Nörttitytöt
Yhdistys suuntaa uutta kohti! (Kuva: Unsplash.)

Vuosikokouskuulumisia

Vietimme eilen Nörttitytöt ry:n sääntömääräistä vuosikokousta. Saimme hallitukseemme joukon uusia aktiiveja, kun päätoimittajanakin ahkeroiva Riikka Riihiniitty lupautui sihteeriksi ja Tuomas Puikkonen hallituksen jäseneksi. Uudeksi puheenjohtajaksi lupautui niin ikään päätoimittajista tuttu Katinka Sarjanoja, jonka puheenjohtajuus vahvistetaan yhdistyksen jäsenyyden myötä ylimääräisessä kokouksessa, sillä hän liittyi Nörttityttöihin vasta eilen. Tervetuloa kaikille uusille hallituksen jäsenille! Vanhasta kööristä mukana jatkavat Vehka Kurjenmiekka ja Tero Mäkelä hallituksen jäseninä, ja Jani Höglund lupautui varajäseneksi. Tulevaisuus näyttää siis valoisalta!

Yksi pesti yhdistyksellä on kuitenkin edelleen täyttämättä: taloudenhoitajan tehtävä. Tero on hoitanut sitä kolme vuotta, ja vaikka pesti sinällään hoituukin sujuvasti ja yhdistyksen taloudenpito on aiempien sukupolvien jäljiltä suunniteltu ja järjestetty hyvin, olisi tärkeää, että hallituspesteissä olisi vaihtuvuutta. Siksi toivoisimmekin ylimääräiseen kokoukseen mennessä, että saisimme hallitukseen vielä uuden taloudenhoitajan. Myös hallitusjäseneksi on vielä mahdollista ilmoittautua, sillä tilaa on.

Yhdistyksen ylimääräinen kokous taloudenhoitajan pestin täyttämiseksi ja puheenjohtajan pestin vahvistamiseksi järjestetään sunnuntaina 13.2. klo 17:00 Discordissa. Samalla on mahdollisuus pohtia toimintaa vuodelle 2022 ja suunnata katse kohti tulevaa. Kokouksen asialista löytyy tämän postauksen lopusta!

Jos olet kiinnostunut hallituspaikasta, voit laittaa sähköpostia yhdistykselle (yhdistys@geekgirls.fi). Ilmoitathan myös mikäli haluat mukaan hallitukseen, mutta et pääse kokoukseen. 

Kevään toimintaa

Toivomme, että koronatilanteen helpottuessa pääsemme taas järjestämään enemmän toimintaa. Suunnitteilla on ainakin 10-vuotissyntymäpäivien järjestäminen lautapelien ja yhteisten muisteloiden merkeissä, Oodin Tolkien-teemapäivään osallistuminen, Pride-marssille valmistautuminen ja koulutus Ropeconin Turvasatamaa varten. Tiedotamme tulevista tapahtumista Facebook-ryhmissämme, Discordissa, blogissa ja jäsenistölle sähköpostilla lähtevällä uutiskirjeellä.

Jäsenmaksu 2022

Vuosi on vaihtunut ja on aika maksaa kuluvan vuoden jäsenmaksu. Jäsenmaksuilla katetaan muun muassa blogin kulut ja järjestetään Turvasatamaa coneissa. Jäsenmaksu on 10,00 e yksityishenkilöiltä ja 25,00 e yhdistyksiltä. Kiitos Nörttityttöjen blogin ja toiminnan tukemisesta! Blogimme pyörittäminen ei olisi mahdollista ilman jäseniämme.

Maksa jäsenmaksu näillä tiedoilla:

Maksun saaja: Nörttitytöt ry
IBAN: FI06 7997 7993 1494 21
Summa: 10,00 e (yksityishenkilöt) TAI 25,00 e (yhdistykset)
Viesti: koko oma nimesi ja paikkakuntasi sekä sana jäsenmaksu, esim. “Augusta Ada King-Noel, Lontoo, jäsenmaksu”

Jos olet uusi jäsen, lähetä jäsenmaksun maksamisen jälkeen heti sähköposti yhdistyksen sihteerille (yhdistys(at)geekgirls.fi): ilmoita viestissä nimesi, kotikuntasi ja se, että haluat jäseneksi. Vahvistamme jäsenyytesi seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen sähköpostitse.

Jos sinulla on kysymyksiä jäsenyyteesi liittyen, voin lähettää meille sähköpostia (yhdistys(a)geekgirls.fi).

Ylimääräisen yhdistyksen kokouksen esityslista

1) kokouksen avaus

2) todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

3) valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri

4) valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijaa

5) hyväksytään kokouksen työjärjestys

6) Uusien jäsenten hyväksyminen

7) valitaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja seuraavaksi kalenterivuodeksi

8) valitaan yhdistyksen taloudenhoitaja

9) valitaan hallituksen muut jäsenet (1-10 kpl)

10) Nörttityttöjen 10-vuotissyntymäpäivä

11) muu kevään toiminta

12) kokouksen päättäminen