Nörttitytöt

Tämä juttu on osa nörttien seuranhakuilmoituksia, joiden pohjalta nörtit hakevat ystäviä sekä kumppaneita. Lue ensin pääsivulta mistä on kyse.

Kannattaa lukea myös alkuperäiset ohjeet ilmoituksen jättämistä varten täältä.

Tällä kertaa ilmoitukset tehtiin ystäväkirjan muotoon ja ilmoituksilla sai hakea sekä ystäviä että kumppania. Lue aina ensin, mitä ilmoituksen jättäneet ovat hakeneet ennen kuin vastaat ilmoitukseen.

Ilmoituksen jättäneet saivat ilmoittaa oman sukupuolensa (nainen, mies, muu, en halua määritellä), mitä etsivät (nainen, mies, muu, mitä vaan), minkälaista seuraa (ystävää, kumppania, mitä vain) ja miltä alueelta. Koska ilmoituksia tuli paljon, olemme jakaneet ne ryhmiin alueittain.

—–

Olen: Nainen
Etsin: Mitä vain
Millaista seuraa: Mitä vain
Mistä: Itä-Suomi
Yhteydenotot: jasususi99@luukku.com

Ystäväkirjani

Nimimerkki: JasuS

Henkinen ikä: lähemmäs viittä vuotta

Lempikirja: Kaikki Percy Jacksonit

Lempipeli: Skyrim, aina

Lempipaikka maailmassa: oma kotimetsä

Lempiruokani: Pinaatkeitto (nyt laskivat pisteet XD)

Superpowerini: tarinakädet

Mistä pidän eniten: Kirjoittamisesta

Mistä pidän vähiten: huutamisesta

Toteemieläimeni: ikuisesti kissa

Toiveammattini lapsena ja nyt: Lapsena vaihteli poliisista palomieheen, nyt lähinnä matkailuopas

Jos saisin olla joku muu koko päivän kuka se olisi ja miksi? Hmm… vaikea kysymys, ehkä Hermione Granger, lähinnä sen vuoksi että saisin seikkailla Tylypahkassa.

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin? Antaisin ihmisille enenmmän älyä, harkintakykyä ja empatiaa, sekä etsisin myös uusia ulottuvuuksia tutkittavaksi

Paras nörttimuistoni: löysin Hetalian :3

Nörttiharrastukseni: Anime, pelaaminen ja kirjojen lukeminen silloin tällöin ja jos kirjoittaminen luetaan sellaiseksi, sekin.

Unelmaystäväni: seurallinen, mukava juttelukaveri jolle voi puhua luottamuksella ja johon voi luottaa. Myös sellainen joka osaa itsekin puhua takaisin jos on jokin hätänä.

Lempitekemiseni ystävän kanssa: Paikkoihin meno ja juttelu asioista

Terveiset tulevalle ystävälle/rakkaalle: Ole oma itsesi, en ole nirso 🙂
——————–

Olen: Nainen
Etsin: Mies
Millaista seuraa: Mitä vain
Mistä: Itä-Suomi
Yhteydenotot: lautapelivampyyri@hotmail.com

Ystäväkirjani

Nimimerkki: Kathlyin

Laji: Vampyyri

Henkinen ikä: 25

Lempielokuvani: Only Lovers Left Alive ja Blow Dry

Lempipelini: Pitäskö valita yksi??!! Mahotonta. Valitaan sitten Pandemic, House on a Haunted Hill ja Star Fluxx

Lempiruokani: Suklaa! En voi elää ilman suklaata!

Superpowerini: Empatia

Mistä pidän eniten: Mie pidän illoista ja nauramisesta. Rakastan nauramista! En toisten kustannuksella, mut hauskoille jutuille. Ja tietysti pidän hyvästä seurasta, sinisistä ruusuista ja vähän kaikesta.

Entä mistä en pidä: Toisten vähättelystä tai toisten kustannuksella nauramisesta, tai liiasta vakavuudesta.

Toteemieläimeni: Valkoinen tiikeri

Toiveammattini lapsena ja nyt: Astronautti ja näyttelijä.

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: En haluaisi olla kukaan muu. Haluan elää omaa elämääni ja se riittää ihan täydellisesti minulle.

Paras nörttimuistoni: Pelasin kavereitteni kanssa lautapelejä noin kuusi tuntia ja naurettiin välillä kippurassa tyhmille vitseille.

Nörttiharratukseni: Lautapelit, nörttileffat ja sarjat, larppi, jossain määrin ropetus

Millainen on unelmaystäväni: Mukava, hauska, lähtee helposti minun mukaan vaikka kahville ihan tuosta vaan. On vierellä, kun tarviin ja voin olla vieressä, kun sitä tarvitaan.

Lempitekemiseni ystävän kanssa: Hengailu. Ihan sama mitä tehään, kuhan tehään jotain yhessä ja pidetään hauskaa tai jutellaan syvällisiä.

Terveiset tulevalle ystävälleni/rakkaalle: Tämä on erityisesti tulevalle rakkaalle: miun vierellä ei voi olla hirveän epävarma. Minulla on paljon miespuolisia ystäviä, koska olen kuitenkin nörtti. Itse olen itsevarma, avoin mielinen, avoin sydäminen, eteen päin menevä, lojaali, innostuva ja iloinen. Ei tarvitse olla samanlainen, mutta kunhan ei säikähdä miun olemustani. Jos tämä herätti kiinnostuksen ystävänä tai mahdollisena rakkaana, niin lähetä vaan viestiä ja jutellaan enemmän!

————-

Olen: Nainen
Etsin: Nainen
Millaista seuraa: Kumppania
Mistä: Itä-Suomi
Yhteydenotot: tigerclawchan@gmail.com

Ystäväkirjani

Nimimerkki: Paha sotaherra

Henkinen ikä: 23

Lempikirjani: Näyttääkö pääni tässä isolta (Randa Abdel-Fattah)

Lempipelini: Videopeleistä Ace Attorneyt, Personat, Fire Emblem: Awakening, Sly Raccoonit sekä Pokémonit.
Lautapeleistä taas Betrayal at the house on the haunted hill, Love Letter, Dixit ja supersuosikkini Gloom.

Lempipaikkani maailmassa: Kirjasto sekä conit

Lempiruokani: Toisaalta kakku (etenkin juustokakku ja prinsessakakku) ja toisaalta sipsit ja liharuoat kuten pihvit!

Superpowerini: Nettivideoiden replojen sekä laulunsanojen ulkoamuistaminen (voi kun toimisi myös tenttikirjoihin)

Mistä pidän eniten: Syvällisistä keskusteluista, luottamuksellisista ja läheisistä ihmissuhteista

Entä mistä en pidä: Ilkeilystä ilkeilyn vuoksi, ennakkoluuloisuudesta, epätasa-arvosta muutenkin kuin sukupuolten välillä, holtittomasta päihteiden käytöstä

Toteemieläimeni: Pekka Routalempi

Toiveammattini lapsena ja nyt: Lapsena ballerina ja siivooja, nyt koulukuraattori

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: En osaa päättää yhtä tiettyä ihmistä, mutta joku jolla olisi vaikutusvaltaa tehdä paljon hyvää. Ehkä joku presidentti.

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin: Jakaisin maailman rikkaudet tasan kaikkien ihmisten kesken, kieltäisin ympäristön saastuttamisen ja vaihtaisin uusiutumattomien energiamuotojen käytön uusiutuvaan energiaan.

Paras nörttimuistoni: Kaikki conreissut ystävien kanssa

Nörttiharratukseni: Japanijutut eli cosplay, anime/manga; video- ja lautapelit sekä larppaaminen

Millainen on unelmaystäväni: Luotettava, huumorintajuinen ja kiinnostunut samanlaisista asioista kuin minä

Lempitekemiseni ystävän kanssa: Hölpöttäminen keskellä yötä aivan kaikesta maan ja taivaan välillä

Terveiset tulevalle ystävälleni/rakkaalle: Toivottavasti sinulla on yhtä huono huumorintaju kuin minulla! :>

————
Olen: Mies
Etsin: Nainen
Millaista seuraa: Kumppania
Mistä: Itä-Suomi
Yhteydenotot: kesainenlumi@gmail.com
Nörttirakas/ystävä

Ystäväkirjani

Nimimerkki: Kesainen Lumi

Henkinen ikä: 29

Lempielokuvani: Oikeastaan kaikki Christopher Nolanin, Martin Scorsesen ja Ridley Scottin elokuvat ja hyvin monet muutkin. Oikein mukavaa ajanvietettä voisi olla katsella ja keskustella jälkeenpäin elokuvista.

Lempisarjani: Firefly, Farscape jne scifiä, Doctor Who, Castle, Sense8, Sherlock näitäkin paljon mieluisia ja mielenkiintoisia, joista hyviä jutustelun aiheita löytyisi tai vain nauttia viihteestä.

Lempipelini: PC:llä Biowaren tuotokset, tarinavetoiset. Lautapeli puolella 7 Wonders. Lautapeli-iltamat ovat mukavaa ajan viihdykettä ja ystävien kanssa keskustelua.

Lempipaikkani maailmassa: Puoliksi varmaan jonkun sopivan vierellä ja puoliksi omassa rauhallisessa paikassa. Vaikka tähtitaivasta katsellen.

Lempiruokani: Riisipiirakka.

Superpowerini: Kuunteleminen ja jossain tapauksissa toisen näkökulmasta katsominen sekä intuitio.

Mistä pidän eniten: Niin monista elämän pienistä asoista. Syvällisistä keskusteluista. Rauhallisuudesta. Mukavasta ajanvietosta.

Entä mistä en pidä: Tupakoinnista.

Toteemieläimeni: Pantteri.

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: The Doctor, päivä voisi olla suhteellinen käsite ja voisi nähdä/matkustella minne/milloin vain. Tai kissani, nähdä maailmaa kissan silmin.

Nörttiharratukseni: Pelaaminen eri muodoissa, elokuvien/sarjojen katselu sekä uusimpana aikuisiällä aloitettu viulunsoitto ilman aikaisempaa musikaalista kokemusta (pianoa mahdollisesti seuraavaksi kiinnostaisi kokeilla).

Millainen on unelmaystäväni: Sellainen kuin hän itse sisimmiltään on teeskentelemättä tai yrittämättä olla joku muu. Joitakin samoja kiinnostuksen kohteita olisi mukava lisä kuitenkin.

Lempitekemiseni ystävän kanssa: Ihan vain yhdessä ajan viettäminen mikä sattuu milläkin hetkellä kiinnostamaan, oli se sitten elokuvien katselua, lautapelejä pelaillen, luonnossa lenkkeillen tai vain keskustellen mitä mieleen juolahtaa.

Terveiset tulevalle ystävälleni/rakkaalle: Ystävyydestä kaikki lähtee, joten katsellaanko miten pitkälle matka sattuisi viemään? (Ihan vain ystävätkin tervetulleita, hyviä sellaisia ei ole liikaa koskaan)

Stay shiny, live long and prosper and may the force be with you, so say we all in a wibbly-wobbly timey-wimey police box. Indeed.
———————
Olen: Nainen
Etsin: Mitä vain
Millaista seuraa: Ystävää
Mistä: Itä-Suomi
Yhteydenotot: kultatukkainen@gmail.com

Ystäväkirjani

Nimimerkki: Kultatukka

Henkinen ikä: Niin oman elämäni Peter Pan kuin olenkin, sanoisin että 20 tai sen yli. Todellisuudessa olen melkein jo siinä iässä jolloin nostalgiankyyneleet silmissä muistellaan menneitä.

Lempikirjani: Koen henkistä tuskaa tällaisten kysymysten äärellä, koska hyviä kirjoja on tässä maailmassa liikaa, mutta: Harry Potterit, Noidan rippi, Oma taivas, Elämäni seinäruusuna.

Lempipelini: En ole ollut täysiverinen pelaaja vielä montaakaan vuotta, mutta silti olen joutunut toteamaan että videopelit todella repivät ihmisen mennessään. Siispä: The Last of Us, Skyrim, Tales of Xillia 1&2, Assassin’s Creed 2, The Wolf Among us, Walking Dead S1-S2

Lempipaikkani maailmassa: Metsät, erityisesti aarnimetsät! Hiljaisia, inspiroivia paikkoja.

Superpowerini: Pystyn menemään läpi vaikka harmaan kiven jos niin tahdon!

Mistä pidän eniten: Hyvistä tarinoista, konserteista, hyvästä musiikista, hetkistä jolloin tuntuu että maailma on tosi ihana.

Entä mistä en pidä: Siitä kun taivas on täynnä pilviä ja vettä sataa viikon eivätkä kesät ole lämpimiä, epäreiluudesta, töykeydestä.

Toteemieläimeni: Piisamirotta, koska ”kotini oli vain kolo mutta viihdyin siellä” (samaistun) ja minäkin tahdon pyrstötähtien yläpuolelle.

Toiveammattini lapsena ja nyt: Lapsena eläinlääkäri, koska tykkään eläimistä. Nykyään jokin missä saa toteuttaa itseään.

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: Joku, joka on kovan työn tuloksena saavuttanut unelmansa ja elää täysillä itseään toteuttaen. Tahdon tietää miltä se tuntuu.

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin: Matkustaisin kauas jonnekin mistä olen aina haaveillut. Ehkä hankkisin myös tusinan enemmän tai vähemmän älykkäitä kätyreitä, joita voisin käskyttää ympäriinsä. Mikä kaikkivaltias olisi se jolla tällaisia ei olisi?

Paras nörttimuistoni: Hopeanuoli-musikaali Animeconissa 2012. Itkin, koska se oli niin ihana. Ja sitten vuonna 2014 samaisen sarjan musiikkia sinfoniaorkesterin esittämänä instrumentaaliversiona. Itkin hieman lisää.

Nörttiharrastukseni: Lukeminen, kirjoittaminen, videopelit, animen/elokuvien/tv-sarjojen seuraaminen

Millainen on unelmaystäväni: Sellainen, joka odottamattomasti koputtaisi oveeni ja kutsuisi mukaan seikkailuun ja jonka kanssa on hauskaa puhua mutta myös olla mukavasti hiljaa. Sellainen joka on onnistunut säilyttämään tietyn lapsenmielisyyden.

Lempitekemiseni ystävän kanssa: Käydä erilaisissa tapahtumissa (conit, konsertit yms.), viettää mukavia sohvaperunailtoja tai pyörähtää yöelämässä, käydä elokuvissa.

Terveiset tulevalle ystävälleni: Toivon että sinulta löytyisi samoja kiinnostuksenkohteita kuin itselläni, huumoria ja positiivisuutta. Jos kaipaat juttukaveria, seuraa ja uusien kivojen muistojen luomista, täällä toinen samaa etsiskelevä sielu~
————–

Olen: Mies
Etsin: Mitä vain
Millaista seuraa: Mitä vain
Mistä: Itä-Suomi
Yhteydenotot: haaveilija11@gmail.com

Ystäväkirjani

Nimimerkki: Arothron

Henkinen ikä: 2 + (\sum_{n=0}^{\inf} 1/n!) ^ (i2π)

Lempikirjani: Luen aika harvoin, mutta Skiftesvikiä olen tykännyt lukea. Tällä hetkellä kesälukemisenani (lue: ikiprojektina) on Günter Grassin Peltirumpu, joka on myös vaikuttanut loistavalta.

Lempipelini: Megaman 2.

Lempipaikkani maailmassa: Oma koti kullan kallis. Lyhyet reissut muuallakin ovat toki mukavaa vaihtelua.

Lempiruokani: Hieman häpeillen täytyy myöntää, että vaikka ruuanlaitto on lähellä sydäntäni ja Suomessa esitetyt Australian Masterchefit on katsottu tarkasti läpi, einesmaksalaatikko kuuluu lempiruokiini.

Superpowerini: Ilmeilen hallitsemattomasti tunteideni ja ajatusteni mukaan. Ei tosin paras taito pokeripöydässä.

Mistä pidän eniten: Pienistä haasteista.

Entä mistä en pidä: Väentungoksesta, vaikka ihmisten kanssa toki sinällään viihdynkin. Turhasta machoilusta ja itsensä pönkittämisestä toisten kustannuksella.

Toteemieläimeni: Apina.

Toiveammattini lapsena ja nyt: Lapsuuden toiveammatit ovat vaihdelleet melko spontaanisti poliisista perhepäivähoitajaan, tulipa joskus kaverin kanssa suunniteltua pakoa yhteiskunnan velvotteista metsän keskelle kanoja kasvattelemaan. Nykyisin ajatuksiin on hiljalleen hiipinyt ajatus opettajaksi ryhtymisestä.

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: En koe tarvetta esiintyä tai olla juuri kukaan muu kuin oma epätäydellinen itseni.

Jos olisin kaikkivaltias päivän, mitä tekisin: Kai joku eeppinen jäynä pitäisi järjestää. Loppupäivästä sitten ehtii vielä hyvästi parannella maailmaa, poistaa nälänhädän ja sairaudet maailmasta.

Paras nörttimuistoni: Ne ajat nuoruudesta, kun kavereille piti soitella puhelimitse heti, kun kaverilta lainassa ollut kasibittisen peli tuli hakattua läpi.

Nörttiharrastukseni: Tietokoneiden ja konsolipelien lisäksi? No, joskus harvoin kyllä tulee täyteltyä ristikoita takaperin. Myös hiljattain käyty kansalaisopiston origamikurssi tarjosi jotain uutta ja innostavaa, jota saattaa tulla joskus jatkettuakin, vaikka en muuten Japani-villityksestä oikein perustakaan.

Millainen on unelmaystäväni: Sellainen, jonka kanssa on leppoisa olla.

Lempitekemiseni ystävän kanssa: Mikä hyvänsä, mikä vain vaikuttaa molemmista kivalta. Minut saa houkuteltua esimerkiksi erilaisiin tarkkuuspeleihin (frisbeegolf, biljardi, keilaus, mölkky..), urheilemaan, tekemään ruokaa, elokuviin/teatteriin/keikalle, konsolipelejä hakkaamaan… Olen myös avoin kokeilemaan jotain uuttakin.

Terveiset tulevalle ystävälleni/rakkaalle: Merkit loppuvat, iiks. 29-vuotias introvertti mies etsii sekä yleisluontoisesti ystäviä että naispuolista rakasta. Edellinen ilmoitus haaveilija-nimimerkillä ( https://geekgirls.fi/wp/blog/2015/02/27/norttimiehet-etsivat-seuraa-maarittelemattomalta-alueelta/ ) yhä voimassa.
———-

Olen: Nainen
Etsin: Mies
Millaista seuraa: Kumppania
Mistä: Itä-Suomi
Yhteydenotot: kohtalonmiekka@gmail.com

Ystäväkirjani

Nimimerkki: Mirella

Henkinen ikä: Välillä tunnen olevani 10-vuotias ja välillä tuhatvuotinen tietäjä.

Oikea ikä: 22

Lempikirjani: Ehdottomasti Witcher eli Noituri-kirjasarja.

Lempipelini: Edellisestä vastauksesta voi jo päätellä minun olevan Witcher-fani, joten lempipelini on Witcher-pelisarja. Muita suosikkeja on mm. Life is Strange, Mirror’s Edge, Dishonored, Saints Row-sarja, SOMA…

Lempipaikkani maailmassa: Ulkona lämpimässä auringon alla.

Lempiruokani: Makea chilikastike. Minulla on pieni ongelma sen käytön kanssa.

Superpowerini: Positiivinen elämänasenteeni ja usko siihen, että kaikki vielä järjestyy.
Superpower, jonka haluaisin saada: Teleporttaus. Hei hei matkustuskulut!

Mistä pidän eniten: Siitä, kun saat ruksittaa To-Do-listalta työt tehdyksi. Siitä, kun joku hymyilee sinulle. Siitä, kun löydät hyvää ruokaa punaisella lapulla. Ja jäätelöstä. Ja kissoista.

Entä mistä en pidä: Aikaisista herätyksistä. Loskasta. Junan myöhästelystä. Hedelmäsalaatista.

Toteemieläimeni: Alpakka, ne on paljon söpömpiä kuin laamat.

Toiveammattini lapsena ja nyt: Lapsena kävin läpi kaikki nämä perinteiset toiveammatit, eläinlääkäristä poliisiin. Vieläkin saan vähän väliä uusia toiveammatteja, nyt ne ammatit vaihtelee alpakan kasvattajasta graafikkoon ja taideterapeuttiin.

Jos saisin olla yhden päivän joku muu, kuka se olisi ja miksi: Haluaisin päivän kokeilla olla joku historiallinen henkilö, joka eli vaikkapa viktoriaanisella aikakaudella. Sitä kun on niin vaikea nykypäivänä käsittää, miten silloin elettiin, joten siksi olisi jännä yhden päivän ajan kokeilla elää siinä ajassa.

Paras nörttimuistoni: Se kun pääsin kävelemään Kroatiassa Game of Thronesin kuvauspaikoilla ja kuvittelemaan olevani Westerosissa.

Nörttiharrastukseni: Pelaaminen erinäisissä muodoissa ja tv-sarjat (suosikkejani mm. Breaking Bad, Game of Thrones ja Mr. Robot)

Millainen on unelmarakas: Positiivinen, iloinen ihminen, joka innostuu herkästi ja on aina valmis uusiin seikkailuihin.

Lempitekemiseni rakkaan kanssa: Seikkaileminen, oli se sitten vaeltelua kaupungissa/luonnossa, matkustaminen uuteen paikkaan tai seikkailu ruokakauppaan. Tai vaihtoehtoisesti maratooni jonkun tv-sarjan parissa.

Terveiset tulevalle rakkaalle: Olisitko minun player 2? 😉