Nörttitytöt
This image has an empty alt attribute; its file name is geeksJPG.jpg

Tapahtumat ja toiminta

1.3.2021 klo 18:00 Porin nörttitytöt järjestävät youtube-levyraadin Nörttityttöjen discordissa.

16.3.2021 klo 18-20 Nörttityttöjen Kirjakerho (HKI, LIVE) etäyhteyksin (Google Meet). Keskustelemme Katja Törmäsen kirjasta Karhun morsian. Voit ehdottaa tapaamisessa seuraavaa kirjaa: teema on “kirja, johon suhtaudut epäluuloisesti”. Voit myös ehdottaa tapaamisessa seuraavaa teemaa! (Lisätietoja kokoontumisesta: Facebook-tapahtuma.)

Hallituksen kokous maaliskuussa

Seuraava Nörttitytöt ry:n hallituksen kokous on 23.3.2021 klo 18.00. Kokous järjestetään Nörttityttöjen Discordissa. Kokoukset ovat kaikille avoimia, tervetuloa!

Vuoden 2021 jäsenmaksu

Vuosi on vaihtunut ja on aika maksaa kuluvan vuoden jäsenmaksu. Jäsenmaksuilla katetaan muun muassa blogin kulut ja järjestetään Turvasatamaa coneissa. Jäsenmaksu on 10,00 e yksityishenkilöiltä ja 25,00 e yhdistyksiltä. Kiitos Nörttityttöjen blogin ja toiminnan tukemisesta! Blogimme pyörittäminen ei olisi mahdollista ilman jäseniämme.

Maksa jäsenmaksu näillä tiedoilla:

Maksun saaja: Nörttitytöt ry
IBAN: FI06 7997 7993 1494 21
Summa: 10,00 e (yksityishenkilöt) TAI 25,00 e (yhdistykset)
Viesti: koko oma nimesi ja paikkakuntasi sekä sana jäsenmaksu, esim. “Augusta Ada King-Noel, Lontoo, jäsenmaksu”

Jos olet uusi jäsen, lähetä jäsenmaksun maksamisen jälkeen heti sähköposti yhdistyksen sihteerille (yhdistys(at)geekgirls.fi): ilmoita viestissä nimesi, kotikuntasi ja se, että haluat jäseneksi. Vahvistamme jäsenyytesi seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen sähköpostitse.

Jos sinulla on kysymyksiä jäsenyyteesi liittyen, voin lähettää meille sähköpostia (yhdistys(a)geekgirls.fi).