Darths & Droids – tuo aikamme paras Star Warsia ja roolipelaamista yhdistelevä nettisarjakuva. (Kuva: Irregular Webcomics.)

Tänään Nörttitytöt haluaa kiinnittää huomionne mahdollisesti parhaaseen Star Warsia ja roolipelaamista yhdistelevään nettisarjakuvaan. Darths & Droids on Irregular Webcomicsin nettisarjakuva, joka on jatkunut jo vuodesta 2007 ja voi edelleen hyvin. Sen hahmot, taustajuonet ja huumori ovat ehtymätön ilon lähde niin roolipelinörteille kuin Star Warsista nauttiville.

Nettisarjakuvassa seurataan pelinjohtajan ja tämän roolipeliryhmän kampanjoita, joiden myötä kerrotaan uudelleen Star Wars -elokuvien tapahtumat – tai pikemminkin kirjoitetaan päälle jotain aivan muuta. Tällä hetkellä valmistuneet ovat elokuvat 1-6, mutta ilmeisesti uudesta trilogiastakin tulee aikanaan oma jatkumonsa, kunhan se on kokonaisuudessaan ilmestynyt.

Ei lisättävää. Klikkaa tästä ja aloita seikkailu. (Ah, kumpa voisi itsekin lukea tämän uudelleen alusta alkaen ensimmäistä kertaa.)