Heipä hei!

Tänään vuorossa on terkut Nörttitytöt-blogin taustayhdistykseltä, Nörttitytöt ry:ltä. Kyllä, on jälleen kuukausittaisen uutiskirjeemme aika. Tällä kertaa aiheitamme ovat tulevat tapahtumat, pop-up-leffaretket, Helsinki Pride ja Nörttityttöjen kauppa.

Nörttitytöt ry:n järjestämät tapahtumat toukokuussa

  • Ke 16.5.2018 klo 18:00, Kirjasto 10: Kapteeni Nemo. Nörttityttöjen kirjakerho (HKI, live) kokoontuu keskustelemaan Jules Vernen kirjasta Kapteeni Nemo, painos täysin vapaavalintainen. Kirjan lukeminen ei ole edellytys osallistumiselle. Tässä FB-tapahtuma, jossa lisätietoja: Kapteeni Nemo.
  • Lisäksi luvassa pop-up-leffaretkiä, lue lisää alta!

Kesän muita omia tapahtumia, laitahan kalenteriin

  • La 9.6.2018 klo 14.00, Kaisaniemen puisto: Nörttityttöjen Knit in Public -tapahtuma, jossa neulotaan julkisesti. Tässä FB-tapahtuma, jossa lisätietoja: Nörttityttöjen Knit in Public. Tässä myös maailmanlaajuisen tapahtuman sivut: WWKIPDAY.
  • 25.6.-1.7.2018, Helsinki Pride. Lisätietoja tulossa, jahka pääsemme suunnittelussa pidemmälle.
  • 27.-29.7.2017, Ropecon. Puuhaamme Turvasatamaa. Jos olet kiinnostunut työvuorosta, tsekkaathan FB-ryhmän Turvasatama (Ropecon 2018). Kahdeksan tunnin työvuorolla saa viikonloppurannekkeen, jee!
  • 18.8.2018, Helsinki City Triathlon. Nörillä oma joukkue. Jossain vaiheessa alamme vielä treenata.

Kerro, jos sinulla on ideoita tapahtumiksi! Mielellämme mainostamme myös pääkaupunkiseudun ulkopuolisia tapahtumia, joten kerro toki, jos järjestät nörttityttötapahtumia pk-seudun ulkopuolella.

Pop-up-leffaretkiä!

Pk-seudun nörttitytöt ovat nyt keväällä aktivoituneet leffojen teatterikatselun osalta: kävimme katsomassa Black Pantherin maaliskuussa ja Avengers: Infinity Warin toukokuun alussa. Oli tosi mukavaa, kiitos kaikille osallistuneille! Jos haluat jatkossa mukaan, seuraa aktiivisesti Pääkaupunkiseudun nörttitytöt -ryhmää Facebookissa, ilmoitamme siellä tapahtumista. Ne usein tapahtuvat niin nopealla aikataululla, että eivät tähän uutiskirjeeseen ennätä. Ehdota toki itsekin leffoja!

Pride tulee!

Kyllä, Pride tulee tänäkin kesänä. Nörät osallistuvat ainakin Helsingin Prideen, mahdollisesti muihinkin. Jos haluat olla mukana, tule FB-ryhmäämme: Nörttityttöjen Helsinki Pride 2018. Sen verran voimme vinkata, että Priden välittömässä läheisyydessä on ainakin Nörttityttöjen kirjakerho (HKI, live):n tapaaminen, ja kirjana on Pride-henkinen teos. Jos tiedät hyvän kirjan, tule ehdottamaan sitä toukokuun tapaamiseemme. Muista tapahtumista ilmoittelemme toki myös seuraavissa uutiskirjeissä, ei hätää.

Nörttityttöjen kauppa uudistuu!

Monet ovat varmaankin jo huomanneet, että Nörttityttöjen Spreadshirt-kauppa ei ole juuri nyt toiminnassa: uudistamme sitä kesää ja Prideja varten. Olemme saaneet palautetta siitä, että Spreadshirtissä paitojen koot eivät ole riittävät. Jos tiedät jonkin hyvän paita- ja tuotekaupan, josta saa yksittäistilauksia (on demand -idealla), toiminta on eettistä ja postituskin tapahtuisi Euroopasta, kerro meille! Laita alle kommenttia tai lähetä viesti osoitteeseen yhdistys(a)geekgirls.fi. Kiitämme!

Muista myös nämä

  • Jäsenmaksuja vuodelle 2018 voi maksaa läpi vuoden. Ohjeet löytyvät esimerkiksi tammikuun uutiskirjeestämme. Huom! Uusi tilinumero vuodelle 2018. Kysymyksiä jäsenmaksuista voit esittää yhdistyksen sihteerille (yhdistys(a)geekgirls.fi).
  • Yhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille, tervetuloa mukaan! Kokouksia järjestetään noin kerran kuussa Google Hangouts -palvelussa. Seuraava kokous on lauantaina 2.6.2018 klo 20.00. Julkaisemme linkin kokoukseen Nörttitytöt ry:n FB-ryhmässä ennen kokousta. Jos et ole vielä jäsen, liity toki! Jos et ole Facebookissa, laita viestiä yhdistyksen sihteerille (yhdistys(a)geekgirls.fi), niin lähetämme sinulle linkin sähköpostitse.

Nähdään taas pian!