D&D:n maailma on täynnä vaaroja ja seikkailuja. Ei siis ole ihme, että se on inspiroinut myös faneja. (Kuva: Wizards of the Coast)

Dungeons & Dragons on maailman suosituin pöytäroolipeli, joten ei ole ihme, että se on inspiroinut pelaajia kehittämään omia loitsuja, hahmoluokkia ja seikkailuja. Tänään Nörttitytöt haluavatkin suositella D&D:lle omistettua nettisivua, D&D Beyondia, joka tarjoaa valtavan määrän materiaalia niille, joiden sydän sykkii roolipelaamiselle ja juuri perinteiselle deddulle.

Vaikka D&D ei olisi tuttu tai systeeminä läheinen, sivu on silti erinomainen idealipas vaikkapa fantasiatarinoiden kirjoittajille, muiden roolipelien pelaajille tai mytologiannälkäisille lukijoille. Se on osoitus siitä, miten upeita asioita faniyhteisö voi saada aikaan, ja kertoo osaltaan myös rakkaudesta roolipelaamista kohtaan.

Sivustolle pääset klikkaamalla tästä.

P. S. Jos roolipelaaminen ei ole vielä tuttua, Nörttitytöt julkaisivat kätevän aloittelijan ABC:n aiemmin syksyllä. Sen löydät täältä.