Nörttitytöt

19. Runopoika-Viikinki

Mies, 32-v.
Email: vapaamuuraripunkkari@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen, Mies, Muu           Ikähaarukka: 27-37           Alueelta: PK-seutu

Kerro itsestäsi?
En tunnista alkuaineita lyhenteiden perusteella, mutta sen sijaan osaan nimetä kissoja musikaalista CATS. Pakenen säännöllisesti Lontooseen vetämään musikaaliöverit, mutta viihdyn hyvin myös raskaamman musiikin parissa. Jos joku kysyisi, että mihin Keskimaan kansaan kuuluisin, olisi vastaukseni Rohanin ratsastajat. Olen siis fyysisesti tyypillinen skandinaavinen mies. Käytän yleisesti itsestäni termiä queer, mutta sijoittunen bi-pan asteikolle. Voisin myös mielelläni toimia yksisarvisena polykuviossa. Jälkikasvu ei ole tavoitelistallani.

Olen sosiaalinen eläin, mutta tarvitsen myös tilaa ja yksinäisyyttä. Suurkaupunkien sykkeen lisäksi metsät ovat mulle tärkeitä paikkoja. Harrastuksinani on yleinen kulttuuriluuhaus (museot, teatteri, lukeminen), musiikki (kuuntelu, soittaminen, laulaminen), matkustelu ja kuntosaleilu (en ole kummiskaan mikään rahka-/proteiinijuoma-jannu). Mulla on takataskussa kaksi maisterintutkintoa taidekouluista ja työskentelen taidekentällä monenlaisissa positioissa.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Ideaalitilanteessa kumppanini olisi kultturelli, henkisesti kypsä ja sosiaalisesti älykäs. Hän nauttisi henkevistä keskusteluista ja olisi kunnianhimoinen elämässään ja urallaan. Hän ymmärtää, että ei kilpaile rakkaudestani ja ajastani urani kanssa. Tärkeintä kuitenkin on, että hän olisi itsenäinen, kunnioittava, arvostava ja rakastava, mutta myös seikkailunhaluinen. Kumppanin sukupuolella ei ole niin väliä. Tärkeää on että hän olisi tasapainoinen ja sinut itsensä kanssa.

Arvostan varsin vähäistä päihteiden käyttöä, mutta kahviaddiktina ymmärrän pieniä paheita. Itse mieluummin istun cocktailin ääressä iltaa, kuin juon, tupakoin tai muutoin huumaan pääni tyhjäksi ja käytän rahani mieluummin vaikka matkustamiseen. Tätä toivon myös kumppanilta.

Plussaa rock-henkisestä habituksesta: tatuoinnit ja lävistykset sytyttävät aina!

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Tässä vaiheessa elämää kaipaan jotain pysyvyyttä ja turvasatamaa. Vahvaa kumppania, jonka kanssa elää ja kokea elämän pieniä hetkiä, suuria seikkailuita ja suruja. Kumppania, jonka kanssa voisi tuntea olevansa elossa.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Kauhu, Musikaalit
Ihmissuhteet: Polysuhteet
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Elokuvat, Kirjat, Sarjakuvat, Tietokirjallisuus
Lemmikit: Kissat
Musiikki: Klassinen, Metalli, Rock
Matkailu: Aasia, Eurooppa, Kotimaa, Pohjois-Amerikka, Sohvasurffailu
Pelaaminen: Larppaus, Roolipelit
Pukeutuminen: Villasukat
Ruoka ja juoma: Ananas kuuluu pitsaan
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Hiihto, Lenkkeily, Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily, Yksilöurheilu
Muut: Feminismi (intersektionaalinen), Historia, Museot


 

20. Klapi

Mies, 26-v.
Email: laatikainenh@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen, Muu           Ikähaarukka: 18-30           Alueelta: Kymenlaakso

Kerro itsestäsi?
26-vuotias hieman ujo mies etsimässä lisää tuttavia ja miksei jotain vakavempaakin.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja positiivista asennetta

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Rehellisyys ja aitous

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Anime ja/tai manga, Fantasia, Piirretyt ja animaatiot, Scifi
Ihmissuhteet: Haluan lapsia, Polysuhteet
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Critical Role, Cthulhu, Elokuvat, Harry Potter, Kirjat, Sarjakuvat, Star Trek (vanhat), Star Trek (uudet Abramsit), Star Wars, Taru Sormusten Herrasta, Tietokirjallisuus
Lemmikit: Kissat, Koirat
Musiikki: Elektroninen musiikki, Iskelmä, Metalli, Pop, Rock, Räp
Matkailu: Aasia, Eurooppa, Kotimaa, Sohvasurffailu
Pelaaminen: Korttipelit, Lautapelit, MMORPG, Pokemon Go ja/tai muut paikannuspelit, Roolipelit, Videopelit
Pukeutuminen: Cossaus, Lolita-muoti, Villasukat
Ruoka ja juoma: Homejuusto
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: E-urheilu, Lenkkeily, Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily, Uinti
Tietoteniikka: Tietokoneet, Puhelimet, VR (ei junat) ja/tai AR
Muut: Historia, Museot, Nörttitytöt-blogi ja/tai ry., Ropecon, Ämpärit (varsinkin ilmaiset)


 

21. Knight Amber

Mies, 42-v.
Email: knightamber76@yahoo.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen, Muu           Ikähaarukka: 20-100           Alueelta: Pääkaupunkiseutu

Kerro itsestäsi?
Tervehdys, sinä nörttisydämesi puuttuvaa puoliskoa hakeva etsijä! Kaipaatko seuraksesi ihmistä, jonka kanssa käydä pitkiä pohdiskelevia keskusteluja supersankareista, muinaisista korkeakulttuureista tai vaikka animetunnareiden tyylisuunnista? Jotakuta, jonka vierelle istahtaa conipäivän jälkeen yhdessä fiilistelemään kertyneitä kokemuksia ja vielä edessä odottavia elämyksiä? Tai kumppania, jonka kainaloon käpertyä ihan vain töllöttämään ruutua tai valkokangasta? Hyvä, sillä sitten meitä on kaksi!

Olen jokunen vuosi sitten helsinkiläistynyt elämäntapanörtti ja vaikka aikanaan onkin tullut puuhailtua innokkaasti esimerkiksi conijärjestämisen parissa, on tätä nykyä aktiivisin touhotukseni tuolla saralla päässyt jo rauhoittumaan. Luonteeltani olen yleisesti ottaen rauhallinen ja ehkä hieman hiljainenkin, mutta tanssilattialle eksyttyäni harva asia pystyy pysäyttämään minua. Ystäväni tapaavat luonnehtia minua myös kärsivälliseksi ja luotettavaksi. Arkielämäni kuluu tällä hetkellä osa-aikatöissä viestintäalalla, minkä ohessa aikaa jää esimerkiksi roolipelimateriaalien kirjoittelulle sekä data-analytiikan ja koodaamisen saloihin perehtymiseen. Nörtteilyn ohessa tapaan nauttia muun muassa pyöräilemisestä, monenlaisesta musiikista (etenkin japanilaisesta) sekä vegaanisesta ruoanlaitosta.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Vaikka elelyni on muuten oikein mukavalla mallilla, tuntuisi siinä silti olevan seurustelu- tai kenties jopa elämänkumppanin kokoinen aukko. Tulen parhaiten toimeen pohdiskeluun ja harkintaan taipuvaisten luonteiden kanssa, joilla on kiinnostusta ruotia ajatuksella eteensä tulevia asioita. Kaikkeen ei toki silti ole tarvetta suhtautua ryppyotsaisen analyyttisesti ja välillä on hyvä sortua ihan silkkaan hassutteluunkin. Jos uskot, että oman luonteesi särmät voisivat loksahtaa kohdalleen näihin minun mieleni loviin, toivoisin kuulevani tarkemmin sinusta.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Vihreät arvot ovat minulle hyvin keskeinen peruspilari elämässäni ja vaikka kaikesta ei toki ole tarvetta olla samaa mieltä, toivoisin sinun olevan arvomaailmaltasi suurin piirtein samalla aaltopituudella.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Anime ja/tai manga, Scifi
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Doctor Who, Elokuvat, Sarjakuvat, Star Trek (vanhat), Star Wars, Tietokirjallisuus
Musiikki: Elektroninen musiikki, Klassinen, Räp
Pelaaminen: Larppaus, Lautapelit, Roolipelit, Videopelit
Pukeutuminen: Cossaus
Ruoka ja juoma: Alkoholiton, Ananas kuuluu pitsaan, Kasvisruoka, Marsipaani
Tietoteniikka: Koodaaminen
Muut: Feminismi (intersektionaalinen), Historia, Ropecon


 

22. Luurankomies

Mies, 20-v.
Email: enuskallakayttaaomaatiliani@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Ei väliä           Ikähaarukka: Noin 18-28           Alueelta: Turku

Kerro itsestäsi?
Itseni myyminen on aina ollut todella vaikeaa, mutta kyllähän se hyödyllinen taito elämässä on, joten yritetäänpä. Olen syrjäytymisen rajamailla oleskeleva historian opiskelija. Tykkään ajatella olevani huumorintajuinen, vaikka huumorin laatu ei aina hirveän hyvää olekaan. En ota itseäni liian vakavasti, mikä tosin saattaa olla jonkinlainen puolustusmekanismi. Lenkkeilyn ansiosta olen jotenkuten ihmisen muotoinenkin, mikä on mielestäni aikamoinen saavutus. Esiinnyn pienehkössä roolissa eräässä Warhammer-nettisarjassa, joten olen kaiken lisäksi periaatteessa jopa kuuluisa ääninäyttelijä.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Onko liian ilmiselvää, jos kirjoitan jotain tyyliin “kumppanuutta”, “juttuseuraa”, tai “läheisyyttä”? Luulen niin, joten en tee niin. Jos vihaat Hunter x Hunteria, niin en usko että tulemme toimeen. Olisi kai kiva, jos edes joitakin jaettuja kiinnostuksen kohteita ja huonon huumorin sietokykyä löytyisi. Ihon ja hengityskyvyn omaaminen ovat myös isoja plussia.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Rooman keisarikunta kaatui vasta vuonna 1453, eikä 476. Jos nyt vakavasti kerrankin puhutaan, niin ympäristönsuojelu on mielestäni tärkein poliittinen päämäärä. Olen tietenkin ollut liian laiska tehdäkseen paljoa asian eteen, mutta en matkaile paljoa, en omista autoa ja ostan luomubanaaneja, joten on se kai jotakin.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Anime ja/tai manga, Fantasia, Scifi
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Star Wars
Lemmikit: Koirat
Musiikki: Elektroninen musiikki
Pelaaminen: Roolipelit, Videopelit
Ruoka ja juoma: Ananas kuuluu pitsaan
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Lenkkeily
Muut: Historia


 

23. Zendi

Mies, 19-v.
Email: tomi.v99@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 18-25           Alueelta: Pohjois-Suomi

Kerro itsestäsi?
Olen viime vuonna lukiosta valmistunut, tällä hetkellä asevelvollisuuttaan suorittava nuori mies. Aion hakea tämän kevään yhteishaussa sähkötekniikan yliopisto-opintoihin Tampereelle tai Ouluun. Asun vielä ainakin yliopistoon pääsyyn asti Kempeleessä.

Vapaa-ajalla pelaan vähän kaikkea laidasta laitaan, aina pöytäroolipeleistä virtuaalitodellisuuteen. Jostain innostuessani puhun paljon, mutta voin olla uudessa seurassa alkuun hiljainen. Olen hyvinkin sosiaalinen tuttujen ihmisten seurassa, vaikka tarvitsen aina välillä omaa aikaa akkujeni lataamiseen. Pidän myös vähän nörtimmissä tapahtumissa ympäri Suomea reissaamisesta (conit, lanit yms.)

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Etsin seuraa pelien, animen ja/tai cossauksen pariin, sekä ihan vain samanhenkistä juttuseuraa inttipäiviä piristämään.

Kunhan täältä asepalveluksesta pois pääsen, niin matkaseuraa olisi myös mukava löytää. Sitten jos juttu luistaa niin vakavampaakin suhdetta voisi harkita.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Eläimet ovat olleet aina itselle lähellä sydäntä. Pidän koulutusta ja opiskelua hyvin tärkeinä, ja arvostan ihmisiä, jotka tavoittelevat unelmiaan, olivat ne mitä hyvänsä.

Mielestäni kaikilla tulisi myös olla omat harrastuksensa, toisten mielipiteistä riippumatta.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Anime ja/tai manga, Fantasia, Piirretyt ja animaatiot, Scifi
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Critical Role, Elokuvat, Kirjat
Lemmikit: Hamsterit, Kissat, Koirat, Terraarioeläimet
Musiikki: Elektroninen musiikki, Klassinen, Metalli
Matkailu: Aasia, Eurooppa, Kotimaa, Pohjois-Amerikka
Pelaaminen: Korttipelit, Lautapelit, Miniatyyrit, MMORPG, Roolipelit, Videopelit
Pukeutuminen: Cossaus, Villasukat
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: E-urheilu, Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily, Uinti
Tietoteniikka: Tietokoneet, VR (ei junat) ja/tai AR
Muut: Ämpärit (varsinkin ilmaiset)


 

24. Ihan_Alu_Vaan

Mies, 21-v.
Email: Aleksi.sillanpaa97@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 18-25           Alueelta: Pääkaupunkiseutu

Kerro itsestäsi?
Olen Helsinkinläinen teologian opiskelia. Ei, minusta ei tule pappia. Ulkonäöllisesti olen 185cm paikkelilla pituudessa. Vartalon muoto alkaa olemaan sopusuhtaista. Vaaleat pitkähköt kutrit laskeutuvat päälaeltani, ja niiden karvakaverina on parta. Olen iloinen tapaus, ja vitsailen aina ku kerkeän. Eihän elämä ole niin vakavaa. Tulen kaikkien kanssa toimene, tai ainakin pyrin siihen. Pyrin olemaan mukava kaikille, vaihka joskus se ei onnistu. Vaihka olen sosiaalinen tarvitsen välillä omaa aikaa introvertiyden takia. Pari päivää viikossa enemmän omaa aikaa on riittäävä, eli en katoa pitkiksi ajoiksi, jos tarvitsen lepoa. Muutenkin rauhalliset koti-illat ovat mukavampia kuin bilettäminen ja matkailu.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Hyvä alku on samat harrastukset, tai kiinnostuksen aiheet, edes osa. Omaakin saa olla, jos on jotain yhteistämyös. Kuten minä, ei intoile matkailusta tai sponttaanisuudesta vaan elää rauhassa päivä kerraallaan. Ilonen ja pirtsakka ovat hyvät piirteet. Terveyteen pyrkiminen on myös plussaa, mutta bikinimalli ei tarvitse olla. Ulkomuodollisesti ei oikeastaan ole vaatimuksia, vaihka terveyttä kunnioita saa aina vähän ylimääräistä elämän painoa olla.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?

  • videopelit
  • ystävät
  • perhe
  • eläimet
  • terveys
  • ilo
  • nauru
  • positiivisuus

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Kauhu, Piirretyt ja animaatiot, Scifi
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Elokuvat, Star Wars, Tietokirjallisuus
Musiikki: Metalli, Rock
Matkailu: Sohvasurffailu
Pelaaminen: Korttipelit, Lautapelit, Miniatyyrit, MMORPG, Roolipelit, Videopelit
Pukeutuminen: Villasukat
Ruoka ja juoma: Alkoholiton
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Lenkkeily, Yksilöurheilu
Muut: Historia, Museot, Ropecon, Uskonto


 

25. Jcherry

Mies, 21-v.
Email: uusitalo.tuomo2@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 18-25           Alueelta: Suomesta, paikkakunnalla ei väliä.

Kerro itsestäsi?
Olen Rovaniemeltä kotoisin oleva ja Englannissa yliopistoa käyvä nörtti. Olen melko pitkä ja hoikka, käytän silmälaseja ja pidän hiukset yleensä lyhyehkönä ja naaman parrattomana. Yritän ottaa elämän melko rennosti. Olen hiljainen, rauhallinen ja uniongelmainen, tykkään tietokoneella pelaamisesta, DnDstä, moe-animesta, matkustelusta, oluesta, sähkötupakista, vesisateista ja juttujen keräilyistä. En harrasta mitään fyysistä paitsi satunnaisesti metsästystä isäni kanssa, nuorempana harrastin lentopalloa ja uintia. Lukiossa kului 3 vuotta ja armeijassa puoli vuotta. Käyn vuosittain Comic Conissa ja Desuconissa, en ole koskaan cossannut mutta kiinnostaa kokeilla. Lähes kaikki unelmani liittyy jollain tavalla matkusteluun mutta sen kummempia tulevaisuuden suunnitelmia ei ainakaan vielä ole, katsotaan että mihin sitä tästä päätyy. Olen aika introvertti ja kuuntelen aina mielummin kun puhun, mutta tykkään silti todella paljon kavereiden kanssa ajanvietosta. Olen koiraihminen, meiltä löytyy talosta 5 koiraa. Horoskooppi on leijona mikäli se jollain kiinnostaa.

Opiskelen pelisuunnittelualaa Worcesterin yliopistossa, joulut ja kesät matkustan takaisin Rovaniemelle jossa asun isäni kanssa ja työskentelen. Tavoitteenani on suorittaa yksi ylimääräinen opintovuosi Japanissa Nagoyan yliopistossa, jossa minulla on pari kaveria. Valmistumiseni jälkeen aioin muuttaa takaisin Suomeen, johonkin kaupunkiin josta töitä löytyisi eli seuranhakuni ei sijoitu pelkästään mihinkään tietylle alueelle.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Toivoisin löytäväni sellaisen naisen jolla on samoja mielenkiinnon kohteita kuin minulla ja joka voisi pelailla ja matkustella kanssani, ja jonka kanssa voisi puhua avoimesti mistä tahansa. Huumorintajua pitää olla, ja kaikki epätavalliset harrastukset ovat plussaa. Tupakka ja alkoholisuhtautumisella ei ole väliä, kunhan ei huumeita käytä. Ulkonäöllisesti pidän siroista naisista.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Äitini, joka on aina uskomattoman auttavainen ja osaa tukea minua kun minulla on ongelmia.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Anime ja/tai manga, Fantasia
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Elokuvat, Harry Potter, Star Wars, Taru Sormusten Herrasta
Lemmikit: Koirat
Musiikki: Elektroninen musiikki, Metalli, Rock, Räp
Matkailu: Aasia, Eurooppa, Kotimaa
Pelaaminen: Korttipelit, Larppaus, Lautapelit, Miniatyyrit, MMORPG, Roolipelit, Videopelit
Pukeutuminen: Cossaus, Lolita-muoti, Villasukat
Ruoka ja juoma: Homejuusto
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Metsästys, Uinti
Muut: Keräilyharrastus, Legot, Ämpärit (varsinkin ilmaiset)


 

26. Nevj

Mies, 21-v.
Email: heyimnevj15@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 19-24           Alueelta: Turun seutu

Kerro itsestäsi?
Ujo kahvin suurkuluttaja ja kaikenlaisen nörttikulttuurin rakastaja. Haussa joku, jonka kanssa näistä voisi nauttia yhdessä. Erikoisalaa pelien tekeminen, anime, kielet ja randomit faktat. Laulan suihkussa ja autossa ja tanssin spontaanisesti. Tykkään matkustamisesta ja sitä olisi kiva tehdä lisää. Opiskelija Turussa kolmatta vuotta ja kotiseudut löytyvät Satakunnasta.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Avoimuutta ja ymmärtäväisyyttä. Halua touhuta kaikenlaista kivaa yhdessä, mutta välillä osata ottaa easysti~ Harrastuksia voi olla vaikka mitä, ehdottaa mukaa saa myös :). Tupakoimattomuus olisi suotavaa.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Rehellisyys ja aiemmin mainittu ymmärtäväisyys.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Anime ja/tai manga, Fantasia, Piirretyt ja animaatiot
Musiikki: Elektroninen musiikki, Iskelmä, Klassinen, Metalli, Pop, Rock
Matkailu: Aasia, Eurooppa, Kotimaa, Sohvasurffailu
Pelaaminen: Lautapelit, MMORPG, Roolipelit, Videopelit
Pukeutuminen: Cossaus
Ruoka ja juoma: Homejuusto
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: E-urheilu, Lenkkeily, Yksilöurheilu
Tietoteniikka: Koodaaminen, Tietokoneet, Puhelimet
Muut: Historia, Museot, Ämpärit (varsinkin ilmaiset)


 

27. Joona

Mies, 22-v.
Email: lahtinen@joona.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 18-30           Alueelta: Lahti

Kerro itsestäsi?
Kuivan huumorintajun omaava opiskelija, iso osa vapaa-ajasta menee videopeleihin

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Rentoa mieltä, huumorintajua ja rauhallisuutta

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Aina ei ole pakko tehdä jotakin tai etsiä uusia seikkailuja, kaksin oleminen ja esimerkiksi Netflixin katsominen usein riittää.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Sarjakuvat
Lemmikit: Koirat
Musiikki: Elektroninen musiikki, Metalli, Pop, Rock
Matkailu: Eurooppa, Sohvasurffailu
Pelaaminen: Korttipelit, Lautapelit, MMORPG, Videopelit
Ruoka ja juoma: Ananas kuuluu pitsaan
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: E-urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko, Kilpaurheilu, Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily, Sähly


 

28. PetteriPunakuono

Mies, 23-v.
Email: maustemies17@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 18 – 28           Alueelta: Oulu

Kerro itsestäsi?
Olen aika utelias ja kiinnostunut tieteistä (astronomiasta, tietotekniikasta, lääketieteestä, historiasta, kulttuurista, psykologiasta..), musiikista, luonnosta ja monesta muusta.

Tykkään tehdä Do-It-Yourself -tyylisiä juttuja ja olenkin yleensä aina jonkun projektin kimpussa vapaa-ajalla. Muutoin vapaa-aikani kulutan mieluiten museioissa, katsellen dokumentteja tai leffoja, lukien, pelaten kaverien kanssa, kävelyillä tai kokaten jotain aivan uutta.

Personaaltani olen aika ujo, mutta kuoresta päästyäni parhaat puoleni tulevat ulos. Tykkään hauskuuttaa vitseillä, yritän aina olla empaattinen ja huolehtivainen, kunnioittavainen ja helposti lähestyttävä. Olen myös hieman romanttinen.

Valmistuin tietotekniikan insinööriksi AMK:sta ja työskentelen nyt ohjelmoijana/suunnittelijana eräässä R&D-yrityksessä.

Väliin tuli armeija, josta kotiudun nyt maaliskuussa 2019.

Suunnitelmissani on jatkaa kämppäni sisustusta, kehittää tietotaitojani ja ehkä opiskella korkeammalle.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Pitkää parisuhdetta, jossa kumpikin tuemme toinen toista olemaan parempi versio itsestämme sekä tukemaan harrastuksiamme.

Meillä olisi samat arvot sekä jakaisimme kiinnostuksen kohteita.

Haluaisin myös, että olisit henkilö, joka rakastaisit minua ja jota minä rakastaisin, luottaisimme toisiimme, olisimme toistemme parhaat kaverit ja kunnioittaisimme toisiamme.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Yhteiset arvot ja kiinnostukset.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Fantasia, Kauhu, Scifi
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Elokuvat, Harry Potter, Kirjat, Taru Sormusten Herrasta, Tietokirjallisuus
Musiikki: Iskelmä, Klassinen, Metalli, Rock
Matkailu: Aasia, Eurooppa, Kotimaa, Pohjois-Amerikka, Sohvasurffailu
Pelaaminen: Korttipelit, Lautapelit, MMORPG, Videopelit
Pukeutuminen: Villasukat
Ruoka ja juoma: Alkoholiton, Kasvisruoka
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: Jääkiekko, Lenkkeily, Luonnossa liikkuminen ja/tai eräily, Sähly, Uinti
Tietoteniikka: Koodaaminen, Tietokoneet, Puhelimet, Rakentelu, esim. robotit, Verkkolaitteet, VR (ei junat) ja/tai AR
Muut: Historia, Museot


 

29. Lifting Nerd

Mies, 24-v.
Email: brilliancegenois@gmail.com

Etsii
Sukupuoli: Nainen           Ikähaarukka: 18-27           Alueelta: Kymenlaakso

Kerro itsestäsi?
Koodarinörtti, joka eksyi kerran salille, ja jäi koukkuun. Salin lisäksi videopelit, sarjat, animet, ohjelmointi ja kaikenlainen tietotekniikan kanssa sählääminen kuuluu ajanvietteisiin. Pidän itseni kuitenkin kiireisenä, jottei kaikki aika kulu töissä, salilla tai kotona nyhjätessä.

Mitä haluaisit kumppaniltasi?
Luotettavuutta, sekä kykyä pitää itsestään ja omasta terveydestään huolta. Omia vastaavat kiinnostuksen kohteet ovat myös plussaa.

Minkä asian koet erityisen tärkeäksi itsellesi?
Kommunikaation.

Asiat selviksi! Näistä asioista tämä henkilö pitää tai ne pätevät häneen.

Genret: Anime ja/tai manga, Fantasia, Piirretyt ja animaatiot, Scifi
Ihmissuhteet: Haluan lapsia
Kirjallisuus, elokuvat ja TV: Elokuvat, Kirjat, Star Wars
Musiikki: Elektroninen musiikki, Metalli, Rock
Pelaaminen: MMORPG, Videopelit
Pukeutuminen: Villasukat
Urheilu, ulkoilu ja liikunta: E-urheilu, Yksilöurheilu
Tietoteniikka: Koodaaminen, Tietokoneet, Puhelimet, Verkkolaitteet, VR (ei junat) ja/tai AR
Muut: Ämpärit (varsinkin ilmaiset)


 

Takaisin pääsivulle.

Seuranhakijat numero 10-18 (naisia ja muunsukupuolisia)
Seuranhakijat numero 30-39 (miehiä)