja yleisesti suhteellisen rauhallista elämää viettävä mies.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Haen vakavaa tai ainakin vakavahkoa, pitkäaikaista ja ns. “tuikitavallista” parisuhdetta. Olen pohjimmiltani kotikissa, joten viihdyn parhaiten joko yksin, kahdestaan tai pienissä porukoissa, mutta minulle ei tuota ongelmaa käydä aika ajoin myös isommissa tapahtumissa/juhlissa/bileissä käynneistä.

Yhteiset luovat harrastukset (olettaen ja toivoen että yhteistyö pelaamaan) olisivat erityisen kivoja – ensimmäisenä mieleen tulee piirtäminen, musiikki, tietotekniikka. Tai sohvaperunana löhöily hyvien sarjojen tai leffojen tai pelien parirsa. Olen valmis kokeilemaan muutakin – “kaikkea pitää kokeilla paitsi nönnönnöö”.

Edellytän kumppanilta jokseenkin vapaata mieltä, suvaitsevaisuutta ja/tai ymmärrystä omia pervoja kommervenkkejäni kohtaan, ja olen vastavuoroisesti valmis sietämään niitä kumppaniltani. Erityisesti, että kykenet sietämään erikoisia tottumuksia/tapoja, tökeröitä lipsahduksia ja vitsejä tai kieroutunutta seksuaalisuutta.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Jos puhutaan seuranhausta, niin luottamus, läheisyys ja ns. “samanhenkisyys”. Jotain sellaista, että voi kokea olemaan täysin avoin toisilleen, tai että voitaisiin “olla outoja yhdessä”.

Muuten kuin seuranhaku, koen ilmaisunvapauteni ja eräänlaisen sisäisen itseni ilmaisun – mitä se nyt sattuu milloinkin olemaan – itselleni erittäin tärkeäksi.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Fantasia, Kauhu, Piirretyt ja animaatiot, Scifi
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Cthulhu, Elokuvat, Kirjat, Star Trek (vanhat), Tietokirjallisuus
Lemmikit: Kissat, Koirat
Musiikki: Elektroninen musiikki, Klassinen, Rock
Matkailu: Eurooppa
Pelaaminen: Videopelit
Pukeutuminen: Villasukat
Ruoka ja juoma: Ananas kuuluu pitsaan, Homejuusto
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Lenkkeily
Tietoteniikka: Koodaaminen, Tietokoneet, VR (ei junat) ja/tai AR
Muut: Historia, Museot


 

62. Chioszen

Mies, 32-v.
Email: chioszen@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 22-38           Alueelta: Keski-Suomi

Kerro itsestäsi?
32v mies alunperin Pohjois-Savosta ja tovi sitten Keski-Suomeen muuttanut töiden perässä. Olen intuitiivinen, utelias, avoin, rehellinen ja suora, jos muutamalla sanalla itseään kuvailisi. En tupakoi, enkä käytä alkoholia, kun korkeintaan harvoin ja ilmankin on kivaa.

Harrastuksiin kuuluu esim pyöräily, ulkoilu, valokuvaus, elokuvat/sarjat, piano, nörttäily eri muodoissa (esim pc, lautapelit) ja uusimpina kokeiluina Tai Chi/Qigong sekä boulderointi. Mielenkiinnolla kokeilen kaikenlaisia uusia lajeja ja asioita. Viime vuosina käymiäni kursseja esim Jujutsu/Kenjutsu, viulu, kokkailua ja japaninkieli. Jousiammunta olisi ehkä seuraava tai mitä muuta sattuu keksimään. Ehdotuksia otetaan myös vastaan.

Pidän esim sateen jälkeisistä aamuista, ukkosmyrskyistä, suklaasta, saunasta, pienistä kauniista asioista ja uuden oppimisesta.

Lapsia ei ole ja omistan yhden kissa vanhuksen.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Haluaisin kumppaniltani ainakin avoimuutta, empatiaa, läheisyyttä, ei tupakoimista, mukavaa tavallista arkea, yhdessä nauttimista elämän pienistä kauniista asioista. Käytännössä jakamaan elämään pidemmäksikin aikaa noin yksinkertaisesti. Nörtähtävät asiat ovat tietenkin plussaa ja muut mahdolliset yhteiset asiat ja kiinnostuksen kohteet myös.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Luottamuksen koen ehkä tärkeimmäksi asiaksi kahden ihmisen välillä. Sen päälle voi rakentaa hyvän ja kestävän ystävyys/parisuhteen.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Fantasia, Scifi
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Doctor Who, Elokuvat, Firefly, Star Wars, Taru Sormusten Herrasta
Lemmikit: Kissat
Musiikki: Elektroninen musiikki, Klassinen
Matkailu: Aasia, Australia, Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Sohvasurffailu
Pelaaminen: Korttipelit, Lautapelit, Pokemon Go ja/tai muut paikannuspelit, Roolipelit, Videopelit
Pukeutuminen: Villasukat
Ruoka ja juoma: Alkoholiton
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Lenkkeily, Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily, Sähly
Tietoteniikka: Koodaaminen, Tietokoneet
Muut: Keräilyharrastus


 

63. Mac

Mies, 32-v.
Email: macmula@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 27-37           Alueelta: Pääkaupunkiseutu

Kerro itsestäsi?
Heippa!

Olen 32 Vuotias IT-Tradenomi Helsingistä ja olen “nössö”. Kyllä. Nössö.

En pidä xtreme urheilusta, machoilusta enkä muutenkaan ÄIJÄ-meiningistä vaikka tykkäänkin välillä juoda olutta ja syödä lihaa.

Kauhuelokuvia en pysty katsomaan yksin, koska tarvitsen jonkun jonka taakse piiloutua pelottavien kohtausten aikana (sohvaa ei aina jaksa vetää irti seinästä).

Vässykkä en kuitenkaan ole (ainakaan omasta mielestä….)

Normaalin Suomalaisen miehen standardit täyttyvät jokseenkin kohdallani.

Pyrin pitämään itseni edes jotenkin siedettävän näköisenä punttisalilla ja aktiivisella elämällä.

En siis näytä rölliltä, vaikka tosin rölli onkin tosi mukava heppu, mutta kautta likaisten varpaitteni häneltä en näytä!

Parta minulta kuitenkin löytyy (Huom ei rölliytynyt!) ja sen alta jokseenkin empaattinen persoona jota ystävät ovat kehuneet extrovertiksi.

Itse näkisin minuuteni enemmänkin aktiivisena keskustelijana, joka kuitenkin ehkä mieluiten vetäytyy sivuun ja kuuntelee keskustelua jos minulla ei ole siihen mitään lisättävää.

Pyrin olemaan avoin (ei aina helppoa) ja hyväksymään kaikki sellaisina, kuin he ovat. Muiden väheksyminen pelkästään sen takia mistä he tykkäävät tai harrastavat on vain typerää.

Perinteiseen tapaan olen aktiivinen PC- ja Konsolipelaaja (ps4 :3), mutta harrastan myös levyjen keräilyä ja välillä käyn soittamassa levyjä (ja mp3:a) ystävien juhlissa, välillä taas käyn vain bileissä tanssimassa sieluni kyllyydestä kaikki murheet pois.

Elektrooninen musiikki kulkee siis hyvin lähellä sydäntäni.

Soitan myös akustista kitaraa, mutta en mielestäni kovin hyvin, lähinnä meditaatio tarkoituksessa nykyään.

Scifi ja fantasia ovat olleet lähellä sydäntäni ihan pikkupojasta lähtien

(Star Warsiin rakastuin jo pikkupoikana ja Star Trek tuli lähelle sydäntä vanhemmalla iällä). Sormusten herrat olen kirjamuodossa sormustanut ensimmäisen kerran teini-ikäisenä minkä jälkeen erinäisiä kirjasarjoja on kulunut kymmenittäin. Ehkä joskus vielä saan luettua ajan pyörän viimeiset osat?

Animea olen katsellut aina välillä, kun kohdalle on sattunut jokin mielenkiintoinen sarja. Näin vanhemmalla iällä tuo on jäänyt harrastuksena aikalailla kaiken muun menon varjoon, mutta Netflixistä saatan vielä joskus katsella läpi jonkun sarjan jos se näyttää tarpeeksi kiinnostavalta.

Lautapelit ovat viime vuosina ottaneet isomman osan elämästäni, kuin haluaisin myöntää. Olen mukana ystäväpiirissäni pyörittämässä

lautapelikerhoa joka kokoontuu aina, kun saamme porukan kasaan. Tällä hetkellä pelaamme SW: Imperial Assaultin kampanjaa (kuolema kapinallisille!) ja muutamaa muuta peliä.

Coneissa tai muissa tapahtumissa olen käynyt vain kerran elämässä ihan junnuna. Silloinkin isän kanssa Ropeconissa. Muistan vain, kuinka hauskalta wofferointi näytti silloin. Minua kiinnostaisi kyllä mennä johonkin tapahtumaan, mutta tuttavapiirissäni ei ole oikein ketään tarpeeksi nörttiä joka suostuisi lähtemeen kanssani.

Kai minut voisi tiivistää Vähän Nössöksi Nörtiksi joka rakastaa Elektroonista Musiikkia sekä lauta- että videopelejä. Eli ihan öh… rivinörtti?

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Kaipaan elämääni lempeää sielua jonka kanssa voin jakaa rauhallisen illan möllöttäen sohvalla tai istua kuppilassa iloitsemassa elämästä ystäviemme kanssa.

Haen kumppanikseni ihmistä jonka kanssa voisin yhdessä harrastaa jotain tai joka voisi esitellä minulle omia kiinnostuksen aiheitaan.

Sinun ei tarvitse pitää samoista asioista, kuin minä. Jokainen on erilainen ja toivon vain, että olet oma itsesi ja hyväksyt minut sellaisena, kuin olen.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Ystävät, musiikki ja rauhallinen yhteiselo. Nämä kolme asiaa luovat elämääni perustan jonka varaan pystyn rakentamaan miltein mitä vain.

Hyvät ystävät pysyvät vuosien varrella vaikka yhteys heihin katkeaisikin välillä vuosiksi. He auttavat ja lohduttavat hädän hetkellä.

Musiikki auttaa pitämään mielen kirkkaana ja näkemään maailman kauneuden eritavalla. Mikään ei ole hauskempaa, kuin esim siivota samalla kun kuulokkeista pumppaa menevä rumpubasso.

Rauhallinen yhteiselo merkitsee minulle kaikkien yhtäpuolista kunnioittamista sekä konfliktien ratkaisemista logiikalla ja myötätunnolla.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Anime ja/tai manga, Fantasia, Piirretyt ja animaatiot, Scifi
Ihmissuhteet: Haluan lapsia
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Critical Role, Doctor Who, Firefly, Kirjat, Sarjakuvat, Star Trek (vanhat), Star Trek (uudet Abramsit), Star Wars
Lemmikit: Koirat
Musiikki: Elektroninen musiikki, Klassinen, Metalli, Rock
Matkailu: Aasia, Australia, Etelä-Amerikka, Eurooppa, Kotimaa, Sohvasurffailu
Pelaaminen: Korttipelit, Lautapelit, Miniatyyrit, MMORPG, Roolipelit, Videopelit
Pukeutuminen: Villasukat
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily, Sähly, Yksilöurheilu
Tietoteniikka: Tietokoneet, VR (ei junat) ja/tai AR
Muut: Historia, Keräilyharrastus, Museot, Ämpärit (varsinkin ilmaiset)


 

64. Jaatarinen

Mies, 33-v.
Email: jaakko.pietarinen@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 28-36           Alueelta: Helsinki

Kerro itsestäsi?
Teen väikkäriä Viikissä toista vuotta. Vapaa-aika kuluu nyt lähinnä liikuntaharrastuksissa tai tietokoneella ollessa. Tai no, käyn salilla joko yksin tai pikkuveljien kanssa tai sitten haahuilen ympäriinsä yleensä pyörällä ajaen. Tykkään luonnossa olemisesta, joten haahuilun kohteena on yleensä joku kartalta katsomani mielenkiintoinen paikka jossa toivottavasti olisi joku näkemisen arvoinen luontokohde. Haahuilun lisäksi seurailen aika tiiviisti maailmanpolitiikkaa ja pelailen. Kirjoja tuli aikaisemmin luettua paljonkin mutta syytän älypuhelinta tämänhetkisestä lukemisen vähyydestä. Olen kyllä tuolla puhelimellakin pari kirjaa lukenut. Viimeisin kirja mitä luin taisi olla Michael Moorcockin The Vanishing Tower, eli klassikkojen parissa viihdytään :D.

Lemmikkejä minulla ei ole vaikka eläimistä kyllä pidänkin. Matkustelu kiehtoo muuten mutta ilmastoahdistus hillitsee sitä halua jonkin verran. Töiden takia on onneksi parin vuoden sisällä tullut kierrettyä kuitenkin aika paljon ainakin pohjoismaissa. Matkustelun on näin pystynyt perustelemaan itselleen paremmin kun sillä on ollut jonkinlainen oikea tarkoituskin. Ehkä jossain vaiheessa esimerkiksi kesälomalla voisi kuitenkin tehdä jonkun pidemmänkin matkan tai käydä vaikka vaeltamassa. Ainakin sitä sietää harkita.

En ole oikein varma haluanko saada lapsia. Varmaan haluan, mutta toisaalta ilmastoahdistus estää kyllä vähän sitäkin halua. Jätän tuon kohdan kuitenkin ruksaamatta mielenkiinnon kohteista koska asia ei ole minulle aivan selkeä tai yksinkertainen.

Pidän kulttuuritapahtumissa, museoissa ja konserteissa käymisestä vaikkakaan en varmaan ymmärrä näitä taiteenlajeja kovinkaan syvällisesti. Musiikin syvempi ymmärtäminen vaatisi varmaan soittimien teknistä osaamista ja kuvataiteissa varmaan pitäisi ymärtää eri taiteenlajien sisäisiä viittauksia intuitiivisen symboliikan ymmärtämisen lisäksi, että ne avautuisivat oikein. Mutta kaipa taiteesta voi nauttia vaikkei sitä oikein ymmärtäisikään.

Kun tein maisteriopintoja Oulussa pelailin aika paljon rooli- ja lautapelejä kaveriporukan kanssa, mutta nyt isomman porukan puuttuessa nämä harrastukset ovat vähän jääneet. Muutaman kaverin kanssa on ollut kyllä nyt puhetta D&D (3.5) kampanjan aloittamisesta jossain vaiheessa.

Ajattelin että kirjoittaisin vielä enemmän symboloimaan sitä että pidän aika paljon puhumisesta/kirjoittamisesta (välillä se menee kyllä kieltämättä jaaritteluksikin), mutta eiköhän tässä nyt kuitenkin ole tarpeeksi tekstiä siihen tarkoitukseen, varsinkin kun ilmaisin sen nyt myös sanallisesti tuossa edellä.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Aika avoimella mielellä olen, mutta onhan se kiva jos on samoja mielenkiinnon kohteita niin riittää yhteistä tekemistä ja puheenaiheita.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Minulle on aika tärkeää kokea että olen jollain tavalla hyödyllinen, tai että teen jotain hyödyllistä.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Fantasia, Kauhu, Scifi
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Cthulhu, Firefly, Kirjat, Taru Sormusten Herrasta
Lemmikit: Kissat, Koirat
Musiikki: Elektroninen musiikki, Klassinen, Metalli, Pop, Rock, Räp
Matkailu: Eurooppa, Kotimaa
Pelaaminen: Lautapelit, Roolipelit, Videopelit
Pukeutuminen: Villasukat
Ruoka ja juoma: Ananas kuuluu pitsaan, Homejuusto
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Lenkkeily, Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily, Yksilöurheilu
Tietoteniikka: Koodaaminen, Tietokoneet, VR (ei junat) ja/tai AR
Muut: Historia, Museot


 

65. Zimur

Mies, 33-v.
Email: simo.p.venalainen@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 25-35           Alueelta: Kuopio

Kerro itsestäsi?
Introvertti INTJ. Hieman Spock:n kaltaisuutta, muuten huumorintajuinen. Hyvin mustan huumorin. Harrastan pelaamista, airsoftia sekä pienoismallien rakentelua. Sci-Fi -henkinen. Liikun aktiivisesti. Musiikillisesti melko laajaruokainen, mutta etupäässä keskittynyt tranceen. Pienen tyttären isä.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Kumppanilta haluaisin aitoutta, olla oma itsensä. Toivoisin sinusta seuraa erimuotoisiin liikunta-aktiviteetteihin ja vastapainoisesti rauhallisiin koti-iltoihin. Yksin pelaaminen on rentouttavaa, mutta vielä mukavampaa on jakaa pelihetket toisen kanssa. Yhtä kivaa on miettiä maailman menoa yhdessä ja arvuutella esimerkiksi sitä, onko ihmiskunnan kohtalo kirjoitettu WH40K-universumiin.

Toivoisin myös, että lapsilukusi olisi jo täynnä, koska itselläni se on jo.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Molempien oma aika.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Piirretyt ja animaatiot, Scifi
Ihmissuhteet: Minulla on lapsia
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Doctor Who, Elokuvat, Kirjat, Sarjakuvat, Star Wars, Tietokirjallisuus
Lemmikit: Kissat
Musiikki: Elektroninen musiikki, Metalli, Rock
Matkailu: Eurooppa, Kotimaa, Pohjois-Amerikka
Pelaaminen: Korttipelit, Larppaus, Lautapelit, Miniatyyrit, Roolipelit, Videopelit
Pukeutuminen: Cossaus, Villasukat
Ruoka ja juoma: Ananas kuuluu pitsaan
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Lenkkeily, Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily, Sähly, Uinti
Tietoteniikka: Koodaaminen, Tietokoneet, Puhelimet, VR (ei junat) ja/tai AR
Muut: Historia, Keräilyharrastus, Legot


 

66. Oddentity

Mies, 34-v.
Email: kakkostunnari@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 25-40           Alueelta: Pääkaupunkiseutu

Kerro itsestäsi?
No moi! Olen 34-vuotias nörtiksi luokiteltava introvertti Helsingistä. Rauhalliseksi minua on kutsuttu monesti, joten kai se on uskottava. Tietokoneiden räplääminen softatasolla on lähellä sydäntä, mutta vastapainona pidän myös liikunnasta ja luonnosta. Hakusessa olisi samanhenkistä seuraa nörttinaisesta.

Web-kehittäjäksi on tullut päädyttyä aika monenlaisten töiden ja opiskelujen jälkeen. Ainakin tähän asti koodaaminen ja käyttöliittymien kanssa säätäminen on maistunut sen verran hyvältä, että tämä saattaisi olla se oma ala loppuelämäksi. Näitä hommia olen kerennyt tekemään viitisen vuotta.

Lapsuudesta asti olen ollut intohimoinen pc-pelaaja. Pelimakuni on laaja, mutta nykyään erityisesti maistuu MMORPG:t ja muut tiimipohjaiset moninpelit. Menneisyydessä onkin tullut pelattua aika hc-tasolla nettipelejä.

Tykkään pitää itsestäni huolta erilaisten liikuntaharrasusten kautta, mutta en tosiaan ole mikään himourheilija. Olisi mahtavaa, jos sinusta saisi seuraa vaikka maastopyöräilyyn, sulkapalloon, golfiin, retkeilemään Nuuksioon, tai ihan mihin vain. Lähden mielläni kokeilemaan uusia harrastuksia.

Vähemmän yllättäen nörttiä kiinnostaa myös TV-sarjat. Tähän voisi listata vaikka mitä, mutta pidetään lyhyenä. Viimevuosien suosikeista mainittakoon True Detective, GoT ja Better Call Saul. Stargate(t) ja Battlestar Galactica(uusi) ovat sellaisia sarjoja, joiden pariin tulee palailtua aina uudelleen ja uudelleen.

Pidän eläimistä paljon. Koiran hankkiminen olisi parasta, kunhan vain elämäntilanne sen sallisi. Nyt vain pitää tyytyä siskon koirien huoltamiseen aika ajoin.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Kaipaisin rauhallista kumppania, jonka kanssa jakaa päivän iloja ja suruja. Olisi hyvä, jos sinua kiinnostaisi edes vähän luonto tai liikkuminen. En tietenkään vierasta (päinvastoin) sitäkään, että vietettäisiin aikaa myös kotosalla digitaalisen viihteen parissa.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Sanotaan nyt naiivisti vaikka onnellisuuden tavoitteleminen. Oli siinä kyse sitten harrastuksista, pientenkin kivojen hetkien arvostamisesta, tai siitä, ettei ottaisi elämää turhan vakavasti.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Fantasia, Kauhu, Piirretyt ja animaatiot, Scifi
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Cthulhu, Elokuvat, Firefly, Sarjakuvat, Star Wars, Taru Sormusten Herrasta, Tietokirjallisuus
Lemmikit: Kissat, Koirat
Musiikki: Elektroninen musiikki, Klassinen, Metalli, Rock
Matkailu: Aasia, Afrikka, Eurooppa, Kotimaa, Sohvasurffailu
Pelaaminen: Korttipelit, Lautapelit, MMORPG, Roolipelit, Videopelit
Pukeutuminen: Villasukat
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: E-urheilu, Geokätköily, Jalkapallo, Jääkiekko, Lenkkeily, Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily
Tietoteniikka: Koodaaminen, Tietokoneet
Muut: Legot


 

67. gobimat

Mies, 35-v.
Email: matti@mailforce.net

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 25-38           Alueelta: Oulun seutu

Kerro itsestäsi?
Olen jokseenkin sentimentaalinen, hieman introvertti, peräänantamaton 35v mies. Melko käytännönläheinen ja järkiperäinen. Oman tieni kulkija. Töissäkäyvä [Diplomi-]insinööri.

Olen ehkä tuommoinen old school-nörtti, siinä mielessä että nysvään tietokoneella ja olen hyvä matematiikassa. Supersankarit ei niin paljoa kiinnosta, mutta elektroniikka, ohjelmointi, 3D-mallinnus, neuroverkot, algoritmit. Olen varsin utelias ja minulla on loppumaton tiedonjano. Stereotyyppiseen IT-nörttiin nähden haisen sentään hyvälle, olen melko voimakas, enkä tyystin sosiaalisesti taidoton. Kaikki star trekit on toki katsottu. Jos menisin coneille, olisin Adam Westin Batman.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Etsin kumppania jakamaan tämän hämmentävän tapahtumasarjan, jota elämäksi kutsutaan. Tervejärkistä, hyväsydämistä naapurintyttöä?

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Tykkään tehdä käsilläni tai visioida erilaisia järjestelmiä. Olen rakentanut käheen kitaravahvistimen entisajan putkiteknologialla, höylännyt puisia bumerangeja ja hukannut ne metsään, pelastanut dataa kuolleesta puhelimestani. Pikkupoikana mm. rakentelin pommeja, sytytin vahingossa autotallin palamaan ja säilytin silti kaikki sormeni. Kiinnitin partaterän pienoisporakoneeseen ja tunsin outoa kihelmöintiä.

Välillä soitan ukulelea ja hieman nokkahuiluakin. Lähinnä omaksi viihdykkeeksi, joten siinä ei ole päätynyt varsinaisesti virtuoosiksi. Eniten ehkä yritän coveroida jotain hupsuja biisejä. Esimerkkinä tällainen taidepläjäys https://www.youtube.com/watch?v=byL6jiNsywc

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Anime ja/tai manga, Fantasia, Kauhu, Piirretyt ja animaatiot, Scifi
Ihmissuhteet: Haluan lapsia
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Cthulhu, Elokuvat, Firefly, Star Trek (vanhat), Taru Sormusten Herrasta, Tietokirjallisuus
Lemmikit: Kissat, Koirat
Musiikki: Elektroninen musiikki, Klassinen, Rock
Matkailu: Kotimaa
Pelaaminen: Videopelit
Ruoka ja juoma: Ananas kuuluu pitsaan, Homejuusto, Marsipaani
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Lenkkeily, Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily, Yksilöurheilu
Tietoteniikka: Koodaaminen, Tietokoneet, Puhelimet, Rakentelu, esim. robotit, Verkkolaitteet
Muut: Historia, Ämpärit (varsinkin ilmaiset)


 

68. Vekkuli

Mies, 35-v.
Email: vekkulinaristi@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 24-36           Alueelta: Tampere

Kerro itsestäsi?
Olen rauhallinen ja tunteellinen persoona. Tykkään tutustua laajasti erilaisiin harrastuksiin, oli se sitten liikunnallista tai taiteellista, mutta pintaa syvemmälle olen uppoutunut ohjelmointiin, lautapeleihin ja musiikkiin. Etenkin instrumenttien soittaminen ja säveltämisen opettelu on viime aikoina muistuttanut millaista oli olla teininä nörtti; silloin intohimonani oli tietokoneet ja kirjallisuus.

Sosiaalisissa tilanteissa huomioin muita tunteiden ohjaamana mutta pyrin toimimaan myös sen mukaan millä tavalla haluaisin asioiden olevan periaatteellisesti. Uskoisin että minulla on tilannetajua enkä ole vaativa kuin niissä asioissa missä uskon sen tarpeelliseksi.

Tykkään olla ihmisten seurassa jotka osaavat toimia vastuullisesti ja sopeutuvat erilaisiin tilanteisiin, eivätkä ota itseään liian vakavasti. Tähän kohtaan kirjoittaisin huonosta huumorista mutta parempi noudattaa “show, don’t tell”-nyrkkisääntöä ettei tule välitöntä tyrmäystä.

Matkustelu kiinnostaa jossain määrin mutta liikkumisen ilmastovaikutusten ja asuntosäästämisen vuoksi ne ovat jääneet. Asia on kuitenkin keskeneräinen omien valintojeni osalta.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Ystävyyttä arjessa: jaetaan ajatukset maailman menosta tai autetaan toisiamme pärjäämään tarpeen tullen mutta toisillemme tilaa antaen; lempeyttä haasteissa, silloin kun on vaikea saada kiinni toisen ajatuksenjuoksusta; selkärankaa sanoa omat tarpeensa; henkistä ja fyysistä läheisyyttä; halua että meistä tulisi pari jossa voisimme luottaa toisiimme, tuntisimme toistemme hyvät ja huonot puolet ja että meillä olisi yhteisiä tavoitteita, ja vaikka olisi tavoitteita niin tavoitteiden onnistuminen ei olisi määräävä tekijä onneen vaan että pitäisimme huolta että suhde toimisi arjessa, emmekä laiminlöisi välittämistä toisistamme.

Mielestäni kumppanin kanssa on hauska ja tärkeää tehdä asioita säännöllisesti yhdessä mutta myös huolehtia että molemmilla on mahdollisuus syventyä omiin harrastuksiin. Toki siinä täytyy huomioida kokonaisuus ja elämäntilanne.

Minusta olisi vallan hauskaa kokeilla kokkailla uusia ruokalajeja ja löytää helpot ja hyvät ruokalajivaihtoehdot arkeen. En ole liian tarkka ruoan onnistumisen suhteen sinänsä, oleellista on että pitkällä aikavälillä tulee syötyä kohtuullisen terveellisesti ja monipuolisesti. Enkä todellakaan ole kokenut ruoanlaittaja mutta kiinnostusta siinä kehittymiseen on, eikä pelkästään siksi että olen vähentänyt ulkona syömistä. Jos sinua ei kiinnosta kokkailu mutta kotiruoka maittaa niin ei ole vielä syytä heittää puulusikkaa nurkkaan.

Käytän vain kasvisperäisiä raaka-aineita, mutta jos sinä haluaisit omaan pasta-annokseen vaikkapa juustoa niin olisin raastanut sinulle parmesaania ennen kuin kiinnostuksesi annokseen olisi tipahtanut kuin lehmän häntä. Häntä ajatellen lehmä kuitenkin voisi jäädä laitumelle. Tässä ei tainnut olla päätä eikä —

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Minulle henkilökohtaisesti tärkeää moninainen harrastaminen. Liikunta ja mielen aktivointi taiteellisesti, teknisesti tai sosiaalisesti tyydyttää elämänjanoa monipuolisesti ja jopa kasvattaa sitä. Luulen että tutustuminen eri tekemiseen edesauttaa samaistumaan myös oman kuplan ulkopuolella oleskeleviin ihmisiin.

Yllä oleva kuulosta aivan liian hienostuneelta siihen nähden mistä on kyse: ihan vaan lenkillä käymisestä, yhteistyö-lautapelien pelaamisesta, sävellysräpeltelystä, pianon ääressä kivojen rytmien etsiskelystä, rumpujen hakkaamisesta jamittelussa kaverina kanssa, uimisesta uimaradan käännöspaikoissa henkeä vetämään pysähdellen, sisäseinäkiipeilystä muiden suorituksia ihastellen, omien sormivoimien heikkoutta voivotellen, usean kirjan hitaasta rinnakkain lukemisesta, ja niin edelleen.

Suhteessa haluan että keskusteluyhteys on avoin ja molemmat uskaltaa puhua herkistä ja mieltä painavista asioista. Jos ilmenee erimielisyyksiä niin tärkeintä on pyrkiä ymmärtämään mitä toinen yrittää pohjimmiltaan sanoa ennen kuin pidempiaikaisia jännitteitä kerkeää rakentumaan väärien mielikuvien pohjalta.

En pidä mykkäkoulua enkä toivoisi sitä kumppanilta. Ymmärrän että kaikkia asioita ei voi ratkaista lyhyen ajan sisällä eikä omia ajatuksiaan tai tuntemuksiaan pysty välittömästi, tai ehkä koskaan, täysin ilmaisemaan toiselle.

Huomaa että tätä ilmoitusta varten valittavista valmisvaihtoehdoista valitsin vain ne mitkä on itselleni nykyään keskeisiä. Joitakin valitsematta jääneitä on saattanut olla tärkeä jossain vaiheessa tai kenties on ainakin kiinnostunut. Esimerkkinä en valinnut Anime/manga, vaikka vieläkin innostun kun pääsen lukemaan vastajulkaistun One Piecen jakson — määrällisesti se on kuitenkin pientä.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Scifi
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Elokuvat, Kirjat, Sarjakuvat, Tietokirjallisuus
Musiikki: Elektroninen musiikki, Klassinen, Metalli, Pop, Rock, Räp
Pelaaminen: Korttipelit, Lautapelit
Ruoka ja juoma: Kasvisruoka
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Jalkapallo, Lenkkeily, Uinti
Tietoteniikka: Koodaaminen


 

69. Nonnii the Giant

Mies, 36-v.
Email: nonniithegiant@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 30-40           Alueelta: Pääkaupunkiseutu ja lähialueet

Kerro itsestäsi?
Olen Vantaalla asuva alunperin Savosta kotoisin oleva insinöörismies. Viihdyn mieluummin kotona tai kavereiden luona kuin kaupungilla. Olen ateisti.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Kykyä väitellä ja argumentoida järkiperäisesti, sekä ottaa vakavat asiat vakavasti ja arki rennosti.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Viimeaikoina tärkeimmältä on alkanut tuntua terveys ja ruokavalio jotka ennen olivat perus suomalaisen miehen ”ehtiihän tuota ensiviikollakin” tasolla.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Fantasia, Scifi
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Critical Role, Elokuvat, Firefly, Harry Potter, Kirjat, Star Trek (vanhat), Star Wars, Taru Sormusten Herrasta
Musiikki: Metalli
Matkailu: Eurooppa, Kotimaa
Pelaaminen: Lautapelit
Pukeutuminen: Villasukat
Ruoka ja juoma: Ananas kuuluu pitsaan, Homejuusto
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Lenkkeily, Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily


 

Takaisin pääsivulle.

Seuranhakijat numero 50-59 (miehiä)
Seuranhakijat numero 70-78 (miehiä)