17035335_10155133044011473_369425998_nTämä postaus on osa nörttityttöjen vuosittaista deittipalstaa. Lue ensin pääpostauksen ohjeet ilmoitusten lukemiseen.

Kannattaa lukea myös alkuperäiset ohjeet ilmoituksen jättämistä varten täältä. 

Tällä kertaa ilmoitukset tehtiin hakemuksen muotoon ja ilmoituksilla sai hakea sekä ystäviä että kumppania. Lue aina ensin, mitä ilmoituksen jättäneet ovat hakeneet ennen kuin vastaat ilmoitukseen.

Ilmoituksen jättäneet saivat ilmoittaa oman sukupuolensa (nainen, mies, muu, en halua määritellä), mitä etsivät (nainen, mies, muu, mitä vaan), minkälaista seuraa (ystävää, kumppania, mitä vain) ja miltä alueelta. Koska ilmoituksia tuli paljon, olemme jakaneet ne ryhmiin alueittain.


antistaticrecordcleaner@gmail.com

Olen: Mies
Etsin: Nainen
Etsimäni ikä: 24+

Oma esittely
-Hauska ja iloinen nuori mies Helsingistä
-Rooli-, lauta- ja tietokonepelit ovat nörttiharrastukseni ja niille vastapainona toimivat japanilaiset kamppailulajit ja kuntosalilla käynti
-Reissaaminen on parasta. Yritän aina parhaani mukaan käydä vuoden aikana jossain mahdollisimman kaukana, jos vain pääsee, viimeisimpänä kohteena mainittakoon Kambodža ja Laos.
-Tykkään eläimistä, erityisesti koirista
-Tykkään fiilistellä kaikkea siistiä kuten 1920-lukua, art decoa, vinyyleitä, avaruustaisteluita, autoja jne.

Koulutus ja kokemus
Päätin viime vuonna opiskelut nörtteilyn parissa ja tällä hetkellä työskentelen IT-alalla analyytikkona kokopäivä töissä. Arki on hieman ankeata ja Babylonia kahleet tuntuvat välillä raskailta, siksi salaa toivonkin (niin kliseeltä kuin se kuulostaakin) että joku päivä voisin tehdä töitä tietokonepelien parissa. Esport, pelien kehittäminen tai tapahtumienjärjestäminen, who know’s.

En ole seurustellut pitkäkestoisesti vielä eikä kiinnostavien vastakkaisen sukupuolen edustajien tapailu ole kehittynyt treffitasoa pidemmälle.

Superpowerini
Ihmisten kuunteleminen ja välillä liiallinen empatia, joka varsinkin ilmentyy surullisten leffojen lopussa. Miniatyyrien ja pienoismallien näpertely ja maalaaminen on ollut harrastuksen ainakin 15 vuoden ajan.  Kesätyöt työmaalla takaavat, että vasara, porakone ja muut työkoneet pysyvät kädessä eikä remontointitaidot rajoitu pelkästään kattolampun vaihtamiseen. Kaikista salaisimpana supervoimana mainittakoon erilaisten samurai aseiden käyttö, jota olen treenannut 6 vuotta.

Mitä minä etsin
-Kumppania jonka kanssa jakaa elämän ilot ja surut, seikkailla ympäri maailmaa, oleskella kotona, hengailla coneissa
-Vakavaa ja pitkäkestoista suhdetta
-Iloista ja spontaania henkilöä
-Positivista nörttiä joka on innoissaan ja ylpeä asioistaan mitä tekee

Mitä minä tarjoan
-Sosiaalisen ja reippaan kundin joka omaa hyvän empatiakyvyn ja kuuntelutaidon
-Vakavaa ja pitkäkestoista suhdetta
-Matka- ja seikkailuseuraa mihin ikinä mennäänkään
-Lauta-, rooli- ja tietokonepeliseuraa
-Kokkaustaidot ‘on demand’


protokolli@luukku.com

Olen: Mies
Etsin: Nainen
Ikä: 28
Etsimäni ikä: 18-23

Oma esittely
Olen 28-vuotias mies Espoosta. Olen tietotekniikan opiskelija, kirjailija, furry ja sarkastinen filosofi. Yleensä istun päivät (ja yöt) tietokoneen ääressä pelaamassa tai kirjoittamassa, joskus koodaamassa. Yleensäkin olen sekoitus taiteilijaa ja insinööriä ja sen takia enemmän tai vähemmän kiinnostunut vaikka mistä aina kielitieteestä säieteoriaan.

Koulutus ja kokemus
-Melkein valmis kandidaatintutkinto
-Itse keksitty tutkinto Ärsyttävän Loogisessa Filosofiassa ja Konservatiivien Trollaamisessa.
-Kokemusta noin triljoonasta PC- ja konsolipelistä, mm. Dota 2, The Legend of Zelda, Pokemon, Metroid, Skyrim…

Superpowerini
Pitäisikö sellaisiakin olla? Kaikkea sitä nykyään vaaditaan…
Jos jotakin löytyy, niin toivon että se on luettavissa rivien välistä.

Mitä minä etsin
-Kiinnostusta samoihin asioihin
-Savuttomuutta
-Ei tatuointeja (sillä moinen ilmiö on mielestäni varsin epämiellyttävä)
-Absolutismia en sentään vaadi, mutta toivoisin terveitä rajoja etanolin ryystämiseen

Mitä minä tarjoan
-Raittiutta ja savuttomuutta
-Sivistyneisyyttä ja (näsä)viisautta
-En sitten ilmeisesti kovinkaan paljoa muuta

Loppusanat
Ei nyt muuta oikeastaan tule mieleen. Ilmeisesti runoratsu on päätynyt muiden ponien mukana meetvurstitehtaalle. En muutenkaan ole oikein hyvä tällaisten hakemusten kirjoittamisessa, joten lopetan odotuksiani jossain määrin kuvaavalla mietelauseella:

“Hope is the first step on the road to disappointment.” -Blood Ravens Librarian


piqueboeuf123@gmail.com

Olen: Mies
Etsin: Nainen
Ikä: 35
Etsimäni ikä: noin 25-40

Oma esittely
-Olen mietteliäs, luonteeltani rauhallinen, pitkätukkainen poika (172 cm, keskiverto ruumiinrakenne)
-Taidan olla ikuinen opiskelija (nykyään itseopiskelija)
-Nörttikulttuurista tutuinta osastoa ovat tietokoneet (demoskene), retropelit. Fantasian olen tainnut korvata runoilla, mutta (hardimpi) sci-fi toimii kyllä.
-Ehkä kaikista rakkain harrastus kuitenkin musiikki (jossa maku aikamoisen monipuolinen – ja osin varsin nörttimäinen)
-Olen toki paatunut irkkaaja
-Syön käytännössä vegaanisesti (mutten edellytä kumppanilta mitään ruokavaliota)

Koulutus ja kokemus
Virallista opiskelua on takana melkoisesti (yhteiskuntatieteet, filosofia) ja tällä hetkellä eniten fokuksessa tuntuisi olevan tietojenkäsittelytieteen itseopinnot. Kielellistä suuntautumista löytyy myös. Pari parisuhdettakin on takana.

Superpowerini
Innokkuus uuden oppimiseen; kylmänrauhallinen suhtautuminen kaikkeen; abstrakti käsiteajattelu; kielellisiä ja musiikillisia taitoja; toivon osaavani vähän kirjoittaakin; jaloista lähtee tarvittaessa ainakin puolimaraton.

Mitä minä etsin
-Päätään käyttävää naista/tyttöä, jolla on jonkinlaista intellektuaalisempaa suuntauneisuutta (esim. politiikka, tiede ja/tai teknologia)
-Vaatimatonta henkilöä, joka ei ole korkeamman elintason ja isompien tulojen perään
-Hyvin paijaamista kestävää kumppania, jonka kanssa voisi tuntea henkistä ja fyysistä yhteyttä

Mitä minä tarjoan
-Henkilön, joka pyrkii luomaan pitkäaikaisen, joskaan ei välttämättä hirveän intensiivisen, parisuhteen (eli siis omaakin aikaa pitää olla kosolti, eikä tarvitse välttämättä muuttaa yhteen jne.)
-Henkilön, joka yrittää suoda ymmärrystä ongelmillesi ja erikoisuuksillesi
-Seurana voisin taipua ehkä liikuntaan, luonnossa liikkumiseen, tietokonepelaamiseen, näyttelyihin, museoihin, mahdollisesti joskus konsertteihin tai konemusabileisiin, kenties jopa elokuviin – riippuu kovasti mieltymyksistäsi

Loppusanat
Laita viestiä, jos haluat oppia tuntemaan minut paremmin. Deittauspaineita ei tarvitse välttämättä ottaa, vaan voidaan tutustua myös muulta pohjalta.


tuhat_valopistetta@luukku.com

Olen: Mies
Etsin: Nainen
Ikä: 28
Etsimäni ikä: 22-32

Oma esittely
Hei, olen Oskari, nörttihenkinen mies Helsingistä. Scifi ja kyberpunk kaikissa muodoissaan ovat elämäni suuri intohimo. Lisäksi pohdin reaalimaailman menoa ja ihmisten oikkuja paljon.

Musiikki, kirjoittaminen ja vapaaehtoistyö tiedon avoimuuden puolesta ovat minulle tärkeitä juttuja.

Unelmani olisi käydä avaruudessa, mutta Japaniin matkustaminen lienee realistisempi tavoite.

Koulutus ja kokemus
Opiskelen Helsingin Yliopistossa. Olen melkein valmis valtiotieteiden maisteri, pääaine sosiologia, sivuaineet tietojenkäsittelytiede ja tieteen- ja teknologian tutkimus.

Opiskelujen ohessa teen töitä harjoittelijana yliopistolla. Olen kiinnostunut niin monista eri asioista, että on vaikea tietää mitä haluaisin “olla isona”. Tutkimus, konsultointi, viestintä ja muut asiantuntijatyöt kuitenkin kiinnostavat. Unelma-ammattini olisi kuitenkin olla jonkinlainen uusia ja erikoisia asioita luotaavat kulttuuris-tieteellisen kentän moniottelija, kyberavaruuden Riku Rantala.

Aiempaa parisuhdekokemusta löytyy, olin aikoinaan noin viisi vuotta parisuhteessa.

Superpowerini
Harrastan satunnaisen säännöllisesti kirjoittamista ja musiikin tekemistä. Kirjoittamisen kentällä olen tehnyt lähinnä erilaisia journalistis-tieteellisiä tekstejä erilaisille järjestölehdille, mutta fiktion kirjoittaminen kutkuttaa. Ideoita tarinoiksi ainakin riittää.

Musiikkia, lähinnä elektronista sellaista, olen tehnyt noin 10 vuotta. Tykkään myös tanssia (hytkyä), ja keikkaseura olisi todella tervetulluta.

Lenkkeilen, ja siinä samalla räpsin kuvia Instagramiin. Tykkään aika ajoin myös vain lähteä jonnekkin kiinnostavien kuvien ja uusien kokemusten perässä. Ehkäpä sinä tietäisit hyviä valokuvausspotteja?

Mitä minä etsin
Rentoa nörttinaista seuraksi erilaisiin rientoihin, oli se sitten Blastromenin keikka, vierailu ilmailumuseoon tai vaikka vain pelaamista yhdessä viikonloppuisin. Luovuus ja erilaisista asioista innostuminen ovat suurta plussaa. Tärkeintä on, että viihdymme toistemme seurassa.

Mitä minä tarjoan
Olen seurallinen, rento ja itsevarma. Minusta saa seuraa elämän suuriin ja pieniin seikkailuihin. Olen asioista perillä ja innostun jännistä jutuista. Arvostan luovia, fiksuja ja persoonallisia ihmisiä todella paljon. Minulla on iso ja lämmin syli. Olen myös oikean henkilön löytäessäni valmis sitoutumaan kunnolla.

Loppusanat
Tykkään kissoista mutten omista sellaista. 


tumallinen@gmail.com

Olen: Mies
Etsin: Nainen
Ikä: 27
Etsimäni ikä: 21-29

Oma esittely
Tuomas tässä hei!

Olen leikkisä ja kilpailuhenkinen nörttimies Helsingistä, joka tykkää eläimistä (kuvitteellisista ja oikeista), tilannekomiikasta ja pelien sekä leffojen soundtrackeista ja remixeistä. Elän melko monipuolista elämää, mutta olen pohjimmiltani kotihiiri ja introvertti, eli kaikki kodin ulkopuolella tapahtuva toiminta tuntuu aina väliaikaiselta, tai poikkeukselta sääntöön. Käyn silti usein esimerkiksi lautapelejä pelaamassa, boulderoimassa ja croquis- piirtämässä.

Harrastuksiini kuuluu mm. sarjakuvat, pelaaminen, kausittainen liikunta ja uusimpana vasta aloittamani omien patsaiden ja figuurien muotoilu savesta.

Koulutus ja kokemus
Teen työkseni peligrafiikkaa neljättä vuotta, eli käytännössä tuhertelen sentti kertaa kaksi kokoisia piirroksia post-it- lapuille, mallinnan 3D:tä, valitan tiimikavereille projektin esituotannon puutteellisuudesta ja korjaan lopulta kaiken photoshopissa. Yritän parhaani mukaan piirtää ja maalata myös vapaa-ajalla, mutta se on usein uuvuttavaa 8 grafiikantäyteisen tunnin jälkeen. Olen utelias toisten visuaalisia harrastuksia kohtaan ja voin näyttää galleriani, jos sinä näytät omasi! Jos et omista galleriaa, jaa vaikka suosikkikappaleesi.

Suhderintamalle olen astunut hieman epäonnisen nuoruuden vuoksi vasta äskettäin. En ole seurustellut koskaan, mikä on kavereiden mielestä uskomatonta (imartelevassa mielessä). Olen kuitenkin sosiaalisesti osaava siinä missä muutkin, mutta koen suurimmaksi heikkoudekseni pelon siitä että mokaan jotain uuteen ihmiseen tutustuessani, mikä joskus ilmenee liiallisena varovaisuutena.

Superpowerini
Osaan taivuttaa itseni siltaan, koskettaa maata kämmenillä suorilta jaloilta ja tehdä ruman kärrynpyörän! Graafikon passiivisiin kykyihin kuuluu myös ylivertaiset (tai vähintään keskivertoa paremmat!) piirto- ja maalaustaidot, joilla pystyn aktivoituna räjäyttämään olemuksesi kankaalle.

Olen myös tosi hyvä valmistamaan räkäkanaa pakastekasviksien kera pannulla ja pystyn laulamaan ulkomuistista melkein kaikki ERB- kappaleet!

Mitä minä etsin
Etsin vakavasti, mutten hampaat irvessä, iloista, kiinnostunutta ja itsestään huolta pitävää nörttityttöä jonka kanssa jakaa arkea ja vapaita. Samoista asioista pitäminen ja yleiset keskustelutaidot ovat plussaa. Toivon löytäväni jonkun jonka kanssa synkkaisi pidempäänkin. En kuitenkaan usko loppuelämän suhteen olevan tällä hetkellä realistinen vaihtoehto, vaikka se ei olekaan poissuljettua jos valkoratsuinen prinsessa laukkaakin linnaani.

Mitä minä tarjoan
– Ensimmäisen kahvin
– Hyvin toimeentulevan, vitsailevan ja puheliaan introvertin
– Retkeilyseuraa telttailemaan, mökkeilemään tai matkustelemaan Suomessa ja ulkomailla
– Player 2:n sekä lauta- että videopeleihin
– Kainalopaikan leffojen ja sarjojen katsomiseen
– Piirretyn tai maalatun profiilikuvan, kun saavutat 400 karmapistettä!

Loppusanat
Voit huoletta sinutella ja käyttää halutessasi “sä, mun, sulla…”- kieltä heti ensimmäisessä viestissä, mikäli pohdit kuinka virallinen yhteydenoton pitäisi olla. Pidän tuttavallisuudesta. 🙂 Jos päädymme tapaamaan kasvotusten, voin kertoa jo nyt että olen kirjaimellisesti puolikuuro ja “Mitä?” on ehkä yleisin sanani. Käytännössä tämä on kuitenkin ongelma vain meluisissa paikoissa.


decriet@gmail.com

decrietOlen: Mies
Etsin: Nainen
Ikä: 38
Etsimäni ikä: 20-40

Oma esittely
Olen lähinnä roolipeleistä ja teatterista innostunut olento. Pidän sekä pöytäpeleistä että larpeista. Olen osallistunut larppien kirjoittamiseen ja järjestämiseen. Kirjoitan ja ohjaan omia näytelmiä. Olen satunnaisesti ollut myös lavalla esiintymässä.

Tykkään lukea sekä oppikirjoja että fiktiota. Pidän kissoista ja ruoan laitosta.

Koulutus ja kokemus
Olen opiskellut luovien toimintojen sosionomiksi. Alun perin halusin sosiaalipsykologiaa tai dramaturgiaa opiskelemaan, mutta päädyin kompromissiin, koska noihin on vaikea päästä opiskelemaan, joten valitsin amk-tutkinnon, jossa on edellä mainittujen opintoja.

Minulla on ollut muutama vaativa määräaikainen työpaikka, ja vähemmän vaativia, kuten kaupan kassalla työskentely.

Pisin suhteeni on kestänyt vuoden verran. Minulla on ollut myös muutama lyhyempi suhde.

Superpowerini
Osaan tanssia, ja olen harrastanut jonkin verran kamppailulajeja. Suosikkini on capoeira, jossa yhdistyvät molempien parhaat puolet. Näytän poikkeuksellisen söpöltä ja pörröiseltä.

Mitä minä etsin
– Söpöä ja ihanaa tyyppiä, jolla on vastaavia mielenkiinnon kohteita.
– Seuraa teatteriin ja peleihin.
– Mahdollista elämänkumppania.
– Tyyppiä, joka jaksaa minua, kun hajoan omaan mahdottomuuteeni.

Mitä minä tarjoan
– Hauskan ja söpön nörttipojan.
– Suhteellisen yleissivistyneen keskustelukumppanin.
– Innostun helposti uusista asioista.
– Tykkään kulttuurin eri ilmentymistä, ja mielelläni nautin niistä seurassa.


pilvilinnake@gmail.com

Olen: Mies
Etsin: Nainen
Ikä: 23
Etsimäni ikä: 20-26

Oma esittely
– Olen kiinnostunut kaikista taiteista, erityisesti kirjoista ja elokuvista. Olen aina valmis lähtemään leffaan, konserttiin tai vaikka taidenäyttelyyn. Piirrän ja askartelen ajankuluksi milloin mitäkin.

– Olen aktiivipartiolainen, ja käyn usein metsäretkillä. Olisi kiva, jos voisimme toisinaan liikkua myös luonnossa yhdessä.

– Pelaan PC:llä ja vanhoilla konsoleilla erityisesti co-op-pelejä. Hyvässä seurassa pelaan lautapelejäkin, vaikka en niitä juurikaan itse ole keräillyt. Koen pelaamisen sosiaalisena toimintana, joten toki tahtoisin jakaa sen sinunkin kanssasi.

Koulutus ja kokemus
Opiskelen tekniikan alalla, ja diplomi-insinööriksi valmistuminen melkein jo häämöttää. Käyn osa-aikaisesti oman alani töissä, missä olen viihtynyt oikein hyvin. Insinöörihommissa ilmiselvin koukku on ongelmanratkaisusta tuleva hyvä fiilis, mutta nautin myös asiakkaiden auttamisesta.
Seurustelussa olen vielä noviisi. Tavoitteeni on löytää pitkäaikainen kumppani.

Superpowerini
Varsinainen supervoimani on sommittelu. Kun yhdistelen ja asettelen kuvia, skriptejä, tarinaideoita tai vaikka olohuoneen sohvia, saan kokonaisuuden parhaat puolet esille.
Sommittelusta on hyötyä myös valokuvauksessa. Tykkään kuvata erityisesti luontomaisemia sekä abstrakteja valokuvia.
Olen innostunut proosan kirjoittamisesta, ja nyt tavoitteeni/haaveeni on kirjoittaa huumoripainotteinen rikosromaani.

Mitä minä etsin
– Kaltaistani nörttiä, jonka kanssa voi etsiä elämän tarkoitusta
– Seuraa spontaaneille retkille kaupunkiin ja korpeen
– Rakkautta
– Pelikaveria, jonka kanssa Smash TV tai Torchlight lauantaina saunan jälkeen on parasta viihdettä

Mitä minä tarjoan
– Rauhallisen, mutta seurassakin viihtyvän kumppanin, joka pitää aina sanansa
– Syvällisiä keskusteluja politiikasta, matematiikasta, fysiikasta tai yllättävistä aiheista, joita en osaa vielä kuvitellakaan
– Lämpöä, huumoria, tasapainoa

Loppusanat
Ota vain rohkeasti yhteyttä! Minuakin jännittää. Kuulemiin!


akrogeekki@gmail.com

akrogeekkiOlen: Mies
Etsin: Nainen
Ikä: 35

Oma esittely
Olen scifinörtti, joka pitää kaikenlaisesta spefistä kirjojen, elokuvien ja sarjakuvien muodossa.
Pelaan satunnaisen aktiivisesti strategia- ja roolipelejä tietokoneella sekä moderneja lautapelejä ystävien kanssa.
Olen asunut ulkomailla ja haluaisin joskus matkustaa maailman ympäri pitkän kaavan mukaan.
Sydämeltäni olen luonnontieteilijä, ripauksella zeniläistä filosofiaa.

Koulutus ja kokemus
Olen opiskellut niin tietotekniikkaa kuin terveydenhoitoakin ja työkseni istun näyttöpäätteen kelmeässä valossa. Nykyään luen vähemmän kuin nuorempana, mutta tunnen suurimman osan suomeksi ennen 90-lukua ilmestyneistä scifi- ja fantasiakirjoista.

Suhderintamalla muutamia erilaisia kampanjoita koettuani haluaisin lopulta löytää seikkailijattaren, jonka kanssa voisi valloittaa maailman yhdessä ja vielä vanhoinakin näyttää esimerkkiä nuoremmille, kuinka elämästä nautitaan.

Superpowerini
Osaan pitää ilmassa yhtä aikaa useampia esineitä kuin mitä minulla on käsiä. Jalkapohjani kestävät niin kuuman asfaltin kuin metsäpolulla pistelevät neulasetkin ilman suojausta. En ole yhtä ketterä kuin orava, mutta kiipeän puuhun korkeammalle kuin krokotiili.

Mitä minä etsin
– Iloista nörttiä, jolla on pilkettä silmäkulmassa ja uteliaisuutta maailmaa kohtaan
– Lentäjää pariakrobatiaan
– Matkakumppania elämään
– Pientä lusikkaa

Mitä minä tarjoan
– Pohdiskelevan keskustelukumppanin aiheeseen kuin aiheeseen
– Seuraa niin coneihin kuin leffafestareille tai rauhallisiin koti-iltoihinkin
– Vahvan jalustan vaikka hartioilla istumiseen
– Ison lusikan

Loppusanat
Lähetä rohkeasti viestiä, en pure (pyytämättä). Käydään vaikka kaakaolla maailman ihmeellisyyttä kummastelemassa.


16bittinen@gmail.com

16bittinenOlen: Mies
Etsin: Nainen
Ikä: 30
Etsimäni ikä:  ± ~5

Oma esittely
Olen vannoutunut nörtti, joka on kiinnostunut aika lailla kaikesta, mikä nörttikulttuuriin perinteisesti yhdistetään. Minua et saa kyllästymään edes kaikista epämääräisimmillä nörtti-intoilun kohteilla!

Olisi hienoa päästä kiertämään maailmaa, käyden läpi kaikki paikat joissa historian havinan tuntee luissa asti. Taidemuseoissakin ravaisin mielelläni usein. Kulttuurimatkailu on minulle mieleistä puuhaa.

Minulla on kissa joten jonkinasteinen eläinmyönteisyys olisi toivottavaa.

Koulutus ja kokemus
Valmistuin diplomi-insinööriksi joitain vuosia sitten ja olen siirtynyt onnistuneesti työelämään. Nykyisin puuhastelen ohjelmoijana erään kansainvälisen megakorporaation tuotekehitysosastolle. Minusta on kiva ajatella, että teknologia, jonka kehityksessä olen ollut mukana, parantaa ihmisten elämänlaatua. Toiveissani on olla jokin päivä osallisena kehittämässä robotiikkaa. Haluaisin myös vielä joskus tehdä oman videopelini.

Ihmissuhderintamalla minulla on ollut hiljaisempaa. Takana on joitain vaikeita vuosia ja toivonkin ymmärrystä ja tukea.

Superpowerini
Erilaiset pelit ovat erityisen lähellä sydäntäni: videopelejä olen harrastanut lähes koko ikäni. Minulla on liki ensyklopedinen tuntemus videopeleistä viimeisen 30 vuoden ajalta. Lauta- ja roolipelit tulivat minulla mukaan kuvioihin vasta aikuisiällä, mutta niihinkin olen hurahtanut.

Luen innolla varsinkin scifi-kirjallisuutta sekä eri tieteen ja teknologian alojen uutisia ja katson aina kaikki uusimmat animaatioelokuvat ja -sarjat.

Rakastan piirtämistä ja toivoisin, että minulla olisi sille enemmän aikaa. Haluan myös vielä jokin päivä opetella soittamaan jotain soitinta.

Käyn viikoittain kiipeilemässä ja parkouraamassa. Tervetuloa mukaan!

Mitä minä etsin
– Savutonta nörttiä jonka kanssa intoilla pöhköistä asioista
– Peliseuraa niin video-, lauta- kuin roolipeleihinkin
– Matkakumppania jonka kanssa koluta kaikki maailman jännät kolkat
– Ymmärtäväistä sieluntoveria, jonka kanssa voi joskus myös olla ihan hiljaa ja rauhassa
– Pitkää ja onnellista suhdetta

Mitä minä tarjoan
– Kuuntelevan korvan kaikille nörttijutuillesi
– Luotettavaa tai haastavaa peliseuraa tarpeen mukaan
– Empatiaa, vilpittömyyttä ja ystävällisyyttä

Loppusanat
Jos et ole vielä kavahtanut karkuun, pistä ihmeessä viestiä! Jutellaan alkuun netissä ja katsotaan sitten miten asiat siitä kehittyvät.


Nimim. Sukupuolikas, faylesmayle@gmail.com

Olen: Muu
Etsin: Mitä vain
Ikä: 22
Etsimäni ikä: 20-35

Oma esittely
Olen 22-vuotias. Viihdyn yksinäni pelaten, selaillen, katsellen. Tällä hetkellä lemppareita on ikivihreä Morrowind, Kerbal Space Program ja Cities: Skylines. Hyvä sci-fi on mulle Se Juttu.

Mulla on kaks kaveria ja hedelmällisyysjumalattaren ruumis.

On tyhmää määritellä joku sen perusteella, mitä ei ole, mutta mun pitäisi varmaan mainita, että oon sukupuoleton ja aseksuaali. Tää tarkottaa sitä, että mulla ei ole sukupuolta enkä tunne seksuaalista viehätystä, muttei sitä, etteikö mulla olisi sukuelimiä tai ettenkö pitäisi seksistä.

BDSM on suuri osa mua, mutta se ei oo kaikki kaikessa, rakastan teitä silti!

Koulutus ja kokemus
Tässä maailmassa olen epäonnistunut saksanopiskelija, joka nyt keväällä pakenee pääainettaan kuin kulovalkeaa muihin oppilaitoksiin elättämättä sen kummempia toiveita maineesta tai mammonasta.

Omassa maailmassani olen metsässä omiaan puuhaileva hirvi, joka haaveilee ilmastonmuutoksen peruuttamisesta ja talon rakentamisesta. Parasta olisi itserakentamassa savitalossa omistajien/rakastajien kanssa asuminen.

Merkittäviä ihmissuhteita mulla on ollut kaksi, joista toinen oli D/s-henkinen kaukosuhde. Aikaisemmat suhteeni ovat olleet ns. yksiavioisia, mutten sulje moniavioisuutta pois. Avointa suhdetta en hae.

Superpowerini
Osaan hirveän määrän lauluja ulkoa, etenkin Plutonium 74:n ja Leevi and the Leavingsin kappaleita. Tolkienin tai Elder Scrollsin maailmasta voi minulta kysyä melkein mitä vain ja saada vastauksen!

Mitä minä etsin
– omistajaa, rakastajaa, ystävää
– peli-, leffa- ja piirustusseuraa
– ihmistä, joka jaksaa kuunnella mun juttuja

Mitä minä tarjoan
– ihmisjukeboksin
– hiljaisen sateenkaarisoturin
– söpön pukinparran

Loppusanat
Jos voisin olla joku muu eläin, olisin ryhä- tai sinivalas. Vieläkään ei tiedetä, mihin ne suurimman osan ajastaan käyttää. Ruoka ei motivoi niitä, eikä niillä ole luontaisia vihollisia, joten luultavasti ne puuhailee vaan omiaan. Kirjoittaakohan valaat runoja?

Jos tykkäät sci-fistä, Tolkienista, Elder Scrollsista tai raketeista ja sinulle sopii ei-niin-sosiaalinen nörtti, laitathan viestiä <3