Nörttitytöt

Tämä juttu on osa nörttien seuranhakuilmoituksia, joiden pohjalta nörtit hakevat ystäviä sekä kumppaneita. Lue ensin pääsivulta mistä on kyse.

Kannattaa lukea myös alkuperäiset ohjeet ilmoituksen jättämistä varten täältä.

Tällä kertaa ilmoitukset tehtiin ystäväkirjan muotoon ja ilmoituksilla sai hakea sekä ystäviä että kumppania. Lue aina ensin, mitä ilmoituksen jättäneet ovat hakeneet ennen kuin vastaat ilmoitukseen.

Ilmoituksen jättäneet saivat ilmoittaa oman sukupuolensa (nainen, mies, muu, en halua määritellä), mitä etsivät (nainen, mies, muu, mitä vaan), minkälaista seuraa (ystävää, kumppania, mitä vain) ja miltä alueelta. Koska ilmoituksia tuli paljon, olemme jakaneet ne ryhmiin alueittain.

———————–

Olen: Nainen
Etsin: Mitä vain
Millaista seuraa: Ystävää
Mistä: En halua määritellä
Yhteydenotot: moonyfy@hotmail.com

Ystäväkirjani

Nimi: olen Siiry, heeii 🙂

Ikä: 21v

Lempipelini: ylivoimaisesti osu!

Harrastukseni: cosplay, partio ja lauleskelu

Asiat, mistä pidän: POKEMOOON<3, koirimukset, ompelu, uusien ihmisten tapaaminen, matkustaminen, yhdessä tekeminen, uudet kokemukset

Mistä en pidä: ilkeily, matelijat, lukit, epämiellyttävän awkwardit tilanteet

Millainen on unelmaystäväni: Avoinmielinen tyyppi, joka ei pelkää jutella aiheesta kuin aiheesta. Omaisi samoja mielenkiinnonkohteita kuin itsekin ja olisi mahdollisesti myös cosplayharrastelija 🙂 Ois tosi mahtava juttu, jos pelaisit osua, koska multiplayer on mahtavaa ystävän kanssa! (ei pelkoa, en ole itsekään mikään pro pelaaja..)

Lempitekemiseni ystäväni kanssa: ompelu- ja/tai craftinglanit ois tosi kova sana; jumituttaisiin asunnon sisälle, ommeltaisiin asujamme, katottaisiin vaikka samalla jotain ohjelmaa ja syötäisiin hyvää ruokaa! Myös perus hengailu, kahvittelu (vaikken juo kahvia) ja conittelu on mukavaa 🙂

Terveiset tulevalle ystävälle: Hei, toivottavasti otat yhteyttä mikäli yhtään kiinnostaa tutustua! Odotan innolla kanssasi jutustelua ja mikseipä ihan face to face näkemistä 🙂 Olisi ihanaa tehdä kanssasi meidän molempien lempijuttuja.

Ps. En määritellyt aluetta, koska minulle ei ole väliä missä päin asut 🙂 Kuitenkin minut tavoittaa useimmiten Helsinki-Lappeenranta väliseltä akselilta!

———–

Olen: Nainen
Etsin: Mitä vain
Millaista seuraa: Mitä vain
Mistä: En halua määritellä
Yhteydenotot: aidalynn@hotmail.com

Ystäväkirjani

Nimimerkki: Aidalyn

Henkinen ikä: Vaihtelee

Lempikirjani: Nancy

Lempipelini: League Of Legends

Lempipaikkani maailmassa: Oma sänky

Lempiruokani: Pizza, sushi, kanatortillat

Superpowerini: Olen luotettava ja lojaali

Mistä pidän eniten: Lolin pelaamisesta, syvällisistä keskusteluista

Toteemieläimeni: Pesukarhu

Toiveammattini lapsena ja nyt: Näyttelijä, psykologi

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin: Pelaisin videopelejä ja söisin pitsua vaan :3

Nörttiharratukseni: Loli, elokuvat, kirjat & tiede omalla tavallaan

Millainen on unelmaystäväni: Tahtoisin vain jonkun jonka kanssa voisin olla oma itseni, ja jakaa elämääni, ja vastaanottaa sitä myös muilta (Heal me plz) Läheiset, ystävälliset ihmiset :3<3

Lempitekemiseni ystävän kanssa: Mitä vaan milloin vaan :3

Terveiset tulevalle ystävälleni/rakkaalle: <3

————

Olen: Mies
Etsin: Nainen
Millaista seuraa: Mitä vain
Mistä: En halua määritellä
Yhteydenotot: warghast1983@gmail.com

Ystäväkirjani

Nimimerkki: Warghast

Henkinen ikä: 19 – 1633 riippuen päivästä

Lempikirjani: Taru Sormusten Herrasta (preferably in English)

Lempipelini: Pillars of Eternity (PC) World Of Darkness (tabletop)

Lempipaikkani maailmassa: Edinburghin vanhakaupunki sumuisena kevätaamuna.. tai se pohjanmaalla, kodin lähellä oleva
koivulehto, jossa kirkkaana kevätpäivänä valkovuokot kimaltavat kuin hanki.

Lempiruokani: Chili con Carne (kananlihalla)

Superpowerini: Lähes Wolverinemainen kyky parantua

Mistä pidän eniten: Sumu, ukkosmyrsky ja mukaansatempaavat tarinat

Entä mistä en pidä: Kansaneläkelaitos ja hammaslääkärikäynnit

Toteemieläimeni: Kissa

Toiveammattini lapsena ja nyt: Kirjailija (ja taitaa olla vieläkin haaveena)

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: jonkin sortin velhous kiinnostaisi, on myös päiviä
jolloin lievä lykantropia vaivaa niin olisihan se mukavaa vaihtelua oikeasti loikkia hetki harmaaturkkina..

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin: jotain epämielyttävää nykyiselle poliittiselle johdolle.. ja mahdollistaisin avaruusmatkailun..

Paras nörttimuistoni: ensimmäinen Ropeconini. oli hieman kulttuurishokki peräkylän pikkunörtille tulla temmatuksi sellaiseen ihmisvilinään..

Nörttiharratukseni: Huu, näitä on monta.. Roolipelit, historian obskuurit detaljit ja scifi/fantasia kirjojen binge-lukeminen

Millainen on unelmaystäväni: nörtitär etsimässä itselleen Player 2:sta

Lempitekemiseni ystävän kanssa: Kierrellä kirjastoja, museoita, linnoja ja wanhoja paikkoja ympäri maailmaa.

Terveiset tulevalle ystävälleni/rakkaalle: Saatan olla hiljainen ja ujo, mutta jos haluat tutustua tarkemmin, löytyy minusta myös huumorintajuinen ja rikkaalla mielikuvituksella höystetty omituinen otus. Ollaan omituisia yhdessä 🙂

————–

Olen: Nainen
Etsin: Mitä vain
Millaista seuraa: Ystävää
Mistä: En halua määritellä
Yhteydenotot: laforeteletsi@gmail.com

Ystäväkirjani

Nimimerkki: Letsi

Lempipelini: Animal Crossing, Heroes of Might and Magic, King’s Quest, Sonic, Klonoa, Blinx, The Sims, Disney Magical World, Project Diva, Shadow Hearts, Spyro, Crash, Clash of Heroes, Project Zero, Guild Wars, Doom… Lista jatkuu loputtomiin! Yleisesti Point and click, kauhu, tasohyppely, seikkailu.

Lempipaikkani maailmassa: Harajuku Tokio, Japani.

Lempiruokani: Pasta, sushi(kasvis).

Mistä pidän eniten: Videopeleistä, muodista, musiikista, söpöistä asioista, elektroniikasta, teestä, sateesta, peliteorioista.

Entä mistä en pidä: Ötököistä, välinpitämättömistä ihmisistä, tuulesta, raa’asta kalasta, mustasta kahvista, oluesta, normaaliudesta.

Toteemieläimeni: Villakoira

Toiveammattini lapsena ja nyt: Lapsena eläinlääkäri, nyt peliala tai muotiala.

Nörttiharratukseni: Videopelaaminen, Marvel-leffat, salainen Harry Potter-fanitus.

Millainen on unelmaystäväni: Henkilö, jolla olisi samoja mielenkiinnonkohteita kuin minulla. Haluaisin jakaa rakastamani harrastukset jonkun kanssa, pelata yhdessä pelejä, katsoa yhdessä leffoja ja niin edelleen. 🙂

Lempitekemiseni ystävän kanssa: Videopelit!

Terveiset tulevalle ystävälleni: Toivon kovasti että meillä tulee olemaan mukavaa yhdessä!

—————

Olen: Nainen
Etsin: Mies
Millaista seuraa: Kumppania
Mistä: En halua määritellä
Yhteydenotot: harakkaprinsessa@gmail.com

Ystäväkirjani

Nimimerkki: Viola

Henkinen ikä: 25

Lempikirjani: On vaikeaa, ellei peräti mahdotonta valita sitä yhtä ja ainoaa suosikkia. Taru sormusten herrasta oli kuitenkin aikanaan se ensimmäinen kirja, joka johdatti fantasian pariin. Tällä hetkellä odotan Tulen ja jään laulun uusinta osaa ja lueskelen kotimaisia spefinovelleita.

Lempipelini: Näitäkin on useampia! Legend of Zeldat, Tales -pelisarja, Witcherit… Melkein yhtä hauskaa kuin pelata itse on seurata vierestä, kun joku toinen pelaa. Tällä hetkellä odotan, että Guild Wars kakkosen lisäri kolahtaisi postilaatikkoon.

Lempipaikkani maailmassa:
Tässä maailmassako? Kesällä on ihana viettää aikaa mökillä järven rannalla. Pidän luonnosta ja sen seuraamisesta. Välillä on kiva unohtua myös kokonaan muihin maailmoihin.

Lempiruokani: Tykkään kokata yhdessä kavereiden kanssa, ja silloin tulee kokeiltua kaikenlaista. Syön itse kasvisruokaa, mutten ole asian suhteen niuho: en koe minkäänlaista tarvetta vaikuttaa siihen, mitä muut syövät.

Superpowerini: Pystyn havainnoimaan ympäristöäni hämmentävän tarkasti ja painamaan asioita mieleeni silloinkin, kun näennäisesti keskityn johonkin aivan muuhun.

Toteemieläimeni: Pidän varislinnuista, ja pelkästään niiden touhujen seuraaminen on mielenkiintoista. Erityisesti harakat ovat lähellä sydäntä, vaikken näpistelijä olekaan. Rakastan myös lohikäärmeitä, saanko mainita nekin?

Toiveammattini lapsena ja nyt: Ensimmäiseen ystäväkirjaani olen kirjoittanut haluavani opettajaksi, ja sillä tiellä olen edelleen. Tällä hetkellä opiskelen luokanopettajaksi suomen kielen opettajan pätevyydellä varustettuna.

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: Haluaisin päästä kurkistamaan maailmaa jonkin eläimen silmin, lintuna lentäminen kuulostaisi mahtavalta! Toisaalta olisi upeaa päästä sukeltamaan meren syvyyksiin.

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin: Koska aikaa olisi vain yksi päivä, pitäisi yrittää ratkaista maailman ongelmat mahdollisimman fiksusti. Ainakin pitäisi varmistaa, että asioista päättämään pääsisivät sellaiset ihmiset, joilla olisivat niin pää kuin sydänkin paikoillaan.

Paras nörttimuistoni:Japanissa pääsin astelemaan oikealla satakielilattialla shogunin palatsissa. Pidän myös kovasti lohikäärmefiguurista, jonka ostin erään matkan päätteeksi.

Nörttiharratukseni: Kuvailen itseäni usein yleisnörtiksi, sillä olen kiinnostunut vähän kaikesta. Pelaan, luen ja ropetan, seuraan animea ja kehittelen omaa maailmaa ja sinne sopivaa kieltä.

Lempitekemiseni ystävän kanssa: En voi väittää olevani bilekuningatar, vaan enemmän nautin hengailusta kotona kahdestaan tai pienen porukan kanssa. Sohvan kuluttaminen yhteisen pelin ääressä kuulostaa hyvältä suunnitelmalta!

Terveiset tulevalle ystävälleni/rakkaalle: Shrek-elokuvaa mukaillen: olen kuin sipuli, jossa on monia kerroksia. En ehkä ole se kaikkein erikoisin, upein tai salaperäisin, mutta mukava sipuli joka tapauksessa. Enkä kyllä toivottavasti itketä.

—————-

Olen: Muu
Etsin: Mitä vain
Millaista seuraa: Ystävää
Mistä: En halua määritellä
Yhteydenotot: kaikki.mukava@gmail.com

Ystäväkirjani

Nimimerkki: Lispetti

Henkinen ikä: Teen parhaani ollakseni sen ikäinen kuin olen!

Lempikirjani: John Ajvide Lindqvistin “”Kuinka kuolleita käsitellään””. Luin sen kolmisen vuotta sitten enkä vieläkään ole toipunut.

Lempipelini: Diablo 3 on tällä hetkellä peli ylitse muiden. Satunnaiset lautapelit, joihin kärsivällisyys riittää. Konsolipelit, joissa on sopivasti tarinaa ja sopivasti toimintaa. Murrun helposti paineen alla, jos peli on liian nopeatempoinen.

Lempipaikkani maailmassa: Järvellä.

Superpowerini: Laaja ymmärrys ja maltti. Paitsi aina ei maltti riitä mutta ymmärrys kyllä.

Mistä pidän eniten: Pidän siitä, että saa rauhassa tuumailla sanomisiaan. Pidän myös itseironiasta, sellaisesta surullinen klovni -tyyppisestä olemisesta – ainakin niin kauan kuin se ei mene yltiöpäisen rypemisen puolelle. (Toisaalta pidän myös katarttisten kokemusten tavoittelusta.) Eläimetkin on mukavia, meemit, luonto, kevät, maisemat sekä asioiden kyseenalaistaminen ja niiden järjen etsiminen myös.

Mistä en pidä: Minun on vaikea suhtautua sarkasmiin ja järkähtämättömiin mielipiteisiin. Ja aikarajoituksiin.

Toiveammattini lapsena ja nyt: Lapsuudesta en muista toiveammattia, mutta nykyään veri vetää järjestöpuolelle.

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: Olisin joku, joka osaisi kursia gradulleni loogisen rungon niin, että palattuani omaksi itsekseni pääsisin siitä sujuvasti jatkamaan.

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin: Tärisisin kauhusta kaiken vastuun edessä? Ehkä toipuisin siitä ja tekisin jotain merkittävää tai edes kivaa. Ehkä en.

Paras nörttimuistoni: Noin 11 tuntia World of Warcraftin pelaamista putkeen ilman että vastuut ja velvollisuudet painoi päälle. Mutta siitä on jo aikaa. Tuoreempi muisto voisi olla pitkään odotettujen The Walking Dead -sarjakuvien jatko-osien saaminen viimein käsiini!

Harrastukseni: Pelaaminen (konsolilla lähinnä), kirjoittaminen, usean televisiosarjan seuraaminen, jatkuva uuden musiikin etsiminen ja niin edelleen. Lisäksi on liuta asioita, joita tykkään tehdä, mutta en tiedä määrittelisinkö niitä harrastuksiksi. Niitä on esimerkiksi onkiminen, kuvien ottaminen ja lukeminen. Joskus myös maalaan ja virkkaan.

Millainen on unelmaystäväni: Vaikea määritellä. Yhteisistä mielenkiinnonkohteista tuskin on haittaa, mutta ei kai nekään kynnyskysymys ole jos muuten tulee toimeen.

Lempitekemiseni ystävän kanssa: Ylipäätään jotain mikä on molemmista edes suht’ mukavaa! Se voi olla vaikka juttelua, pelailua, onkimista, korttien tai kirjeen kirjoittelua, 40 minuutin pituisen Vine-koosteen katsomista, luonnossa kuljeskelua tai lintujen tarkkailua.

Terveiset tulevalle ystävälleni: (En ole hyvä tällaisissa toivotteluissa ja terveisissä, mutta…vaikka…) Rohkiasti vain!

————

Olen: Nainen
Etsin: Mies
Millaista seuraa: Kumppania
Mistä: En halua määritellä
Yhteydenotot: merenalainen@tutanota.com

Ystäväkirjani

Nimimerkki: merenalainen

Henkinen ikä: 32

Hieman yli kolmekymppinen, vähän tavallista enemmän kinky (paljon sub, hiukan myös switch) nörttinainen etsimässä rakkautta tai uusia ystäviä. Kaikkein eniten haaveilen omasta perheestä sekä syvästä, luotettavasta tunne-, aisti- ja keskusteluyhteydestä kumppanin kanssa. Asun pk-seudulla, mutta ei haittaa jos sinä et, elämäntilanteeni on joustava.

En halua määritellä ihmistä ominaisuuksien listana. Tiedän, että nautin suhteessa dynamiikasta, jossa toinen ottaa luontevasti johtavaa, dominoivaa osaa, mutta haluan myös itse tietenkin olla tukena kun se on tarpeen, ja pidän kovasti herkkyyden ilmaisemisesta puolin ja toisin. Kemian aistii vain tapaamalla. Jos tykkäät tunteista, valtaleikittelystä ja olet kotonasi pimeän puolesi ja sen ilmaisemisen kanssa, saattaisimme tulla toimeen.

Rakastan luonnossa olemista ja pitkiä vaelluksia (joille olisi ihana saada seuraa). Rakastan myös tunteista puhumista, tilannekomiikkaa, elekieltä, yli-intellektuellia filosofointia mistä tahansa aiheesta ja uuden oppimista. Olen kiinnostunut mm. rooli- ja lautapeleistä.

Ihmissuhde perustuu minusta avoimelle kommunikaatiolle, läsnäololle ja sille, että asiat saavat kasvaa ja kehittyä hyviltä tuntuviin suuntiin. Ei ole sellaisia asioita, joista ei saisi puhua. Ja nauraa ja itkeä! Voin kuvitella itseni niin monogamisessa kuin jollain lailla avoimessakin suhteessa. Ulkoisesti olen feminiininen ja söpö.

Jos haluaisit tutustua, niin kirjoita.

——————

Olen: Nainen
Etsin: Nainen
Millaista seuraa: Ystävää
Mistä: En halua määritellä
Yhteydenotot: kneazle86@gmail.com

Ystäväkirjani

Nimimerkki: Omnom

Henkinen ikä: Lainehtiva, joskus ollaan vasta kipuamassa koulun penkille ja joskus kissamummon sielu loistaa kirkkaimmin 😀

Lempikirjani: Harry Potterit, LotR, The Lovely Bones, Blacksad ja lukuisat sadut

Lempipelini: Nintendon retroklassikot (NES), Pokémonit, Kingdom Hearts, WoW, Hearthstone, Neko Atsume, Blitz

Lempipaikkani maailmassa: pieni kotikyläni metsän keskellä, vakituinen asukasluku ruhtinaalliset sata ihmistä

Lempiruokani: kanacurry, pitsa, äidin ohjeella väsätty tonnikalasalaatti ja vaikka mitkä muut, ruoka <3

Superpowerini: yöpöllöys

Mistä pidän eniten: avopuoliso, kissat, valokuvaus, kuvien muokkaaminen, elokuvat, limut, herkut, internet, taidepaskajutut, kokkaaminen ja leipominen

Entä mistä en pidä: kiusaaminen, syrjintä, mykkäkouluilu, kissaviha, sinihomejuusto vaikka olen kyllä yrittänyt (nyyh), ahdistus

Toteemieläimeni: pyylevä mäyrä

Toiveammattini lapsena ja nyt: pienenä ilmapallojen puhaltaja (…) ja nykyään joku jota kykenisin tekemään niin että pää pysyy kasassa

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi: joku joka on mun täysi vastakohta

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin: korjaisin mahdollisimman monta epäkohtaa (jos uskaltaisin)

Paras nörttimuistoni: viimeisen Harry Potterin yöjonotus

Lempitekemiseni ystävän kanssa: juttelu, kunnianhimoiset kuvaussessiot, fangirling

Terveiset tulevalle ystävälleni/rakkaalle: heippa tyyppi! mun ilmo varmaan antaa vähän osviittaa musta ihmisenä, toivottavasti et pelästynyt 🙂 en pure mutta saatan aiheuttaa allergisen reaktion koska kissankarvat :O

—————

Olen: Mies
Etsin: Nainen
Millaista seuraa: Kumppania
Mistä: En halua määritellä
Yhteydenotot: wallacofwallachia@gmail.com

Ystäväkirjani

Nimimerkki: Wallac

Lempikirjani: Vaikea mainita vain yhtä. Kirjasarjoista suosikkini on ehdottomasti Stephen R. Donaldsonin Chronicles of Thomas Covenant the Unbeliever. Yksittäisistä kirjoista tämän hetken lempikirjani ovat Jack Vancen Tales of the Dying Earth ja John Brunnerin Stand on Zanzibar.

Lempipelini: Tässäpä pari suosikkiani.

Tietokonepeli: Planescape Torment. Syvällinen roolipeli omitakeisessa maailmassa täynnä kiinnostavia hahmoja.

Lautapeli: Arkham Horror. Mitä suurinta hauskuutta epätoivoisen selviytymistaistelun kanssa surkeiden sattumusten keskellä. Vain hulluksi tulo on varmaa.

Lempielokuva: Ehdottomasti Blade Runner. Yksi niistä harvoista elokuvista joka tulee aika ajoin katsottua uudelleen ja uudelleen.

Lempimusiikki: Suurimmaksi osaksi suuntautuu raskaanpuoleiseen musiikkiin eli metalliin sen eri muodoissa. Myös proge on lähellä sydäntäni miten prognen haluaa nyt määritelläkään. Välillä maistuu myös old school rock’roll sekä klassinen musiikki. Sen tarkemmin en tässä suosikkibändejä yms. kertomaan, koska siihen voisin helposti hukata melkoisen tovin.

Lempipaikkani maailmassa: Sohva takkatulen ääressä hyvän kirjan kanssa.

Lempiruokani: Isoäidin kurkkuahvenet.

Superpowerini: Asioiden tarkastelu yllättävistä näkökulmista. Asioiden ja tapahtumien analysointi kuoliaaksi saakka.

Mistä pidän eniten: Lukemisesta, musiikin kuuntelusta, pelaamistesta joko tietokoneella tai pöydän ääressä rooli- tai lautapeleillä. Ystävien tapaamisesta. Erittäin hyvien oluiden maistelusta.

Toteemieläimeni: Korppi

Toiveammattini lapsena ja nyt: Pikkupoikana haaveilin päästä arkeologiksi. Nyt toiveammatttini olisi historioitsija.

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin: Selvittäisin mitä löytyy maailmankaikkeuden takaa vai tulisiko eteeni maailman rajat.

Paras nörttimuistoni: Monia hyviä hetkiä on tullut koettua joten vaikea nostaa yhtä ylitse muiden. Esimerkkeinä voisin mainita eeppisen tunteja kestänään Twilight Imperium lautapelin galaksinvalloitus session täynnä hurjia taisteluja, järkyttävää juonittelua ja petturuutta sekä hassuja sattumuksia ympäri galaksia.

Nörttiharrastukseni: Kaikenlaiset pelit oli kyseessä sitten tietokonepelit tai rooli/lauta/korttipelit.

Roolipelaamista tulee harrastettua aika ajoin. Yleensä olen siinä päätynyt pelinjohtajan rooliin. Lautapelejä on ajan myötä kertynyt kaapillinen. Korttipeleistä tulee pelattua Magic the Gatheringia sekä Android:Netrunneria. Kirjojen lukeminen ja kerääminen. Intensiivinen musiikin kuunteleminen. Lähes kokoajan on jotain kuuntelussa.

Millainen on unelmarakkaani: Tarpeeksi erilaisen mutta riittävän samanlaisen mielen omaava.
Lempitekemiseni rakkaani kanssa: Ei sillä niin väliä kunhan tehdään yhdessä jotain sellaista mikä ilahduttaa molempia.

Terveiset tulevalle rakkaalle: Tutustutaan enemmän jos tämän pohjalta löytyi tarpeeksi kiinnostusta siihen.