Nörttitytöt

17092202_10155133126116473_137648826_nTämä postaus on osa nörttityttöjen vuosittaista deittipalstaa. Lue ensin pääpostauksen ohjeet ilmoitusten lukemiseen.

Kannattaa lukea myös alkuperäiset ohjeet ilmoituksen jättämistä varten täältä. 

Tällä kertaa ilmoitukset tehtiin hakemuksen muotoon ja ilmoituksilla sai hakea sekä ystäviä että kumppania. Lue aina ensin, mitä ilmoituksen jättäneet ovat hakeneet ennen kuin vastaat ilmoitukseen.

Ilmoituksen jättäneet saivat ilmoittaa oman sukupuolensa (nainen, mies, muu, en halua määritellä), mitä etsivät (nainen, mies, muu, mitä vaan), minkälaista seuraa (ystävää, kumppania, mitä vain) ja miltä alueelta. Koska ilmoituksia tuli paljon, olemme jakaneet ne ryhmiin alueittain.

 


kesäkaotika@gmail.com

Olen: Mies
Etsin: Naista
Mistä: Muu Etelä-Suomi
Ikä: 34

ESITTELY
* Olen turkulainen nörtiksikin laskettava, alanvaihdon myötä sairaanhoitajaksi opiskeleva mies
* Harrastuksiin kuuluvat tietokoneiden kanssa touhuilu eri tavoin, myös pelaaminen tietenkin. Tykkään katsella leffoja ja käydä (lähinnä raskaamman musiikin) keikoilla.
* Palvon universumimme todellisia hallitsijoita kissoja, ja olen onnekseni päässyt yhden sellaisen orjaksi

KOULUTUS JA KOKEMUS
IT-puolelta löytyy yksi tutkinto, mutta alanvaihdon myötä opiskelen parhaillaan Turun Ammattikorkeakoulussa sairaanhoitajaksi. IT-maailma ei ole kuitenkaan unohtunut missään nimessä, vaan kuulun Suomen ehdottomasti parhaaseen IT-uutistiimiin.
Suhdekoukeroista on kokemusta niin pidemmän kuin lyhyemmänkin kaavan kautta. Tavoite on ollut jo pidempään löytää Se Oikea(TM) mutta vielä ei valitettavasti ole osunut tällaista kohdalle. Minut saa herättää vaikka kakskymmentä yli neljä aamulla tappelemaan peleistä, alustoista, leffoista, musiikista, tai vaikka muuten vaan.

SUPERPOWERIT

Järjettömän pitkä pinna, ts. kärsivällisyys ja rauhallisuus. Ainakin useimmiten 🙂

MITÄ MINÄ ETSIN

– Lyhyesti: Elämänkumppania
– Pidemmällä kaavalla: Kainaloon sellaista leffa- ja/tai peliseuraa mistä löytyisi myös se romanttinen puoli jaettavaksi. Ihmistä, joka tykkää läheisyydestä, vaikka välillä tietenkin on oltava omaakin aikaa

MITÄ MINÄ TARJOAN

Kuulemma mukavan ihmisen, joka osaa tarpeen tullen kanyloida ja pistää tipan tippumaan ja korjata sen jälkeen tietokoneesi.

LOPPUTERVEISET

Tutustuminen ei yleensä maksa juuri omaa aikaa enemmän, kannattaa siis ottaa yhteyttä niin voi yllättyä vaikka positiivisestikin 🙂


yksinkotonako@gmail.com

Olen: Mies
Etsin: Naista
Mistä: Muu Etelä-Suomi
Ikä: 40ish

ESITTELY
Murraur! Olen Tampereelle jumahtanut, juuret syvällä savossa omaava pitkänhuiskea ja pitkäkarvainen nörttikarhu.
Nörttikarhun luonne on lempeä ja se omaa hyvän huumorintajun, on helppo rakastettava ja kaipaa rakastettavaa.
Nörttikarhun kanssa sisustaminen on helppoa, sillä vahva nörttikarhu siirtää kätevästi vaikka pakastimen.
Siviilielämässä nörttikarhu tekee IT-alan töitä hämmästyttävällä ketteryydellä.
Vapaa-aikana nörttikarhu viihtyy niin kotiluolansa sohvalla pelaten (ovat vaan ne hiton ohjaimet niin pieniä), kuin muitä nörttikarhuja ja heidän kavereitaan tapailemassa kaupungilla.
Välillä pitää myös kotiluolaa sisustaa ja remontoida, jossa nörttikarhu on varsin kätevä isoista tassuistaan huolimatta. Mutta elämänkaveria nörttikarhu vielä kaipaisi …

KOULUTUS JA KOKEMUS
Alusta asti oikeaa tietä nörttitieteen parissa opiskeltu, eli oma kone reilu 10 vuotiaana josta sitten vastoin vanhempien toiveita ja tahtoa opiskelemaan alaa pidemmälle, päätyen aina lopulta Tampereelle ja ensimmäiseen oikeaan työpaikkaan.
Työt ja työpaikka ovat sittemmin pari kerhtaa vaihtuneet, mutta nykyhommat käsittää systeemiarkkitehturointia, verkkojen punomista, palvelinbodaamista ja muuta kiintoisaa pienehkössä IT-alan yrityksessä hyvien työkavereiden kanssa.
Pelaamisharrastus on jatkunut kaikista harrastuksista sinä ylimpänä ja rakkaimpana ja jatkuu edelleen, eikä platformilla tai genrellä ole juurikaan rajoituksia.

SUPERPOWERIT

Ylivoimaisten nörttikarhuskillien lisäksi erityistaitoihin kuuluu mm. oman kotitalon perusparantelu ja remontointi, osaan ainakin esim. naulata ja sahata! Olen myös aika hyvä järjestämään asioita ja tapahtumia, organisointiluonne on ollut vahvana osana tekemisissäni aina.
Pidän uuden asian ideoinnista tai rakentamista, tai vanhan parantelusta. Ideoita riittää.. jos tarvitsen jotain, jota ei ole olemassa, teen sen itse.
Kaiken menemisen vastapainoksi olen todella loistava myös kotona pysymisessä, mieluiten toki seuran kanssa.

MITÄ MINÄ ETSIN

Etsin sitä vakituista kumppania joka ymmärtää nörttikarhun mielenoikut, mielihalut ja mielipiteet. Vastapainoksi tarjoan hyvää huumorintajua ja hyviä hermoja, sekä ikuista uskollisuutta. Sinulta toivon kykyä tehdä omia päätöksiä ja seistä niiden takana.

MITÄ MINÄ TARJOAN

Minusta saat uskollisen kivan ukonkörilään joka miellellään keksii kanssasi hauskaa tekemistä, matkustelee, pelaa yhdessä tai erikseen, viettää koti-iltaa sohvalla katsoen elokuvia tai lähtee ulos konserttiin tai katsomaan vaikka standuppia, jonka jälkeen moikkaamaan kavereita johonkin kivaan pieneen kuppilaan. En polta enkä käytä huumausaineuta, mutta käytän alkoholia kohtuullisesti, esim juuri kavereita tavatessa pubissa tai sopivan ruuan kanssa. En harrasta kalsarikännäämistä.

LOPPUTERVEISET

Nörttikarhukaan ei halua olla yksin loppuelämäänsä. Tuletko sinä kumppaniksi asuttamaan kotiluolaa? Laita viestiä, voimme jatkaa juttua sähköisesti mutta toivottavasti myös tapaamme pian naamatusten.


profiiliuusihera copyhaaveilevadelfiini@gmail.com

Olen: Nainen
Etsin: Miestä
Mistä: Muu Etelä-Suomi
Ikä: 25

ESITTELY
Pöö vaan! Olen tällainen 25-vuotias Kalat-horoskoopin edustaja, joka tykkää haaveilla asioista maan ja taivaan välillä. Piirtäminen on minulle yksi tärkeä henkireikä elämässä ja sitä tuleekin harrastettua päivittäin. Muita lähellä sydäntä olevat asiat ovat kaakao, tee, fantasia, hyvä musiikki, animaatiot ja Muumit. Tykkään kans joskus pelata konsolipelejä ja katsoa leffoja/sarjoja.

KOULUTUS JA KOKEMUS
Olen ylioppilaslakkini lisäksi opiskellut media-assarin paperit ja piirtänyt kaksi vuotta kansanopistossa sarjakuvataiteenlinjalla. Tällä hetkellä työskentelen siivousalalla ja töiden ulkopuolella teen välillä ihmisille taidetta rahaa vastaan (en paljoa, mut kyl siit aina pari senttiä saa :3).
Ihmissuhdelevelillä en ole koskaan edennyt paria tapailua pidemmälle, joten saa nähdä löytyykö joskus joku, joka osais viedä mua hieman korkeammille asteille tän asian suhteen.

SUPERPOWERIT

Piirtäminen! Se on yksiä harvoja asioita, joissa koen olevani parhaimmillani. Joskus ois tarkoitus uskaltautua johonkin coniin myymään arttia tai paria.
Osaan myös tosi monipuolisesti keskustella erilaisista asioista maan ja taivaan välillä. Osaan keskustella siitä, miten maailma valloitetaan suklaan ja satuolentojen avulla kuin myös siitä, miten peeaska nyky yhteiskunta on. Ihmiset on sanonut kans et oon tosi hyvä kuuntelija ja myönnän sen itsekin.
Innostun myös helposti uusista asioista, jos mut osataan vakuuttaa kunnolla ja varsinkin nostalgisoiminen on mun juttuni ja voisin yötä myöten puhua siitä, miten ennen vanhan animaatiot ja dubit oli/on ehtaa kultaa.

MITÄ MINÄ ETSIN

– Kait sitä niin kutsuttua unelmieni prinssiä (tai kuningasta), joka olisi valmis elämään kanssani ilman, että siihen kuuluu perheenlisäystä
– Huumorintajua pitää löytyä, koska muutoin mua ei jaksa x)
– Savuttomuutesi on minulle iso plussa
– Seuraa katsomaan erilaisia sarjoja/leffoja/animaatioita ja keskustelemaan niistä monelta kantilta
– Etsin ihmistä, joka kunnioittaa muiden mielipiteitä, vaikka ne olisivat eri kuin itsellään
– Peliseura on kans plussaa
– Henkilöä, joka muistaa minua edes välillä kivoilla sanoilla/pienillä jutuilla
– Kaikin puolin miestä, joka arvostaa minua juuri sellaisena kuin olen, vaikka osaisin olla hankala välillä
– Asioista keskusteleminen (oli sitten aiheena joku kiva asia tai riita) ei ole sinulle mahdottomuus ja osaat käyttäytyä aikuismaisestikin välillä

MITÄ MINÄ TARJOAN

– Ehkä joskus pieniä piirtolahjoja
– Pirteän ja mielikuvituksellisen luonteeni
– Huumorintajuni
– Läheisyyteni
– Sitoutumiskelpoisen otuksen
– Naisen, jonka kanssa kävellä käsikädessä ja samalla miettiä, miksi me ollaan olemassa

LOPPUTERVEISET

Jos hakemukseni upposi sinuun niin rohkeesti vaan ottaa yhteyttä. Mua ei pelota tutustua, toivottavasti ei suakaan 😉


Kuvan kissa ei ole oma, vaikka kissoista pidänkin.

Kuvan kissa ei ole oma, vaikka kissoista pidänkin.

seemo.vs@gmail.com

Olen: Mies
Etsin: Naista
Mistä: Muu Etelä-Suomi
Ikä: 30

ESITTELY
Sijainti: Tukikohtana toimii Kotka, useahkosti tulee käytyä myös pääkaupunkiseudulla. Alunperin kotoisin Kouvolan suunnilta, tuttua seutua sekin. Hakualue lienee siis suurinpiirtein Uusimaa-Kaakkois-Suomi -akseli. Mutta jos elämäni nainen löytyykin kauempaa niin… Noh. Kilometrit on vaan numeroita ja bensa kuolleita dinosauruksia.

Olen tosiaan 30-vuotias, töissä palvelusektorilla. Ainakin kirjoitushetkellä, vaikka työni voi ehkä tulkita vähän elämäm-koululaiseksi enkä tosiaankaan ihan korkeakoulutettu ole, en laskisi itseäni mitenkään elämänkoulu-akselille. On väitetty ihan fiksuksi, tuppaan tietämään vähän erikoisia asioita kaikenlaisesta tyhmästä, kuten asiaan kuuluukin.

Pääasiallisina harrastuksina lautapelit ja biljardi, tietokoneella nörääminenkäänei ole vierasta. En siis ihan täydellinen luolanörtti ole, käyn joskus jopa ihan ihmisten ilmoilla.

Televisiosta katson pääasiassa YouTubea. Tällä tarkoitan että taulutelkkarini on kiinni tietokoneessa ja käytän sitä isona näyttönä josta on kiva katsella vaikka YouTubea sohvalta käsin.

Elokuvia olen ollut hirveän laiska katsomaan, televisio-ohjelmia tulee joitakin katsottua… Melkein kaikki ovat Briteistä. Kaikkien aikojen suosikki on varmaankin Doctor Who. Sellaisia mistä Suomessa harvat ovat kuulleet mutta katson ihan tohkeissani on ainakin QI, Only Connect ja Inside No. 9 joiden mahtavuudesta voin selittää innoissaan liiankin pitkään. Ylipäätään Brittiläinen huumori ála Monty Python ja kumppanit iskee kovempaa kuin ‘NI!’ ja minua on pidetty jonkinlaisena Anglofiilinä. Pitänee jotakuinkin paikkansa, vaikka ovatkin vähän sellaisia saakelin Brexit-säheltäjiä. Maassa on käyty tosiaan muutaman kerran, kaverin luona, katsomassa snookeria, Doctor Who -experiencessä tai muuten vain.

Matkustelemaan en ole kaikista kovin. Rantalomat eivät ole ainekaan itseäni hirveästi kiinnostanut. Olen enemmän kaupunkilomamatkailija, mutta toisaalta, yksi iso ongelma on ollut matkaseuran puute, joten mistä sitä tietää vaikka näistä olisikin vielä joskus eri mieltä. Venäjän viisumi kyllä löytyy, tulee käytyä suorittamassa Venäjän bensa-rallia.

En osaa yhtään sanoa näkyykö se tästä ilmoituksesta mitenkään läpi, mutta huumorintajua löytyy. Se on melkolailla kiero, musta, joskus kaksimielinen ja kohdistuu aikalailla kaikkeen. Kaikesta saa heittää läpyskää jos minulta kysytään.

Pohjimmiltani kuvailisin itseäni extrovertiksi introvertiksi. Pohjimmiltani olen selvästi introvertti mutta pystyn tarpeen tullen käyttäytymään kuin ekstrovertti. Vähän hidas lämpeämään ihmisille toisinaan.

KOULUTUS JA KOKEMUS
Koulutus on ylioppilas-datanomi, Kymenlaakson Ammattikorkeakoulussa tuli opiskeltua ohjelmistotekniikkaa jonkin aikaa. Se kuitenkin meni sitten karille erilaisista syistä johtuen.

Työpuolella olen ollut töissä varastolla, toimistolla, Raha-automaattiyhdistyksen pelisalilla ja nyt jo aika monetta vuotta kauppassa. Mikään unelmatyö tämähän ei missään nimessä, mutta parempaa odotellessa tämäkin toimii. Jokatapauksessa tulevaisuus on melko avoin.

Ohjeet väittävät, että tässä kohtaa olisi ilmeisesti hyvä mainita parisuhdetausta, sinänsä en asiaa edes hirveän mielelläni huutelisi, mutta en ole ikinä ollut pitkäaikaisessa vakavassa suhteessa. En tiedä oikein miksi näin on käynyt, mutta näin on.

SUPERPOWERIT

Olen käyttänyt Linuxia lähestulkoon yksinomaan yli kymmenen vuotta, viimeiset pari vuotta vielä Arch-Linuxia. Taino… OK… Archbang, se oli helpompi asentaa. Mutta hei, pykälä casual-Ubuntuilua HC:mpi meininki.

Olen opetellut ison määrän lautapelien sääntöjä, ja vaikka isolta osalta lienen monet niistä unohtanut, sieltä ne nopeasti tarpeen tullen putkahtavat, ja osaan pelata biljardia… Kohtuullisesti (nimimerkillä paikallisen biljardisalin tasoitus-viikkokisojen semifinaaleissa eilen).

Osaan kyrilliset kirjaimet… Jotenkuten en muista mikä suhu-ässä on mikäkin… Enkä kyllä Venäjää osaa sanaakaan… Mutta osaan kyllä käydä Venäjällä! Jos kiinnostaaa lähteä Viipuriin katsomaan menetettyä Suomea tai Pietariin katsomaan oikeasti ihan siistejä juttuja niin hanki viisumi, järjestyy.

MITÄ MINÄ ETSIN

Etsin ihan vakavaa parisuhdetta naisesta, sen kummemmin en oikein asiaa voi tiivistää. Näin sinkkuna olemiseen aikalailla kyllästyneenä hetero-miehenä en voi rehellisyyden nimissä oikein muuta sanoa.

Jos kysytään millaista etsin… Jaa-a. Oikeastaan ainoa suora kriteeri minkä voin heittää on että huumorintajua pitää olla. Muuten en oikeastaan osaa mitään sanoa. En etsi mitään tiettyä asiaa, en välttämättä edes oikein tiedä millaista etsin. Avoimin mielin, avoimin silmin ja räkäisesti nauraen maaliin loppuun asti, eikös niin?

MITÄ MINÄ TARJOAN

No, siis… Tarjolla olisi tosiaan huumorintajuista (mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan), luotettavaa (jos näin ei ole niin olen onnistunut kyllä itsepetoksessa erittäin, erittäin huolestuttavan vahvasti) ja sydämellistä (anteeksi, oli ihan pakko keksiä vielä kolmas, rule of three, you know? Ei mitään hajua mitä tämä oikeasti tarkoittaa) seuraa.

LOPPUTERVEISET

Luitko tänne asti? Hienoa, kiitos! Kiinnostaako? Laitapa viestiä!