Nörttitytöt

Kevään kolkutellessa jo nurkan takana on hyvä hetki potkaista Nörttitytöt-blogin historian toinen kirjoituskilpailu käyntiin!

Kuvassa ihmisen käsi, joka pitelee kynää, ilmeisesti kirjoittaen. Taustalla papereita ja muistilehtiö, joissa tekstiä ja kuvia.
Kuva: pixabay

Säännöt

Tekstilajina on tällä kertaa novelli ja aiheena näin kiintoisia aikoja eläessämme eskapismi. Aihetta saa tulkita miten kukin kirjoittaja parhaaksi näkee, genre on vapaa. Maksimipituus novelleilla on 45 000 merkkiä välilyönteineen eli noin 20 liuskaa, mutta teksti saa toki olla myös tätä lyhyempi. Kilpailuun saa osallistua useammalla novellilla. Kilpailutyöt tulee lähettää osoitteeseen geekgirlfinlandia@gmail.com sunnuntaihin 4.4. kello 23.59 mennessä. Sen jälkeen tulleita novelleja ei hyväksytä enää kilpailuun. Kirjoita sähköpostin otsikoksi nimimerkkisi sekä novellin nimi, itse viestiin taas osallistujan nimi ja yhteystieto mahdollista palkitsemista varten. Liitä novelli sähköpostiin pdf-tiedostona, tiedoston nimi muodossa novellin nimi_nimimerkki.

Voittajat valitsee blogin aktiiveista valittu raati, joka voi hylätä novellin jos katsoo sen olevan sääntöjen tai räikeästi Nörttitytöt-blogin arvojen vastainen. Kilpailun kärkitekstit tullaan julkaisemaan Nörttitytöt-blogissa vuoden 2021 aikana. Voittaja palkitaan lahjakortilla.