Kuten osa aina välillä onkin havainnut, meillä on WordPress-ongelma. Hitaasti, sieltä täältä, vähitellen, mutta silti kovin vääjäämättä erilaiset WordPressin palaset menevät epäkuntoon ja lakkaavat lopulta toimimasta kokonaan. Aikanaan hyvin toimineet sivumme rapistuvat.

Nyt kaikki varmasti pohtivat, miksemme ole jo tehneet asialle jotain. Ongelman ydin on siinä, ettei kukaan meistä päätoimittajista osaa koodata tai ymmärrä WordPressin saloja erityisen hyvin. Voisimme ehkä ostaa muutaman työtunnin jostain koodausfirmasta ja saada sivumme taas joksikin aikaa kuntoon, mutta ennen pitkään olisimme taas samassa tilanteessa. Tarvitsemme siis pysyvämmän ratkaisun.

Kuva tietokoneesta, jossa näkyy koodia.

Olemme pähkäilleet nyt jonkin aikaa WordPressin ja SquareSpacen välillä. Ensimmäinen vaatii enemmän osaamista, jälkimmäinen taas on maksullinen. Pienen, vapaaehtoisten voimin pyörittämän yhdistyksen taloutta emme erityisemmin haluaisi rasittaa ja toisaalta koko sivuston siirtäminen uudelle alustalle on oma työnsä, joten haluaisimme ensisijaisesti pysyä WordPressissä. Tarvitsemme siis apua sivuston korjaamiseen ja ylläpitämiseen.

Satutko juuri sinä tietämään koodauksen perusteita tai tuntemaan WordPressiä jonkin verran? Tai olisitko jopa WordPress-velho?! Liikenisikö sinulta joitain tunteja vapaaehtoistyötä pienelle kulttuurijärjestölle? Laita sähköpostia osoitteeseen toimitus(a)geekgirls.fi ja pelasta Nörttitytöt hädässä!