Nörttitytöt

Nyt jo neljättä kertaa pyysimme blogin lukijoita lähettämään meille seuranhakuilmoituksia.

Tällä kertaa mukaan oli otettu ystävyyssuhteet eli haluamme tarjota mahdollisuuden hakea myös ihan uusia ystäviä. Nörteille etäisyys ei usein ole ongelma ja ystävyyssuhteita saattaa löytyä pitkänkin välimatkan päästä. Monet ilmoittivatkin ystävyyssuhteen voivan olla mistä päin tahansa maailmaa.

heart-195147_960_720

Ilmoituksia tuli parin viikon aikana 57 kappaletta, joissa haettiin kaikenlaista seuraa kaikkialta Suomesta. HUOM! Kahdesta ilmoituksesta puuttui tietoja kuten sähköpostiosoite, joka on välttämämätön julkaisemista varten. Jos huomaat oman ilmoituksesi puuttuvan niin ole yhteydessä toimitukseen.

Kannattaa ensin tutustua ohjeeseen, jonka perusteella ilmoitusten laatijat lähtivät tekemään ilmoituksia. Alkuperäinen postaus löytyy täältä. Ilmoituksen jättäneitä on kehoitettu tekemään anonyymi sähköpostiosoite, johon he odottavat vastauksia ja ilmoitukseen vastaaja voi toimia samoin. Näin omaa identiteettiä ei tarvitse paljastaa vielä heti kättelyssä.

Löydät täältä ilmoitukset, jotka on lajiteltu karkeasti alueen mukaan. Tutustu ihmeessä niihin kaikkiin, koska osassa esimerkiksi paikkakunta ei ole niin kriittinen tekijä.

Nörtit etsivät seuraa määrittelemättömältä alueelta

Nörtit etsivät seuraa Etelä-Suomesta

Nörtit etsivät seuraa Länsi-Suomesta

Nörtit etsivät seuraa Itä-Suomesta

Nörtit etsivät seuraa Keski-Suomesta

Nörtit etsivät seuraa Pohjois-Suomesta

Jos missasit deadlinen ja haluat osallistua vielä tälle kierrokselle, kommentoi ilmoituksesi oman kohderyhmäsi postauksessa. Julkaisemme kommentteina vielä myöhässäkin olevia ilmoituksia. Siksi lukijoiden kannattaa myös huomioida kommenttiosio!

Jos huomaat omassa ilmoituksessasi jotain vikaa, ole yhteydessä osoitteeseen toimitus@geekgirls.fi. Valitettavasti emme pysty huomioimaan kaikkia erikoistoiveita, koska jo tämänkin määrän postauksia saattaminen julkaisukuntoon on suhteellisen kuormittavaa toimitukselle.

Hyvää vuotta kaikille uusien nörttituttavuuksien parissa!