Nörttitytöt

Nörttitytöt ovat järjestäneet useampana vuonna tempauksen, jossa lukijamme ovat voineet jättää blogin kautta deitti-ilmoituksiaan. Ilmoitukset ovat osoittautuneet hyvin suosituiksi ja tänä vuonna ajattelimme laajentaa ilmoitukset koskemaan deitti-ilmojen lisäksi ystävyyttä.

Viime syksynä useassa mediassa huomioitiin kalliolaisen naisen kirjoitus, jossa tämä etsi uusia ystäviä. Tämän jutun inspiroimana Nörttitytöt haluaakin nyt kohdentaa ilmoitusten jättämisen myös uusien ystävien etsimistä varten.

Aikuisena uusien ystävien löytäminen muuttuu haasteellisemmaksi, jos omat piirit pysyvät pitkään samoina. Uusia ihmisiä on kuitenkin nykyään mahdollista tavata, ja netti luo kokonaan uuden ulottuvuuden ystävyyssuhteillekin.

Nörttitytöt julkaisevat helmikuun aikana ystävyyttä käsitteleviä juttuja, joissa käsitellään mm. aikuisena uusien ystävien hankkimista sekä etäystävyyttä netin välityksellä.

Haetaan ystävää -ilmoitukset

Pyri kirjoittamaan niin hauskasti ja mielenkiintoisesti kuin osaat. Tärkeintä on kuitenkin, että teksti heijastaa omaa persoonaasi ja sinulle luontaista ilmaisutapaa. Nörttitytöt kirjoittivat vuosi sitten vinkkejä nettideittailuun, joita voi lukea täältä.

Ilmoitus on tarkoitus jättää ystävänkirjan muotoisena eli kopioi alta lista kysymyksiä ja vastaa lomakkeessa niihin. Kaikkiin ei ole pakko vastata ja kysymyksiä voi keksiä myös itse lisää. Muokkaa kysymykset sen mukaan etsitkö nörttiystävää vai nörttirakasta. Vapaamuotoisemmankin hakemuksen saa jättää.

Nörttiystävä/Nörttirakas 

 

ystävänpäivä ada

Nimimerkki:

Henkinen ikä:

Lempikirjani:

Lempipelini:

Lempipaikkani maailmassa:

Lempiruokani:

Superpowerini:

Mistä pidän eniten:

Entä mistä en pidä:

Toteemieläimeni:

Toiveammattini lapsena ja nyt:

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi:

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin:

Paras nörttimuistoni:

Nörttiharratukseni:

Millainen on unelmaystäväni:

Lempitekemiseni ystävän kanssa:

Terveiset tulevalle ystävälleni/rakkaalle:

——

Ilmoitusten jättäminen 

Osallistuaksesi sinun on luotava oma anonyymi sähköpostiosoite (onnistuu kätevästi esim. Gmaililla), johon vastaanotat mahdolliset vastauslähetykset. Osoite julkaistaan ilmoituksesi kanssa. Suosittelemme persoonallista sähköpostiosoitetta, joka kertoo jotakin sinusta.

Nörttitytöt ei julkaise (edes söpöysfiltterillä suodatettuna) ilmoituksia, joissa esiintyy kiroilua, uhkailua tai muuta asiatonta kielenkäyttöä. Ilmoitukset julkaistaan editoimattomina eli emme korjaa kirjoitus- tai kielioppivirheitäsi. Nämä tuntuvat olevan monelle nörtille tärkeä asia eli oikolue ilmoituksesi huolella. Myöhässä tulleita ilmoituksia ei julkaista (niitä voi toki itse lisätä postausten kommentteihin).

Turvallisuussyistä ikäraja ilmoitusten jättämiseen on 18 vuotta.

Ilmoituksen pääsee jättämään täällä 29.2. asti!

http://goo.gl/forms/okvXlZYupv

Jos haluat liittää ilmoitukseen kuvan, lähetä se osoitteeseen toimitus@geekgirls.fi

Ilmoitukset julkaistaan blogissa 7.3.