Nörttitytöt ry jakaa vuosittain Vuoden Nörttityttö (tai Vuoden Nörttiteko) -tunnustuksen henkilölle tai taholle, jonka toiminta on erityisesti edistänyt ja parantanut nörttikulttuuria. Haluamme tunnustuksen myötä tuoda esille myös niitä toimijoita, joiden työ nörttikulttuurin hyväksi saattaa jäädä suurelta yleisöltä huomaamatta, sekä kannustaa kaikkia skenessä toimivia edistämään turvallisuutta ja inklusiivisuutta.

Voittaja valitaan Nörttitytöt -blogin kirjoittajien ja lukijoiden antamien ehdotusten joukosta ja valinnan tekee Nörttitytöt ry:n hallitus. Jätä ehdotuksesi sunnuntaihin 17.11. mennessä oheisen linkin kautta. Voit tehdä useita ehdotuksia. Voittaja julkistetaan Nörttitytöt-blogissa ennen vuoden loppua.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWaNCOitzzYGKkVwM41r0tUJ_-mWcra-AWV-OXNHWgxm88iQ/viewform