Nörttitytöt

Hei!

Terkut jälleen Nörttitytöt-blogin taustayhdistykseltä, Nörttitytöt ry:ltä. Tässä kuussa aiheitamme ovat Oulu Pride, Ropecon 2018, kutsu teatteriin Nörien kanssa, loppukesän tapahtumat sekä muistutus Nörttityttöjen kirjoituskilpailusta (dl 31.8.2018).

Nörttitytöt Oulu Pridella!

Oulu Pride järjestettiin heinäkuu loppupuolella, ja Nörttitytöt osallistui siihen ensimmäistä kertaa omalla ryhmällään. Nörät askartelivat yhdessä kylttejä ja osallistuivat sitten kulkueeseen lauantaina 21.7.2018: tapahtumasta voi lukea tarkemmin täältä. Oululaiset nörtit löysivät tiensä paikalle sankoin joukoin, mikä ilahdutti Nörttityttöjä. Ehkä jo ensi vuonna uudestaan?

*

Ropecon 2018

Nörttitytöt järjestivät jälleen monista coneista tutun Turvasataman, kun Ropecon 2018 järjestettiin Helsingissä heinäkuun lopussa. Turvasatamassa saattoi muun muassa korjata cossiasuaan, osallistua huippusuosittuun conibingoon tai vain hengata. Tänä vuonna pääsimme myös YLEn uutisiin: tässä linkki uutislähetykseen su 29.7.2018 klo 20.30. Ropecon-osuus alkaa kohdasta 8:23, Turvasatama kohdasta 10:23.

*

Tule Nörien kanssa teatteriin!

On aika tukea korkeakulttuuria, kun legendaarinen Alien nähdään Teatteri Takomon lavalla tänä syksynä! Kyllä, luit, oikein, SE Alien. In theatre everyone can hear you scream.

Nörttitytöt järjestää excun katsomaan kyseistä teosta sunnuntaina 7.10.2018. FB-tapahtuma täällä: Nörttityttöjen teatteriretki Alienin pariin. Tapahtuma on avoin Pääkaupunkiseudun Nörttityttöjen FB-ryhmän jäsenille, joten tarvittaessa liitythän ensin siihen. Kyseisen tapahtuman kautta saatat myös saada liput esitykseen alle puoleen hintaan, ilman mitään alennuskortteja. Kyllä, kannattaa olla Nörttityttö!

*

Kirjoituskilpailu!

Nörttityttöjen kirjoituskilpailu on käynnissä!

“Tekstin tulee olla feministinen tarina, nörttityttöys saa mielellään näkyä! Tarinassa tulee käyttää kirjoituskilpailun teemaa “täyskäännös” jollain tavalla. Tekstin tulee olla korkeintaan 3000 sanaa pitkä ja sisällöltään alkuperäinen siinä mielessä, että se ei saa perustua hahmoihin tai teoksiin, joiden tekijänoikeudet eivät ole rauenneet.”

Tässä linkki kirjoituskilpailuilmoitukseen: Nörttityttöjen kirjoituskilpailu 31.8.2018 asti. Hienosti on vielä aikaa! Ja kuulkaas, kirjapalkinnot ovat hyviä ja niitä on paljon!

*

Muista myös nämä

  • Jäsenmaksuja vuodelle 2018 voi maksaa läpi vuoden. Ohjeet löytyvät esimerkiksi tammikuun uutiskirjeestämme. Huom! Uusi tilinumero vuodelle 2018. Kysymyksiä jäsenmaksuista voit esittää yhdistyksen sihteerille (yhdistys(a)geekgirls.fi).
  • Yhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille, tervetuloa mukaan! Kokouksia järjestetään noin kerran kuussa Google Hangouts -palvelussa. Seuraava kokous on keskiviikkona 5.9.2018 klo 18.30. Julkaisemme linkin kokoukseen Nörttitytöt ry:n FB-ryhmässä ennen kokousta. Jos et ole vielä jäsen, liity toki! Jos et ole Facebookissa, laita viestiä yhdistyksen sihteerille (yhdistys(a)geekgirls.fi), niin lähetämme sinulle linkin sähköpostitse.

*

Nähdään taas pian!