Podcasteja riittää melkein jokaiselle fandomille. Mitä sinä kuuntelet? (Kuva: Unsplash)

Tiesitkö, että esimerkiksi Spotify on pullollaan erinomaisia fanipodcasteja eri aiheista? Listasimme neljä, joita voimme suositella lämpimästi!

1. Fangirl Happy Hour

Fangirl Happy Hour on hauska ja älykäs podcast, jossa pureudutaan kirjojen, elokuvien ja muun kulttuurin ihmeelliseen maailmaan. Ana ja Renay eivät pelkää ottaa kantaa tai ilmaista mielipidettään suorasukaisesti, ja se jos mikä on ihanaa. ♥ Podcast on rehellisesti juuri sitä mitä sopii toivoakin: lahja faneilta muille faneille.

2. Buffering the Vampire Slayer

Buffering the Vampire Slayer on varmaan paras todiste siitä kuinka omistautuneita Buffy the Vampire Slayerin fanit ovat, tai ainakin Jenny Owen Youngs ja Kristin Russo jotka katsovat sarjan jaksoja läpi ja keskustestelevat jokaisesta niistä noin tunnin ajan kerrallaan. Omistatuneiden fanien teoriat, tieto showsta ja joskus jopa näyttelijöiden haastattelut kohottavat podcastin aivan huippuluokkaan.

3. The Shipping Room

The Shipping Room on hauska ja viihdyttävä podcast, jossa pohditaan sitä, miksi faneilla on usein tapana parittaa fiktiivisiä hahmoja keskenään. Podcastissa puhutaan paljon suosittujen fandomeiden pariskunnista ja sen parasta antia ovatkin usein ne hetket, joina piipahdetaan omien suosikkiparien seurassa ja pohditaan, mikä niissä lopulta viehättää.

4. Random Trek

Random Trek on ihastuttava podcast Star Trekin tosifaneille, mutta viihdyttävää kuunneltavaa myös niille, jotka eivät sarjan pariin ole vielä eksyneet. Scott McNulty keskustelee podcastissa aina jonkun vieraan kanssa satunnaisesta Star Trek -jaksosta vuosien varrelta. Kronologiasta viis, mutta aina McNulty onnistuu kaivamaan jaksosta jotakin kiinnostavaa!