Kesäkuu rullaa hyvää vauhtia eteenpäin, valmistujaiset on juhlittu ja osa viettää jo ansaittua kesälomaa. Mutta kesäkuun tärkein on vielä edessä: Pride!

 

Kuvannut Melissa Hanhirova. Kuvan oikeudet omistaa Helsinki Pride.

Nörttitytöt on mukana Pride-viikolla, ja Helsingissä tapahtuukin mukavasti:

  • To 28.6.2018 klo 18:00, Kirjasto 10: Pride-viikon kirjakerho: Tiranan sydän ja Kumman rakas. Kirjan lukeminen kokonaan tai osittain ei ole edellytys osallistumiselle, voit tulla paikalle vain hengaamaan ja syömään eväitä, omia tai muiden, tai ehdottamaan uutta kirjaa. Tässä FB-tapahtuma, jossa lisätietoja: Tiranan sydän ja Kumman rakas. Seuraavan kirjan teema on elämäkerta.
  • La 30.6.2018, iltapäivällä: Nörttityttöjen Pride-kulkue. Lähtö Senaatintorilta, marssi Kaivopuistoon, ja vielä piknikki! Ou jee. Tässä FB-tapahtuma, jossa lisätietoja: Nörttityttöjen Pride-kulkue.

 

Nörttitytöt osallistuu myös muiden paikkakuntien Pride-viikon tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan, tiedossa on ainakin Oulun kulkueeseen osallistuminen. Kannattaa seurata Facebookia alueellisten tapahtumien suhteen!

Pride-kuukauden kunniaksi nostetaan myös uusintana artikkeli, jossa Soile selvittää sukupuolen moninaisuutta. Kyseessä on loistava tietopaketti asiaan ensimmäistä kertaa perehtyville ja hyvää kertausmateriaalia niille, joille tämä on jo tutumpaa asiaa.

Nörttitytöt toivottaa kaikille ihanaa, lämmintä ja rakkauden täyteistä Pride-kuukautta!