Nörttitytöt

Meira hypisteli kelmeänviolettia litkua sisältävää lasipulloa. Mikäli apoteekkarin vuolaat lupaukset pitäisivät kutinsa, jäisi tämä joulu Iisa-serkun viimeiseksi sukujuhlien muhkeakutrisimpana mimminä.

Lausuttuaan pullon kylkeen liimatun loitsun, Meira tunsi itsensä heti jotenkin naisellisemmaksi. Pian vaivaksi kuitenkin äityi pisteliäs kutina päänahassa. Apoteekkari vakuutti sen kuuluvan asiaan.

Viikon jälkeen kutina herätti öisinkin. Kynnet eivät tuntuneet yltävän rapsuttamaan kyllin syvältä, kalloa kuumotti. Peilikuvassa silmien takana häilyi outoja varjoja. Huonot unetko aiheuttivat harhanäkyjä?

Apoteekkari pääsi toimittamaan tuotteen takaisinvetoilmoituksen myöhässä, mutta sentään henkilökohtaisesti. Sängylle kouristuneen hahmon silmäaukoista, suusta ja korvista pursuili kiiltävää, kultaista jouhta.

”Kuitti potilaskäynnistä, asiakasnumero 513. Hiusravinteen aktivoiva loitsu etiketissä takaperin – asiakas huomannut jo itse.”