Nörttitytöt

Tämä postaus on osa nörttityttöjen deittipalstaa. Lue ensin intropostauksesta mistä on kyse.

—–

Life of Mi: Episode 4 (Movie Not Yet Rated): Tämän kliseisen elokuvan tarina kertoo kohta 27-vuotta täyttävästä miehestä. Miehestä, joka elää aivan tavallista peli- ja tietokonenörtin elämää työskennellen IT-asiantuntijana hitaasti muuttuvassa koulutusalan ympäristössä. Vaikka kaikki asiat hänen elämässään (ainakin tarvehierarkian mukaan) ovatkin ihan hyvin, etsii hän jotain muutosta elämäänsä, uutta välietappia. Kenties muuta asuinpaikkaa, uutta työtä, avartavaa matkailua tai rakkautta. Vaihtoehdot ovat rajattomat, mutta turhia, jollei osaa niistä minmaxata parasta vaihtoehtoa. Huonoja valintoja on vaikea välttää, kun ei voi kokeilla ja palata aiempaan tallennuspisteeseen ja alustakaan ei voi aloittaa. Tärkeintä kuitenkin, että osaa tehdä valinnan.

Eräänä päivänä miehelle syntyy kuitenkin ajatus, että muutoksen matkaan ei tarvitse lähteä yksin. Riittää, että löytyy nainen, joka häntä rakastaa. He löytäisivät yhdessä loistavan paikan, jossa asustaa ja josta on helppo käydä mukavassa työssä. Eikä valimatkalla olisi merkitystä, koska hän on valmis tekemään isonkin muutoksen elämässään. Mikä parasta, he voivat halutessaan matkata vanhojen ja uusien maailman ihmeiden luo, Konnun perukoille tai Millenium Falconin kyytiin. Ihan miltä sillä hetkellä tuntuu. Mikäli maailmanvalloitus tuntuu turhan rohkealta, niin tylsempänä päivänä voi seurata animua, sarjoja ja elokuvia kotisohvalta, pelailla yhdessä tai myös ystävien kanssa lauta- ja videopelejä tai kenties keksiä yhdessä teorioita seuraavan Tähtien sota -elokuvan valomiekan väistimen käytännöllisyyteen.

Löytävätkö he toisensa deittipalstalta, Conista, musiikkikonsertista, kirjastosta, Fantsusta vai Gamestopista. Kenties, sitä kun tarina ei kerro. Mutta missä ikinä he tapaavatkaan, kumpikin heistä pitää toistensa seurasta niin paljon, että sopivat näkevänsä toisensa hyvinkin pian rauhallisessa kahvilassa tai puistossa, jossa voivat keskittyä ainoastaan toisiinsa ja tutustua toisiinsa paremmin. Tapaamisen aikana selviää myös tarkemmin minkälaisia he ovat. Nainen on mm. savuton, positiivinen ja sympaattinen ja mies raitis, savuton, huomaavainen, tunteellinen ja järjestelmällinen. Tapaamisen päätteeksi nainen kiittää mukavasta seurasta ja sponttaanisti halaa miestä, jonka jälkeen mies on aivan myyty.

Tarina päättyy herkulliseen tilanteeseen, kun rakastavaiset jättävät toisensa kaiholla seuraavaa kertaa odotellen. Mutta kuinka siinä käy? Lähteekö suhde liikkeelle hitain liikkein vai ehtiikö ydinsota pilaamaan heidän loistavan suhteen alun, kun heidät pakotetaan eri holveihin vai käykö jopa niin huonosti, että maa tuhotaan hyperavaruuden moottoritien tieltä. Tämä ja paljon muuta paljastuu elokuvan seuraavassa osassa.

“We’re all a little weird. And life is a little weird. And when we find someone whose weirdness is compatible with ours, we join up with them and fall into mutually satisfying weirdness — and call it love — true love.” -Robert Fulghum

Yhteydenotot: geralt.rivialainen@gmail.com

——

Hei, kirjallisuudesta tai paritansseista pitävä romantikko nainen, tutustu minuun!

Unelmoin löytäväni naisen kestävään parisuhteeseen, tanssimme argentiinalaista tangoa, väittelemme intohimoisesti kiinnostavasta kirjallisuudesta, rikomme halauksen maailmanennätyksen ja kävelemme kahdestaan järven rannalla auringon laskiessa.

Vastaustasi odottaa jossain määrin ujo, introvertti ja pohdiskeleva romantikko 33-vuotias mies Tampereelta.

Harrastan kirjallisuutta, (mm. filosofia, klassikot, scifi, fantasia ja yhteiskunnalliset asiat), kirjoittamista, teatteria ja tanssimista. Pidän kiinnostavista keskusteluista kahdestaan tai muutaman läheisen ystävän seurassa.

En ole ulkonäkökeskeinen. Huumorintajuani kuvaavia sanoja ovat ironia, parodia ja sarkasmi. Lasten hankinta ei kuulu suunnitelmiini.

“Uskon, että täydelliset treffit ovat sellaiset, joita seuraavat monet täydelliset treffit aina aikojen loppuun asti.”

Etsin myös ystäviksi samanhenkisiä naisia tai miehiä.

T. Halaus

Yhteydenotot: halaus9@suomi24.fi

——

Miespääosan esittäjä, silmälasipäinen pitkätukka joka 35v. retroiästään huolimatta edelleen varsin nuorekas, pohtii mitä tehdä elämällään ja miten hyödyntää oppiaan ja kokemustaan… Yksin elokuvista, erilaisista peleistä ja erityisesti itäisen maan sarjakuvista vastausta ei ole löytynyt, ja vaikka amatööriteatteriakin harrastaa ei tunnu että siitäkään välttämättä uraa saisi vaikka muuten mielekästä onkin. Kävelyt, pyöräretket ja uiminen auttavat häntä järjestelemään aatoksiaan ja niissä hän onkin ideoinut kaikenlaista, jopa pohtinut jonkinsortin kouluttajaksi ryhtymistä. Hän tulee hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssa, ja opettajana toimiminen lienee kenties ainoita tapoja vaikuttaa ihmiskunnan tulevaisuuteen jollain tasolla, vaan jaksaako hän puuduttavia opintoja, ja liekö todellisuus sittenkin tylympää kuin ideaalinsa? Luovuttaa hän ei kuitenkaan aio!

Naispääosaan hän kaipaisi n. 25-35 vuotiasta, vaan ikä lopulta on numero ja kypsyys sekä kemia tärkeämpiä (lakiteknisiä seikkoja kuitenkaan unohtamatta). Kiinnostuksen kohteiden ei tarvitsisi olla tasan samoja vaikka se bonusta olisikin, kunhan molemmat voivat puhua keskenään rehellisesti ja häpeilemättä niin harrastuksistaan kuin muistakin asioista! Fyysisesti ainoa vaatimus on että nainen pysyy vähintäänkin rinnalla, jollei peräti paahda edeltä.

Molemmille pääosille uhrattaisiin epäperinteisen tasaisesti aikaa hahmon syventämiseen, sillä he yhdessä (ja erikseen) ovat elokuvan keskiössä. He pärjäävät niin omillaan, toistensa tukena kuin sivuhahmojen kanssa toimittaessa, ilman että kumpikaan jää toisen varjoon, jos kohta miespääosa saattaa antaa naisen olla enemmän esillä… Mahdollisissa taistelukohtauksissa mies menee itse edeltä vaaroja uhmaten koska kokee sen oikeaksi, vaikka tietääkin naisen pystyvän samaan.

Juonessa henkilömme ovat molemmat syistään nousseet tähtienväliseen matkustaja-alukseen. Mies nähdäkseen maailmoja ja näkymiä joista vain uneksinut tai muuten fiktiivisesti kokenut, etsiessään selkoa itsestään ja kaikkeudesta. Nainen mahdollisesti samaa, tai jotain muuta näyttelijästä riippuen. Matkan varrella kohdattaisiin monenlaisia vastoinkäymisiäalusrikosta paniikkiin, avaruusrosvoista muukalaisolentoihin, väärinymmärryksistä keskinäisiin riitoihin, mutta päänäyttelijät yhdessä ystäviensä avulla onnistuvat ne ratkaisemaan parhain päin, tai ainakin rauhoittamaan tilanteen mikäli ratkaisua itsessään ei heti löytyisikään. Ei edes rosvoja tai olioita pistetä kaikkia kylmästi lihoiksi viihteen ja adrenaliinin kunniaksi, vaan ylittämällä ennakkoluulonsa päähenkilömme saavat ratkottua näennäisiä pattitilanteita diplomatialla, nokkeluudella ja tarvittaessa huijaamalla ja bluffaamalla estääkseen väkivaltaisuuksien jatkumisen.

Leffan loppukohtauksessa päähenkilöparimme on näköalakannella, jossa heidät vaikuttaa ympäröivän ääretön avaruus, tähtien loistaessa joka taholta. He kävisivät läpi yhteisiä kokemuksiaan ja onnistumisiaan, ymmärtäen toistensa merkityksen itselleen. He syleilevät, ja kuvaruutu himmenee mustaan ja lopputeksteihin. Jatko-osia? Spinoffeja? Jää nähtäväksi!

Lisätarkennuksena mainittakoon että majailen itse Joensuussa toistaiseksi, mutta matkustan varsin usein pääkaupunkiseudulle ystäviä ja vanhaa roolipeliporukkaani moikkaamaan. Muukaan Suomi ei ole ylipääsemätön este!

Yhteydenotot: unzki@hotmail.com

—–

Hello there,

I’m a 24 year old man from India. Looking for a nice Finnish girl

I’m one of technological types or a geek in other words.

Innovative and creative thinking (thinking outside the box) is one of my key strengths. I always try to be original of what I’m.

Thanks to HSP (Highly Sensitive Person), I’m open-minded, honest, loyal, simple, daring, adventurous, friendly, caring, kind and straight-forward person.IMG_8046 (Edited Copy and Cropped)1

I’m also have ENTP personality.

Requesting applications from like-minded enlightened ladies of INTJ, INTP, ENTJ, ENTP, INFJ, INFP, ENFJ, ENFP, ISTJ, ISFJ, ESTJ, ESFJ, ISTP, ISFP, ESTP, ESFP personalities.

You can find more about me at https://www.robinmathewrajan.com

Contact me through proposals@robinmathewrajan.com or robinmathewrajan@yahoo.com

—–