Moi!

Tänään vuorossa on terkut Nörttitytöt-blogin taustayhdistykseltä, Nörttitytöt ry:ltä, kun tämä hieno, kiiltävä kuukausittainen uutiskirjeemme julkaistaan. Tässä kuussa aiheitamme ovat tulevat tapahtumat sekä pientä etukäteismainostusta kesän kivoimmasta kisasta.

Nörttitytöt ry:n järjestämät tapahtumat kesäkuussa

  • La 9.6.2018 klo 14:00, Kaisaniemen puisto: Nörttityttöjen Knit in Public -tapahtuma, jossa neulotaan julkisesti. Tässä FB-tapahtuma, jossa lisätietoja: Nörttityttöjen Knit in Public. Tässä myös maailmanlaajuisen tapahtuman sivut: WWKIPDAY.
  • To 28.6.2018 klo 18:00, Kirjasto 10: Pride-viikon kirjakerho: Tiranan sydän ja Kumman rakas. Kirjan lukeminen kokonaan tai osittain ei ole edellytys osallistumiselle, voit tulla paikalle vain hengaamaan ja syömään eväitä, omia tai muiden, tai ehdottamaan uutta kirjaa. Tässä FB-tapahtuma, jossa lisätietoja: Tiranan sydän ja Kumman rakas. Seuraavan kirjan teema on elämäkerta.
  • La 30.6.2018, iltapäivällä: Nörttityttöjen Pride-kulkue. Lähtö Senaatintorilta, marssi Kaivopuistoon, ja vielä piknikki! Ou jee. Tässä FB-tapahtuma, jossa lisätietoja: Nörttityttöjen Pride-kulkue.
  • Lisäksi luvassa pop-up-leffaretkiä! Touko-kesäkuussa kävimme katsomassa leffat Avengers: Infinity War, Isle of Dogs ja Deadpool 2. Seuraa aktiivisesti Pääkaupunkiseudun nörttitytöt -ryhmää Facebookissa, niin kuulet seuraavasta leffasta. Myös toiveita saa esittää! (Psst! Lipun saat edullisesti lippudiilerimme kautta, nörttiseura kaupan päälle.)

*

Kesän muita omia tapahtumia, laitahan kalenteriin

  • 27.-29.7.2017, Ropecon. Puuhaamme Turvasatamaa. Kyllä, legendaarinen Turvasatama tulee taas. Mukaan sitten omat valkosipulit ja ristit, jooko? Me tuodaan värityskuvat.
  • 18.8.2018, Helsinki City Triathlon. Nörillä oma joukkue. Tuutko kannustamaan?

*

Jotain uutta ja superia!

Tänä kesänä Nörttitytöt tekee jotain uutta. Jotain hienoa. Tosi kivaa. Luultavasti haluat osallistua, joten raivaa kalenteriin kirjoitusaikaa kesäksi. Nörien kirjoituskilpailu on tulossa. Hienot palkinnotkin on. Novelleja hakusessa. Seuraa blogia, niin kuulet pian lisää. 🙂

*

Muista myös nämä

  • Jäsenmaksuja vuodelle 2018 voi maksaa läpi vuoden. Ohjeet löytyvät esimerkiksi tammikuun uutiskirjeestämme. Huom! Uusi tilinumero vuodelle 2018. Kysymyksiä jäsenmaksuista voit esittää yhdistyksen sihteerille (yhdistys(a)geekgirls.fi).
  • Yhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille, tervetuloa mukaan! Kokouksia järjestetään noin kerran kuussa Google Hangouts -palvelussa. Seuraava kokous on maanantaina 2.7.2018 klo 18.30. Julkaisemme linkin kokoukseen Nörttitytöt ry:n FB-ryhmässä ennen kokousta. Jos et ole vielä jäsen, liity toki! Jos et ole Facebookissa, laita viestiä yhdistyksen sihteerille (yhdistys(a)geekgirls.fi), niin lähetämme sinulle linkin sähköpostitse.

*

Nähdään taas pian!