Nörttitytöt
luukku 24.12.

Parahin Joulumuori,

Taidatkin olla noita etkä pukkimainen nahjus. Jos olisin tämän tiennyt, kun viime joulun alla glögipunkkuhiprakassa kirjoitin toivelistan ja hetken mielijohteesta suuntasinkin sen sinulle…

My bad. Tässä tämän joulun lista.

Ensimmäinen toiveeni on, että peruisitko sen edellisen. On pariin otteeseen kaduttanut. Elikkä ottaisitko Lääppijä-Larilta pois sen ekstrakutisevan välilihasyylän. Oksettaa, kun äijä ulisten kuopsuttaa haaroväliään tuoppia laskiessaan.

Toinen toive. Pidän aattoiltana yksin putiikkia pystyssä. Lähetätkö jonkun söpön tytyn tilaamaan negroni sbagliato. Sillä voisi olla lumihiutaleita tukassa ja pisamia. Laitan proseccon jo viilenemään.

Olen ollut tosi kiltti koko vuoden. Just saying. Luotan sinuun.

Rakkain terveisin

Sarri

PS. Ja pleikkaviitosen haluaisin. Kiitti.

*Ursula Mursu on jyväskyläläinen spefikirjailija, joka rakastaa taikaa, toivoa ja teetä. Hänet tunnetaan Kuuilma-sarjasta (https://www.kummakustannus.fi/7140.html). Ursulan löydät Instagramista nimellä @kirjailijaursulamursu.