Hei kaikki!

Terveisiä Nörttitytöt-blogin taustayhdistykseltä, Nörttitytöt ry:ltä. Tässä postauksessamme aiheita ovat huhtikuun tapahtumat, blogin kauhuviikko sekä yhdistyksen verkkokauppa.

Huhtikuun tapahtumat

Torstaina 4.4. Dracula – Nörttitytöt Vapriikissa (Tampere). Nörttitytöt tekevät yhteisretken Tampereelle Dracula-näyttelyyn. Mukaan voi tulla mistä päin Suomea tahansa. Lisätietoja aikataulusta ja päivän suunnitelmista löydät Facebook-eventistä: https://www.facebook.com/events/569671466871379/

Tiistaina 16.4. klo 18.00-20.00 Nörttityttöjen kirjakerho (HKI, LIVE) (Helsinki) keskustelee Bram Stokerin Dracula-klassikosta. Kirjakerho kokoontuu Keskustakirjasto Oodin kahvilassa. Kirjakerhossa päätetään seuraavaksi luettava kirja: tuo halutessasi mukaan ehdotus teemalla “taide”. Teemaa voi tulkita vapaasti! Facebook-event: https://www.facebook.com/events/345656066045745/

Lauantaina 20.4. klo 14.00-20.00 kokoontuu Nörttityttöjen lautapelikerho (Helsinki) Keskustakirjasto Oodissa (oppimistila 3). Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/368853010375976/

Jos omalla paikkakunnallasi on Nörttityttöjen lukijoita kiinnostavaa toimintaa, kerro siitä kommenteissa! Eri puolilla Suomea toimivien ryhmien yhteystiedot löydät täältä.

Huhtikuussa myös muut järjestävät tapahtumia, joissa voit törmätä kanssanörtteihin:

6.-7.4. Rikhardinkadun kirjastossa (Helsinki) järjestetään Kauhucon. Lisätietoja ja ohjelma Facebook-tapahtumassa, https://www.facebook.com/KauhuCon/.

Ennakkotieto: 11.-12.5. järjestetään Kummacon (Oulu), jonka ohjelmassa ovat edustettuina kirjallisuus, cosplay, länsimainen ja japanilainen sarjakuva, science fiction sekä pelit. Vuoden teema on seikkailu. Tapahtumaan voi tällä hetkellä ehdottaa ohjelmaa ja ilmoittautua vapaaehtoiseksi. Kummaconin Facebook-sivu, https://www.facebook.com/kummaconoulu/. Lisäksi Nörttityttöjä on pyydetty Kummaconiin järjestämään Turvasatamaa: lisätietoja Turvasatamasta voit kysyä Oulun seudun Nörttitytöiltä.

Kauhuviikko 

Nörttitytöt-blogissa on huhtikuun alkupuolella kauhuviikko! Jos rakastat teemaan liittyviä kirjoja, pelejä tai leffoja, seuraa blogia 5.4. alkaen.

Nörttityttöjen kauppa

Kevät ja kesä ja conit tulevat, nyt kannattaa hankkia asusteet, joilla muut Nörttitytöt tunnistavat sinut väkijoukoissa! Nörttitytöillä on Spreadshirt-kauppa, jossa on myynnissä muuan muassa pipoja, mukeja, juomapulloja, laukkuja ja kuoria puhelimille. Toisin sanoen kaikkea sellaista, millä voit osoittaa kuuluvasi cooliin salaseuraan – eli olevasi blogimme lukija! Kirjoitimme aiheesta myös blogikirjoituksen, jossa avataan kaupan taustoja: Nörttityttöjen kaupan paluu! Ostamalla tuotteita tuet yhdistyksen toimintaa. Muun muassa tätä blogia rahoitetaan kaupasta saatavilla tuloilla.

Muista myös nämä

– Jäsenmaksuja vuodelle 2019 voi maksaa läpi vuoden. Ohjeet löytyvät esimerkiksi helmikuun uutiskirjeestämme. Kysymyksiä jäsenmaksuista voit esittää yhdistyksen sihteerille (yhdistys(a)geekgirls.fi).

– Yhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille, tervetuloa mukaan! Kokouksia järjestetään noin kerran kuussa Google Hangouts -palvelussa. Seuraava kokous on keskiviikkona 15.4.2019 klo 20.00. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista ja julkaisemme linkin kokoukseen Nörttitytöt ry:n FB-ryhmässä ennen kokousta. Jos et ole vielä jäsen, liity toki! Jos et ole Facebookissa, laita viestiä yhdistyksen sihteerille (yhdistys(a)geekgirls.fi), niin lähetämme sinulle linkin sähköpostitse.

Nähdään taas pian!