Nörttitytöt-blogissa on julkaistu vuodesta 2011 lähtien yli tuhat bloggausta. Asia-artikkeleiden ja arvostelujen lisäksi olisi hauskaa lukea myös fiktiota. Tuumasta toimeen:

Nörttitytöt julkaisee blogin ensimmäisen kirjoituskilpailun!

Toivomme blogiin julkaistavaksi napakoita fiktiivisiä tekstejä mahdollisimman laajalla genre- ja aihevalikoimalla. Kannustaaksemme mahdollisia kirjoittajia avaamme kirjoituskilpailun, jolloin kirjoittajilla on mahdollista saada kirjapalkintoja tekstiensä vastineeksi.

Kuva: The Lily X Forest Watch (CC)

Kilpailun säännöt

Tekstin tulee olla feministinen tarina, nörttityttöys saa mielellään näkyä! Tarinassa tulee käyttää kirjoituskilpailun teemaa “täyskäännös” jollain tavalla. Tekstin tulee olla korkeintaan 3000 sanaa pitkä ja sisällöltään alkuperäinen siinä mielessä, että se ei saa perustua hahmoihin tai teoksiin, joiden tekijänoikeudet eivät ole rauenneet.

Sääntöjen mukaisten tekstien kirjoittajien kesken arvotaan kirjapalkintoja. Lisäksi sääntöjen mukaisten tekstien joukosta raati valitsee suosikkinsa, joiden kirjoittajat myös saavat kirjapalkinnot. Raadin jäsenet ovat Anna C. Kaipainen, Tuuli Veteläinen ja Nea Similä. Tarpeen vaatiessa raadin jäsenet voivat vaihtua.

Parhaat tekstit julkaistaan myös Nörttitytöt-blogissa.

Kilpailuaika on 13.6.-31.8. ja tekstit voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen geekgirls.novellit@gmail.com.

Odotamme innolla että pääsemme täyttämään blogia myös fiktiolla!