Terveisiä Nörttitytöt-blogin taustayhdistykseltä, Nörttitytöt ry:ltä.

Porin nörttitytöt ovat kesätauolla, mutta jatkavat keskusteluja Discordissa. Lisätietoja löydät Nuokan sivuilta https://nuokka.fi/norttitytot/

Tiistaina 7.7.2020 klo 18-20 Nörttityttöjen Kirjakerho (HKI, LIVE) kokoontuu keskustelemaan Sirpa Saarikosken kirjasta Kesä kasiysi. Sään salliessa tapaamme ulkona, paikka päivitetään Facebook-tapahtumaan. Tapaamisessa voit myös ehdottaa seuraavaa kirjaa: teemana on rodullistetun kirjailijan kirjoittama kirja. (Vinkkejä teemaan sopien löytyy blogista!)

Nörttityttöjen Turvasatama on osa tänä vuonna virtuaalisesti järjestettävää Ropeconia. Lisätietoja virtuaali-Ropeconista löydät Ropeconin sivuilta ja heidän muista tiedotuskanavistaan.

Kaikki jäsenet voivat järjestää toimintaa. Jos pitkästyt, ehdota muille yhteistä tekemistä esimerkiksi Facebook-ryhmissä tai Discordissa.

Blogi lomailee heinäkuun!

Hallituksen kokoukset 2020

Seuraava Nörttitytöt ry:n hallituksen kokous on torstaina 28.7.2020 klo 18-20 (Discord). Kokoukset ovat kaikille avoimia, tervetuloa!

Vuoden 2020 jäsenmaksu

Jäsenmaksuilla katetaan muun muassa blogin kulut ja järjestetään Turvasatamaa coneissa. Vuoden 2020 jäsenmaksu on 10,00 e yksityishenkilöiltä ja 25,00 e yhdistyksiltä. Jos et vielä ole maksanut jäsenmaksua, lähetämme heinä-elokuussa muistutuksen sähköpostiisi.

Maksa jäsenmaksu näillä tiedoilla:

Maksun saaja: Nörttitytöt ry
IBAN: FI06 7997 7993 1494 21
Summa: 10,00 e (yksityishenkilöt) TAI 25,00 e (yhdistykset)
Viesti: koko oma nimesi, paikkakuntasi, sähköpostiosoitteesi sekä sana jäsenmaksu, esim. “Augusta Ada King-Noel, Lontoo, augusta@ada-king.fi, jäsenmaksu”

Jos olet uusi jäsen, maksa jäsenmaksu ja lähetä sähköposti yhdistyksen sihteerille (yhdistys(a)geekgirls.fi): ilmoita viestissä nimesi, kotikuntasi ja se, että haluat jäseneksi. Vahvistamme jäsenyytesi seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen sähköpostitse.

Jos sinulla on kysymyksiä jäsenyyteesi liittyen, voin lähettää meille sähköpostia (yhdistys(a)geekgirls.fi).