Onko tämä sankari jäänyt sinulle vielä tuntemattomaksi? Ei hätää, tänään korjaamme asian! (Kuva: Nintendo.)

Tänään Nörttitytöt suosittelee The Leaderboardin erinomaista videota, jossa esitellään alle puolessa tunnissa The Legend of Zelda -pelisarjan aikalinja. Pelisarja on hyvin suosittu ja siihen viitataankin usein nörttikulttuurissa, mutta pelejä on ehtinyt ilmestyä jo niin paljon, että harva ehtii saati pystyy niitä pelaamaan alusta alkaen läpi. Mutta ei hätää: tämän videon katsomalla tiedätkin aikalinjasta jo enemmän kuin suurin osa tavallisista tallaajista, joten voit soluttautua zeldanörttien piireihin ja olla kuin kotonasi!

Ja vaikkei pelisarja kiinnostaisikaan, video kannattaa katsoa silti. The Legend of Zeldan kokonaisjuoni ja risteävät aikalinjat ovat sen verran hienosti rakennettuja, että niitä voi fiilistellä melkein kuka tahansa.