Screenshot_2015-08-06-19-50-18

Julkaisija: 3minutegames
Alustat: iOS, Android
Testattu: Android (Samsung Galaxy S III)
Genre: Tarinankerrontapeli
Ikäraja: 3

 

Tunne, joka tulee kun lukee viestin “Taylor is waiting for you” voi olla hyvinkin tunnerikas ja helpottava.

The Wolf Among Us (1 & 2) kirjoittaja Dave Justus on tehnyt yhteistyötä 3minutegamesin kanssa ja tehnyt erikoisen pelin älypuhelimille. Tämä on Choose Your Own Adventure -tyylinen tekstiseikkailupeli, jossa viestittelet nuoren astronautin kanssa ja autat häntä hädässä.

Taylor on opiskelija, joka onnettomuuden jälkeen löytää itsensä yksin tuntemattoman kuun pinnalta. Hän saa tekstiviestiyhteyden sinuun ja pyytää apua. Itse pelimekaniikka on hyvin yksinkertainen ja vähän tylsä. Taylorilta tulee viestejä, ja autat häntä valitsemaan kahden valinnan väliltä. Valitettavasti itse ei voi kirjoittaa mitään, ja sinun valitsemasi viestit ovat lyhyitä ja ehkä vähän tylsiä.

 

Screenshot_2015-08-06-19-53-12

 

 

Kiinnostavaksi pelin tekee sen, että kun Taylor sanoo että hänellä voi kestää hetken tehdä jotain, niin hänellä oikeasti kestää hetken. Voi kulua muutama tunti ennen kuin seuraavan kerran saat viestin Taylorilta. Välillä tulee eteen valintoja, joista seuraa tuntien jännitys, tuleeko Taylorilta vielä viestejä. Esimerkiksi ensimmäisen päivän jälkeen valitset minne Taylor tekee pedin, missä hän viettää yönsä. Jännityksellä odotat sen jälkeen ja toivot että Taylor selviää yön läpi ja lähettää sinulle viestin, kun toivottavasti herää unestaan.

Tiivistelmä

+ Tarina
+ Jännityksen ylläpitäminen, tunnelma

– Tylsät valinnat

Arvosana

geekgirl_3

*****
Peli on arvostelijan itse hankkima.