Nörttitytöt

Ystävänpäivän aikoihin Nörttitytöt-blogissa on perinteisesti käynnistetty seuranhakukampanja, ja kampanjan aikana kerätyt ilmoitukset on julkaistu myöhemmin keväällä. Tänä vuonna päätimme resurssisyistä (ilmotusten kasvava määrä on vienyt kovasti toimituksen aikaa ja tällä hetkellä monien työtilanne on sen verran tiivis, ettei vain ehdi) toteuttaa seuranhaun vähän pienimuotoisemmin, eli tällä kertaa emme kerää ilmoituksia erillisellä lomakkeella, vaan pyydämme lukijoita jättämään ilmoituksensa tämän postauksen kommentteihin.

Edellisvuosina kumppania on haettu niin CV:llä kuin elokuvakäsikirjoituksellakin, ja kehotammekin käyttämään mielikuvitusta ilmoituksissa. Alla olevista linkeistä voit katsoa mallia ilmoituksesi tekoon. Seuranhaun ei tarvitse rajoittua parisuhteen hakuun, vaan myös ei-romanttisen seuran hakeminen on sallittua ja suotavaa. Muista mainita heti ilmoituksesi alussa, mistä päin Suomea haet seuraa, ja onko tavoitteenasi löytää seurustelukumppani, ystävä vai jotain muuta. Turvallisuussyistä suosittelemme tekemään ilmoitusta varten oman anonyymin sähköpostiosoitteen.

Vuonna 2017 seuraa haettiin CV-muotoisella ilmoituksella.

Vuonna 2016 otettiin rakkauden lisäksi hakuun myös ystävyys.

Mikäli deitti-ilmoituksen jättäminen ei tunnu omalta jutulta, voit etsiä nörttikavereita myös sosiaalisesta mediasta. Facebookista löytyy muun muassa ryhmä Nörttiystävät, josta löytyy muitakin nörttikavereita etsiviä ihmisiä ympäri Suomea, sekä Sinkkunörtit, jossa voit etsiä romanttista kumppania.

Nörttitytöt ry:llä on myös omia paikallisryhmiä ja yhteistyöryhmiä, joiden kautta voit löytää samanhenkistä seuraa.

Eli kaipasitpa ystävää, romanttista kumppania tai jotain muuta seuraa, kirjoita ilmoituksesi tämän jutun kommentteihin, ja muista myös lukea muiden jättämät ilmoitukset.

Nörttitytöt toivottaa lukijoilleen hyvää ystävänpäivää!