Nörttitytöt

17092270_10155133060316473_415230032_nTämä postaus on osa nörttityttöjen vuosittaista deittipalstaa. Lue ensin pääpostauksen ohjeet ilmoitusten lukemiseen.

Kannattaa lukea myös alkuperäiset ohjeet ilmoituksen jättämistä varten täältä. 

Tällä kertaa ilmoitukset tehtiin hakemuksen muotoon ja ilmoituksilla sai hakea sekä ystäviä että kumppania. Lue aina ensin, mitä ilmoituksen jättäneet ovat hakeneet ennen kuin vastaat ilmoitukseen.

Ilmoituksen jättäneet saivat ilmoittaa oman sukupuolensa (nainen, mies, muu, en halua määritellä), mitä etsivät (nainen, mies, muu, mitä vaan), minkälaista seuraa (ystävää, kumppania, mitä vain) ja miltä alueelta. Koska ilmoituksia tuli paljon, olemme jakaneet ne ryhmiin alueittain.


ice.cream.is.moe@gmail.com

Olen: Mies
Etsin: Naista, 18-25 v
Mistä: Länsi-Suomi
Ikä: 20

ESITTELY
Olen syntyperäinen stadilainen, mutta muutin vuosi sitten opiskelemaan Turkuun. Olen myös intohimoinen anime- ja peliaddikti. Pelaan enimmäkseen pleikalla ja PC:llä opiskelijayksiössäni, mutta välillä minut voi yllättää kännykän tai 3DS:n parissakin. Lempipelejäni ovat osu!, Resident Evil 2, Far Cry 4 sekä Steins;Gate. Puhelimella pelaan enimmäkseen sudokua ja Love Liveä.

Animen suhteen en ole kauhean tarkka, tosin komediset sarjat uppoavat minuun helposti. Joitain suosikkejani ovat Steins;Gate, Nichijou ja Serial Experiments Lain. Olen katsonut myös jotain TV-sarjoja, kuten Californicationia sekä Doctor Who:ta kauden 7 loppuun. Pidän enimmäkseen vanhoista toimintaleffoista, lempileffojani ovat Rocky ja Terminator 2.

Käyn melko säännöllisesti kuntosalilla ja olen ajatellut kitaransoiton aloittamista. Omistan myös vanhan järjestelmäkameran, jonka käytön opettelua odotan innolla. Pidän lemmikeistä, vaikkei minulla tällä hetkellä ole yhtäkään.

KOULUTUS JA KOKEMUS
Opiskelen ensimmäistä vuotta Turun yliopistossa tilastotiedettä, aikomuksenani on valmistua tilastotieteen maisteriksi ja saada hyvä työpaikka alalta. Tämän ohella haluaisin mennä vaihtoon Japaniin (niin kuin kaikki kunnon otakut) ja matkustella maailmaa. Lukiossa kävin leirikoulureissulla Pekingissä ja Pietarissa. Englanninkielentaitoni on erinomainen ja olen lisäksi opiskellut vähän japania, kiinaa, italiaa ja venäjää.

SUPERPOWERIT
– Sujuva brittiaksentti
– Osaan lineaarialgebraa
– Historiantuntemus

MITÄ MINÄ ETSIN
Etsin kivaa nörttityttöä, jonka kanssa voisimme vaikka opetella yhdessä ruuanlaittoa. Etsin pitkäaikaista parisuhdetta, mutta en vierasta lyhytaikaisia parisuhteita.
Toivoisin treffikumppanilta hyvää juttuseuraa, jonka kanssa voin keskustella peleistä, animesta sekä historiasta. Olisi myös kiva pelata tai katsella sarjoja yhdessä. Kumppanissa arvostan mm. englanninkielentaitoa, samanhenkistä peli- ja ohjelmamakua sekä sosiaalisuutta.

MITÄ MINÄ TARJOAN
Kahvia.

Jk. Tarjoan myös aktiivista yhdessäoloa, laajaa tietämystä peleistä ja animesta, abstraktia huumorintajua sekä yhteisiä iltoja (ja aamuja) nörttihengessä. En vierasta kotitöitä, mutta en tee niitä joka päivä.

LOPPUTERVEISET
Jos ylhäällä oleva kiinnosti, niin pistä rohkeasti viestiä. Olen mielestäni helposti lähestyttävä ihminen netissä ja oikeassa elämässä.

See you on the other side.


walkerboh90@gmail.com

walkerboh90Olen: Mies
Etsin: Naista, ~20-30 v
Mistä: Länsi-Suomi
Ikä: 26

ESITTELY
– Asustelen Tampereella, mutta usein matkustelen kotimaassa perhettä katsomassa.
– Pohdin ja keskustelen laajasti asioista. Penkkiurheilu ja geneeriset kuuluisuudet jäävät kylläkin ulkopuolelle.
– Introvertti, perhe ja läheiset ihmissuhteet tärkeitä.
– Tositarkoituksella liikenteessä ja haluaisin joskus lapsia

KOULUTUS JA KOKEMUS
Koulutukseltani olen diplomi-insinööri luonnontieteiden ja tietotekniikan saralta. Myös opettajan opinnot tuli suoritettua ja diplomityö koski pelien käyttöä ohjelmoinnin opetuksessa.

Valmistumisen jälkeen olen ollut kaksi vuotta vakituisessa työpaikassa, jossa analytiikka, tietovarasto, AWS ja ohjelmointi olleet työtehtävinä. Melkein vuoden ajan töihin on kuulunut myös viikoittaisia käyntejä pääkaupunkiseudulla. Tulevaisuudessa olisi mukava yrittää saada pelillistämistä ja opettamista mukaan työnkuvaan.

Ei erityisiä seurustelusuhteita taustalla.

SUPERPOWERIT
Pidän fantasia- ja scifi-kirjojen lukemisesta ja joskus luen koko romaanin yhdeltä istumalta. Rakastan lukemistani kirjoista keskustelua, erityisesti miten eri magiamääritelmät toimivat. Lempikirjailijoita ovat Terry Brooks, R. A. Salvatore ja viime vuosina Michael G. Manning.

Toinen suuri mielenkiinnon kohde on erilaiset pelit. Tietokoneella tulee pelailtua vaihtelevasti RTS, RGB, CCG. Myös puzzle-tyyppisiä pelejä tulee välillä pelattua. Lautapelejäkin tulee pelailtua kavereiden ja perheen kanssa. Useimmiten kuitenkin pitkät yli kahden tunnin pelit karsiutuvat joukosta.

Kolmantena kiinnostus vähän kaikkiin tieteisiin, erityisesti tähtitieteeseen opintojen ulkopuolelta.

MITÄ MINÄ ETSIN
– Savuton
– Kohtuudella alkoholia käyttävä
– Lemmikitöntä (olen lievästi allerginen)
– Mielellään jokin yhteinen mielenkiinto ja myös tärkeitä omia mielenkiinnonkohteita, joita haluaa jakaa
– Seuraa rauhallisiin koti-iltoihin ja uusien kokemusten luomiseen.

MITÄ MINÄ TARJOAN
– Matkaseuraa erityisesti tiede-, historia- tai luontokohteisiin.
– Aina valmis kuuntelemaan ja tukemaan.
– Kävelyseuraa aikalailla milloin tahansa.
– Peliseuraa

LOPPUTERVEISET
Netissä voidaan aluksi jutella, mutta en ole etsimässä kirjekavereita, joten kasvotusten olisi mukava tavata. Ihmisiin myös tutustuu paljon paremmin esimerkiksi kävelylenkillä tai teekupin ääressä.


captain_redcoat@disposable.com

Olen: Mies
Etsin: Naista, 30-42 v
Mistä: Länsi-Suomi
Ikä: 37

ESITTELY
– Turkulainen monen alan nörtti; PC-, rooli-, lauta- sekä korttipelit, luonnontieteet, filosofia, psykologia, jne. Tykkään oppia uusia asioita ja haastaa aivojani.
– Pelaamisen lisäksi harrastan kirjoittamista
– Zen-henkinen vegaani, joka arvostaa black metallia ja goaa.
– Oon vähän erakkoluonne, mutta ei käy kieltäminen ettenkö nauttisi melkein kaikesta enemmän seurassa. Erityisesti tykkään analysoida asioita (leffat, pelit, sarjat, yhteiskunta, jne.) sukulaissielun kanssa.
– En katso animea 😛

KOULUTUS JA KOKEMUS
Hieman yliopisto-opintoja pohjalla (englanti). Muuten oon perehtynyt vähän kaikkeen mutten paljon mihinkään.

Takana myös kaksi parisuhdetta, joista jälkimmäinen noin 2,5 vuotta.

SUPERPOWERIT
Oon vähän ku käänteinen Hulk; kun mä hermostun, aivoissa alkaa kuhina. Ja siinä missä Hulk säntää toimintaan, mä vetäydyn tuntikausiksi päähäni pohtimaan, Internettiin lukemaan ja/tai jäsentelemään ajatuksiani näytölle.

Oon siis rauhallinen, kärsivällinen ja analyyttinen. Hyväksi kuuntelijaksi useasti mainittu.

MITÄ MINÄ ETSIN
Etsin naista, jonka kanssa käydä leffassa, ehkä keikoillakin (ei välttämätöntä). Mut erityisen tärkeää ois taipumus ajantajun hukkaamiseen Kaikesta Tärkeästä (kuten scifistä) keskustellessa. Peliseura ois extra bueno.

En polta, enkä siedä tupakansavua. Jatkuva tupakointi siis ehdoton ei. Alkoholia käytän hyvin maltillisesti, toivottavasti sinäkin. Oon vegaani, mut en paasaavaa sorttia. Silti se on aika tärkee osa maailmankuvaa, joten ainakin jonkinlainen kiinnostus siihen suuntaan olisi suotavaa.

MITÄ MINÄ TARJOAN
Mun päässä on usein melko villi meno, kun yritän ymmärtää tätä maailmaa tai luoda toisia. Mulla on omituinen, vinksahtanut, monty pythonilainen huumorintaju, joka heijastuu joskus vakaviinkin asioihin. Kaikesta Tärkeästä pystyn keskustelemaan lähes loputtomiin.

Mua vois ehkä luonnehtia hyväntahtoiseksi tomppeliksi. Ihmissuhteet on ollu mulle aina vähän hankalia, ja siksi mä haluan yleensä ymmärtää toisen näkökulmaa. Samasta syystä en harrasta mitään ihmissuhdepelejä tai -leikkejä. Oon loppujen lopuksi aika mutkaton (yksinkertainen?) ihminen. Arvostan suoruutta, itsevarmuutta ja älykkyyttä. Niin, ja itseironiaa, mikäli se ei ollut ilmiselvää.

LOPPUTERVEISET
Valokuvan saa pyytämällä. Päätin jättää julkaisematta täällä, koska näytän aina siltä et mua ei halua kohdata yksin pimeällä kujalla 😀


taromtrum@gmail.com

taromtrumOlen: Mies
Etsin: Naista, kohtuudella päälle tai alle oman iän
Mistä: Länsi-Suomi
Ikä: 28

ESITTELY
Olen rauhallinen, harkitsevainen ja vilpitön tyyppi. Ryhmässä hiljainen. Pyrin parhaanimukaan ottamaan muut huomioon, sekä arvostamaan heidän valintojaan.

KOULUTUS JA KOKEMUS
Peruskoulusta päästyäni lähdin opiskelemaan tietokoneita ja päädyin AMK:n ohjelmistojen tuotantolinjalle. Sieltä olen useamman mutkan kautta kulkeutunut nykyiseen työpaikkaani, jossa ohjelmoin nettisivuja.

Harrastuksia tulee ja menee, mutta nörtteilyn ympärillä enemmän tai vähemmän yleensä pyörivät. Pienenä kuolemattomana haaveena on aina ollut tulla semoiseks tietokonepelien ohjelmoijaksi.

SUPERPOWERIT
Olen kotoisin internetistä, mutta silti luonto ja ympäristö eivät ole minulle outoja.
Osaan lukuisia ”ainakin sinnepäin” lainauksia monista erinäisistä fantasia- ja skifi -sarjoista, kirjoista ja elokuvista.
Kokemusta myös animesta ja animaatiosta.
Pidän erinäisistä sanonnoista ja sananparsista, ja tykkään myös katsella kotimaista komediaa viimevuosituhannelta.

MITÄ MINÄ ETSIN
 Kumppani jolla olisi samansuuntaisia harrastuksia ja kiinnostuksenkohteita.
Kumppania joka tuo järjestystä arkeen, iloa juhlaan ja lohtua suruun.
Kumppania joka voisi näyttää missä se kaappi seisoo.

MITÄ MINÄ TARJOAN
Seuraa video- ja lautapeleihin tai vaikka Netflix maratoneihin.
Lenkkikaveria, matkaseuraa tai patikointikaveria.
Kumppania niin arkeen kuin juhlaan.
Henkilöä joka on kiinnostunut kokeilemaan ja innostumaan kaikesta uudesta.

LOPPUTERVEISET
En omista lemmikkejä mutta tykkään koirista.


jumttijumtti@gmail.com

Olen: Mies
Etsin: Naista, 20-30 v.
Mistä: Länsi-Suomi
Ikä: 26

ESITTELY

Olen kiltti, hauska ja introvertti nörttimies. Nörttiydestäni on vain vähän todisteita, mutta mainitaan nyt, että yleisimmin pelaan XBOX Onella verkkopelejä; änäriä, Haloa. Tarinapeleihin en ole viimeaikoina päässyt uppoutumaan. Retropelit, erityisesti NES, kiinnostaa. Ur-Quan Masters. Olen myös lukenut Game of thrones -kirjat.

Kuuntelen useimmin raskasta musiikkia ja lempibändeihini kuluvat tällä hetkellä Ember Falls ja Blind Channel. Käyn myös paljon keikoilla.

Pyrin noudattamaan terveellistä elämäntapaa eli yritän syödä monipuolisesti ja harrastan monenlaista urheilua, kuten salibändymaalivahtia, salia, ryhmäliikuntaa..

KOULUTUS JA KOKEMUS
Opiskelen rakennustekniikan diplomi-insinööriksi. Opintoni ovat jo lopuillaan ja käytännössä olen jo työelämässä.
Parisuhteiden saralla olen vielä matalilla leveleillä. Ketään en ole vielä tyttöystäväkseni kutsunut.

SUPERPOWERIT
– Ehkäpä ylivoimaisin superpowerini on tanssitaito. Olen innokas lavatanssija ja käyn tansseissa kausiluontoisesti välillä viikoittain, välilla harvemmin.
– Kitaransoittoni sulattaa naisten sydämet.
– Hyvä vartalo. (vaaditaanko suosittelija, kun ei ole kuvaa :p)

MITÄ MINÄ ETSIN
– Varovasti etenevää serustelusuhdetta.
– Mukavaa ihmistä.
– Savutonta, vähän alkoholia käyttävää, kunnostaan huolehtivaa nörttityttöä (hyvä vartalo :p), jonka kanssa voisi käydä keikoilla, niin lavoilla kuin festareillakin.
– Peliseuraa: tiimikaveria änäriin (vain xbox) :). Tai esittele minulle joku peli, johon pystyn uppoutumaan.
– Jos osaat musisoida niin olisi kiva 🙂

MITÄ MINÄ TARJOAN
– Seuraa urheilullisiin aktiviteetteihin
– Lämmintä, turvallista syliä
– Savuttoman nörttimiehen
– Kauniita hetkiä tanssin parissa
– Keikkaseuraa

LOPPUTERVEISET
Ota yhteyttä, jos kiinnostaa!
ps. kaikkea kirjoittamaani ei kannata ottaa ihan vakavasti


teollisuusmagneetti@gmail.com

Olen: Muu
Etsin: Mitä vain, kumppaniksi suunnilleen samanikäisiä (ei ole kovin tarkkaa), ystäviksi minkä ikäisiä vaan
Mistä: Länsi-Suomi, Pirkanmaa, Tampereen lähistö, mutta pitemmät matkat eivät hirvitä
Ikä: 31

ESITTELY
– Olen aika ujo mutta ystävällinen sukupuoleton ihmistä muistuttava olio.
– Roolipelit ovat mahtava asia ja luultavasti tärkein harrastukseni. Tarinoiden kirjoittaminen on minulle myös hyvin tärkeää.
– Pelaan lautapelejä mutta en ota niitä liian vakavasti. Pidän myös videopelien pelaamisen katselemisesta ja pelaan niitä hieman itsekin.
– Pidän pyöräilystä, laskettelusta ja pokemonien keräilystä. Kokeilen suht mielelläni muitakin ei-joukkuelajeja, kunhan se ei ole millään tavalla kilpailullista.

KOULUTUS JA KOKEMUS
Olen tietotekniikan ikiteekkari, joka pitää kieliopista ja fysiikan laskuharjoituksista. Työtä minulla ei ole, mutta toivon, että sellainenkin koulutukseen sopiva vielä joskus löytyisi.
Minulla on hyvin vähän sosiaalista kokemusta ja vielä vähemmän seurusteluun liittyvää sellaista. Suurin osa sosiaalisista kokemuspisteistäni on kotoisin pöytäroolipeleistä.

SUPERPOWERIT
Olen hyvä viestimään tekstitse ja pystyn jopa tunnistamaan ihmiset irkissä kirjoitustyylinsä perusteella. Lain ja sääntöjen noudattaminen tekee minut yleensä onnelliseksi. Osaan myös piirtää kuvitteellisia ihmisiä, kirjoittaa tylsiä scifitarinoita, vahingossa teeskennellä englantia äidinkielenään puhuvaa ja korjata yksinkertaiset tietotekniset ongelmat kävelemällä huoneeseen.
Omaan myös oikean supervoiman: superkuulon, joka on oikealle elämälle tyypillisesti enemmän kirous kuin siunaus, sillä kestän huonosti äänekkyyttä ja taustameteliä.

MITÄ MINÄ ETSIN
– Äänekkyyttä kaipaamatonta ja savutonta humanoidia, jota ei haittaa, että en tajua tällaista sukupuoleksi kutsuttua mystistä asiaa.
– Jotakuta, jonka kanssa voi puhua (tai kirjoittaa) vakavasti ja kevyesti.
– Pitkäaikaista suhdetta, mutta miksei lyhyempiäkin.
– Lisää expaa skilleihin Dating ja Sex.

MITÄ MINÄ TARJOAN
– Luotettavuutta, mukavuutta ja sovinnonhaluisuutta.
– Halailua.
– Seuraa harrastuksiin.
– Kyvyn ja halun avata johtoviidakoiden umpisolmut.
– Piirustuksia lempihahmoistasi.
– Suklaakakkua.


norttitytto9@gmail.com

Olen: Nainen
Etsin: Miestä, noin 20-35 v.
Mistä: Länsi-Suomi
Ikä: 24

ESITTELY
– intohimoinen pelaaja niin PlayStationin kuin Nintendonkin äärellä
– eläinrakas, enimmäkseen koiraihminen, mutta omaa lemmikkiä minulla ei vielä ole
– olen kiinnostunut lautapeleistä, joten olisi mukava kokeilla joitain yhdessä

KOULUTUS JA KOKEMUS
Teen töitä lasten parissa, enkä muuta haluaisikaan tehdä. Tai jos haluaisin, en ainakaan tiedä sitä vielä, mutta tämän koen siis “unelmatyökseni”.

Olen käynyt myös lukion, enkä ole seurustellut aikaisemmin.

SUPERPOWERIT
Vapaa-ajallani minut löytää usein pelaamasta joko jotain uutta ja odotettua tai vanhempaa ja rakastettua peliä tai mitä vain siltä väliltä. Nautin myös kävelylenkeistä.

MITÄ MINÄ ETSIN
– huomaavaista, mukavaa ja rehellistä miestä
– nörttiä, jonka kanssa keskustella peleistä tai muista niin yhteisistä kuin omista kiinnostuksen kohteistamme, sekä iloista ja suruista
– savuttomuutta
– elämäni rakkautta, jonka kanssa perustaa perhe tulevaisuudessa

MITÄ MINÄ TARJOAN
– innokkaan nörttitytön
– savutonta ja alkoholitonta seuraa
– lempeän ja lämpimän ihmisen, johon luottaa