Nörttitytöt
Tarjolla juhlissa on ainakin kakkua! (Tämä ei ole valetta.) (Kuva: Unsplash.)

Nörttityttöjen kymppisynttäreitä olisi vietetty syksyllä 2021, mutta valitettavasti korona ryöväsi ne meiltä. Sen vuoksi juhlimmekin nyt kahta riemukkaammin lauantaina 5.11.2022! Paikkana toimii Espoon Otaniemessä sijaitseva Kinopoli, ja juhlat alkavat klo 17:00 ja kestävät aina klo 23:00 asti.

Juhlissa on tarkoitus jakaa muistoja Nörttityttöjen blogin seikkailuista vuosien varrelta, kisailla nörttikulttuuritietovisassa, pelailla konsolipelejä leffateatterin isoa kangasta hyödyntäen ja viettää muuten vaan yhteistä aikaa loistavassa nörttiseurassa. Tervetulleita ovat kaikki blogin entiset ja nykyiset kirjoittajat sekä päätoimittajat, ja yhdistyksen entiset ja nykyiset jäsenet ja aktiivit. (Mikäli et ole vielä jäsen, nyt on oiva tilaisuus liittyä! Ohjeet liittymiseen löydät täältä. Jäsenenä tuet blogin toimintaa, sillä blogin kulut katetaan yhdistyksen jäsenmaksuin.)

Juhlissa on naamiaisteema ja paras asu palkitaan! Tarjoilut hoidetaan yhdessä nyyttäriperiaatteella. Nyyttärituomisten sijaan voit halutessasi myös osallistua Kinopolin tilavuokraan kolmella eurolla.

Ilmoittaudu juhliin laittamalla sähköpostiviesti osoitteeseen yhdistys(at)geekgirls.fi, niin osaamme varautua oikeaan määrään vieraita. Toivottavasti nähdään synttäreillä!

Tiivistettynä:

Mitä: Nörttityttöjen 11-vuotissynttärit, jahuu!
Missä: Otaniemen Kinopolissa, osoitteessa Otakaari 20 A, 02150 Espoo
Milloin: 5.11.2022 klo 17-22
Miten pääsen mukaan: laita sähköpostia osoitteeseen yhdistys(at)geekgirls.fi ja kerro, että tulet! Älä unohda naamiaisasua!