Nörttitytöt

Hyvää uutta vuotta!

Nörttityttöjen perinteinen julkaisuvuoden aloittava postaus uuden vuoden lupauksista, tavoitteista ja suunnitelmista on jälleen täällä. Viime vuoden kantavana teemana oli hyvinvoinnin lisääminen lupaajien elämässä ja nörttityyliin uskollisena omien lukutavoitteiden saavuttaminen. Tänä vuonna taas muun muassa luvattiin saattaa harrastusprojekteja ja opintoja loppuun sekä olla itselleen mukavampia ihmisiä.

1000+ Interesting New Year's Eve Photos · Pexels · Free Stock Photos
Kuva: pexels

“Lupaan olla itselleni kiltimpi tänä vuonna.”

“Sama lupaus kuin kahtena edellisenäkin vuotena: haluan kokeilla (tietoisesti) jotain uutta vähintään kerran kuukaudessa. 2020 se onnistui, vaikka osa ei ollut ihan ”omia valintoja” (virtuaalivirpomiseen osallistuminen, esimerkiksi, oli olosuhteiden pakosta), joten toivottavasti onnistuu ensi vuonnakin! Tämä on ollut tosi mieltä virkistävää, ja on tullut tarkoituksellisesti hankkiuduttua uusiin tilanteisiin.”

“Lupaan aloitella Tuulin kanssa yhteiskirjoitusprojektin, jota on palloteltu köykäisesti silloin tällöin viime alkusyksystä saakka. 😀 Lupaan muutenkin pyhittää tänä vuonna tietoisesti enemmän aikaa kirjoittamiselle, ja sen tueksi lupaan olla lempeämpi itseäni (ja kirjoituksiani) kohtaan.”

“Lupaan tehdä kaikkeni, jotta saan DEFA projektin opintopisteet kasaan ja suuntaan kohti yliopisto-opintoja tilastotieteen parissa. ” 

“Lupaan olla armollisempi itseäni kohtaan. Ei haittaa, jos mokaa ja välillä on ihan ok sanoa ei.”

“Lupaan ylläpitää elämässäni leikkimielisyyttä. Kuuntelen itseäni ja kuljen rohkeammin omaa tietäni.”

“Lupaan panostaa fiktion kirjoittamiseen ja haastaa itseäni sen parissa tavoitteellisesti.”

“Lupaan aloittaa viimein Ellan kanssa sunnitellun yhteiskirjoitusprojektin, koska se on niin kiva! Näin lupaan myös kirjoittaa enemmän, koska se tekee hyvää mielelle. Sekä asiatekstiä blogiin että omia mietteitä päiväkirjaan. Lupaan myös keskittyä lukurintamalla enemmän suuresti rakastamaani aikuisten fantasiaan sekä löytää mahdollisimman erilaisia ja vaihtelevia kirjoja luettavaksi.”

“Lupaan päästä ajantasalle Star Wars -sarjojen kanssa ja aloittaa lukemisharrastuksen uudestaan, sitä on ollut ikävä ♡”